Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamdolsun canim bende iyiyim,iste yatili misafirlerim var cok gelemedim siteye![]()
hoşgeldin canım iyi degilim bugun...sen nasılsın
ben geldim herkeze iyi akşamlar bakın burdad buldum pc yaşasın kötülük![]()
canım üzülmekte haklısın ama eğer biraz daha büyüyüp alışsaydın daha kötü olurdun bende 2,5 aylık bebeğimi kaybettim ama kalp atışını duymak için dr dr dolandım ama olmayınca olmuyor dr 10 hafta yani 2,5 ay dolana kadar bekletti malesef kaybettim seninki daha küçüktü hatta bana 1 ay korun yeter dedi vücut zaten yorulmamıştır 1 ay korun yeter Allah 2, yi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasp etsinhoşgeldin canım ben iyi degilim sürekli aglıyasım geliyo cok üzgünümamin inş...sen nasılsın bebiş nasıl...
iyiyim canım 10 gündür grip ve boğaz ağrım vardı şükür atlattım pazartesi aksilik olmazsa gidecem drsağol canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür kalkıyorum artık dışım iyi ama içim de iyidir inş.Sen nasılsın kontrolün ne zaman
inşallah canım..senin dedigin benimde içimdden geçti biliyo musun..hani hep diyolar ya "tam aşılama olacaktım kendi geldi" yada "tam tüp denicektik melegim geldi"... sanmıyorum o piyango bana vursun..ama Allah büyük...ümitsizligimin sebebini biliyosun,hiç yumurtlama görmedi 14.gün..sonradan olsa bile saglıklı olmaz dedisendende allah razı olsun kuzum inşallah vesile olur bibakıyosun buay kendi gelmiş miniş
canım,senden de Allah razı olsun ne demek...bebeğim sağol emeklerin için
bütün arakadaşlarımdan allah razı olsun
duacı odukları için
canım ben yeğenime bakıyorum öğleye kadar o yüzden gelemiyorum
çünki yeğenim nette girmeme izin vermiyor ağlıyor nette girince
onu üzmemek için gelemiyorum![]()
off pelinim yapma canım yaamerhaba canım inan elimde degil aklıma geldikce aglıyasım geliyo...hayır kardelencim ilk gebeligimdi bir sene sonra hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan bıraktı gitti beni...![]()
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın
ben geldim herkeze iyi akşamlar bakın burdad buldum pc yaşasın kötülük![]()
geçmiş olsun beben sıcak bişeyler iç gecer sana iyi gecelerkızlar ben cıkıyorum karnım agırmaya başladı sonra gorüşürüz inş![]()
hosgeldin sevtuncumnasilsin canim:26::26:
tamam beben burda yazmam iyi ebrar görürü okur zatenkizlar benim yatili misafirlerim var kayinvalidem ve kayinbabam geldi...1,kac hafta bizde kalicaklar,cok gelemiyorum siteye kusuruma bakmayin..
ben 20 tane ayetel kursimi okudum..özel msj ilemi bildirmem gerek ebrara..ne yapmam gerek buradan yazmam yeterlimi:26::26:
sevtuncum benim cikmam gerek sen söylermisin ayetel kursiyi okudugumu ebrara??:26::26:
simdiden tesekkur ederim kizlar..cikmam gerek simdiii a'e'o
kardeşimde var bebem 12 geliyo vardiyası var 3 gidiyo 11 geliyosevtun laf atmama gerek varmı yavrummmm nerde buldun kız pc yi
kızlar ben cıkıyorum karnım agırmaya başladı sonra gorüşürüz inş![]()
hoşgeldin sevtuncum iyiym canım sen nasılsın..biraz bacaklarım agrır sadece.yagmur yagacak heralde:)
kızlar merhabalarrr
sevtuncum sana ılk lafı ben attım ama kale alınmadım her halde
birsencım bebıs nasıl kac haftalık oldun sen bakııııyyyyıııımmmm
derınım hosgeldın balım sende romatızman mı var senın baacakların ondanmı agrır
kız lafı atıgını gördüm inan kafam çok dolu baktım çıkmışsın vallahide dicektim kayram hoş geldin diye toplu dedimya bide moralim 0 anlıcagın canım bugün çok sıkıldı bir olayada kafam yerinde degil mazur gör kardeşini![]()
sevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni
derin kayra merhaba nasılsınız.Kayra bugün misafirin yok heralde
aa içine doguyo dimek kıs..benim hamile olacagımda dogduydu delüşş :117:canım sabah kar yagdı öyle seyrettim dedimki rabbim şu karı durdur güneş açsın ne olur ben şu evin tamirini bitirene kadar dedim eşiimde duymuş dedgimi dediki zaman geçince güneş açtı hatun bak yaradanınm duydu sesini dedi bende dedim keşke başka bişey isteseydim dedim
geçen akşam yemek yaptım bak dogru diyorum bunu içimden dedimki keske tulumba tatlısı olsada yesem adetim yaklaşıyoya canım çeker böyle vallahi eşim almış gelmiştio gece şaştımda kaldım bir daha hep içimden bebek geçiricem belki yaradanım verir
![]()
kızlar merhabalarrr
sevtuncum sana ılk lafı ben attım ama kale alınmadım her halde
birsencım bebıs nasıl kac haftalık oldun sen bakııııyyyyıııımmmm
derınım hosgeldın balım sende romatızman mı var senın baacakların ondanmı agrır