bu arada kardelenım daha ıyıymıssın herhalde okuduguma gre bak gectı bıttı kız sımdı kalktı tum engeller ıste kac ay koruncaksın doktor bısey dedımı
40 gün sonra kontrol var.2 ay da bekleme süresi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kardelenım daha ıyıymıssın herhalde okuduguma gre bak gectı bıttı kız sımdı kalktı tum engeller ıste kac ay koruncaksın doktor bısey dedımı
noldu gene yaa canım.hayırdır?kız lafı atıgını gördüm inan kafam çok dolu baktım çıkmışsın vallahide dicektim kayram hoş geldin diye toplu dedimya bide moralim 0 anlıcagın canım bugün çok sıkıldı bir olayada kafam yerinde degil mazur gör kardeşini![]()
sevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni
derin kayra merhaba nasılsınız.Kayra bugün misafirin yok heralde
fıtık dedim de boynum agrımaya başladı üşüyom ben yaa ev ısınmıyo sanki sırtım üşüyo hep.![]()
canımmm ınsallah gecer yaaaa romatızma degerlerıne bı baktır canım bende de olduydu ve yuksek cıktı ama kendılıgınden gectıaa içine doguyo dimek kıs..benim hamile olacagımda dogduydu delüşş :117:
merhaba canımm hoşgeldin..ay ne bilim kıs agrır durur bacaklar minoset içmeden de zor geçer.zaten eklemlerim hep rahatsız sogugu çekiyorum agrıyo heryanım..boyun fıtıgı da var bu arada.
ınsallah canım sorun da kalmadı demekkı40 gün sonra kontrol var.2 ay da bekleme süresihayırlısı inşallah işe yarar başkada bişey kalmadı herşeyi denedim
sizsiz yapamıyorum bebelerim benimsevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni
aman boşver gene aynı kişi anlatmaya deymez uyuzuahhhh kıyamam kızzzzz yıne neler yaptılar benım pıtırcıgıma kızzzz
içim dokdu canım bak gör birlikte kalırız belki ben diyorum allahımda nasip ederse tabi benle 3 kişi daha hamile kalıcakaa içine doguyo dimek kıs..benim hamile olacagımda dogduydu delüşş :117:
merhaba canımm hoşgeldin..ay ne bilim kıs agrır durur bacaklar minoset içmeden de zor geçer.zaten eklemlerim hep rahatsız sogugu çekiyorum agrıyo heryanım..boyun fıtıgı da var bu arada.
fıtık dedim de boynum agrımaya başladı üşüyom ben yaa ev ısınmıyo sanki sırtım üşüyo hep.![]()
CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidirevet ablaım ılac ıcmıcem dedım ama dayanamadım neyse artık alıstım dedım ya dogum sancısını gordum ya bu nekı fılm de bı an once gececek ınsallah sonucu ıyı olsun da. dua ıcın de asıl allah senden razı olsun bıtanem benım gonlundekını kucagına versın ınsallah bu duayı sana kırk kere yazıcam gercek olacak ınsallah bılıyorummmmmm![]()
canım ya kıyamam yine kötü olmuşsun pelinim çok zor çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kimse tanıyamıyodu beni ama noldu kendime ettim doktorum korunma hemen olur belki dedi ama ben depresyona girdim 6 ay tedavi gördüm mecburen korunmak zorunda kaldım .bebek istiyorum ama korunuyorum buda ayrıca koydu bana .biraz güçlü ol bitanem geçicek inşallahoy yerim ben onu... annesi şimdi cok kücük gazı olcak tabiki uc dort aydan sonra rahatlarsın benim eltimin kızınında kucukken gazzı oluyodu şimdi 5 aylık cok rahatlar maşallah hatta alttan 2 dişini cıkarıyo bile rabbim sanada göstersin o günleri inş canım...bende iyi olmaya calışıyorum hemen unutmak istiyorum bu günleri hep aglıyasım geliyo
ebrarım inş cabuk atlatırım bu günleri deminden beri aglıyorum tutamıyorum kendimiallah kabul etsin bitanem ben geldim ama sen yine yoksun bi karşılaşamadık ya
selam kızlar nasılsınız...
birsenim kuzum nasılsın?amin kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
canım okuduğun ayetel kürsiler çok işe yaradı allah senden razı olsunokundu canım işşallah diger okuduklarım işe yaramıştır sizi ösledim bugün çok yorucu bir gün geçirdim ya 3 kişilerdi çay demle yemek ver derkan aksam olduiftarmı bile zor açtım her odadan adamlar çıktı
işim çok vallahi yeni geldim annama okadar yoruldumki bilemezsiniz aklınız varsa kartonpiyer yaptırmayın canım banyom battı su alıcaklar diye duşa kabinin anasını ahlatmışlar fazla kalmadın karşı daireye gittim yengemde oturdum işi bitirdik geldim
kız ev çok pislendi ne yapıcam biliyorum![]()
cano inanki bende öyle düşündüm inşallah hislerimiz gerçek olurinşallah canım..senin dedigin benimde içimdden geçti biliyo musun..hani hep diyolar ya "tam aşılama olacaktım kendi geldi" yada "tam tüp denicektik melegim geldi"... sanmıyorum o piyango bana vursun..ama Allah büyük...ümitsizligimin sebebini biliyosun,hiç yumurtlama görmedi 14.gün..sonradan olsa bile saglıklı olmaz dedi( o yüzden yani..ama Allahım yeter ki "ol" desin dimi..ümit kesillmez rabbimden..hepimiz için inşallah...
canım,senden de Allah razı olsun ne demek...
off pelinim yapma canım yaa( inan üzülüyorum...eski yaşadıgım geliyo aklıma...şöyle düşün bide..en azından hamile kalabilecegini biliyosun artık bu da iyi bişey...hemde sadece 1 yıl sonunda kaldın canım.ben düşügümden sonra çok üzülmüştüm evet..ama sonradan mantıklı düşündügümde şükrettim.5 yıllık evliyim ve o düşük olmasaydı bebegimin olacagı ihtimali gözümde daha düşük olurdu belki de...seninde olacak canım..benim kardeşimin eltisi düşükten hemen sonraki ay hamile kaldı...doktor korun demişti hatta ama korunmamıştı:))
kardelencim selam canım![]()
sevtun hoşgeldin kız bu kadar işin arasında pc yide bırakmıyosun hiç maşallah topiğin fanatiği seni
aman dikkat et eviniz niye ısınmıyo acep
canımmm ınsallah gecer yaaaa romatızma degerlerıne bı baktır canım bende de olduydu ve yuksek cıktı ama kendılıgınden gectı
ınsallah canım sorun da kalmadı demekkı
sizsiz yapamıyorum bebelerim benimebrarın dedgi çıktı o diyodu sen bulur girersin diye
aman boşver gene aynı kişi anlatmaya deymez uyuzu
içim dokdu canım bak gör birlikte kalırız belki ben diyorum allahımda nasip ederse tabi benle 3 kişi daha hamile kalıcak![]()
bende çok üşüdüm bugum ya ısınamıyoruda gelde birlikte ısınalım bebem ahanda böle![]()
CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki
canım ya kıyamam yine kötü olmuşsun pelinim çok zor çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kimse tanıyamıyodu beni ama noldu kendime ettim doktorum korunma hemen olur belki dedi ama ben depresyona girdim 6 ay tedavi gördüm mecburen korunmak zorunda kaldım .bebek istiyorum ama korunuyorum buda ayrıca koydu bana .biraz güçlü ol bitanem geçicek inşallah
birsenim kuzum nasılsın?
canım okuduğun ayetel kürsiler çok işe yaradı allah senden razı olsun
kolay gelsin canım gerçekten zor iş heryer batıyo neseki ben evime geçmeden yaptırmıştım
aslına bakarsan ben pekde hoşlanmıyorum yaa kociş istedi diye öyle ayrıntılar bana göre değil hayatta hiçbişeyi çok istemedim bebiş istedğim kadar
cano inanki bende öyle düşündüm inşallah hislerimiz gerçek olur
naber kuzu iyimisin ?
kızlar bunları alıntıladım ama şuanda yazamıyorum döncem ben size:)eşim geldi de.yemegi koyayım öptüm.
bende herkesin demeyeyım ama bole konustugum samımı oldugum herkesın ayrı duası var ıhtıyacına gre yanıııı ve ısımlerıyle bırlıkte dua edıyorum rabbım kabul ederseonun dısında da bebek ısteyen herkese bırden edıyorum ınsallah senın duan da bu:26::26::26::26::26::26:CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki![]()
bende herkesin demeyeyım ama bole konustugum samımı oldugum herkesın ayrı duası var ıhtıyacına gre yanıııı ve ısımlerıyle bırlıkte dua edıyorum rabbım kabul ederseonun dısında da bebek ısteyen herkese bırden edıyorum ınsallah senın duan da bu:26::26::26::26::26::26:
CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki
canım ya kıyamam yine kötü olmuşsun pelinim çok zor çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kimse tanıyamıyodu beni ama noldu kendime ettim doktorum korunma hemen olur belki dedi ama ben depresyona girdim 6 ay tedavi gördüm mecburen korunmak zorunda kaldım .bebek istiyorum ama korunuyorum buda ayrıca koydu bana .biraz güçlü ol bitanem geçicek inşallah
birsenim kuzum nasılsın?
canım okuduğun ayetel kürsiler çok işe yaradı allah senden razı olsun
kolay gelsin canım gerçekten zor iş heryer batıyo neseki ben evime geçmeden yaptırmıştım
aslına bakarsan ben pekde hoşlanmıyorum yaa kociş istedi diye öyle ayrıntılar bana göre değil hayatta hiçbişeyi çok istemedim bebiş istedğim kadar
cano inanki bende öyle düşündüm inşallah hislerimiz gerçek olur
naber kuzu iyimisin ?
oyyy yerim seni kuzum çok saol
allahım seninde gönlüne göre versin dilerim rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün
ayyy negüzel yaa tadını çıkar deryam burda donuyoruz bizhanımlar nıspet olmasında yanı burada hava o kadar guzelkı gunduzlerı uzerıme bı esofman ustu ıle dısarı cıkabılıyorum yanııı ama aksamları bır yagmur yagıyor hava yıne sıcak ta yagıyor ıste ama bardaktan dokulur gıbı ve ruzgar fırtına bazen de. ama yagmur yıne de yagsın sorun degıl berekt sonucta her yagmur damlasını bır melek tasırmıs bu yusden yeryuzune meleklerın en cok ındıgı an yagmur zamanı bende dua edıyorum o zmaanlarda rahmet ınıyo sonucta dımı
önemli degil bebem arkadaşın biride okudu geçmişte baktınmı bende akudum ekle istersen
ben dedim açıklık olursa eklersiniz dedim ogünde mubarek gündü galiba hemde sevaba girdim işşallah allahımın izniyle ne demek allah hepinizden razı olsun tez zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız işşallah duaya giricektimde adam yatakodasını yapıyodu eşime dedim dua kaldı kızlar bekler canım iş var gir girebilirsen dedi ama adam pc tepesindeydiadama sen çekil ben bir dua edicem mi deseymişim zaten yatak odası bebek odası misafır odası bitti giriç mutfak kaldı aman allahım çok pis oluyo be
ben dedim eşime taksiyle anneme gidelim sen taksi duragnı aradık 2 duragıda yok dediler garibim yoruldum diye evden çıktı okadar arası varki evimle taksinin geçtigi yer sorma erinmedi taksiyi aldı geldi evin önüne koydu beni taksiye eve getirdi içei soktu oda işine gitti birileri ne olur bana yardıma gelsin çok zor durumdayım ya
![]()
aminnn elfü elfü amiiinnnnnnnnnnn ama inşallah tez vakitte seninde bitanecik ablacımmm sen hangı sehırdeydın yaaa soguk demıssın ya
hanımlar nıspet olmasında yanı burada hava o kadar guzelkı gunduzlerı uzerıme bı esofman ustu ıle dısarı cıkabılıyorum yanııı ama aksamları bır yagmur yagıyor hava yıne sıcak ta yagıyor ıste ama bardaktan dokulur gıbı ve ruzgar fırtına bazen de. Ama yagmur yıne de yagsın sorun degıl berekt sonucta her yagmur damlasını bır melek tasırmıs bu yusden yeryuzune meleklerın en cok ındıgı an yagmur zamanı bende dua edıyorum o zmaanlarda rahmet ınıyo sonucta dımı