canım cok sagol evet hamile kalabiliyorum ama bidaha böyle bişey yaşamaktan korkuyorum...amin canım rabbim sanada hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etsin...
evet canım haklısın herkez öyle diyo ama eger dursaydı düşmeseydi bende bebişimin kalp atışlarını ducaktım ama rabbim nasip etmedi napalım hayırlısı böyleymiş daha yeni oldugu icin atlatamadım bir türlü zaman gecince bende alışıcam yokluguna...birsencim doktor korun dedi bir iki ay bekliycem bu psikolijiyle hamile kalıp aynı şeyleri yaşarsam zor toparlarım kendimi...amin cok sagol ..sende bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...
cok sagol derinim haklısın canım ama yaşadıklarım daha cok yeni yavaş yavaş toparlıycam kendimi zaman alcak biliyorum sizleride üzmek istemiyorum bana destek oldugunuz icin hepinize cok teşekkür ediyorum sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım...canım ben korunmak istemesemde eşim iki ay korunalım dedi sonra doktora gidip testlerimi yaptırmayı düşünüyorum...ondan sonra hayırlısıyla saglıklı bir hamilelik gecirmek istiyorum allahımın izniyle

inş sende en yakın zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın
cok sagol sevtunum doktor demişti zaten ara ara sancın olcak ilac vermişti ictim gecti şükür şimdi iyiyim canım
bitanem ya kıyamam sana...ebrarım bende kendimi toparlamaya calışıyorum yoksa psikolojim bozulcak rabbime sıgınıyorum iki ayda toparlarım kendimi inş ondan sonrada bebiş cALIŞMALARINA BAŞLIYCAM HAYIRLISIYLA...inş rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı ikinci melegimi gönderir...o zamana kadar inş sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olurum canım...
cok gecmiş olsun canım ıhlamur ya da nane limon kaynat ic iyi geliyo yetercim...
yürekten amin diyorum cok güzel dua etmişsin canım allah razı olsun...
cok sagol derinim amin canım...rabbim hayra yorsun inş güzel bir haber alırsın sıkma canını...kolay gelsin tatlım görüşmek üzre bende cok öptüm seni
canım cok gecmiş olsun zor olmuş senin diş cekimin ya kıyamam...bende dişciden cok korkarım ama böyle olmamıştı...allah acil şifalar versin...
günaydın kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü... hatunlar baya kaynatmışlar maşallah

sizler nasılsınız canlarım