Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımbenim bende aynı öyle düşünüyorum kız progegtsnı neden içiyosunki doktor niden verdi bebem bende sormadan içsem faydası olurmu acaba:44::44::44::44::44::44::44:

hoş geldin canım boşver herşeyi oluruna bırak bebem ya çünkü herşey olucagına vardıgı için boş boşuna çırpınıyoruz biz ya ben bunu anladım:32::32::32::32::32::32:

progestanı ben 4 aydır içiyorum canım..hem adetimi getiriyo hemde bebek oluşursa korusun diye..söktürücü vermiyo doktor...rahmi gebelige hazırlıyo bide.sen yinede doktora sormadan kullanma canım.

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
KAYRAM------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızz kardeloşum niçin yazmazsın yaaaa geçmişe mi daldın cano..özledim diyom gel diyom annlamıyon mu sen beniiiiiiiiiiiiiiiii:95:

aa canım hadi hayırlısı olsun inşallah ya...çatlama ignesini yeni olmuşsun dedigin gibi zamanda geçmez şimdi..inşallah tutar hurremcim...ama sana tavsiyem gün yaklaşınca acele edip test yapma yanıltabilir..çatlama ignesinde hcg hormonu var silik çizgi veriyo..başıma geldi de ondan biliyorum...inşallah bu ay o çizgileri koyu bi şekilde görürsün canım.

çok sağol canım.. inşallah bu ay o aydır :34:
zaten testlerden nefret ediyorum yapmıcam test mest adetim bir hafta gecikirse belki :44:
hep negatif hep negatif :43:

valla bazen bana da öyle geliyo hiç olmayacakmış gibi geliyor :5: bazen de acayip umutlanıyorum işte bu sefer oldu diyorum ama yine hüsranla sonuçlanıyor.. ooff off çok bekledim ama ben yeter artık yaaa :84:
canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:
derinim sen de cok sagol...canım acıklama yapmana gerek yok inan ben yanlış anlamam sizi...bana cok güzel moral veriyosunuz...öpüyorum seni canım...

canım hoşgeldin...bu kadar aklına takma psikolojik olarak etkileniyo bünye stres yapınca... oluruna bırak...hic düşünmedigin bi zamanda inş gelir kücük melegin hayırlısıyla...umutların boşa cıkmaz inş olmassada üzülme rabbim yüzünü güldürsün...

kızlar siz geldiniz ama ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzreinş...:16:
görüşürüz canım biraz daha iyisin işşallah demi sakın üzülme yaradan birini verdi gene verir:58::58::58::58:
progestanı ben 4 aydır içiyorum canım..hem adetimi getiriyo hemde bebek oluşursa korusun diye..söktürücü vermiyo doktor...rahmi gebelige hazırlıyo bide.sen yinede doktora sormadan kullanma canım.

kız ben onu hamileyken içiyodum bir yaşıma daha girdim he kaç miligamlik içiyosun merak ettimde ben 200 mg kullanıyodumda:24::24::24::24::24::24::24:

canım hoşgeldin...bu kadar aklına takma psikolojik olarak etkileniyo bünye stres yapınca... oluruna bırak...hic düşünmedigin bi zamanda inş gelir kücük melegin hayırlısıyla...umutların boşa cıkmaz inş olmassada üzülme rabbim yüzünü güldürsün...

kızlar siz geldiniz ama ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzreinş...:16:

hoşbulduk canım çok sağol haklısınız stres en büyük düşman ama bazen böyle moralim bozuluyo işte..
iyi geceler :79:

çok sağol canım.. inşallah bu ay o aydır :34:
zaten testlerden nefret ediyorum yapmıcam test mest adetim bir hafta gecikirse belki :44:
hep negatif hep negatif :43:

evet cnm kesinlikle gecikmesini bekle...merakla beklicem sonucunu şimdi..inşallah bekledigimize deger...bende aşılama olmakla olmamak arasındayım..5 yıl olmuş hala düşünüyom..aslında yapmalıyım denemeliyim 1 defa en azından ama içimden de hiç gelmiyo:31:

gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudum:5:hayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun:16:

canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:

canım 3.5 yıldır evliyim işte.. 1.5 yıl önce bi düşük yaptım doğal yolla hamile kalmıştım 1.5 aylıkken düştü. daha da hamile kalamadım her şey normal çıkıyo sebepsiz yani.. bi unutsam takmasam olacak da... :26:

canım derinin dedigi gibi burası hepimize terapi canım benim inan birbirimize destek olunca çok güzel oluyo canım benim en azından sanal alem deyip geçmemek lazım canım iki yüzlü insanlar okadar çok olmuşki hayatımızda yüzümüze gülüp kuyumuzu kazan çok bebem allahım bizi kötülerde karşılaştırmasın canlarım benim:48::48::48::48::48::48:

sevtunum cok haklısın canım benim gercek hayatta cok arkadaşım yok...ama burda o kadar güzel arkadaşlıklar kurdukki allahım bizleri hic bi zaman ayırmasın...dedigin gibi dışarda yüzüne gülen arkandan kuyunu kazıyo... amin tatlım rabbim bizleri kötülüklerden korusun:54::54::54::54:

görüşürüz canım biraz daha iyisin işşallah demi sakın üzülme yaradan birini verdi gene verir:58::58::58::58:

kız ben onu hamileyken içiyodum bir yaşıma daha girdim he kaç miligamlik içiyosun merak ettimde ben 200 mg kullanıyodumda:24::24::24::24::24::24::24:

bende sadece hamilelikte içiliyo sanıyodum.bundan önceki doktorum söktürücüyü uygun görmedi heran hamilelik olabilir diye...bu hem bitkisel dedi rahmi güçlendirir dedi...200 içiyom canım ya o yüzden çok dönüyo başım.

gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudum:5:hayır olsun

görüşürüz bebem gel sana okuyum birşeycigin kalmaz :9::9::9::9::9:

kardelen profum nerdesin canım az gelde laflıyak be gidicem ben birazdan ama aşagıdan yukarı çık bebem :82::82::82::82::82::82::82:

evet cnm kesinlikle gecikmesini bekle...merakla beklicem sonucunu şimdi..inşallah bekledigimize deger...bende aşılama olmakla olmamak arasındayım..5 yıl olmuş hala düşünüyom..aslında yapmalıyım denemeliyim 1 defa en azından ama içimden de hiç gelmiyo:31:

inşallah canım allah razı olsun..
aynen aşılamadan resmen korkuyorum. eğer o da olmazsa umudumu tamamen yitiririm çökerim diye yaptırmıyorum. ama klomeni bikaç ay kullanıp da yine olmazsa mecburen deniycem ben de :59:

iyi geceler kızlar :3:
ben de gecenin bu saatinde bile hamile kalmaktan başka bir şey düşünemeyenlerdenim :1:
umutlanmıyim diyorum ama nedense bu ay çok umutluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam yoksa bu benim için gerçekten çok büyük yıkım olur :43:
Allah hepimizin yardımcısı olsun

aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.

derincim,sevtuncum selam.

kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.

ay cnm ya aynısı bende de var inan..hep uyukluyom..bi agırlık bi sıkıntı anlatamam..okuyom okudukça esniyorumm çenem ayrılcak artık...şimdide kafam dönmeye başladı hafiften haptan dolayı..güle güle fıstıgım git dinlen konusuruz sonra öptüm:54:

Back
X