Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim net yine kafayı yedi![]()
seninki değil canım kkda sorun var![]()
tamam canım kolay gelsindur düzelene kadar çamaşırları asıp geliyim
slm kızceler nabersinizz![]()
tamam canım kolay gelsin
kankaaaaaaaaaaaaaaaaa nabernasılsın gökcem napıyo
teyzesi yesin onun bal suratını öp yerime
birsencim,ben o konuda söylicemi söyledim,dahada bişey demicem,bu saatten sonra benim içinde farklı olcak bazı şeyler.kız kardeloş bayadır konuşmadık okul dersler aile kalabalık anca vakit bulabilirsem girip bakıyorum geçmiş konusunda haklısın mutlaka okunmalı yoksa birbirimiz hakkında hiçbişey öğrenip duyamıyoruz güzel haberlerle sevinip üzüntülü bişey duyduğumuzda üzülüyoruz yoksa gelmenin bilmedikten sonra önemi yok kızlar sayfayı 2 pencerede açarak hem geçmiş okumak hemde hemen yazmak kolay oluyo tavsiye ederim çıkarkende sayfa aklınızda kalırsa daha rahat neyse çok konuştum şimdi dayak yemeden azcık işlerimi yapıyım sonra gelirim not:kaynanam yok ama yerine kızımı bıraktı onla uğraşıyoz ev işi ders anca yetişiyoz
slm kızceler nabersinizz![]()
hoşbuldukkankaa
kızcem uyuyo teyzosuu sabah geç yattı saat 2 de zorlan uyuttum bu ara gazdan muzdaripkızımsışarı attırsa rahat edecek ama atamayı zorlanıyo kaç gündür kakasını da yapamadı bekliyoz sıkıntısı bitsin 3 ay dolsun die
![]()
hoşbuldukkankaa
kızcem uyuyo teyzosuu sabah geç yattı saat 2 de zorlan uyuttum bu ara gazdan muzdaripkızımsışarı attırsa rahat edecek ama atamayı zorlanıyo kaç gündür kakasını da yapamadı bekliyoz sıkıntısı bitsin 3 ay dolsun die
![]()
hoş geldin bebem gazlı mercimek ne yapıyo bakem
kız bu arada ban kayıtlı olanlar facede eklemek istedim kız kardeş olarak sadece bir kişi kabul etmiş siz niden kabul etmediniz ben yoksam sizin kardeşiniz degilmiyim arkadaşın biri yapmış çok hoşuma gitti yapmak istedim![]()
hoşbuldukkankaa
![]()
hoş geldin bebem gazlı mercimek ne yapıyo bakem
kız bu arada ban kayıtlı olanlar facede eklemek istedim kız kardeş olarak sadece bir kişi kabul etmiş siz niden kabul etmediniz ben yoksam sizin kardeşiniz degilmiyim arkadaşın biri yapmış çok hoşuma gitti yapmak istedim![]()
oyy teyzoşu kıyamaz ona bee çok zor kanka çocuğu anlıyamıyosunuzki derdi var derdi
geçer geçer az kaldı canooo
hoşgeldin cano nasılsın![]()
kız gerçekten aglasam gene rahatlarmı tamamensende ağla,baksana ağlayınca zortluyo,inik fare.![]()
canım benim ismi aklımda degil ama 25 tl lik ilaç var bebeklere gaz ilacı ablam ve 4 arkadaşıma önerdim vallahı iyiki dedin allah razı olsun dediler bebegim yok ama maşallahım var herbişeyide biliyorum gazı olmaz rahat uyur bebem mercimek gazlı şeyler yeme ayagını sırtını sıcak tut bişeycikler olmaz bol su iç süt içim ilaç ithal canım benim biraz pahalı ama istersen doktoruna danış ama çok faydalı inan bana dua edicen![]()
amin cano bakalım bende o hevesle bekliyom inş gecer diyerek ee anlat bakem istanbulda havalar nasıl??
iyilik cano,ay ben dayak yemeden söylim,unuttum gene.
selam kızlaaaaaaar![]()