Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam birinciyi yaziyorum
rabbi habli min ledunke zuriyeten tayyibeten inneke sami uddua rabbi la tezerni ferden ve entee xayrul varisin bunu okuyup ardindan 70 kere suphanallah cekiyorsun
ardindan 10 kere estegfirullahe rabbi ve etubu ileyh soyliceksin yine 9 kere subhanallah ve 1 kere yine estegfirullahe rabbi ve etubu ileyh

sabah aksam yapicaksin canim ben sabah namazinda birde yatsida okuyordum halada okuyorum bebek oluncaya kadar Insallah sende istedigin kadar okuya bilirsin belli bir zamani

arkadaşlar anladınızmı benim arkadaşım ve bir kişide böyle hamile kalmış duayı vermesi benden uygulaması sizden canlarım herşeyde var bir hayır diyorum paylaşmak istedim:32::32::32::32:

tamam canım kolay gelsin

kankaaaaaaaaaaaaaaaaa naber :48:nasılsın gökcem napıyo
teyzesi yesin onun bal suratını öp yerime

hoşbuldukkankaa
kızcem uyuyo teyzosuu sabah geç yattı saat 2 de zorlan uyuttum bu ara gazdan muzdaripkızım :9: sışarı attırsa rahat edecek ama atamayı zorlanıyo kaç gündür kakasını da yapamadı bekliyoz sıkıntısı bitsin 3 ay dolsun die:24:

kız kardeloş bayadır konuşmadık okul dersler aile kalabalık anca vakit bulabilirsem girip bakıyorum geçmiş konusunda haklısın mutlaka okunmalı yoksa birbirimiz hakkında hiçbişey öğrenip duyamıyoruz güzel haberlerle sevinip üzüntülü bişey duyduğumuzda üzülüyoruz yoksa gelmenin bilmedikten sonra önemi yok kızlar sayfayı 2 pencerede açarak hem geçmiş okumak hemde hemen yazmak kolay oluyo tavsiye ederim çıkarkende sayfa aklınızda kalırsa daha rahat neyse çok konuştum şimdi dayak yemeden azcık işlerimi yapıyım sonra gelirim not:kaynanam yok ama yerine kızımı bıraktı onla uğraşıyoz ev işi ders anca yetişiyoz
birsencim,ben o konuda söylicemi söyledim,dahada bişey demicem,bu saatten sonra benim içinde farklı olcak bazı şeyler.
öpüyorum seni,bebişini.
senin ikili testler ne zaman?

slm kızceler nabersinizz:3::7::21::emir_bebek::62::64::66:

hoş geldin bebem gazlı mercimek ne yapıyo bakem

kız bu arada ban kayıtlı olanlar facede eklemek istedim kız kardeş olarak sadece bir kişi kabul etmiş siz niden kabul etmediniz ben yoksam sizin kardeşiniz degilmiyim arkadaşın biri yapmış çok hoşuma gitti yapmak istedim:59::59::59::59::59:

hoşbuldukkankaa
kızcem uyuyo teyzosuu sabah geç yattı saat 2 de zorlan uyuttum bu ara gazdan muzdaripkızım :9: sışarı attırsa rahat edecek ama atamayı zorlanıyo kaç gündür kakasını da yapamadı bekliyoz sıkıntısı bitsin 3 ay dolsun die:24:

oyy teyzoşu kıyamaz ona bee çok zor kanka çocuğu anlıyamıyosunuzki derdi var derdi :59:
geçer geçer az kaldı canooo

hoşbuldukkankaa

sende ağla,baksana ağlayınca zortluyo,inik fare.:74:

kız bu arada ban kayıtlı olanlar facede eklemek istedim kız kardeş olarak sadece bir kişi kabul etmiş siz niden kabul etmediniz ben yoksam sizin kardeşiniz degilmiyim arkadaşın biri yapmış çok hoşuma gitti yapmak istedim:59::59::59::59::59:

hoşbulduk canımcım
gazlı mercümegüm iyi teyzesi zort etmeye devam .. sennasılsın :71:

hoşbuldukkankaa

canım benim ismi aklımda degil ama 25 tl lik ilaç var bebeklere gaz ilacı ablam ve 4 arkadaşıma önerdim vallahı iyiki dedin allah razı olsun dediler bebegim yok ama maşallahım var herbişeyide biliyorum gazı olmaz rahat uyur bebem mercimek gazlı şeyler yeme ayagını sırtını sıcak tut bişeycikler olmaz bol su iç süt içim ilaç ithal canım benim biraz pahalı ama istersen doktoruna danış ama çok faydalı inan bana dua edicen :48::48::48::48::48:

kız ben görmedim hemen ne sitem edersinki ben faceden çok hoşlanmıyorum oyüzden pekde açmıyorum bugün açtım mesaıjına cevap verip çıktım görmedim bile hatta benimki kızıyo kapatabilirim bile face

sende ağla,baksana ağlayınca zortluyo,inik fare.:74:
kız gerçekten aglasam gene rahatlarmı tamamen:9: minnoşum yaa teyzesi çok acı çekiyo bazen üzülüyorum :14:
canım benim ismi aklımda degil ama 25 tl lik ilaç var bebeklere gaz ilacı ablam ve 4 arkadaşıma önerdim vallahı iyiki dedin allah razı olsun dediler bebegim yok ama maşallahım var herbişeyide biliyorum gazı olmaz rahat uyur bebem mercimek gazlı şeyler yeme ayagını sırtını sıcak tut bişeycikler olmaz bol su iç süt içim ilaç ithal canım benim biraz pahalı ama istersen doktoruna danış ama çok faydalı inan bana dua edicen :48::48::48::48::48:

canım çok sgol evdebirsürü ilaç vasr kar etmiyo 3 aylık olana kadar kendi haliyle yapana kadar geçmez ne yapsakta:14:

Back
X