Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende kaçıyorum allaha emanet olun tekrar uğrarım ama şimdilik oğlum oyun oynamak istiyor bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

hepimiz dua ediyoruz yapacak bişey yok neyapalım keşke aşılaması tutan biri olsaydı burda bana moral olurdu
aşkolsun canım ya uzun zamanda olmadı ama unuttun demek ben ilk yaptığım aşılama ile hamiş kaldım darısı sana kalbini ferah tut
kız birsen senin ki aşılamamıydı niye söylemiyosun hangi aşamalardan geçtin canın yandımı çabuk anlat :52: bekliyorum
canım adet bitimi klomenle yumurtaları büyüttü sonra kontrollerde baktı 17-18-20 mm 3 yumurta oldu sonra çatlatma iğnesini vurun yarın gel dedi ertesi gün sabah eşim llaboratuvara sperm örneğini verdi (ama 3 yada 5 günlük cinsel perhiz veriyo onu mutlaka sor )biz 3 günlük perhiz yaptık sonra 2 saat sonra yıkanıp işlem gördükten sonra hastaneye getirdik normal alttan muayene eder gibi açmak için kullandığı aleti taktı sonrada kateter yardımı ile zaten enjektörde olan spermleri tam rahime bıraktı 20 dk dinlenmeden sonra eve yolladı hatta bugünde olabilir ama yarın ilişki öneriyorum mutlaka yapın dedi ve ertesi gün yumurta çatlamışmı diye ultrasonda baktı biri çatlamış biri tam çatlamak üzereydi dr anlayışlı ise sende baktır adet günüde test yaptım zaten değerim düşüktü ama aşılamamı yapan dr çok moral verdi strese girme emiin ol olacağı varsa olur hatta ben tam bayram yakın olduğu için kızlar bilirler sürekli iş yaptım hiç oturmaya fırsatım olmadı hayırlısı olsun canım bu arada nerde yaptıracaksın tunalıda bulgu diye laboratuvar var orası güzel yapıyo yıkama işlemi istersen tel veririm sonra
birsencim,ben o konuda söylicemi söyledim,dahada bişey demicem,bu saatten sonra benim içinde farklı olcak bazı şeyler.
öpüyorum seni,bebişini.
senin ikili testler ne zaman?
canım benim dr gerek görmedi 2 li teste 16 haftada 3 lü yaparız dedi baklaım yarın kontrolum var gelince haber veririm
teşekkürlr canım ben ilaç kullanamıyorum canım yaaaaaaaa bende nane limon ıhlamurla idare ediyorum canım :60:
geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo

Son düzenleme:
hoşgeldin bitanem nasılsın?karnın geçtimi biraz

sevtun nerdesin kız facemi takıldın :4:
canım memeleketen annemin geldigini zannetmişler babamın halasının kızları onlar geldi başından kalkmak zorunda kaldım pcni canım geç gittiler başına oturamadım kardeşim oturdu başına bu arada kardeşim annecigimi almaya gitti ni hayet geliyo anacım :16::16::16::16::16::16::16:
inşallah kanka hayırlısıyla
nolsun be aynı bildiğin gibi bekliyoruz işte havalar berbat çok sıkıcı bugün yağmur var :24::24:
bende gülden ablamı açtım dinliyorum :82:
canım biliyorum sen çok seviyosun o gülcügü inan bulabilecegimi bilsem serisini sana hediye etmek isterdim bebem:38::38::38::38::38:
hoşbulduk canımcım
gazlı mercümegüm iyi teyzesi zort etmeye devam .. sennasılsın :71:
iyiyim canım allahım evladına ömür versin darısı bizim gibi evlat hasreti olan annelere diyim her namazda dua ediyorum şimdi tespih var ocak girsin onu çekicem bana ve burdaki bütün kankilerime belki rabbim dualarımı kabul eder:48::48::48::48::48::48::48:
iyilik cano,ay ben dayak yemeden söylim,unuttum gene.:43:
selam kızlaaaaaaar:42:
aleyküm selam bebem nasılsın artık görüşmeli eski muhabbetleri özledin ya eskisi gibi olsa gene bu topik :59::59::59::59::59::59:
kardelencim sana katılıyorum çok haklısın ama yapılacak bişrey yok gibi canım:26:

kim bilir rabbim büyük ne zaman neyin ne olacağını o bilir inşallah gelir meleğin:49

inşallah canlarım rabbim gönlüze göre versin amin

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

amin canım :nazar::49:

rüyan hayır olsun canım:emir_bebek:

sende iyiki varsın iyi niyetli arkadaşım benim AMİN AMİN AMİN

kız gerçekten o gece rüyamda bile çok gülmüşüm eşim diyo ayyyyyyyyyyyyy canlarım benim:48::48:::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:48::48::48::48::48:
kız sorma aklıma geliyoda çok gülüyorum naber bebem görüşmeyeli:3::3::3::3::3:
hayrıdır inşşş sevtunummmmmmmmm
canım yaaa okurken ağladım valla:43::43:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEBEKLERİMİZİ KUCAKLAYIMM HEPİMİZ
Canım rüyada bile olsa üzmek istermiyim sizleri bebğim:43::43::43::43:

yok kız şaka yaptım halimizi bir görseydin çok sevinmiştik sevinçten biryerlere tırmanıyodk ne kız bakta gör dogal yolla hamile kalıcan sen demedi deme tedavisiz hemde:32::32::32::32:

herkeze hayırlı pazarlar diliyorum arkadaşlar :3::3::3::3::3::3::3::3:

ben bugün çok karmaşık bir rüya gördüm anlatmak isterim parça parça olarak anlatıcam aklımda kaldıgı kadar sözde ben kadın dogum doktoruna gitmişim tedaviye sıramı bekliyorum doktor çagırdı içeri girdim tahmin edin içerde hangiiz vardı YETERCİM EVET CANIM SEN VARDIN

adam masasında oturuyo bizde senle karşı sandalyelerde oturuyoruz ben başladım anlatmaya ben işte 2 kayıp yaşadım rahim agzı açıklıgı vardı filan işte doktor dedi ben hatırlıyorum 8 santim açılmış kişinin bile dogum yaptıgını gününde diyodu dikmeye gerek yok dedi allahım gönlüne göre verdi dedi
sonra yeter sana döndü sende anlatıyosun işte dedavilerini filan diyosun tüp bebek yaptırmak istiyorum diyosun adam suratına bakarak diyoki yaptırmana gerek yok zaten siz hamilesiniz diyo senle ben bir seviniyoruz ama kafan açık spor giyinmişsin yetercim elimi tutuyosun sıkıyosun diyosunki nasıl olur benim bebegim olmuyodu diyosun oda alah verince olmayacak bişey yok diyo doktor ban bakıyo diyoki hani çok seviniyoruzya bebgi olmuyodu arkadaşın yemin ederim kendim hamile kalmış gibi seviniyorum diyosunki sevinçten cep telefonu alıyosun eline diyosunki ben bunu ebrara arayıp demezmiyim diyosun arıyosunda konuştugunu görmedim işin enteresanı doktor sana ikiz bebek bekliyosun diyo şaşıpta kalıyoruz yaşını soruyo sen 35 diyosun birlikte kalkıyoruz ordan bir yere gidiyoruz kızların hepsi orda ebrar deyip baırıyosun içeri girince bende seviniyorum diyorum ben söylüyüm beni bir tersliyosun bagırıyosun ban sanki beni istemezmiş gibi elinle itiyosun beni çok agırıma gitti kırıldım yani:59::59::59::59::59::59::59::59:bende çıkıyorum ordan çıkıyorum yanımda biri var ama hatırlamıyorum etrafa bakarken üst katlara gelinle damat görüyorum ama afedersiniz camda öpüşüyolar gelinligin duası var ama eelbise gibi bembeyaz damadında sakalları var öpüşüyolar görüyorum :1::1::1::1: kafamı çeviriyorum işin enteresanı gülüceksiniz belki ama ajda pekkanı görüyorum evine gitmişim benbeyez gecelik giymiş daha çok şey gördümde hatırlayamadım şimdi vallahi kız çok saçma rüya gördüm he ara ara kalktım yattım rüyada parça paça dedimya ondan herhal:60::60::60::60::60::60::60: yorumlarınızı bekliyom
kız yeter alıcagın olsun beni çok kırdın küstüm sana:59::59::59::59::59:
CANIM RÜYAN HAYIRA ÇIKSIN İNŞALLAHH..YETER YADA SEN HAMİLE Mİ KALICANIZ ACEP YADA İKİNİZ Mİ HADİ İNŞALLAH YA..
pelincim canım seni daha iyi gördüm zaman herşeyin ilacı demi canım insan üzüntü yaşadıgında her zaman zaman lazım çünkü zaman geçtikçe yaralarımız sarılıyo :48::48::48::48::48:
kardelen bhr senide iyi gördüm hadi bakalım sanada başarılar diliyorum canım allahım hepimizin gönlüne göre versin canım :16::16::16::16::16::16:

ebrarım canım önemli degil bebem inan severek okuyorum ilk bebegimde çok kötü olmuştum çok zor atlatmıştım yavrumun acısını ama ikinci ogluma hamile kalınca kanamam olupta okadar kişiyi arkaya aldın benim için mercimegim için dualar ettiniz yavrum rahimime tutunsun diye allah hepinizden razı olsun herkezin hakkını yedim ozaman bençok gerilerdeydim ama öne aldınız beni yavrum için bebegim öldü allah razı olsun çok destek oldunuz sen kardelen profum derinsucum birsen olsun kardelen bhr ve kardelen 49 flan derde tugcal semra olsun ugurboncugum samyeli canlarım daha aklıma geliyo ama kafam bu arada yerinde degil affetsinler arkadaşlar adını söyleyemediklerimde deim iyiki varsınız siz olmasaydınız ben ne yapardım canlarım allahım bu mubarek gününyüzü suyu hürmetine size saglıklı saatli evlatlar versin hemide çifter çifter ahanda böle şişin işşallah:49::49::49::49::49::49::49::49:
sende iyiki varsın canım..ebrarın dedigi gibi seni pozitif görmek güzel gerçekten..hep aglamak olmaz...hep öyle ol mutlu ol canım:54:

canlarım mutlu pazarlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende iyiyim çok şükür
şimdiden hoşbuldum dyorum :))uzatmmak için
sevtunum rüyan hayrolsun canım yeter hamiş kalıcak galiba bak bende rüyamda görmüştüm .inşallah hepberaber kalırız tatlım .buarada hep böyle pozitif ol kimseyi dövmüyosun aferim sana artık dayakcı değil adın:1::1:
kardelenbhrım inşallah pozitif olucak aşılaman canım herşey gönlünce olsun dört gözle müjde bekliyoruz senden
derinim canım arkadaşım beni biliyosun pek böyle olmam ama tuhaf bişey var nedendir bilmem biyandanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşıycam çünkü :50:allahım hepimizi sevindirsin inşallah
o tuhaf şey inşallah bebiştirrrrrrr:65:çok çok çok dua ediyorum hepimize canım..ALLAHIM kabul eder inşallah...
ayy kızlar kuzenim askerde şimdi aradı çok tuhaf oldum yaa ablasının gülü çok özledim onu
allahım bütün askerlerimizi korusun :43::43::43:
cano Allah kavuştursun yaa..zordur beklemek bilirim..abişkom gittiginde çok kötüydük hepimiz..sayılı gün işte napıcan vatan borcu...ALLAHIM tüm askerlerimizi düşmannın şerrinden korusun...koruyucu melekleri biran bile başından ayrılmasın inşallah.aminnn..
Derinim yeterim hoş geldiniz bebem:32::32::32::32::32:

hoşbulduk sevtuncum sagol..gidiyosun galiba iyi oturmalar ..öptüm seni:54:

bende işten 7 gibi geldim canlar...daha yemeye bişeyler hazırlamadım bile..kızartma yapıcam o yüzden geçe bıraktım..birazdan yapıcam elim kalkarsa:31:bide şuanda yüzümü bi ateş bastı ki sormayın niye böyle oluyom ben yaa...

kızlar bu arada benim midem hep bulanıyor,gündüzleri başım dönüyor çok,sol yumurtalıgım batma yapıyo gene geçen ay gibi...geç yumurtladım ya tabi yumurtladıysam:31: geçen ay o kadar çalışmaya olmadı,bu ay çalışmalar çok zayıftı yok denecek kadar az yani...bi yanım kesinlikle yoktur diyo..öbür yanım "ulen aşılama maşılama derken kalmış olmayasın derin" diyo...hayırlısı bakalım.:31:

aaaaaaaaaaaaa keşke okusaydın çok güzel geçmiş bence bende kimse olmaz diye gelmedim ama şimdi okuyuncada pişman oldum ama kafamı kaldırmıyordum grip beni çökertti uzun zamandır hiç böyle grip olmamıştım çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:
canım,çok geçmiş olsun,gripte çok zor atlatılıyo,illa dinlenmek gerekiyo,dinlenemediysen vay haline.:16:
CANIM RÜYAN HAYIRA ÇIKSIN İNŞALLAHH..YETER YADA SEN HAMİLE Mİ KALICANIZ ACEP YADA İKİNİZ Mİ HADİ İNŞALLAH YA..

sende iyiki varsın canım..ebrarın dedigi gibi seni pozitif görmek güzel gerçekten..hep aglamak olmaz...hep öyle ol mutlu ol canım:54:

o tuhaf şey inşallah bebiştirrrrrrr:65:çok çok çok dua ediyorum hepimize canım..ALLAHIM kabul eder inşallah...

cano Allah kavuştursun yaa..zordur beklemek bilirim..abişkom gittiginde çok kötüydük hepimiz..sayılı gün işte napıcan vatan borcu...ALLAHIM tüm askerlerimizi düşmannın şerrinden korusun...koruyucu melekleri biran bile başından ayrılmasın inşallah.aminnn..

hoşbulduk sevtuncum sagol..gidiyosun galiba iyi oturmalar ..öptüm seni:54:

bende işten 7 gibi geldim canlar...daha yemeye bişeyler hazırlamadım bile..kızartma yapıcam o yüzden geçe bıraktım..birazdan yapıcam elim kalkarsa:31:bide şuanda yüzümü bi ateş bastı ki sormayın niye böyle oluyom ben yaa...

derincim selam canım,erken mi gelmişin,yoksa kış olduğu için mi böyle?
sevtuncum,rüyan hayırlara çıksın,inşallah hamile olursunuz ikinizde,ama yeter kapalı bildiğim kadarıyla:34:

kızlar bu arada benim midem hep bulanıyor,gündüzleri başım dönüyor çok,sol yumurtalıgım batma yapıyo gene geçen ay gibi...geç yumurtladım ya tabi yumurtladıysam:31: geçen ay o kadar çalışmaya olmadı,bu ay çalışmalar çok zayıftı yok denecek kadar az yani...bi yanım kesinlikle yoktur diyo..öbür yanım "ulen aşılama maşılama derken kalmış olmayasın derin" diyo...hayırlısı bakalım.:31:

kardeloşummmm hoşgeldin canımm:3:

hoşbulduk canım.
datlum,zaten döllenme için sadece bir sefer bile yeterli,eğer olacağı varsa,zeytin hikayesi gibi,yorup yorupta yakalanmıyo hoş yumurtacıklar.:6:

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım??? daha geçmişe hiç bakmadan bişey gözüme çarptı birsen ikli test yaptırmıcakmışsın canım 3 lü testin güvenilirliği 2 l testten daha düşük bence 2 li yaptır mutlaka eğer iyi çıkarsa 3 lüyü yaptırmassın yani benim dr umun fikri böyle 2 litest %90 3 lü test %60 güvenilirmiş....

geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo[/QUOTE]

teşekkür ederim canım ben normaldede ilaç kullanmıyorum eeeeee birde bebek riski var meyvelerle geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın canım meleklerin nasıl:nazar::49:

ay derincim ne güzel olur ama ayyyyy rabim büyük kız çok bekletmez inşallah bizleri inşallahhhhhhhhhh hamişsindir:emir_bebek:

canım,çok geçmiş olsun,gripte çok zor atlatılıyo,illa dinlenmek gerekiyo,dinlenemediysen vay haline.:16:

derincim selam canım,erken mi gelmişin,yoksa kış olduğu için mi böyle?
sevtuncum,rüyan hayırlara çıksın,inşallah hamile olursunuz ikinizde,ama yeter kapalı bildiğim kadarıyla:34:
selam tatlım...erken geldim.pazar günleri daha erken geliyorum kışın canım...
hoşbulduk canım.
datlum,zaten döllenme için sadece bir sefer bile yeterli,eğer olacağı varsa,zeytin hikayesi gibi,yorup yorupta yakalanmıyo hoş yumurtacıklar.:6:
evet yaa aynen öyle cano..bakalım hayırlısı inşallah..
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım??? daha geçmişe hiç bakmadan bişey gözüme çarptı birsen ikli test yaptırmıcakmışsın canım 3 lü testin güvenilirliği 2 l testten daha düşük bence 2 li yaptır mutlaka eğer iyi çıkarsa 3 lüyü yaptırmassın yani benim dr umun fikri böyle 2 litest %90 3 lü test %60 güvenilirmiş....

hoşgeldin canımm:54:

kızlar çok özür dilerim ben kızartmaya koyulayım saatten haberim yok şimdi baktım kociş gelmeden hallediyim...
kardeloşum kızma bebiş emi çok öptüm ikinizide.:54: :54:

hoş geldin canım.
bende öyle biliyorum,hatta 3lü testte kafa karışıyo,eğer özürlü olsa bile(ALLAH KORUSUN)aldırılmıcaksa,3lü teste gerek olmadığını düşünenlerdenim ben.

geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo

teşekkür ederim canım ben normaldede ilaç kullanmıyorum eeeeee birde bebek riski var meyvelerle geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın canım meleklerin nasıl:nazar::49:

ay derincim ne güzel olur ama ayyyyy rabim büyük kız çok bekletmez inşallah bizleri inşallahhhhhhhhhh hamişsindir:emir_bebek:[/QUOTE]
canım sagol inşallahh...hepimiz kalalım inşallah..bu arada iyileşiyosun inşallah cnm.

ay kaçtım yazdıkça yazasım geliyo oturdum kaldım gene..:10:

kız sorma aklıma geliyoda çok gülüyorum naber bebem görüşmeyeli

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah sevtuncum o fındık fıstıklar işe yarıyacak canım hahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hoş geldin canım.
bende öyle biliyorum,hatta 3lü testte kafa karışıyo,eğer özürlü olsa bile(ALLAH KORUSUN)aldırılmıcaksa,3lü teste gerek olmadığını düşünenlerdenim ben.

evet canım aynen öyle 3 lü yüzünden kafası karışıp da amniyosentez yaptıran arkadaşım da var ki 2 li testi iyi çıkmıştı... benim gerek olmadığını söyledi dr um direk 4lü yaparız dedi o da 20 haftalarda yapılıyormuş zaten....

kızzzz derin ben geldim diye mi gidiyonnnn???:84:

canım sagol inşallahh...hepimiz kalalım inşallah..bu arada iyileşiyosun inşallah cnm.
ay kaçtım yazdıkça yazasım geliyo oturdum kaldım gene..:10:[/QUOTE]

kız nereye gidiyosun anca görüşebildik :48:çok şükür biraz daha iyiyim:79::79::79:

canım,çok geçmiş olsun,gripte çok zor atlatılıyo,illa dinlenmek gerekiyo,dinlenemediysen vay haline.

teşekkür ederim kardelencim malesef dinlenmek gibi bir şansım yok bu konuda eşimde çok kızıyor kendini çok yoruyosun devamlı kedine iş çıkarıyosun dediğin gibi dinlenmek en iyi ilaç:39::39:

Back
X