Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben sana diyeyim canım hiç bir gelişme yok şimdilik ama bu ay anne adaylarında büyük bir patlama olucak inşallah canım dileğim hayırlı zamanda hayırlısı olması

inşşşşş cnm bu ay herkes tadavide sanırsam olsun olsun iinnnşşşş 2011 patlaması mı olcak kızzzzzzzzzz inşşş inşşşş

slm sevindim canım ultrasonda gördünmü boyuna ne kadar dedi test sonucununda iyi çıkmasına sevindim inşallah derdada güzel haber verir arada uğra haber ver bak
canım sevindim işşallah bebegin saglıklı gelir bence erkek görde bak demedi deme:32::32::32:

kız thminmi yapıyosun evet bende tahmin alabilirmiyim mümkünse

evet canım görünüyor hatta hareket bile ediyor sırt üstü yüzüyo takla atıyo tekme antremanı yapıyor o kadar hareketli ki minooş çok net belli cd yi dünden beri en az 10 kez izleyip ağladık ben ayrı babası ayrı... boyu 5 cm di dün... 2 hafta sonra bir kez daha gidiez cinsiyeti için benim daha önce sorun olduğundan dr daha sık kontrole gitmem gerektiğini söyledi.... napalım.....Allah size de göstersn inşallah....

evet cnm kesinlikle gecikmesini bekle...merakla beklicem sonucunu şimdi..inşallah bekledigimize deger...bende aşılama olmakla olmamak arasındayım..5 yıl olmuş hala düşünüyom..aslında yapmalıyım denemeliyim 1 defa en azından ama içimden de hiç gelmiyo:31:
kızzz derinim ben sana daha öne de demiştim aslında asılama olsan bence de çok iyi olaak arkadaşım kendin dedin ya 5 sene olmuş....

gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudum:5:hayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun:16:

boncuğum canım senin misafirin de hiç bitmiyor arkadaşım...
:3:
aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.

derincim,sevtuncum selam.

kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.

arkadaşım sana aynen katılyorum zaten sen biliyosun özellikle son cümlene ekstra katılıyorum:51:

canlarıp hepinizi çok seviyorum :48:ama neden niçin rahatsız oldğunuzu açık bir dille yazarsanız çok sevinirim :26:üzerime alınayımmı alınmıyayımmı şaşırdım:26: lütfen sizi rahatsız eden şeyleri paylaşın ki sorunda çözülsün artık :20:ben çok üzülüyorum :19:durumu bileyimde siteye girip girmemek konusunda bir karar vereyim lütfen :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

hoşbulduk cnım nasılsın bu ara pek giremiorum yeni gelişmeler varmı?:16::16::16::16::16:
canım,kusura bakma,ben mutfağa gidince,eşim gelmiş pc başına,ondan görüşemedik.
canlarıp hepinizi çok seviyorum :48:ama neden niçin rahatsız oldğunuzu açık bir dille yazarsanız çok sevinirim :26:üzerime alınayımmı alınmıyayımmı şaşırdım:26: lütfen sizi rahatsız eden şeyleri paylaşın ki sorunda çözülsün artık :20:ben çok üzülüyorum :19:durumu bileyimde siteye girip girmemek konusunda bir karar vereyim lütfen :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

semracım,zaten paylaştık canım,tekrar tekrar da yazdım,bidaha yazmak,lafı güzaf olur,kesinlikle gelmemeni istememiz gibi bi durum yok ama,olur mu canım?:16:

semracım kardeleni yanlış anlama burda kimsenin kimseye sen gel sen gelme deme gibi bir hakkı yok zaten böyle bişey dememiz mümkün de değil burda çok kişi olalım paylaşımlar çok olsun bu bizim için çok öenmli... aslında bizz diye bir ayrım yapmak da hoş değil.... ben kendi sahsım adına yazıyorum sanırım kardeloş da bana katılacaktır.... ama bazı arkadaşlar buraya geliyor iki gün yazıyor sonra hamile olduğunu öğreniyor gidiş o gidiş bir daha uğramıyor yani resmen insan kendini kullanılmış hissediyor o zaman da bu bir ikincisine gelince de sürekli bir geyik muhabbeti dönüyor bazen daha önce de dediğim gibi tabi bir burası sadece bebek konuşulacak bir yer değil ama sürekli geyik oldu mu da insanın bişey okumak anı istenmiyor.... sözüm meclisten dısarı ama geçmiş hiç okunmuyor hadi onu da geçtim selam verildiği zaman selam alınmıyor çok zor bişey değil gelende selam vermek bence.... yani sunun surasında 2-3 ay önceki yazısmalar bir okunursa ne demek istediğim daha net anlasılır diye düşünüyorum.... tabi ki bu topic kimsenin değil herkese kapımız acık bilmem anlatabildim mi ama mesela ben de kardelen gibi sırf ebrarın actığı bir topic olduğu için giriyorum çünkü çoğunlukla sohbet etmek istesem bile bana selam verilmediğinden sohbete girmiyorum....
sahsi olarak seninle bir alakası yok yani konunun canım..... yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.....

Son düzenleme:
semracım,zaten paylaştık canım,tekrar tekrar da yazdım,bidaha yazmak,lafı güzaf olur,kesinlikle gelmemeni istememiz gibi bi durum yok ama,olur mu canım?:16:[/QUOTE]

canım ben gözden kaçırmışım her halde:59: yok ama derken ne deme istedin anlıyamadım :59:

semracım kardeleni yanlış anlama burda kimsenin kimseye sen gel sen gelme deme gibi bir hakkı yok zaten böyle bişey dememiz mümkün de değil burda çok kişi olalım paylaşımlar çok olsun bu bizim için çok öenmli... aslında bizz diye bir ayrım yapmak da hoş değil.... ben kendi sahsım adına yazıyorum sanırım kardeloş da bana katılacaktır.... ama bazı arkadaşlar buraya geliyor iki gün yazıyor sonra hamile olduğunu öğreniyor gidiş o gidiş bir daha uğramıyor yani resmen insan kendini kullanılmış hissediyor o zaman da bu bir ikincisine gelince de sürekli bir geyik muhabbeti dönüyor bazen daha önce de dediğim gibi tabi bir burası sadece bebek konuşulacak bir yer değil ama sürekli geyik oldu mu da insanın bişey okumak anı istenmiyor.... sözüm meclisten dısarı ama geçmiş hiç okunmuyor hadi onu da geçtim selam verildiği zaman selam alınmıyor çok zor bişey değil gelende selam vermek bence.... yani sunun surasında 2-3 ay önceki yazısmalar bir okunursa ne demek istediğim daha net anlasılır diye düşünüyorum.... tabi ki bu topic kimsenin değil herkese kapımız acık bilmem anlatabildim mi ama mesela ben de kardelen gibi sırf ebrarın actığı bir topic olduğu için giriyorum çünkü çoğunlukla sohbet etmek istesem bile bana selam verilmediğinden sohbete girmiyorum....
sahsi olarak seninle bir alakası yok yani konunun canım..... yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.....
beni en iyi anlayanlardan birisisin canım,yazdıklarına katılıyorum ve kasdettiğim tamamıyle bu.
semracım,zaten paylaştık canım,tekrar tekrar da yazdım,bidaha yazmak,lafı güzaf olur,kesinlikle gelmemeni istememiz gibi bi durum yok ama,olur mu canım?:16:

canım ben gözden kaçırmışım her halde:59: yok ama derken ne deme istedin anlıyamadım :59:[/QUOTE]
kız,alıngan gününde misin sen,yani öyle bişey yok haaa,sakın öyle düşünme dedim.
ayrıca hiçbir kimse için öyle bişey deme hakkım yada hakkımız yok.

beni aydınlattığın için sana çok teşekkür ediyorum canım aslında bende aynı konulardan şikayetçiyim bir çok arkadaşım banada selam vermiyor sebebini bilmiyorum ama çokta önemli değil benim için bende siteye ilk girdiğim günleri özlediğimi bir çok defa dile getirdim demekki kimse görmemiş yada dikkate almamış bu durumlar benide çok üzüyor dediğim gibi yapıcak birşey yok bende artık eskisi kadar zevk almıyorum açıkçası bende benimle alakalı demedim yani demek istemedim rahatsız olduğumuz şeyeleri paylaşalım demek istedim herkeze cevap yazıyorum yada yazmaya çalışıyorum ama hiç kimse kaleye bile almıyor siteye ilk girdiğinde kiminle konuştuysa devamlı onunla sohpet ediyor falan filan neyse sizi üzdüysem özür dilerim amacım kimseyi kırmak değil kırılan kalbimi onarmak :58:

Back
X