Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım neler yapıyosun anlat bakalım ben yarın 5de doktora gidicem yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak inşallah büyümüştür ya

inşallah kocaman kocaman olmuşlardır,ikiz ikiz tutsunlar inşallah.

semracım,kırılmadık canım,yanlış anlaşılmadığıma sevindim ayrıca.:70:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım:71:

şükür canım sen nasılsın

çokkız,alıngan gününde misin sen,yani öyle bişey yok haaa,sakın öyle düşünme dedim.
ayrıca hiçbir kimse için öyle bişey deme hakkım yada hakkımız yok.

kız ben hiç alıngan değilim benimde rahatsız olduğum şeyler paylaşalımki halledelim :48:

kızlar,ben çıkıyorum,artık bu saatlerde yatcaz,aile meclisi karar aldı.
hepinizi öpüyorum,yada kendilerini öpmemi isteyenleri öpüyorum:82:
ebroşum,bundan sonra gündüzleri karşılaşmaya çalışalım kanka.:54:

şükür canım sen nasılsın

çokkız,alıngan gününde misin sen,yani öyle bişey yok haaa,sakın öyle düşünme dedim.
ayrıca hiçbir kimse için öyle bişey deme hakkım yada hakkımız yok.

kız ben hiç alıngan değilim benimde rahatsız olduğum şeyler paylaşalımki halledelim :48:

yarını bekliyorum sabırsızlıkla benm için dua edin neolur

semracım,kırılmadık canım,yanlış anlaşılmadığıma sevindim ayrıca.:70:[/QUOTE]

yok canım yanlış anlama falan yok:48::48:

iyi geceler canım allaha emanet ol inşallah canım:48:

yarını bekliyorum sabırsızlıkla benm için dua edin neolur

ederiz canım ne demek hayırdır :49:

merhabaaaaaaaa hayırlısı olsun canım :49:

Sağol canım bu ay tüpe başlıyorum umarım tutar ne olur dua edin kızlar 10 senedir bekliyorum inşallah gelir kuzumm bu arada ben çapadan rapor aldım ilgilenenlere detaylı anlatırım.
Avrupa şafakla ilgili bilgisi olan varmı kızlar orda olucakta...

Yok canım ben hiç aşılama denemedim benim eşimin sperm sorunu var doktor gereksiz gördü bende bu ay tüpbebeke başlıyorum

Canım sorun kimde sizde birde hangi hastahanede yaptırıyorsun
Keşke çapaya gitseydi hiç para vermeden yapıyorlar Allah korusun 3 tane yapıp tutmayıncada rapor veriyolar tüpbebek ucuza geliyor

bgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık:17:
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafır :27:sen nasılsın cnm bebiş nasıl:55:
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın :48:
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnm :69:ınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum :31:
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı:16:sen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs:70:
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım??? daha geçmişe hiç bakmadan bişey gözüme çarptı birsen ikli test yaptırmıcakmışsın canım 3 lü testin güvenilirliği 2 l testten daha düşük bence 2 li yaptır mutlaka eğer iyi çıkarsa 3 lüyü yaptırmassın yani benim dr umun fikri böyle 2 litest %90 3 lü test %60 güvenilirmiş....
canım kızımdada yaptırmamıştım dr bazı değerlerine baktım gerek yok dedi ama çarşamba gidecem heralde gidince konuşurum düşündüğüm için teşekkürler canım bide 20 hafta civarı ayrıntılı ultrason varmış onada şimdiden gün aldım çarşamba haber veririm
geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo

teşekkür ederim canım ben normaldede ilaç kullanmıyorum eeeeee birde bebek riski var meyvelerle geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın canım meleklerin nasıl:nazar::49:
tekrar geçmiş olsun

ay derincim ne güzel olur ama ayyyyy rabim büyük kız çok bekletmez inşallah bizleri inşallahhhhhhhhhh hamişsindir:emir_bebek:[/QUOTE]
aminn bide ikiz oluyomuş ne kaa güzell olur inşallah olur
birsencim bilgilerin için sağol canım darısı benim başıma inşallh
evet canım darısı sana bizde inşallah hayrılı sağlıklı sürdürebilirsek daha güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz
kız kardeloş bu aile kaç kişilik meclis diyince başkanı kim
Merhaba kızlar bende çok heyecanlıyım adetime az kaldı...
hayırlısıyla olursun transferini tutar inşallah
bgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık:17:
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafır :27:sen nasılsın cnm bebiş nasıl:55:
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın :48:
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnm :69:ınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum :31:
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı:16:sen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs:70:
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:
evet 2 dir beni kaçırıyon yani biz örneklerden biri değilmiyiz aşkolsun canım ya neyse bugün küsek günüm değil

Back
X