insallah cnmm :13:
birde kim itiraz etti yani kendisimi yoksa ögretmele birliktemi?? insallah sen kazanirsin tatliimokadar zor deil hatta bana kolay ^geldi ama iste zitlasincada durum malumm ahhh ahh yarinda orientierung kursun sinavi varr .. birde 300 saat veriyorlar demi ama parasini bezahlen yapmiyoruz demi sadece sinav parasini ödüyoruz herhaldee uffff . gitmek istemiyorum tekrarr.
canim arkadas ögretmenle yapmisti.kurs yapti yani.insallah sinavin guzel gecer tatlim dua et,dua oku öyle gir sinava.evet canim b1 sinavini kzanamayanlar icin 300 saat veriyorlar..600 saatte ögrendiklerinin tekrarini göruyorsun ders olarak.canim ucretini senin hakkin oldugu icin bundesamt veriyor.100 euro sunu sen öduyorsun..ama esin arbeitsamda ise,arbeitsam karsiliyor canim..bir sure ara verebilirsin.ama inan ara verincede insan daha cok sogur bence,yinede sen bilirsin..
canım ya 2 saat girme geçmişten çıkamıyon neyse anca gelidm ama bulaşıkları yıkayıp geliyim
evet gelince öyle oluyor.insan gecmisten zor cikiyor,kalabaligiz cok sukur

güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm
canim benim adet duzensizliklerim var.onun icin sogan kuru uygulamak istedim..incir kuru nicin uygulaniyor:26::26::26::26::26: