• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

insallah cnmm :13:
birde kim itiraz etti yani kendisimi yoksa ögretmele birliktemi?? insallah sen kazanirsin tatliim :70::70:okadar zor deil hatta bana kolay ^geldi ama iste zitlasincada durum malumm ahhh ahh yarinda orientierung kursun sinavi varr .. birde 300 saat veriyorlar demi ama parasini bezahlen yapmiyoruz demi sadece sinav parasini ödüyoruz herhaldee uffff . gitmek istemiyorum tekrarr.

canim arkadas ögretmenle yapmisti.kurs yapti yani.insallah sinavin guzel gecer tatlim dua et,dua oku öyle gir sinava.evet canim b1 sinavini kzanamayanlar icin 300 saat veriyorlar..600 saatte ögrendiklerinin tekrarini göruyorsun ders olarak.canim ucretini senin hakkin oldugu icin bundesamt veriyor.100 euro sunu sen öduyorsun..ama esin arbeitsamda ise,arbeitsam karsiliyor canim..bir sure ara verebilirsin.ama inan ara verincede insan daha cok sogur bence,yinede sen bilirsin..

canım ya 2 saat girme geçmişten çıkamıyon neyse anca gelidm ama bulaşıkları yıkayıp geliyim

evet gelince öyle oluyor.insan gecmisten zor cikiyor,kalabaligiz cok sukur:32::32:hadi kolay gelsin canim:31:

güzelmm incirr kürünüü kullann tavsiye edrmmm

canim benim adet duzensizliklerim var.onun icin sogan kuru uygulamak istedim..incir kuru nicin uygulaniyor:26::26::26::26::26:

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Not:Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.
garıpcım bu senın ıcın canım sanırım sende pko vardı bu saracoglunun sıtesınden bana gelen cevap bende 1 ay sonra baslayacagım bu kure ınsallah sıfa olur canım

kızlar bır suru alıntı yaptım ama hepsı gıttı offfffffffff:59::59::59::59:
boncugum ınsallah canım esın nasıl oldu bu arada ınsallah ıyıdır
way arkadasım gecmıs olsun canım evlat acısı baska bıseyey benzemıyor ama dayanmamız gerek:26:
ablacım derıne bende katılıyorum kendın hakında soledıgın sozlerı her ne kadar gormezden gelmeye calıssam da gelemıcem cunku hıc ama hıc yakısmadı kuzu yaaa sonucta adet olmussun bak ınsallah hersey daha da gusel olur bır dahakı ay bebek beklerız ınsallah
derınım bu arada sen nasılsın agrıların nasıl oldu
pelıncım daha ıyısındır ınsallah kuzum ya
tugcalım pasa gelıyormus masallah ınsallah kucagına da alırsın canım
ben cıkıyom kızlar yatıcam galıbaaa

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Not:Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.
garıpcım bu senın ıcın canım sanırım sende pko vardı bu saracoglunun sıtesınden bana gelen cevap bende 1 ay sonra baslayacagım bu kure ınsallah sıfa olur canım

cok sagol kayracim yaa,bende duzensizlik var pko vermi bilmiyorum:26::26::26::26:ama ben yineden yapmak istiyorum:34::34:allah razi olsun canim:29::38::38:

kizlar benim cikmam gerek,islerim var biraz.yarinda erken kalkmam gerekiyor,islerimi halledip yatarim heralde..hepinize iyi geceler:29::29::29::29::29:

sevtun ve ebrar bugun hic gelmemisler yada ben farketmedimmi acaba, insallah iyilerdir:59::59::59::59::59::59:

yap guselım ama gunlerını karıstırma onemlı bı de taze hazrlıcan bıde kahverengı kabuklu sogan olcak

su an adetliyim,adetimden 7 gun sonra 10,15 gun icecegim.gunde 2 defa..dogru anlamisim dimi..cok sagol kayracim insallah bir faydasini görurum..sifa rabbimden bunlar vesile,rabbim vesile kilsin insallah:29::29::29:

iyi geceler canim:38::38::38::38:

benimki daha yeniydi canım tutunamadı kendiliginden düştü zaten kimyasal gebelikmiş ...

canım ikisini birlikte karıştırma bidaha sakın gecmiş olsun cok kötü yapar insanı ben dikkat ediyorum sende dikkat et ...

ya canım çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin

bırsenın kayram sagolun kızlar esım cok şükür ıyı bebiş gelınce dahada ıyı olcak ozaman ıyıkı amelıyat
oldum dıcek:16:
kardelenbhr cnm senın yumoşlar ne alemde haber verdınde benmı göremedım acaba:82:
nihancaydı sanırım cnm eklerım tabıde adet tarıhını vermelısın:66:

tktk turkuaz kardelen5233 pelin67
nasılsınız hanımlar merhaba.

Kardelen test negatifmiş inşallah baharda patlıycaz hep beraber ben inanıyorum:1:
evet canım,napalım,alıştık artık.
kızlar nasılsınız cok gecmişe gidemedim cok işlerim var büyük temizliye kalktım bu sogukta

bagnucum başınız sagolsun ölümlü dünya işte hepimizin gideceyi yer orası ALLAHIM mekanını cennet etsin

kardelen test yaptırmışsın negetif cıkmış hayırlısı olsun canım

abla adet olmuşsun ben cok ümitiydim İNŞALLAH bu ay olur canım

semra ,birsen cocuklar hasta olmuş cok gecmiş olsun kızlar ALLAHIM şifa versin

pelin sende grip olmuşsun bende de var bi kırgınlık bende yakında olurum sanada cok gecmiş olsun canım

tugce bebek erkekmiş:emir_bebek: yanıldım kız:1: ben kız tahmin ediyodum cünkü bizde cok migdesi bulana kız derlerdi ama yanıldık kız hayırlı saglıklı olsunda erkek kız farketmez dimi canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH

turkuaz ben kendi adıma okurum canım arkadaşına şu an adetliyim bitsin hemen okurum canım
ay,kız avatarın ne datlu yaaa,bayıldım,kış kış delirdin mi,ne temizliği acaba,senin bu hastalığın beni öldürcek bigün.
canım olabiliyomuş malesef doktor ondan istemiş olabilir .inşallah hiçbir sorun yoktur

canom iyi yapmışsın uyumakla bende dün gece çıkınca biraz kitap okudum sonra baktımki kociş kaldırmaya uğraşıyo ama sabah okadar dinç uyandımki :65:biz geç yatarak kendimize işkence ediyoruz canom .:38:

peloşum alıştık artık kuzum hayırlısı nediyeyim nasip olmayınca herşey boş .dua edin bana bende inanıyım yaa

tutişim öncelikle arkadaş için tabiki okuruz kimlere okundu biliyosun sen istersinde okumazmıyız inşallah vesile olur hasreti biter arkadaşın .
ben kuzum artık nekür nede başka bişey düşünemiyorum okadar iğrenç otlar içtimki bu bebiş için hep kendime yaptım artık yok bişey yoruldum saol beni düşündüğün için ALLAHIM sizin yüzünüzü güldürsün
buarada hayırdır karışık rüyalar görmüşsün bende öyleydim bugece nedense

kuzu gelmiş zatende sınavları olduğunu unutmuşum ben saol hatırlattığın için eboşunda akılmı var yaa :26:
buarada mailde gelen tel yanlışmış sitedekilerle aynımı tel ?

demek gidiyosun cano hayırlısıyla gidip gel özletme kendini :38:

öyle tabiki arkadaşım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden hiçbir iş olmuyo malesef
inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur

kuzu nerdesin sen ya özledimmmm:38:

aleynam öncelikle avatarına bayıldım çok hoş kız yeni biri geldi sandım topice
canım inanki ben üzülmedim tedavi olmadan zor benim işim :19:saol güzel düşüncelerin için

bende merak ettim derdamı hayırlı haberle gelir inşallah

sevindim canım :38:

saol canım sen nasılsın?
niye kız,niye haksızlık ediyon kendine,gelmim oraya.:9:
slm kızlar ben geldim herkesi çok özledim nasılsınız
:64::52:
ooo,kimler gelmiş kimler.
canım durumuna üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyosun,demekki artık kalabilirsin.
ay 1 de kalktım ve temıslık yapıyorum guya bı yapıyorum bı oturuyorum neyse kı sadece banyo tuvalet kaldı onları da hallderım bırazdam aksam evde degılım kuzular bılgınız olsun
kardelosum dun bı test dedın aklım gıttı kız onu mu dusundum bende gecmısı okurken tam sana kuru soracaktım kı bı baktım sıtemı yemısız:34::34: unuturmuyum hıc delım benım yap bak tamammı ama dedıgın gıbı kendını de karıyere var kı daha cabuk gelsın bebıs ama 3gune bır ılıskı lazım solemesı ayıp afedrsınız kızlar ama dr bana bebek calısmaları ıcın bole demıstı
gulummm nerelerdesın kzuum sen yaa gecmısler olsun tatlım en kısa zamanda gruselım olurmuuuu
ablacım gorumcene gdıyomusun ıyı eglenceler sana
elaezelcım yazın cok guseldı ve bır okadar da dogruydu rabbım ol derse olacak ve ınanıyorum ol dıyecek
turkuazım ben kendı adıma okurum kuzum bu arada ruyaların hayra cıksın ınsallah bu hafta adetım ama pazar gun u bter herhalde sonra okurum bebısım
tktk arkadasım uzulme ınsallah bır dahakı ay olur beklemek cok zro bılıyorum
ya kızlar bılıyomusunuz ıcımde bır umut var bır o kadar da korku cok degısık bı duygu hayrdır ınsallah
ben ısıme bakayım hade allaha emanetsınız
canımcım,sadece şaka yaptım ben,inşallah bu sefer olcak:8::8::8:

hanimlarr yaa bide benim ovulasyon testleri hep pozitift cikiyor yani hafif belrgin ben anlamadim simdicik bu olayii bilen biri varsa anlatsin bana lütfeeenn nasil oluyomus bu testcik bakem:61::61::61::61

Eki Görüntüle 129219 iste hep böle oluyo
demekki sen hep yumurtluyon,her gün fırsat senin için.:9::6:
kizlar benim cikmam gerek,islerim var biraz.yarinda erken kalkmam gerekiyor,islerimi halledip yatarim heralde..hepinize iyi geceler:29::29::29::29::29:

sevtun ve ebrar bugun hic gelmemisler yada ben farketmedimmi acaba, insallah iyilerdir:59::59::59::59::59::59:

eboş sabah gelmiş,görümcesine gitcekmiş,geç gelirmiş
selam kızlar,geçmiş çok uzundu,bende yarıdan sonrasını almamaya karar verdim.

canım kusura bakma acil çıktım okula kızımı almaya gittim inan üzüldüm bende martta düşük yaptım tedaviye başlamışken hemile olduğumu öğrendim ama 1a ya sürdü sevincim sonra kalp atışı olmadığını öğrendim 11 haftaya kadar bekledik ve sonuçta alındı bebişim 6 ay bekledim korunmadım ama olmadı ekimde aşılama ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim canım ama kanama alanı var hala riskliyim ve iğne kullanıyorum pıhtılaşma var düşük sebebini araştırdınmı belki pıhtılaşma vardır ona göre önlemini al hamile kalmaya engelmiş canım sen üzülme desekte boş elimizde olmuyo geçmiş olsun

kız elixsir sen ne kadarlık evliydin bide kaç düşük yapmıştın unutmuşumda kusura bakma

evet bayadır gelmiyodun ama artık gelirsin umarım

anım dikkat et belki yerleşme kanaması olabilir dua edelim inşallah tutunur bebişin

boncuğum kusura bakma ya bişey diyecem ben yanlışlıkla naneliye eşin nasıl oldu demişim yazarken alıntılar karışmış kız kusura bakma bu arada eşin nasıl iyileştimi

semracım niye dikkat etmiyosun ya ikisi karışınca zehirler dikkat et kendine Allahtan kapalı yerde yapmamışsın

evet bende gördüüm derinim nasılsın

canım inşallah birdaha böyle sorunun olmaz ya bizim kan uyuşmazlığımız vardı iğne olmam lazımdı lekelenme olurken olmak lazım mış o zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum yine olmadi diye üzülüyordum o sıar iğne zamanı geçmiş bide başka doktor hamileyken iğne vurulmuyo demişti öyle işler karıştı iğne olamadım kanama başlayınca gitti düşük oluyo dediler iğneyi vursalarda iş işden geçti iğne olamadığım için doktor düşük riski var demişti evet üzülmemek elde değil kalp atışlarını duyduğum an herşey çok farklı oldu duygusal anlamda ....... bu arada bir sorun olmadıkca artık her zaman burdayım

derinsu sağol canım sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

kardelencim nasılsın neler yapıyorsun canım orası da öyle allah birdaha nasip eder inşallah allah inşallah istiyen herkese nasip eder

kardelencim nasılsın neler yapıyorsun canım orası da öyle allah birdaha nasip eder inşallah allah inşallah istiyen herkese nasip eder

way merhaba ben seni nerden hatırlıyorum yaaa.
diğer arkadaşlar sizede merhaba.Kardelenbhr hemen gitmiş bizde onu merak etmiştik son durumu ne oldu acaba

Back
X