Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geldim nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmm

beni soracak olursanız çoooook yorgunum temizlik yaptım
kayınvalidem gelio köyden veee haftasonu baya kalabalık oluruz
görümcemler çoluk çocuk beni çok iş beklio amanınn
yarında hastaneye gidicez eşimin muayene günü geldi bakalım ne diycek dr
inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn:12::12::12::12::12::12:

inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn:12::12::12::12::12::12:

haticm kv geliyorsa işin zordur
sana kolay gelsin
inşşş eşinin restleri iyi çıkar

dularım seninle haticecim inş herşey güzel olur senin için
hoşbulduk gülüm saol nasılsım

haticm kv geliyorsa işin zordur
sana kolay gelsin
inşşş eşinin restleri iyi çıkar

valla zor yeter ablacım
inşşş bakalım iii çıkar kendim için de perşembeye randevu aldım bütün sonuçları göstermek için
1 hafta var daha bakalım inşşş tedaviye başlatırlar
başka bi sorun çıkmaz inşşş
bide şu poliplere ne diycekler ameliyatmı ne çok merak ediyorum
uffff yaaa valla şimcikten yoruldum:14::14::14::14:

selam kıslar:3:şimdi yazamıyom..bu bizim kasa degil..bizimki bozuldu..tam size yazarken almaya geldi kaynım.aşagıda bekliyom..eşim gelince bizimkini halledicek öptüm..

bende ağrılarla ugrasıyorum cnmcnm sağoll:14:
selam kıslar:3:şimdi yazamıyom..bu bizim kasa degil..bizimki bozuldu..tam size yazarken almaya geldi kaynım.aşagıda bekliyom..eşim gelince bizimkini halledicek öptüm..
oldu cnm burdaolursam konusuruz ama sanmam cıkarım birazdan yine ağrım başladıı:14:
bütün topkler aynı canım kimseler yok

hmm ölemi:59:

bende ağrılarla ugrasıyorum cnmcnm sağoll:14:
oldu cnm burdaolursam konusuruz ama sanmam cıkarım birazdan yine ağrım başladıı:14:
bütün topkler aynı canım kimseler yok

hmm ölemi:59:

sizee cok acil bi sorum var benim karnimda adet olacakmisim gibi acayip sancim agrm var benim adettimde 4 subatta bu ne simdi yumurtalama agrisimi yoksa ama cok berbat yaa acayip bisi batiyoo yürürken otururken nedir bu simdi???:50::50::50::50:

Son düzenleme:
sizee cok acil bi sorum var benim karnimda adet olacakmisim gibi acayip sancim agrm var benim adettimde 4 subatta bu ne simdi yumurtalama agrisimi yoksa ama cok berbat yaa acayip bisi batiyoo yürürken otururken nedir bu simdi???:50::50::50::50:

cnm belki üşütmüş flan olabilirsin yada yumurtalar flan çatlıodur bilemiorum ki inşşş
kötü bişi diğildir

kardelosum cok sagol cnm elıne saglık cok begendım :16::16:
kız inşallah hazır çizelgen yapılmış yakında bebişte gelir tam olur
boncuğum,inşallah canım,hamile olun,çizelgeler benden
kardelencim,ben iyiyim canım,sabah annemlere gitcem,yapılcakta bissürü ütüm var,ben hayla buralardayım
ya işler dursun sen gez kardeloş ecikte evde otur
yawkırk yıl düşünsem hamile kalmak için bukadar uğraşacağım aklıma gelmezdi ben çok kolay bişiy sanıyodum meğer doktora yaptırıp tezler yazdırıomuş bu dert adamaa:43:
aslında çoğu kişi için çok kolay canım 1 kerede olacağı varsa Allah istedikten sonra oluyo olmayacaksada ne yaparsan yap olmuyo
parca parca kanamalr var dedı :( ıgne yaptı cuma gunune kadar beklıcez dedı baska care yok ama ıgneden sınra kanama söktü resmen bıraz durdu bugun gune nazaran cuma ggunu kalp atısları varsa vardır yoksa yoktur dedı o kadar kolay soyledıkı hala gozu onumde :((
canım bazı kadınlarda kanama bebek kesesinin altında oluyo o yüzden bebeğe zarar vermiyo ama bazende bebğin üstünde kanama varsa bebek için zararlı dr mutlaka sor inşallah bişey yoktur
kardelen49um karşılaşamadık taklım öpüyorum seni de.:38:

sevtunda gelmemiş inş iyidir kuzu...

kıslar ben kaçtım...iyi bakın kendinize.:10:
derinim nasılsın ne var ne yok SEVTUNUNDA ANNESİ bırakmamıştır kaçsaydı gelirdi
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakmadım inş herkes iyidir.abla sende iyisindir inşallah merak etmişsin beni iyiyim desem yalan olur evde iki yabancı gibi yaşıyoruz işte içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.sabahları da kalkmıyorum zaten kendi kendine bişeyler atıştırıp gidiyo işine.ailelere çok mutluymuş gibi gülücükler saçmakta yordu beni.şu dargınlık zamanı tabi.öncesinde sahte gülümsemeler değildi tabiki.gittiği yere kadar gidiyo işte.sizide sıkmak istemediğim için girmedim ama yine tutamadım çenemi,çünkü kimseye anlatamıyorum düşüncelerimi.. acaba sürmeyecek bi evlilikmi bu yüzden mi rabbim bebek nasip etmiyor diye düşünmüyor değilim.çünkü ben eşimin 2.ci eşiyim 1 çocuğu var annesiyle kalıyo tabiki çocuk.ve allaha dualarım çocuk isterken rabbim devamlı ve mutlu bi evlilik olacaksa bize çocuk nasip et diyeydi.bilmiyorum şimdi yolumu şaşırmış gibi yaşıyorum.Allahım yol göstersin tek bunu diliyorum her gün her gece .kendinize iyi bakın.canınızı sıktıysam affedin.hoşçakalın.
canım eğer eşin seni seviyorsa sende onu belki başka dertleri vardır çocuğuna üzülüyodur uzak olduğu için arada bence getirip biraz sevgi gösterirsen sanada biraz farklı davranır veya belki işinde sorunları vardır ondan streslidir sende üzülme
sağol canım benim... iyileştim artık çok şükür... paşa da iyi artık hissetmeye de başladım kıpırtılarını... isim bulma telaşındayız şimdi eşim adı belli olsun istiyor aslında daha erken ama ismiyle hitap edelim istiyor o yüzden isim arıyoruz bizde... birkaç secenek var bakalım arasında secicez.... sen nasılsın???
kız tuğçe isimleri bizede söylede oylama yapalım sende beğenirsen koyarsın bizdede erkek olursa isim hazırda daha cinsiyet belli değil
ben 1 kilo verdim :66: bende bir ot var onla istediğim gibi yiğiyorum ama o ot sayesinde kilo verebiliyorum cok şükürr
kız sakın sinameki olmasın aman öyleyse dikkat edin vücutta alışkanlık yapıyomuş
cnm belki üşütmüş flan olabilirsin yada yumurtalar flan çatlıodur bilemiorum ki inşşş
kötü bişi diğildir
hatica nasılsın gerçi çıkmışsın heral

daisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır

Back
X