Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
kardeloşum öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
boncukum tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
derinim canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada
kardelenbhr kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
banucum seni rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. Gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. Günmü ?inşallah herşey güzel olucak
garibim kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık
waycım çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım
deryam kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama rabbim den asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
kardelen49um napıyon kuzum görüşemiyoruz?
peloş nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
tutişim naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum
hasret,nihancave yeni katılan birkaç arkadaş daha vardı sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
yeterim yazdığın şeyden çok etkilendim allah ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
elixsirim seninde keyfin yerinde sevindim canım
aleynam seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
tuğçem oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
tostim sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
daisy sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
derdam uğramamış merak ettim onuda yaa
semroş oğluşun iyiymiş çok şükür canım çok sevindim allahım daha iyi etsin birsenim sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?derinim ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
samyelim sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
nanelişekerim sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
bersumda uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
haticem nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
gülüm yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
afedim,halem sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
elaezelim canım sen nasılsın?
selinamı,flanımı,güneycananımı merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
Sevtunumda uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
inşallah unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur
Hepinizi çok öpüyorum
hoşgeldin canım gördüm ama kusura bakma kak otur bide yazılıya çalıştık bu kadarı bile tam 3 saatte okumuşum hergün girmesek yandık heralde ben duamı okudum haberin olsun gerçi çıkmadan eklerimdün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
canım benim ikinci çizgininde ilk çizgiyle aynı kalınlıkta ve koyulukta olması lazım benimde öyle oldu ama ikisinide aynı koyulukta yakaladığın zaman 24 ile 48 saat içinde çatlıcak demek mumurtan o zaman çalışçan :)hanimlarr yaa bide benim ovulasyon testleri hep pozitift cikiyor yani hafif belrgin ben anlamadim simdicik bu olayii bilen biri varsa anlatsin bana lütfeeenn nasil oluyomus bu testcik bakem:61
Eki Görüntüle 129219 iste hep böle oluyo
haklısın hayatım ama işte gönül ferman dinlemiyo dayanamıyorum heyecanlanıyorum umutlanıyorum bekliyorum hayırlısı hepimiz içinevet canım bi ara çok aksaklık oluyordu...sagol tekrar taklım
canım eve alıntılardan dolayı öyle anlaşıldı sanırım..olsun..inşallah arkadaslara Allah söyletmiştir...bi oglun veya kızın olur inş yakında...hee unutuyodum bide test yapmışsın..aman ya nedir bu testlerden çektigimiz..bende çok yaparım cnm..ama en saglıklısı adet geçerse yapmak...
iyiyim canım ama çok çok yorgunum arkadaş ameliyat oldu ya bütün gece başındaydım evime yeni geldim eşimde grip onunla ilgilenmem gerek ve 3 saat uyudum sadece biraz ona bakıyım yatıcam hemen yarın sabahta erkenden arkadaşımın yanına gidicem yarın akşam özgürüm ama bol bol okurum geçmişi ve yazarım sizedaisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır
dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.
evet canım aynen oyle yapıyorsun bende baslıcam doktora bı gdeyım geleyım de hayırlısıyla sıfa olur ınsallah sen bunu bıtır sonra sana ıncır kurunude vereyım ben doktoruma sorucam ama kullanıyımmı dıye sonra kızar
canımcım ınsallah gelcek bebıs en kısa zamanda bu aradatıckerın gercekten super bende yapamadım ama kardelosa basvurcam galıba ayrıca su sayfayı 40 sayfa seklınde ayarlamayı da yapamadım bu arada senı ruyamda gordum cok ılgınctı yaaa sen bı cıkolatacı bulmussun ve banada dıyosun kı kocalarımıza ozel cıkolata yaptıralım bende sana telefonda tarıf edıyorum falan devamıda var cok guzeldı ve yaptım yorumunu ruyadakı kısılerın ıffetlı ve ahlaklı olduguna ve evlılıklerının uzun surecegıne ısaretmıs canım
komutanın sana kurban olsun bıtanem benım ınsallah kesık degıldır de cabucak gorusuruz tatlım bu arada ıhmal etmıcenı bılıyorum zaten bıtanem ama annenden erken gel de basla calısmalara
canım kanaman vardı galıba oncelıkle doktorunun tutumunu hıc yadırgamadım cunku gercekten kanamalarda yapacakları bırsey yok tatlım sadece ıgne verebılır ve ıstırahat bu arada kanama gecıren on kadından sekızı saglıklı dogum yapıyor ben yapamadım o ayrı bısey tabıkı ama benım kanama kesemı deldı ondan dolayı oldu canım bu yusden rahat ol bıde sakındursun deme dusecekse kucukken dussun ılerıde olursa daha cok acı cekıyorsun ınan ınsallah bısey olmaz canım:26::26::26:
canım ben cektırdım evet agrılı bı ıslem ama dayanılmıcak gıbı degıl o kadar korkma hatta bır ay once cektırdım beelıksırcım bu arada ask olsun bende her gırdıgımde senı soruyorum ole olsun
ablacım telafı ettın tabı etmenmı o neguzel yazıdır ole yaaaa bu arada madem kı yorgunsun bundan sonra sana bebekle ılgılı yorum yapmıcam ama senın ıcın hep dua edıcem bunu bıl yeter bıtanem
yetercım bu arada yazından cok etkılendım bole zevkı ugruna yanlıslıkla da olsa hamıle kalıp ondan sonra da bunu aldıran yada cope atabılen vıcdanların ınsan olup olmadıklarını bıle dusunuyorum bazen bıde unıversıte ogrencısı vardı bılırsınız otobuste molada dogurmus ve bebegını cope atmıstı allahtan dılerım kı rabbım bole ınsanlara bır daha annelık nımetını nasıp etmesın
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...
hayırlısı olsun cnm üzülme...
6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...
boncugumm çok sağol bitanem Allah razı olsun...
ayyy cnm ya dikkat etsene Allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım
inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...
cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu
14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat
çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa
aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye
bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları Allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın
elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?Ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...
Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...
herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur
hepinizi çok öpüyorum
senden de razı olsun cnm ne demek..evet beklemen gerek biraz daha..ama 3 ay ı geçme canım çok fazla kullanım rahim duvarını inceltiyomuş..bi 6 ay ara verip bi daha 3 ay yapılıyo...amin inş boşa çıkmaz emekler...
öylemi derincimdemek rahim duvarini inceltiyormus
ama ben zaten icebilecekmiyim bilmiyorum
söyle bir ay yapabilsem
cok tesekkur ederim canim destegin icin
![]()
canım elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum sende saolbeni tek unutmayan kişisin ebrarım sağol canım![]()
ablam duanda unutma beni yeter biliyorum zaten herzaman dua ettiğini sende benim duamdasın kuzum .allahım dualarımızı kabul etsin inşallahevet canım aynen oyle yapıyorsun bende baslıcam doktora bı gdeyım geleyım de hayırlısıyla sıfa olur ınsallah sen bunu bıtır sonra sana ıncır kurunude vereyım ben doktoruma sorucam ama kullanıyımmı dıye sonra kızar
canımcım ınsallah gelcek bebıs en kısa zamanda bu aradatıckerın gercekten super bende yapamadım ama kardelosa basvurcam galıba ayrıca su sayfayı 40 sayfa seklınde ayarlamayı da yapamadım bu arada senı ruyamda gordum cok ılgınctı yaaa sen bı cıkolatacı bulmussun ve banada dıyosun kı kocalarımıza ozel cıkolata yaptıralım bende sana telefonda tarıf edıyorum falan devamıda var cok guzeldı ve yaptım yorumunu ruyadakı kısılerın ıffetlı ve ahlaklı olduguna ve evlılıklerının uzun surecegıne ısaretmıs canım
komutanın sana kurban olsun bıtanem benım ınsallah kesık degıldır de cabucak gorusuruz tatlım bu arada ıhmal etmıcenı bılıyorum zaten bıtanem ama annenden erken gel de basla calısmalara
Canım kanaman vardı galıba oncelıkle doktorunun tutumunu hıc yadırgamadım cunku gercekten kanamalarda yapacakları bırsey yok tatlım sadece ıgne verebılır ve ıstırahat bu arada kanama gecıren on kadından sekızı saglıklı dogum yapıyor ben yapamadım o ayrı bısey tabıkı ama benım kanama kesemı deldı ondan dolayı oldu canım bu yusden rahat ol bıde sakındursun deme dusecekse kucukken dussun ılerıde olursa daha cok acı cekıyorsun ınan ınsallah bısey olmaz canım:26::26::26:
Canım ben cektırdım evet agrılı bı ıslem ama dayanılmıcak gıbı degıl o kadar korkma hatta bır ay once cektırdım beelıksırcım bu arada ask olsun bende her gırdıgımde senı soruyorum ole olsun
Ablacım telafı ettın tabı etmenmı o neguzel yazıdır ole yaaaa bu arada madem kı yorgunsun bundan sonra sana bebekle ılgılı yorum yapmıcam ama senın ıcın hep dua edıcem bunu bıl yeter bıtanem
Yetercım bu arada yazından cok etkılendım bole zevkı ugruna yanlıslıkla da olsa hamıle kalıp ondan sonra da bunu aldıran yada cope atabılen vıcdanların ınsan olup olmadıklarını bıle dusunuyorum bazen bıde unıversıte ogrencısı vardı bılırsınız otobuste molada dogurmus ve bebegını cope atmıstı allahtan dılerım kı rabbım bole ınsanlara bır daha annelık nımetını nasıp etmesın
canım kıyamam sana her evlilikte olur ufak tefek sorunlar inşallah çabucak çözersiniz kuzum bu ikinci eş olmakla alakalı değil iki farklı insan ve uyumsuzluk elbetteki olur .rabbim gönlüne ferahlık evinede huzur versin canım kardeşimgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakmadım inş herkes iyidir.abla sende iyisindir inşallah merak etmişsin beni iyiyim desem yalan olur evde iki yabancı gibi yaşıyoruz işte içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.sabahları da kalkmıyorum zaten kendi kendine bişeyler atıştırıp gidiyo işine.ailelere çok mutluymuş gibi gülücükler saçmakta yordu beni.şu dargınlık zamanı tabi.öncesinde sahte gülümsemeler değildi tabiki.gittiği yere kadar gidiyo işte.sizide sıkmak istemediğim için girmedim ama yine tutamadım çenemi,çünkü kimseye anlatamıyorum düşüncelerimi.. Acaba sürmeyecek bi evlilikmi bu yüzden mi rabbim bebek nasip etmiyor diye düşünmüyor değilim.çünkü ben eşimin 2.ci eşiyim 1 çocuğu var annesiyle kalıyo tabiki çocuk.ve allaha dualarım çocuk isterken rabbim devamlı ve mutlu bi evlilik olacaksa bize çocuk nasip et diyeydi.bilmiyorum şimdi yolumu şaşırmış gibi yaşıyorum.allahım yol göstersin tek bunu diliyorum her gün her gece .kendinize iyi bakın.canınızı sıktıysam affedin.hoşçakalın.
kuzum banka işleri hep muamma bende akıl sır erdiremem sağlık olsun hallolur inşallah sende sıkma tatlı canını inşallah düzelir herşey .boşver eşin düşünsün niye varlarki zatencnm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın...
Hayırlısı olsun cnm üzülme...
6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...
Boncugumm çok sağol bitanem allah razı olsun...
Ayyy cnm ya dikkat etsene allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım
Inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...
Cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu
14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat
çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa
aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye
Bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
Sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın
Elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...
Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...
demek ufaklık hala göstermedi kendini yesin teyzesi çok nazlı yaa yeterki sağlıklı olsunda gerisi mühim değil derdam .[sıze="3"]slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi[/sıze]
canım inşallah karşılaşırda konuşuruzçıkdırma canım elbet birgün gelecek kucagımıza üzülme bizden kacamazlar ok
evet canım ben hamile kalmadan önce onu duydum ve denedim her seferinde 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
bizimde olacak canım üzülme
canım en az yarım saat yada 1 saat yat uzun zaman duş almazsan ii olur
bu arada ebrarcım sağol canım yok artık her zaman burdayım gitmek yok gece seni bekledim gelirsin diye ama gecmişi okudum ben çıktıktan sonra eve gelmişsin neyse aksam evde ol konusalım bende sizi özlemiştim
Turku az sağol canım allah kimseye vermesin inşallah birdaha böyle olmaz
pelloşum çok saol ağzna sağlıkcanım ben okudum ayetel kürsileri ekledim sana zahmet olmasın diye one cektim listeyi
Ebrarım allaha şükür iyiyim canım sagol beni düşündügün icin sende iyisindir inş bu arada ne güzel yazmışsın renkli renkli eline saglık hicbirimizide unutmamışsın bitanem cok öpüyorum seni:81::81:
Canım üzülme ya olur eşler arsında öyle şeyler bizde de oluyo ama sonra barışıyoruz... Tabi iki taraf inatcı olunca farklı oluyo ben alttan almam ama eşim barışmadan peşimi bırakmaz bı tarafın alttan alması gerekiyo tatlım... Kötü şeylerde düşünme inş eşinle aran en kısa zamanda düzelir hatta eskisinden daha iyi olur...dualarım seninle
Canım bebişin saglıklıklı olsunda cinsiyetini sonrada ögrenirsin senide öpüyorum derdacım kendine iyi bak
Canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...
Canım iyiyim allaha şükür gecmişe bakarken kacırdım seni galiba sende iyisindir inş agrıların nasıl oldu![]()
amin canım allah rağzı olsun
allah rağzı olsun canım çok şükür iyi kuzum sen nerelerdesin şekerim hiç karşılaşamıyoruz
süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne otu kız o
:26:
sağlık olsun birsenim sana bişey demiyorum merak etme sen yne çok güzel yetişiyosun kuzum .hoşgeldin canım gördüm ama kusura bakma kak otur bide yazılıya çalıştık bu kadarı bile tam 3 saatte okumuşum hergün girmesek yandık heralde ben duamı okudum haberin olsun gerçi çıkmadan eklerim
bi bana selam bile yazmamışsın![]()
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin git dinlen sen yarın duada olmaya çalış olurmu tatlımcanlarım çok uykusuz olduğum için geçmişi dikkatle okuyamadım ne olur bana kızmayın bütün gece hastanedeydim 3 saat uyudum sadece kocişte hasta daha yeni geldim evime çıkıyorum yarın akşam tüm geçmişi dikkatle okuyup yanıtlarım yazılanları ve yorumlar yaparım ok..
# sunger
# daisy4489
# birsen29
# ebrar_53
merhaba kizlar nasilsiniz:26::26::26:gecmiste idim anca geldim
Bu arada bugun adetimin 5.gunu idi ve kadin doktoruma gittik...ben muayene edecek sandim..doktora bile girmedikhic birsey anlamadim ama,belki hormon testinde böyle oluyordur..
2 tup kan aldilar,ve bir hafta sonra sonuclar bellli olacakmis,,bir ara disarda görunce ben konustum doktorla yani.ve esimin spermelerini gösterdim..dusuk dedi..ilac verdi 37 euro ya aldik..bana adetimin 22.gunu tekrar gelmem gerektigini söyledi:26::26::26::26:bilmiyorum ne yapacak:26::26::26::26:
Bende simdilik durumlar bundan ibaret,testin sonucu nasil cikar bilmiyorum:18::18::18::18:
sağlık olsun birsenim sana bişey demiyorum merak etme sen yne çok güzel yetişiyosun kuzum .
sungercim sana defalarca yazdım ama sen hiç görmedin geçmişe çok bakmıyosun
yazsaydımda eğer bugün bunu alıntı yapmasaydım yine görmüycektin tatlım .
Neyse şimdi soralım telafı edelim nasılsın?![]()
daisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır
dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin git dinlen sen yarın duada olmaya çalış olurmu tatlım
garibim nedemek ben çok severek yazıyorum hepiniz değerlisiniz benim için
Buarada inşallah tahlillerin çok güzel çıkar canım eşin için kullandığınız ilaçda şifa olur umarım
sağlık olsun canım ALLAHIM şifa versin yavruna ve eşineyok ya genelde bakımaya ngayret ediyorum ama görmedim sanırım ne yapayım herkezi bir arda görünce kendi mi göremeyince üzüldüm işteeee ne yapayım normalde pek nazlı değilim ama ne yapayım bu aralar biraz stersten nazlandım sanırım adetime az kaldı acaba ne oldu merakı bi yandan kociş hasta kız hasta işte arab saçı gibi bi hayat annemi özledim vs![]()
peloşum hoşgeldin kuzumii geceler kızlar ben geldim nasılsınız![]()
iyiyim birsencim sen nasilsin:26::26::26:gecmiste idim görmedim kusura bakma![]()
o guzel renkli renkli yazini,kimseyi ayirmadan hassasiyet ile cevap vermeni görmezlikten gelmek mumkun mu ebrarcimben cevap verdim ama alinti yaptim
![]()
ii geceler kızlar ben geldim nasılsınız![]()
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız![]()
# sunger
# daisy4489
# birsen29
# ebrar_53
merhaba kizlar nasilsiniz:26::26::26:gecmiste idim anca geldim
bu arada bugun adetimin 5.gunu idi ve kadin doktoruma gittik...ben muayene edecek sandim..doktora bile girmedikhic birsey anlamadim ama,belki hormon testinde böyle oluyordur..
2 tup kan aldilar,ve bir hafta sonra sonuclar bellli olacakmis,,bir ara disarda görunce ben konustum doktorla yani.ve esimin spermelerini gösterdim..dusuk dedi..ilac verdi 37 euro ya aldik..bana adetimin 22.gunu tekrar gelmem gerektigini söyledi:26::26::26::26:bilmiyorum ne yapacak:26::26::26::26:
bende simdilik durumlar bundan ibaret,testin sonucu nasil cikar bilmiyorum:18::18::18::18: