Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincim ve nihanca hosgeldiniz kizlariyiyiz cok sukur sizler nasilsiniz:26::26::26:
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?iyi geceler arkadaşlar nasılsınız![]()
sende bizim icin degerlisin unutma,belki yeniyim aranizda,sizin aranizda kurdugunuz dostluklara yetisemem belki ama inanin sizi tanidigim gunden beri,vakit buldukca girmeye calisiyorum sizin kadar aktif olamasamda,ve seviyorum sizi,degerlisiniz benim icin hepiniz
bu arada sevtundan bir haber yok yaaa:26::26::26::26::26:
kizlar benim cikmam gerek,esim söylenmeye basladi bilehepinize hayirli geceler
![]()
hoşbulduk eboşum nasılsın canımsağlık olsun canım ALLAHIM şifa versin yavruna ve eşine
inşallah adet olmazsın bukadar sıkıntı yapma allahım evladına hayırlı ömür versin
peloşum hoşgeldin kuzum
yok kuzum yazdığını gördüm zaten sende çok incesin tatlışım![]()
pelincim ve nihanca hosgeldiniz kizlariyiyiz cok sukur sizler nasilsiniz:26::26::26:
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?
garibim bizde eski yeni hiç farketmiyo hepimiz aynı kderi paylaşıyoruz kuzum birbirimize herzaman destek olmak için burdayız emin olki biriniz diğerinden farklı değil .sende benim için değerlisin
evet bende çok merak ettim ya inşallah iyidir
hoşbulduk eboşum nasılsın canım
iyiyim canım allaha şükür sen nasılsın cıkıyosun galiba sonra görüşürüz öpüyorum seni![]()
ben buradayım:92::92::92::92::92::92::92::92:
ya kızlar kusura bakmayın sizin yazdığınızı görmeden çıktımbendeeeeeeeeeeeeee![]()
as canım bana slm vermişsin ama yazdiğini görmedim kusura bakmao kadar tatlı bebiş unutulur mu maviş maviş:)
ohh ne güzel ya ben zaten anca işten çıktıktan sonra kullanırım o tarz şeyleri iş yerinde gidemem wc ye sıksık
normalde bile utanıyorum...
ben bi bakem varmıymış nasıl bişeymiş bi tek bitkimi yoksa karışık mı?Sinameki olabilir mi acaba o da öyle yapıyor çünkü...
cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...
selammm hoşgeldinnn
wayyy süpermiş
inşallah canım güzel haberlerle gelirsinde hepimizi sevindirirsinarkadaşlar ben regl olmadım hala :)) ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum :)) gerçi bugün düşünmeye pek vaktim yoktu hep uyudummmm :))
fakat arkadaşım var dr , belki yumurtlama zamanında döllenmemişsindir daha sonra döllenmişsindir o yüzden idrarda çıkmamıştır dedi...kan yaptır dedi :))) bende bugün gidecektim ama tüm gün uyudum,bir evi süpürdüm sanki yıllık temizlik yapmışım gibi yoruldum,sızdım. Yarın test yaptıracağım inş :))
güle güle canım ii geceler aeo k.i.bkizlar benim cikmam gerek,esim söylenmeye basladi bilehepinize hayirli geceler
![]()
benimde eşim geldi azcık ilgileniyim onunla sonra gelicem yine görüşürüz
derinim inşallah gelirsin ben gelesiye
peloşum eşim geldi kuzum azcık ilgileniyim gelicem inşallah kusura bakmayın
buaradac iyiyim çok şükür sen naaptın nasıl oldun?
tamam canım sen eşinle ilgilen...bende iyiyim allaha şükür bitanem temizlik yaptım bugun... biraz yorgunum uykumda geldi bende cıkıyorum yarın gorüşürüz kendine iyi bak cok öptüm
kızlar sizlerede iyi geceler görüşmek üzre![]()
sgl canım eklemişsin beni teşekkürler neyse sen koçişinle ilgilen bende çıkıyorum herkese iyigecelerSEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
GARİP.......................20bitti
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10bitti
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10bitti
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10bitti
TUĞÇE......................13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13
benimde eşim geldi azcık ilgileniyim onunla sonra gelicem yine görüşürüz
derinim inşallah gelirsin ben gelesiye
bende çıkıyorum sizede iyigeceler kendinize iyi bakın yarın hastanem var bye kızlargörüşürüz ii geceler aeo
İnşallah yarın sabah kan testi yaptırcam.inş tutmustur cnm acele etmee![]()
Evet canım habire idrarda yapıyorumcanım banu gebelik testimi yapıyo
cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...
canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...
Haberlerini bekliyorum....ben geldim nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmm
beni soracak olursanız çoooook yorgunum temizlik yaptım
kayınvalidem gelio köyden veee haftasonu baya kalabalık oluruz
görümcemler çoluk çocuk beni çok iş beklio amanınn
yarında hastaneye gidicez eşimin muayene günü geldi bakalım ne diycek dr
inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn![]()
canim dualarimiz seninle insallah,allah yardimcin olsun.ama surekli test yapma istersen,bu kadar panik ve stres seni yipratir,oluruna birak![]()
Ay napıyım ya çok heyecanlıyım
senden de razı olsun cnm ne demek..evet beklemen gerek biraz daha..ama 3 ay ı geçme canım çok fazla kullanım rahim duvarını inceltiyomuş..bi 6 ay ara verip bi daha 3 ay yapılıyo...amin inş boşa çıkmaz emekler...
öylemi derincimdemek rahim duvarini inceltiyormus
ama ben zaten icebilecekmiyim bilmiyorum
söyle bir ay yapabilsem
cok tesekkur ederim canim destegin icin
![]()
Çok heyecanlıyımmm
kızlar hepinizinkini alıntı yaptım ama olmadı hepinize sağolun desteğiniz için yarın sabah 09.00 da teste gidiyorum 3 saate veriyolar bakalım ne çıkacak ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim hopluyorrrr