Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kılzarrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrr:16::16::16:

Son düzenleme:
Bugün salavat getirdinmi

--------------------------------------------------------------------------------

BUGÜN SALAVAT GETİRDİN Mİ??

Peygamber efendimiz sALLAHu aleyhi vesellem şöyle buyuruyorlar:
İnsanların en cimrisi yanında adım anıldığı halde bana salavat getirmeyendir."

Gelin bugünden itibaren Peygamberimize salavat getirelim.

SALAVAT GETİRMENİN FAYDALARI

Peygamber efendimiz bizzat bizi tanır.
Peygamber efendimizin şefaatlerine nail oluruz.
Kişiye zihin açıklıgı verir.
Unuttugumuz ve kaybettigimiz birseyi hatırlatır.
Amel defterimize sevaplar yazılır.
Gönlümüz huzur ve ferahla dolar

ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED [/center]

Allah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.

Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.

İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde salavat getirmenin fayda ve sevaplarını şu şekilde sıralamıştır:
1- Hataları örter, günahların bağışlanmasına vesile olur.

2- Amelleri arındırır.

3- Makam ve dereceleri yükseltir.

4- Söyleyen kimse için istiğfar eder.

5- Uhud dağı kadar veya ölçülerin en büyüğüyle sevap verilir.

6- Endişe ve korkulardan kurtarır.

7- Efendimizin şefaatini ve şahitliğini ve Allah’ın rıza ve rahmetini celbeder, gazabından emin kılar.

8- Arşın gölgesine girmeyi sağlar.

9- Havz, Sırat vb. yardımcı olur.

10- Eli dar olanlar için sadaka yerine geçer.

11- Meclisleri süsler.

12- İtibarı artırır.

13- Allah ve Allah Resulüne yakınlaşmayı sağlar.

14- O bir nurdur.

15- Kalpleri nifak ve kirden arındır.

16- Muhabbeti artırır.

17- Sahibi hakkında gıybet edilmesini önler.

18- Allah Resulünün rüyada görülmesine vesile olur.

Daha uzunca sayılmış.

1-Salat konusunda Allaha, Meleklere muvafakat edilmiş olur.

2-Duaların kabülüne vesile olur.

3-Şefaata vesile olur.

4-Allahın salatına vesile olur.

5-İnsanın unuttuğunu hatırlamasına vesile olur.

6-Cimriliği önler.

7-Meclisleri süsler.

8-Konuşmalarda hitamı misk olur.

9-İnsanın nurunu artırır, ahirette aydınlığa vesile olur.

10-Sıkıntıların kalkmasına, devamlı bereketin yağmasına vesile olur.

11-Hidayete vesile olur.

12-Peygamberimize olan haklarımızın ödenmesine yardımcı olur.

13-Bir duadır. Allahın Halili ve Habibine bir medihtir

iyiyim cok şükür canım:34:

canım bir ot zayıflama otu adı yok bildiğim bir yerden alıyorum zayıflama otu diye vallah 8 günde verdim :nazar: daha öncede onunla 8 kilo vermiştim nişanlıyken geri kilo alınca anneme gittiğimde aldım o ottan yine:52:

nasıl anlatsam bağırsakları müthiş çalıstırıyor bence yediğimiz seyler bölece gidiyor :34:

ben cok memnunum istersen sana da yollarım ama çalısıyorsun sanırım onu öğlen içmen lazım karın ağrısından dısarlarda duramazsın :52:

akşam saatine denk getirirsin zaten bir içiyorsun 8 veya 9 saat sonra etkisini bir gösteriyoo off diyorum ama ne gazım var ne birşey cok rahatlatıyorr:nazar::nazar:

[/B]
canım o otun adı sınamekı olmasın :34: bende lıse yıllarımda kullanmıstım bır sure ve dr bana acayıp kızdı bak sen bıde ıkıncı kez kullanıyosun canım bu tur otlar bagırsakta sadece cok afedersınız hareketlenme yapmıyor hıcbır bezın emılmeden dısarı atılmasını saglıyor ve bagırsak sinir uclarını yıpratıyor ve bılırsın kı sınır hucrelerı yenılenmez ve ılerde cok cıddı sorunlar acabılır basına bbende kılo vermeyı cok ıstıyorum pkolu oldgum halde ama en ıyı yontem sevtunla kardelosun yontemı hem saglıklı hemde sonradan zarar gormeyız sadece ve sadece ıylıgın ıcın soluyorum tatlm
Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.
canımm benım erkenden yapmamalısın dr lar dıyorkı normal ılıskıyle bıle dollendıkten en az 8 gun sonra ıdrarda bellı olur kı benım adetımı on gun gectıkten sonra bellı olmustu gununu doldur ve dırekt kanda baktır derım ben sana uzulme lutfen ınsallah olcak
dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
balım benım uzulmusmu benım ablam bakın kızlar ablam ole herseye kızmaz darılmaz uzmeyın benım kuzumu
# sunger
# daisy4489
# birsen29
# ebrar_53

merhaba kizlar nasilsiniz:26::26::26:gecmiste idim anca geldim:24::24::24::24:

bu arada bugun adetimin 5.gunu idi ve kadin doktoruma gittik...ben muayene edecek sandim..doktora bile girmedik:59::59::59:hic birsey anlamadim ama,belki hormon testinde böyle oluyordur..

2 tup kan aldilar,ve bir hafta sonra sonuclar bellli olacakmis,,bir ara disarda görunce ben konustum doktorla yani.ve esimin spermelerini gösterdim..dusuk dedi..ilac verdi 37 euro ya aldik..bana adetimin 22.gunu tekrar gelmem gerektigini söyledi:26::26::26::26:bilmiyorum ne yapacak:26::26::26::26:

bende simdilik durumlar bundan ibaret,testin sonucu nasil cikar bilmiyorum:18::18::18::18:
canım adetlıyken muayene olmuyo zaten bellı durumlar harıcınde sadece kanalmıslardır garıp gelmesın yanı kıyamamam yenı baslıyosun ya daha hersey meraklandırıyo dımı ama normal bırak drlar ıslerını bılıyo bazılarını harıc tutuyorum tabıkı
sende bizim icin degerlisin unutma,belki yeniyim aranizda,sizin aranizda kurdugunuz dostluklara yetisemem belki ama inanin sizi tanidigim gunden beri,vakit buldukca girmeye calisiyorum sizin kadar aktif olamasamda,ve seviyorum sizi,degerlisiniz benim icin hepiniz:70::70::70::70::70::70:

bu arada sevtundan bir haber yok yaaa:26::26::26::26::26:
canım zaten sureklı gırebılmek bazen mumkun olmuyo da saolasın gecmısı okumak ve bızı onemsedıgını gostermek yeterlı bu arada eskı yenı nedır ole bende yenıyım mesela :51::51:bu arada ben saracoglunun bana verdıgı sureyı bıtırmeyı beklıyorum canım dogumdan 4 ay sonra basla demıstı bır ayım kaldı bıdahakı adetımden sonra baslarım ınsallah bende bakalım sıfa olsun ne dıyeyım ıncır kurune gerek kalmaz ınsallah:26::26:
yarın duaya gelemiyecem hastaneye gitmem gerek sonuçlarım çıkmış onları gösterecem şimdiden aminnn sevtunumla garibim iyigeceler

canım hayırlı habeerlerle gel ınsallah
yetercım yazın cok guselcım bende dıkkat edıcem bundan sonra

bu arada benı dusunup herhalde:33::33::33:az muhabbet olmus okumak cok kolay oldu cunku :62::62:
boncugum galıba yaptım canım tıckerımı ugur getırsın tıckerlarımız bıze ınsallah
bu arada kardelosumun ve derınımın olmadıkları ne kadar bellı degılmı
kardelen 49um sende cok ugramamısın kuzu

kızlar yaaaaaa
bu arada dun dru aradım dedıkı muayenehaneye degıl dırekt hastaneye gel dedı
bazı tahlıller yapılacak dedım ne onlar fılmı de getır sen yınede ama ben yınede sana laparoskopı yapıcam dedı eger cıft rahımse gercekten dokunmadan kapatıcam dedı fılmde hersey kabak gıbı gorunuyo aslında ve eger bıkornısse amelıyattan hıcbır sonuc alamayız dedı gebelık denıceksın dedı offfffffffff eger laporoskopı yaparsa ben ıkı ay daha koruncam demektır yada ole mı oluyo bılmıyorum hanı eger gorur ve dokunmadan kapatırsa da yıne korun dermı sızce her gecen gun ıcım de kor gıbı ınanın:59::59::59::59::14::14::14::14:

Selinamm cnm bnm eşinle dargınlığınızın sebebi ne bilmiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma,ben iki buçuk senelik evliyim ve bu zaman zarfında sürekli bişeler çıktı,bir buçuk a öncesinde yine sorunlar vardı aynı senin düşündüğün gibi düşünüyordum yoksa bu evlilik bitecek de o yuzden mi çocuk olmuyordu diye çok zor bi dönem neler yaşadıgını şuan çok iyi biliyorum kimseye anlatamayacagınıda o yuzden asla sizi sıkmıyım falan deme lütfen burda birbirimize destek olmak için burdayız sadece bebek konusunda değil her konuda tamam mı bitanem?Üzme kendini daha dogrusu üzmemeye çalış,bol bol dua et Kuran oku rahatlatır biraz yalnız kalınca ağla rahatlarsın yaşadıklarını biyere yaz mesela bilgisayarda word veya excel dosyası oluştur şifre koy yaşadıklarını düşündüklerini yaz ben şuan öyle yapıyorum birazda olsa rahatlatıyor beni...
canım çok saol düşünüp cevap yazdığın için tşk ederim.günlük tutmak gibi bişey evet çok haklısın hem rahatlamak için hemde hatıra gibi kalması için.inş yaparım bende.evelsi gün gece mail attım eşime kafamdaki herşeyi yazdım.cvp bile verememiş.hatasını biliyor ama korkuyor yaklaşmaya gerçekten bende çok inatçıyımdır,çok kırıldım çünkü.dün akşam annemlere gittik yemeğe yine sahte gülümsemelerle oturduk geldik.yatana kadar kıvrandı yanıma gelip özür dilemek için.neyse sonrasında çözüldü barıştık.allah kimsenin yuvasında huzursuzluk göstermesin çok zor çünkü günlerdir ne bi iş yapmak nede yemek yapmak istemedim elim hiçbişeye varmadı zaten 1 haftada 2 kilo vermişim.şükür atlattık inş birdaha yaşanmaz..
saol canım sen bana yazdıgında coktan cıkmıstım canım kusuruma bakma
ne demek sızı sıktıysam falan ben dertlerımı anlattıgımda sen sıkılıyormusun ask olsun tabıkı anlatcaksın nıye varız kı bız donem donem her evlılıkte oluyor bole zamanlar bız daha bır bucuk yılı bıle tamamlamamıs olmamıza ragmen su yasadıgımız olay bızı cok yıprattı sebeb nedır bılmıyorum sızde ama rabbım gonlune ve aılene huzur versın ınsallahh dua et hem bebek ıcın hemde aıle huzurun ıcın canım bu arada bır ara eger karsılasırsak tıcker ısını halledelım ısterım

senın adet duzensızlıgın yokkı neden sogan suyunu kullandın bu sadece adet duzensızlıgı olanlar ozallıkle de pkolular ıcın bıde herkeste farklı sonuclar yaratıyor olabılır mesela sen farlutalle hamıle kalmıssın ama aslında frlutalın kımse uzerınde bole bır etkısı yoktur yınede tesekur ederım uyardıgın ıcın tatlım
saol canım allah razı olsun.birbirimize destek olabiliyorsak ne mutlu ben her zaman dinlerim.sizlerde dinlediniz çok saolun Rabbim hiçbirimize böyle durumlar yaşatmasın huzur mutluluk ve sağlık çok önemli eksik etmesin hayatımızdan Allahım.

slm kızlar temızlıge baslamadan sıze bakım dedım cok ısım var bgn cokkkkkkk
kayram hayır olsun cnm cok ılgınc bı rüya:16:
elixsircim cok sagol esım daha ıyı cnm:16:
selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah :16::16:
neyse kızlar ben kacım allaha emanet olun aksam görüşürüz:16::16:
amin canım tşk ederim inş hepimizin yuvası mutlu ve hayırlı bir evlatla yaşamak yaşlanmak nasip etsin rabbim

canım ben okudum ayetel kürsileri ekledim sana zahmet olmasın diye one cektim listeyi:54:

ebrarım allaha şükür iyiyim canım sagol beni düşündügün icin sende iyisindir inş bu arada ne güzel yazmışsın renkli renkli eline saglık hicbirimizide unutmamışsın bitanem cok öpüyorum seni:81::81:

canım üzülme ya olur eşler arsında öyle şeyler bizde de oluyo ama sonra barışıyoruz... tabi iki taraf inatcı olunca farklı oluyo ben alttan almam ama eşim barışmadan peşimi bırakmaz bı tarafın alttan alması gerekiyo tatlım... kötü şeylerde düşünme inş eşinle aran en kısa zamanda düzelir hatta eskisinden daha iyi olur...dualarım seninle:70::54:

canım bebişin saglıklıklı olsunda cinsiyetini sonrada ögrenirsin senide öpüyorum derdacım kendine iyi bak:54:

canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...:54:

canım iyiyim allaha şükür gecmişe bakarken kacırdım seni galiba sende iyisindir inş agrıların nasıl oldu:38:
saol canım allah razı olsun duaların için tşk hepinizin güzel dilekleriyle dün akşam barıştık.ağzına sağlık canım

kız inşallah hazır çizelgen yapılmış yakında bebişte gelir tam olur

ya işler dursun sen gez kardeloş ecikte evde otur

aslında çoğu kişi için çok kolay canım 1 kerede olacağı varsa Allah istedikten sonra oluyo olmayacaksada ne yaparsan yap olmuyo

canım bazı kadınlarda kanama bebek kesesinin altında oluyo o yüzden bebeğe zarar vermiyo ama bazende bebğin üstünde kanama varsa bebek için zararlı dr mutlaka sor inşallah bişey yoktur

derinim nasılsın ne var ne yok SEVTUNUNDA ANNESİ bırakmamıştır kaçsaydı gelirdi

canım eğer eşin seni seviyorsa sende onu belki başka dertleri vardır çocuğuna üzülüyodur uzak olduğu için arada bence getirip biraz sevgi gösterirsen sanada biraz farklı davranır veya belki işinde sorunları vardır ondan streslidir sende üzülme

kız tuğçe isimleri bizede söylede oylama yapalım sende beğenirsen koyarsın bizdede erkek olursa isim hazırda daha cinsiyet belli değil

kız sakın sinameki olmasın aman öyleyse dikkat edin vücutta alışkanlık yapıyomuş

hatica nasılsın gerçi çıkmışsın heral
evt canım ikimizde stresliyiz zaten,ama çocuğu hemen hemen 2 haftada bir getiriyoruz başım üzerinde yeri var tabiki.ama 2-3 saat görüp bırakıyoruz çünkü çocuk tembihlenmiş ne yapıp ne dediysek kalmıyo evde anneme gitcem diyo.en son gördüğümüzde neden kalmıyorsun bizde bak burası senin odan dedik çocuk odasını gösterdik annem kalma dedi diyince hiçbişey demedik 4 yaşında ne denilebilirki.inş biraz daha büyüyünce farkeder bazı şeyleri.benimle de çok iyi çok şükür oda beni bende onu seviyorum doğrusu o kadar saf ve masum ki hiçbişeyden habersiz.onun içinde hakkında hayırlısını diliyorum her zaman.

canım elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum sende saol :38:

ablam duanda unutma beni yeter biliyorum zaten herzaman dua ettiğini sende benim duamdasın kuzum .allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

canım kıyamam sana her evlilikte olur ufak tefek sorunlar inşallah çabucak çözersiniz kuzum bu ikinci eş olmakla alakalı değil iki farklı insan ve uyumsuzluk elbetteki olur .rabbim gönlüne ferahlık evinede huzur versin canım kardeşim :38:

kuzum banka işleri hep muamma bende akıl sır erdiremem sağlık olsun hallolur inşallah sende sıkma tatlı canını inşallah düzelir herşey .boşver eşin düşünsün niye varlarki zaten :1::1:

demek ufaklık hala göstermedi kendini yesin teyzesi çok nazlı yaa yeterki sağlıklı olsunda gerisi mühim değil derdam .:38:

canım inşallah karşılaşırda konuşuruz :38:

pelloşum çok saol ağzna sağlık
nedemek düşünücem tabi arkadaşlarımı :38:
semroş valla bende kendimi kaybettim canım ya bukadar yoğunluk olmaz ama oluyo işte
sağlık olsunda napalım
:38::38:

allah razı olsun ablacım şükür düzelttik sorunumuzu.Rabbim kimseye sıkıntı yaşatmasın her konuda.

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

canım çok saol düşünüp cevap yazdığın için tşk ederim.günlük tutmak gibi bişey evet çok haklısın hem rahatlamak için hemde hatıra gibi kalması için.inş yaparım bende.evelsi gün gece mail attım eşime kafamdaki herşeyi yazdım.cvp bile verememiş.hatasını biliyor ama korkuyor yaklaşmaya gerçekten bende çok inatçıyımdır,çok kırıldım çünkü.dün akşam annemlere gittik yemeğe yine sahte gülümsemelerle oturduk geldik.yatana kadar kıvrandı yanıma gelip özür dilemek için.neyse sonrasında çözüldü barıştık.allah kimsenin yuvasında huzursuzluk göstermesin çok zor çünkü günlerdir ne bi iş yapmak nede yemek yapmak istemedim elim hiçbişeye varmadı zaten 1 haftada 2 kilo vermişim.şükür atlattık inş birdaha yaşanmaz..
selinamm sayfayı açınca direk yazını gördüm cvp yazmak istedim hemen,barıştıgınıza sorunun hallolduguna çok çok sevindim cnm ya Rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin,hatalı oldugunuda anlaması iyi cnm,Allah mutlulugunuzu daim etsinnn

Günaydın kızlarr hayırlı cumalarr,ben duaya kalamıcam maalesef şimdidenn aminn diyorum Allah kabul etsin dularımızı...Sevtunumuza,Garibimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesinn Aminnnn

selınam turkuazım gununuz aydın olsun
selınacım bak gordunmu cok sıkıntı cektın ama safak vaktı yakınmıs kı barısmıssınız ne kadar ne kadar sevındım bılemessın allh kımsenın huzurunu bozmasın. cocuk acısından da zor bır durum kım bılır neler duyuyor cocuk ama aranı mutlaka ıyı tutu bıtanme masum sonucta kıyamam ona da yaaaa yaramazlık da yapsa ne yaparsa yapsın mutlaka senhosgor bıtanem zaten yapıyorsundur
turkuazım kız bana selam yokmu ask ol sun delüüüüüüüümmmmmmmmmmm

selinamm sayfayı açınca direk yazını gördüm cvp yazmak istedim hemen,barıştıgınıza sorunun hallolduguna çok çok sevindim cnm ya Rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin,hatalı oldugunuda anlaması iyi cnm,Allah mutlulugunuzu daim etsinnn

Günaydın kızlarr hayırlı cumalarr,ben duaya kalamıcam maalesef şimdidenn aminn diyorum Allah kabul etsin dularımızı...Sevtunumuza,Garibimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesinn Aminnnn
amin canım rabbim cümlemize huzuru mutluluğu sağlığı nasip etsin inş.
selınacım bak gordunmu cok sıkıntı cektın ama safak vaktı yakınmıs kı barısmıssınız ne kadar ne kadar sevındım bılemessın allh kımsenın huzurunu bozmasın. cocuk acısından da zor bır durum kım bılır neler duyuyor cocuk ama aranı mutlaka ıyı tutu bıtanme masum sonucta kıyamam ona da yaaaa yaramazlık da yapsa ne yaparsa yapsın mutlaka senhosgor bıtanem zaten yapıyorsundur
çok şükür canım ya inan insan öyle ferahlıyor ki.çünkü ben eşimi çok seviyorum onunla kırgın olmak beni bitirdiydi zaten.çok şükür cümlemize hayırlı geçimler versin rabbim.kız çocuk çok akıllı,yaramazda olsa çocuk o tabiki olacak.en çok istediğim bir gün babasıyla sarılıp uyuması.giderken ikimize de sarılıp öpüyo Rabbim bozmasın inşallah kalmasada buna da şükür baba diyip sarılması yetiyo zaten.bana da abla diye geliyo çok zayıf cılız bişey ama hareketli çocuk oyun alanlarında yorulmak bilmiyo oralarda bile geyet mütevazi biz beğendirmeye çalışıyoz oyuncakları şuna bin bunla oyna diye.şımarıklık yapıp hepsine atlamıyo maşallah.

çok şükür canım ya inan insan öyle ferahlıyor ki.çünkü ben eşimi çok seviyorum onunla kırgın olmak beni bitirdiydi zaten.çok şükür cümlemize hayırlı geçimler versin rabbim.kız çocuk çok akıllı,yaramazda olsa çocuk o tabiki olacak.en çok istediğim bir gün babasıyla sarılıp uyuması.giderken ikimize de sarılıp öpüyo Rabbim bozmasın inşallah kalmasada buna da şükür baba diyip sarılması yetiyo zaten.bana da abla diye geliyo çok zayıf cılız bişey ama hareketli çocuk oyun alanlarında yorulmak bilmiyo oralarda bile geyet mütevazi biz beğendirmeye çalışıyoz oyuncakları şuna bin bunla oyna diye.şımarıklık yapıp hepsine atlamıyo maşallah.
kesınlıkle canım ınsanın esıyle arsının kotu olması cok kotu oluyo helede sevıyosa cok sukur kı bıtmıs ne gusel bır cocukmus masallah ınsallah bır gun babasıyla uyudugunu da grursun
hayırlı cumalar kızlar ben dualarımı okudum....Şimdiden amin diyorum....

sanada hayırlı cumalar cANIM

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
GARİP.......................20bitti
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10bitti
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10bitti
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10bitti
TUĞÇE......................13bitti

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13bitti

listeyi öne aldım abla,tuğçe arkadaşımızda bitirmiş ekledim
hayırlı cumalar canım hoşgeldin.ağzına sağlık.nasılsın bebiş nasıl?
kesınlıkle canım ınsanın esıyle arsının kotu olması cok kotu oluyo helede sevıyosa cok sukur kı bıtmıs ne gusel bır cocukmus masallah ınsallah bır gun babasıyla uyudugunu da grursun

sanada hayırlı cumalar cANIM
amin canım inş.

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................20bitti
TUĞÇE......................13bitti

KARDELOŞ.................20bitti
TUĞÇE.......................13bitti

dimi mavişş mavişş melek gibin aynı :32:

araştır bir cnm çalısıyorsan zor olurr ben evdeyim ya erken içimişim erken basladı ağrılarımm
:60::60::60::60:

devamlı abdest almak zorunda kalıyom:60:
Allah iyiliğini versin kızzzzz

arkadaşlar ben regl olmadım hala :)) ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum :)) gerçi bugün düşünmeye pek vaktim yoktu hep uyudummmm :))
fakat arkadaşım var dr , belki yumurtlama zamanında döllenmemişsindir daha sonra döllenmişsindir o yüzden idrarda çıkmamıştır dedi...kan yaptır dedi :))) bende bugün gidecektim ama tüm gün uyudum,bir evi süpürdüm sanki yıllık temizlik yapmışım gibi yoruldum,sızdım. Yarın test yaptıracağım inş :))
inş gelmiştri bebişin cnm,senden hbr bekliyoruz hadii
ben geldim nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmm

beni soracak olursanız çoooook yorgunum temizlik yaptım
kayınvalidem gelio köyden veee haftasonu baya kalabalık oluruz
görümcemler çoluk çocuk beni çok iş beklio amanınn
yarında hastaneye gidicez eşimin muayene günü geldi bakalım ne diycek dr
inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn:12::12::12::12::12::12:
inşaallah test sonuçlarınız güzel çıkar haticemm
sizee cok acil bi sorum var benim karnimda adet olacakmisim gibi acayip sancim agrm var benim adettimde 4 subatta bu ne simdi yumurtalama agrisimi yoksa ama cok berbat yaa acayip bisi batiyoo yürürken otururken nedir bu simdi???:50::50::50::50:
yumurtlama belirtisi büyük ihtimal cnm
dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
oyyy kuzummm küsmüş müü:69:yerim seni ben kızzz:34:
hmmm,anladim canim.akintinin olmasi iyiye israret yanii..cok tesekkur ederim desteginize:29::29::29:
aynen cnm bnm,rica ederim ne demek...

kuzum banka işleri hep muamma bende akıl sır erdiremem sağlık olsun hallolur inşallah sende sıkma tatlı canını inşallah düzelir herşey .boşver eşin düşünsün niye varlarki zaten :1::1:
hee aynen eboşumm benden bu kadar:)inşaallah Allah'ın izniylee
bu arada bugun adetimin 5.gunu idi ve kadin doktoruma gittik...ben muayene edecek sandim..doktora bile girmedik:59::59::59:hic birsey anlamadim ama,belki hormon testinde böyle oluyordur..

2 tup kan aldilar,ve bir hafta sonra sonuclar bellli olacakmis,,bir ara disarda görunce ben konustum doktorla yani.ve esimin spermelerini gösterdim..dusuk dedi..ilac verdi 37 euro ya aldik..bana adetimin 22.gunu tekrar gelmem gerektigini söyledi:26::26::26::26:bilmiyorum ne yapacak:26::26::26::26:
bende simdilik durumlar bundan ibaret,testin sonucu nasil cikar bilmiyorum:18::18::18::18:
cnm inşaallah hayırlı hbrler alırsın,test yaptıracagın zaman doktora göre değişiyor muayene yapanda var yapmayanda var cnm

as canım bana slm vermişsin ama yazdiğini görmedim kusura bakma
est cnm problem değil...

yarın duaya gelemiyecem hastaneye gitmem gerek sonuçlarım çıkmış onları gösterecem şimdiden aminnn sevtunumla garibim iyigeceler
birsenimm kuzu bizide haberdar et cnm
günaydın kılzarrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrr:16::16::16:
günaydın sanada hayırlı cumalar

kızlar yaaaaaa
bu arada dun dru aradım dedıkı muayenehaneye degıl dırekt hastaneye gel dedı
bazı tahlıller yapılacak dedım ne onlar fılmı de getır sen yınede ama ben yınede sana laparoskopı yapıcam dedı eger cıft rahımse gercekten dokunmadan kapatıcam dedı fılmde hersey kabak gıbı gorunuyo aslında ve eger bıkornısse amelıyattan hıcbır sonuc alamayız dedı gebelık denıceksın dedı offfffffffff eger laporoskopı yaparsa ben ıkı ay daha koruncam demektır yada ole mı oluyo bılmıyorum hanı eger gorur ve dokunmadan kapatırsa da yıne korun dermı sızce her gecen gun ıcım de kor gıbı ınanın:59::59::59::59::14::14::14::14:

deryacımm inşaallah herşey dilediğin gibi olur cnm,inşaallah en kısa zamanda gelir bebiğin de sağlıcakla kucağına alırsın kuzumm

selammmmmm kuzummm sayfa açıktı bi yandn iş yapıyorum yaa görmedim anca birde geçmişi okudum kusura bakma olar mı:54:

hayırlı cumalar tugcem,ağzına sağlık kuzum...test sonuçları ne oldu?

kızlar ben heran çıkabilirm hee kusura bakmayın sonra :9:

canım çizelgen çok güzel olmuş güle güle kullan krıldım bak açıkçası beni hiç merak etmemişsin ben unutulucak kadınmıyım yaw sayılı kişiler dışında beni merak eden yok :43::43::43::43::43:

canım çok sevindim barıştıgına iyi etmişsin ama sana kötü haberim var ben bu kerez eşimle küstüm malesef ondan siteye giremiyorum 2 gündür konuşmuyoruz çok kırdı beni çok bende kırdım ama olsun ben haklıyım bu konuda umrumdada degil konuşmasada artık hiç bir şey umrumda degil çünkü çok yoruldum ben ya rabbime isyan etmiyorum ama keşke dünyaya gelmeseydim çok kötüyüm çok:43::43::43::43::43::43:

KARDELOŞ................20bitti
TUĞÇE......................13

KARDELOŞ.................20bitti
TUĞÇE.......................13

bütüm arkadaşlarıma dua için çok teşekkürler ediyorum agzınıza saglık canlarım allahım tez zamanda versin işşalah hepiniz hakkınızı helala edin bu arada karar verdim ben artık bebek istemiyorum bebek istemek için adam gibi bir eş bir aile lazım demi okadar çok kötüyümki ne yiyesin var ne içesim:59::59::59::59::59::59::59::59:
İnşallah yarın sabah kan testi yaptırcam.
canım işşallah tutar bebeşin bebem hadi bakalın allahtan hayırlısı:70::70::70::70:
Evet canım habire idrarda yapıyorum
cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...:54:

Haberlerini bekliyorum....
canim dualarimiz seninle insallah,allah yardimcin olsun.ama surekli test yapma istersen,bu kadar panik ve stres seni yipratir,oluruna birak:16::16::16::16:

Ay napıyım ya çok heyecanlıyım

Çok heyecanlıyımmm

kızlar hepinizinkini alıntı yaptım ama olmadı hepinize sağolun desteğiniz için yarın sabah 09.00 da teste gidiyorum 3 saate veriyolar bakalım ne çıkacak ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim hopluyorrrr
işşallah çıkıcak allahım çabalarını boşa çıkarmıcak bak görürüsün:32::32::32::32:
sende bizim icin degerlisin unutma,belki yeniyim aranizda,sizin aranizda kurdugunuz dostluklara yetisemem belki ama inanin sizi tanidigim gunden beri,vakit buldukca girmeye calisiyorum sizin kadar aktif olamasamda,ve seviyorum sizi,degerlisiniz benim icin hepiniz:70::70::70::70::70::70:

bu arada sevtundan bir haber yok yaaa:26::26::26::26::26:
canım canım çok sıkkın ondan giremiyorum aile sorunlarım var canım ben bu aralar giremezsem merak etmeyim beni :14::14::14::14::14:
canım ellerine saglık bebekim çok güzel yazmışsın bebem canım beni bu hafta mazur gör bebem bu hafta bana dua yazmasan olurmu canım kırılmada canım inan okumak isterdim ama olmuyo artık kendimden sıkıldım işşallah haftaya okurum adet olucam nasıl olsa ben test yaptım çıkmadı zaten geçen hamileligimde yaptıydım çıktıydı şans işte ben kim hamile kalmak kim dua olmasa giremicektim zannetmeyinki kendine giriyo başkalarına girmiyo kırılırım haberin,z olsun kahvaltı hazırlıcem ben ben çıkıyorum merak edern olmuştur diye g,irdim ama beni merak edern sayılı kişiler malesef:59::59::59::59:
ben geldim nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmm

beni soracak olursanız çoooook yorgunum temizlik yaptım
kayınvalidem gelio köyden veee haftasonu baya kalabalık oluruz
görümcemler çoluk çocuk beni çok iş beklio amanınn
yarında hastaneye gidicez eşimin muayene günü geldi bakalım ne diycek dr
inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn:12::12::12::12::12::12:
işşallah iyi çıkar sonuçların kendinize iyi bakın
bwn çıkıyorum allaha emanet olun canlarım kusura bakmayım çıkmam lazım :58::58::58:ne zaman girerim allahım bilir:59::59::59::59::59::59:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ gulum06 KAYRAM29+ yeteeeeer+ sevtun2+ turkuaz+

selam hanımlar cumamız mübarek olsun RABBİM gönül muratlarımızı versin
SELİNAM çok sevindim kuzum herşeyin hallolmasına inşallah hep böyle devam eder ALLAHIM kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin .
TUĞÇEM ağzına sağlık balım çok saol
DERYAM nasılsın kuzu?dediğin gibi herşeye takılmamda bazen insan üzülüyo saol canım kardeşim benim
SEVTUNUM çok şükür ya nerdesin sen baya merak ettik canım
TUTİŞİM kolay gelsin bitanem işin var sanırsam
PELOŞUM nasılsın bitanem
YETERİM selam canım
ohh negüzel kalabalığız duayı birazdan yaparız hanımlar

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ gulum06 KAYRAM29+ yeteeeeer+ sevtun2+ turkuaz+

selam hanımlar cumamız mübarek olsun RABBİM gönül muratlarımızı versin
SELİNAM çok sevindim kuzum herşeyin hallolmasına inşallah hep böyle devam eder ALLAHIM kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin .
TUĞÇEM ağzına sağlık balım çok saol
DERYAM nasılsın kuzu?dediğin gibi herşeye takılmamda bazen insan üzülüyo saol canım kardeşim benim
SEVTUNUM çok şükür ya nerdesin sen baya merak ettik canım
TUTİŞİM kolay gelsin bitanem işin var sanırsam
PELOŞUM nasılsın bitanem
YETERİM selam canım
ohh negüzel kalabalığız duayı birazdan yaparız hanımlar

amin canım seninde rabbim gönlünün murADINI VERSİN kuzum...ben iyiyim allaha şükür sen nasaılsın eboşum:38:

hayırdır kuzum ya üzüldüm şimdi inanki inşallah enkısa zamanda sorunlaı halledersiniz
sen kıyamazsın kocişine düzelir ALLAHIN izniyle canım :38:

Back
X