Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sorma ağrım yine azdı yaaa :14::14:

kıss ben zayıflama otu die alıyoeum aktardan adı yok ama ordan baska yerden aldıklarım işe yaramıyo

hıııııııııı bende ablam için sordum aktara bir sorsun bakayım
ben geldim nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmm

beni soracak olursanız çoooook yorgunum temizlik yaptım
kayınvalidem gelio köyden veee haftasonu baya kalabalık oluruz
görümcemler çoluk çocuk beni çok iş beklio amanınn
yarında hastaneye gidicez eşimin muayene günü geldi bakalım ne diycek dr
inşşşşş bi sorun çıkmaz dünde sperm testi verdi hem onun sonucunu alıcaz bakalım
dualarınızı bekiorum lütfeen dualarınızda eksik etmeyinnnn:12::12::12::12::12::12:

allah yardım cın olsun canım dua larımız seninle allaha emanet ol canım
besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amin amin amin rabbim duzlarınızı kabul etsin canlarım
RABBİM okunan ezanların hürmetine SEVTUNA VE GARİBE hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadalarımın yüzü gülsün tez vakitte inşallah

ianşallah tez vakitte hayırlısıyla
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm

üzme canım kendini kısmatten ötesi yok inşallah meleğin tez vakitte gelir göbişine
efe, mert, yada mete üzerinde duruyoruz canım ama iki isim istiyoruz daha başına bişey bulamadık ahmet olabilir başında yada bahadır kombinasyonlar üretip soyadımızla deneme yapıyoruz hangisi daha çok uyacak diye....

seçtiğin isimler çok güzel canım ama ben isim seçerken seçtiğim isimleri taşıyan insanların kişiliğinede dikkat etmiştim isimler çoğu zaman insanların kişiliğini yansıtıyor bence
valla kızlar atraksiyon matraksiyon acaip feci durumda oluruz haa kocişe dedim test al gel die adam dio hamilesen seni atarım dışarı die:9: şaka tabikide o benim gadalarımı almışşşş :35: umarım hamile degilimdir
ebroşum rica ederim ilk sen hamile ol bacım lütfennnn :emir_bebek:
kızlar şaka biyana benimki uykusuzluktan olabilir gece çok kalkıyom gökceyi emzirmeye uykusuzluk yapıyo olabilir bulantıyı ama yinede test yapıcam kafam karıştı:44:
ya bide millet göbegin kalmış ne iş deyince ikinciiçerde deyip duruyodum ben:33:
kızlar bide bak bebegi olucak olsa istemiyo die kızmayın gökce çok küçük die korkuyom ben emziriyom ya daha yoksa rabbim göndersin inş zorlukla oldu gökce çünkü :)

kızmetten ötesi yok kız ne güzel birlikte büyürler bende dokuz ay kız bekledim oğlum oldu kızım olsaydı adı gökçe olucaktı oğlan olunca göktuğ oldu kızım olunca yine gökçe istiyoruz ama oğlum tuğana istiyor kızmet kızınnın yanaklarından öpüyorum

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar

ebrarım çok haklısın :58:

.

gökcem hamısmısın yoksam kız anaaaaaaaaa cok sevındım cnm allah gönlüne göre versın ınsallah test yaparsan bızede bıldır mutlaka:52::16:
kızlar dualara can gönülden amın dıyorum rabbım muradınızı en kısa zamanda verır ınsallah:16::16:
ben kactım ısler benı bekler öptüm sızlerı:16::16:

besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

amin amin amin,,,,dualara kalbimden amin diyorum arkadaşlarım

besmele.gif

YA RABBİ

amin allah sesimizi duymuştur inşallah allah kabul etsin dileklerimizi versin
turkuazcım sonuçları sormuşsun tatlım dün aldım çok şükür temiz çıktı risk yok çok güzel sonuçlar dedi dr umuz... 2 hafta sonra da 4lü tarama testi ve ayrıntılı ultrason yapılacak onları da atlattık mı inşallah baya rahatlıcaz... sağol tatlım düşündüğün için...
bu arada derdanın nesi var ebroşum sen sıkma canını falan demişsin bebekle ilgili bir sorun mu var??? sen nasılsın tatlım???
sonuçlarının temiz olmasına sevindim allah sıkıntılarından kurtarsın
inşallah bi dahaki ay hayırlısıyla lolur canım üzme kendini
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAISY.........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY​

hamiş olanlar için çok sevindim ne güzel darısı bekleyen ve önce hiç bebişşi olmayanlara nasip etsin inşallah:21::21::21:

bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba

iyi çok şükür semoş sen naaptın?herşey yolundamı canım

banucum bence boşa harab ediyosun kendini peki doktorlar niye 12. gün diyolar mutlaka bildikleri bişey var .buarada sonucun kaç çıktı .inanki şuanda yanlış yapıyosun bebeğin tutunacağı varsada tutunmuycak olmadı banum toparla kendini :38:

kuzum öpüyorumm çok kolay gelsin sana

delüüüüüüüüüüüüüü :76:hamilesin işte rüyayı unutma peşinede ben geliyom :60::60:
ay kız heyecan yaptım valla senin komşu galiba bildi
ya cano nasipde varsa olur benim görümcede aynı senin gibi det görmedi maşallah ikinciye kaldı negüzel moral veriyorum değilmi .sen bi test yap bence cano .yazık size demek sadece :24:

tamam kuzum kalabalığızya ondandır öptüm seni

bence çıkmayabilir sen boşuna yıpratıyosun kendini inşallah pozitif olucak canım
Ne biliyim canım insan çok ümütleniyor sonucum küçüktür 2
güle güle kardelencim
banucum bazı kişilerin çıkıyo 8 gün kanda ama kimisinin bhcg geç yayılıyo kanaçıkmamış olabilir umarım hamilesindir olmasada kısmet canım bebegin vakt i gellince olucak inş
İnşallah canımmmmmm
tabiki ertelemeyelim abla,sen uygun zamanı ayarlarsın o zaman okuruz.

rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş bir gün pozitifte çıkacak ama regl olmadığın için bence kendini yıpratma.allah büyük hiç belli olmaz böyle şeyler.

abla benim reglim bitti bu hafta yazabilirsin duayı.hadi kolay gelsin sanada.inş kendi çocuğun da olurda ona bakarsın.:1:
Ne biliyim valla
amin amin amin en içten kalbimde amin diyorum allah kabul etsin inşallah

amin allah sesimizi duymuştur inşallah allah kabul etsin dileklerimizi versin

sonuçlarının temiz olmasına sevindim allah sıkıntılarından kurtarsın

inşallah bi dahaki ay hayırlısıyla lolur canım üzme kendini

hamiş olanlar için çok sevindim ne güzel darısı bekleyen ve önce hiç bebişşi olmayanlara nasip etsin inşallah:21::21::21:

Dualarınız kabul olsun arkadaşlarım

Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah

Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.

kız inşallah hazır çizelgen yapılmış yakında bebişte gelir tam olur

ya işler dursun sen gez kardeloş ecikte evde otur

aslında çoğu kişi için çok kolay canım 1 kerede olacağı varsa Allah istedikten sonra oluyo olmayacaksada ne yaparsan yap olmuyo

canım bazı kadınlarda kanama bebek kesesinin altında oluyo o yüzden bebeğe zarar vermiyo ama bazende bebğin üstünde kanama varsa bebek için zararlı dr mutlaka sor inşallah bişey yoktur

derinim nasılsın ne var ne yok SEVTUNUNDA ANNESİ bırakmamıştır kaçsaydı gelirdi

canım eğer eşin seni seviyorsa sende onu belki başka dertleri vardır çocuğuna üzülüyodur uzak olduğu için arada bence getirip biraz sevgi gösterirsen sanada biraz farklı davranır veya belki işinde sorunları vardır ondan streslidir sende üzülme

kız tuğçe isimleri bizede söylede oylama yapalım sende beğenirsen koyarsın bizdede erkek olursa isim hazırda daha cinsiyet belli değil

kız sakın sinameki olmasın aman öyleyse dikkat edin vücutta alışkanlık yapıyomuş

hatica nasılsın gerçi çıkmışsın heral
vallahi içinde ne var bilmiyorum ama cok memnunum otumdan cnm

turkuazım ciddimm cnm :))))))))))) tek zorlugu oo oluyoyy

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .

geçmiş olsun canım
kızlar bende kaçar eşim istiyo pc yi
sağol cnmm
Bugün salavat getirdinmi

--------------------------------------------------------------------------------

BUGÜN SALAVAT GETİRDİN Mİ??

Peygamber efendimiz sALLAHu aleyhi vesellem şöyle buyuruyorlar:
İnsanların en cimrisi yanında adım anıldığı halde bana salavat getirmeyendir."

Gelin bugünden itibaren Peygamberimize salavat getirelim.

SALAVAT GETİRMENİN FAYDALARI

Peygamber efendimiz bizzat bizi tanır.
Peygamber efendimizin şefaatlerine nail oluruz.
Kişiye zihin açıklıgı verir.
Unuttugumuz ve kaybettigimiz birseyi hatırlatır.
Amel defterimize sevaplar yazılır.
Gönlümüz huzur ve ferahla dolar

ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED [/center]

Allah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.

Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.

İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde salavat getirmenin fayda ve sevaplarını şu şekilde sıralamıştır:
1- Hataları örter, günahların bağışlanmasına vesile olur.

2- Amelleri arındırır.

3- Makam ve dereceleri yükseltir.

4- Söyleyen kimse için istiğfar eder.

5- Uhud dağı kadar veya ölçülerin en büyüğüyle sevap verilir.

6- Endişe ve korkulardan kurtarır.

7- Efendimizin şefaatini ve şahitliğini ve Allah’ın rıza ve rahmetini celbeder, gazabından emin kılar.

8- Arşın gölgesine girmeyi sağlar.

9- Havz, Sırat vb. yardımcı olur.

10- Eli dar olanlar için sadaka yerine geçer.

11- Meclisleri süsler.

12- İtibarı artırır.

13- Allah ve Allah Resulüne yakınlaşmayı sağlar.

14- O bir nurdur.

15- Kalpleri nifak ve kirden arındır.

16- Muhabbeti artırır.

17- Sahibi hakkında gıybet edilmesini önler.

18- Allah Resulünün rüyada görülmesine vesile olur.

Daha uzunca sayılmış.

1-Salat konusunda Allaha, Meleklere muvafakat edilmiş olur.

2-Duaların kabülüne vesile olur.

3-Şefaata vesile olur.

4-Allahın salatına vesile olur.

5-İnsanın unuttuğunu hatırlamasına vesile olur.

6-Cimriliği önler.

7-Meclisleri süsler.

8-Konuşmalarda hitamı misk olur.

9-İnsanın nurunu artırır, ahirette aydınlığa vesile olur.

10-Sıkıntıların kalkmasına, devamlı bereketin yağmasına vesile olur.

11-Hidayete vesile olur.

12-Peygamberimize olan haklarımızın ödenmesine yardımcı olur.

13-Bir duadır. Allahın Halili ve Habibine bir medihtir

Allah iyiliğini versin kızzzzz

inş gelmiştri bebişin cnm,senden hbr bekliyoruz hadii

inşaallah test sonuçlarınız güzel çıkar haticemm

yumurtlama belirtisi büyük ihtimal cnm

oyyy kuzummm küsmüş müü:69:yerim seni ben kızzz:34:

aynen cnm bnm,rica ederim ne demek...

hee aynen eboşumm benden bu kadar:)inşaallah Allah'ın izniylee

cnm inşaallah hayırlı hbrler alırsın,test yaptıracagın zaman doktora göre değişiyor muayene yapanda var yapmayanda var cnm

est cnm problem değil...

birsenimm kuzu bizide haberdar et cnm

günaydın sanada hayırlı cumalar

deryacımm inşaallah herşey dilediğin gibi olur cnm,inşaallah en kısa zamanda gelir bebiğin de sağlıcakla kucağına alırsın kuzumm

selammmmmm kuzummm sayfa açıktı bi yandn iş yapıyorum yaa görmedim anca birde geçmişi okudum kusura bakma olar mı:54:

hayırlı cumalar tugcem,ağzına sağlık kuzum...test sonuçları ne oldu?

kızlar ben heran çıkabilirm hee kusura bakmayın sonra :9:
ne güsell bir paylaşım cnm sağol
besmele.gif

YA RABBİ

aminn cnm
besmele.gif

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.

amin duaya katıladamım rahatsızım birazz:14: ağrılarım var kusura bakmayın ama canı yürrekten aminn diyorum:34:
üzülme canım daha erken hem birazdaha beklee:34:

Son düzenleme:
slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldim:19::19::19:hayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....

slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldim:19::19::19:hayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....

sendemi hastasın cnm geçmiş olsun bende fenayım :14::14::14:

ne yaptın dünür bi selam vereyim kaçıyom kızı alacam adet oldum bu gün canım sıkkın sen ne yaptın bügünki dualar müthiş ti valla allah kabul etsin hepsini

Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah

Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.
canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz:38:

cok gecmiş olsun canım bende yeni atlattım dikkat et kendine:38:

[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım güzel arkadasımız sevtunumuza katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri vesile kıl.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin

[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım güzel arkadasımız garibimize katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri vesile kıl.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin

aminnnnn allah kabul atsin

dualarınız kabul olsun arkadaşlar Allahın sevdiği kulları ve melekleri dualarınıza amin desin inşallahh:))) bende çok istedim sizin için ayetel kursi okumayı ama nasıl katılacağımı bilmiyorum :))))

ne yaptın dünür bi selam vereyim kaçıyom kızı alacam adet oldum bu gün canım sıkkın sen ne yaptın bügünki dualar müthiş ti valla allah kabul etsin hepsini

sorma dünür hastayım benn:14::14::14:

bir gün iyi birgün ağrılı geçiyor günlerim:14:

adetmi oldun hayırlısı öbür aya inş yaa yengeminde böle 2. cocuk 3 sene olmadı sağol suyu içti gebe akladı o ay:53:

Back
X