Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ugurboncugum 24 şubat adet tarihim bebem 3 kez yazıyorum görmüyonmu delü
Naber beben bu arada görüşmeli ösledim be hepiciginizi gelmişken öpüşek bariKımsacıklerde yok şansıma be nerde bu millet nerde bu devlet yaw
![]()
sen görmüyon galıba ekledım ya körmüyüm kız benıyı bak sen
![]()
hoş geldin kız hep beyaz çamaşırları gösteriyosun he deterjan ne kullanıyosun bembeyaz ayşe teyzene var ne yok diyolarki sevtun dövüyo
kimsecikler yok pc yazıyı nasıl yazıyorum biliyomusun yavru içerde foksu seyrediya kardeşimde dibimde yatıyo bende kameranın işigiyla laf yetiştiriyorum okadar fedakarlık ediyorum ama bizim takım yok be nirdesiniz bacılar gelin kardeşiniz isi çok ösledi beya w
![]()
iyi akşamlar:92::92: Kızlar iyiysinizdir inşallah .bu akşam da kimsecikler yok .nerede bu hatunlar yavvv.:52uğurbuncuğum canım beni de eklermisin 3 şubattt. Allahım en kısa zamanda herkesi bebeciklerine kavuştursun
datlum beni de eklermisn 3 şubaaaaat![]()
inşallah canım sağol bitenem öptümekledım cnm umarım ugur getırır![]()
kuzum hürremi izliyorlardır kız
sen görmüyon galıba ekledım ya körmüyüm kız benıyı bak sen
![]()
nihanca ugurboncugum
neyse canlarım ben çıkıuorum benim yavru içeri çagırıyı size iyi muhabbetler![]()
Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza..
Yeterimde burda :)
[ı]merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza..
Yeterimde burda :)[/ı]
bidanem sen izlemiyomusun.çok güzel bi dizi![]()
[hanımlar yardım edin benim 2 tane oğlum var ve aralarında 1 yaş var çok zor oluyo ya zaten sabah 8 den akşam 8 e kadar çalışıyorum bakıcıya bırakıyorum ikisinide büyük çok yaramaz ya sağolsun çok iyi tanıdığım bir komşum var oda anasıfı öğretmeni 3 saatlik oyun grupları var oaraya gidiyo komşumla beraber servisle gidiyo servisle dönüyoo 9da gidip 12de dönüyo ama o da yetmiyo kardeşine hep zarar veriyo bide kardeşini emzirmemi istemiyo ben emmiyosam o da emmicek diyo bende gizli gizli emziriyorum hemde bakıcısını sevmiyo ben önce şüphelendim ama kamera taktım kadın ona melek gibi davranıyoo ya resmen lütfen bana biriniz akıl verin :84::84::84::84::84: