Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ama çıkıyorum pazara gidicem.hoşçakalınn:79:
:21::21:ohhh kuzu iyi gezmeler sana :38:
ugurboncugum bu listede niden ben yokum kizzz:52::52:yoksa sen beni beyenmirmusun:52::52::52:saka bir yana da tatlim bende bu listede olmak isteyrum daaa:17::17::17:

ebrarim ben bugun okuyacagim insallah duami,bitti yazabilirisin kuzuu:38::38:gerci bitirdigimde yine yazarim:38:

amaniiin ebrarim,hic bilmiyordum yumurtalamanin kanamaya yol acmasini:53::53:benim iki adet aralarimda kahverengi akinti veya pembemsi birseyler olur 1 kac gun demek yumurtalama gunummus:52::52::52:degerlendirek degil mi??yumurtalar bosa gitmesin:1::

egalcim ahhhhh o kayinvalideler ahhh,sözun bittiyi yer:43:canim esin evin tek oglumu???öyle ise sayet kayinvaliden seni kiskaniyor olabilir,benim esim bir tek oglan ve annesinin kiymetlisidr.kayinvalidem esimi benden kisakinir hep:5::5::5:seninde öyle olabilir yani..gerci bazi kayinvalidelr 1 tek oglan olmasa bile kisakanir ama,tek oglan daha kiymetli oluyor..bebek icinde insallah hersey gönlunce olur,dilerim esinin dogum gununu ve yildonumunuzu 3 kisi kutlarsiniz:34::34:1 sen,bir esin,birde bebek:32:

aleykum selam ebrarim:38::38:iyiyim cok sukur canim,demek sende iyiysin,rabbim daha iyi etsin canim:69::69:dimek osmani izledin,osman ne kizzzz:52::52::52:niiiii kadann cahil hatunammm demiii:1::1::1::1:
evet kuzum iki adet arasındaki lekelenmeler yumurtlama kanaması oluyo benim son zamanlarda baya oluyo siz bolca değerlendirin kuzum kaçırmayın negüzel işte sinyal veriyo yumoşlar
tamam listeye bitti diyorum canım ayrıca sen lazmısın kız?ama yok izmirliyim demiştin değilmi şimdi hatırladım .osmanı bilmeymisun ayıp ettin ablası ya öyle bir geçer zamanki dizisindeki küçük sıpacık izle mutlaka süper inanki
Merhaba arkadaşlar ben malesef giremedim,siteye hcg 4,1 çıkalı..
çünkü düşünerek daha çok moda giriyorum diye...
zaten dün reglendim.. çok az geliyor şimdilik..
eşim dedi ki bir daha testi tekrarlayalım istersen ya da dr a git..
fakatt ben umudumu kaybettim..
görümcem az önce doğurmuş,çok sevindim fakat içim burkuldu.. 3 kuzenim hamile..1 kuzenim yeni doğurdu..bu yıl doğum ayı gibi vallahi :)) onları gördükçe hevesleniyorum fakat üzülmek için çok erken..
her ay bebek beklemekten de vazgeçtim bu ay reglimi hesaplamayacağım :)) bir daha olana kadar hesaplamayacağım :))bebeğim geleceği vakti biliyordur :))) ve işe girmeye karar verdim ,böyle olmuyor her ay bekle bekle :D beklemek çok zor.. herkese sabır ve bir bebek diliyorummm :)))
canım demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah takmadığın zaman gelir bebişin hep kendimize ediyoruz takarak
hepinize gunaydinnnnn,``dilegim anne olmak diyenler``topiginin guzel anne adaylariii:64::64::64::64:

dilerin gununuz hayirlara,mutluluklara vesile olsunn:71::71::71::71::71:

esim ruyasinda ikimizi görmus:rüyasinda ikimiz doktara gidiyormusunuz,doktor:esin hamile diyormus esime.....:14::14::14::14::14::14:

öyle cok bebek hasreti var kii icinde,rüyalarinda bile bebekle ugrasiyor:14::14::14:cogu zaman gözlerinin doldugunu göruyorum,buda beni üzuyor...:14::14:

ama rabbimden gelen herseye amenna,hersey kabulumuz.O dilerse verir, dilerse vermez.dilerim rabbim efendimiz (sav)h:14:hürmetine,bizim icin dua edenler hürmetine,hepimize hayirli evlatlar versin..yuvalarimizi senlendirsin.

RABBIM!zekeriyya (as) umutlarinin tukendigi anda,yahya'yi müjdeleyen sensin.ne olur katindan,lutfundan,kereminden,azametin ve buyuklugunden bizede iki cihanda yüzumuzün aki olacak evlatlar nasip eyle..(amin)sen merhamat edenlerin en hayirlisinin..:43::43::43::43::43::43::43::43:
AMİNNN KUZUM AMİN
ablacım benı merak etmıssın gırmememın sebebını sana bı ara msn de karsılasır sak ozel olarak anlatmak ıstıyorum senı cok sevıyorum cok ozluyorum ama gremıyorum ıste nasılsın bıtenecım sıstem gerekıyo dızı ıcın demıssın turkıyeye gdıcem ya bende 3 sezonun butun bolumlerı var ablacım kardesımden sıkıstırılmıs dosya yapmayı ogreneyım de sana hepsını yollarım ınsallah yeterkı sen ıste bebısım

bomcukum keyıfler bı gıdıyo bı gelıyo ne olsun hastaymıssın bebegım gecmıs olsun kıyamam sana kırmızıları mı gordun yoksa baska hastalıkmı bıtanem bı gun o kırmızılar bı kesılcek dokuz ay da gelmıcek merak etme kusum keyfını de kımse ıcın bozma bılıyorsun zaten yeterınce zor seylerle ugrasıyoruz

kuzum ıyılesıyosun demek cok sevındım bıtanem bak ben sana ne dıcem artık sogan suyunu bırak ıstersen ıncır kurune basla yumurta uretmen ıcın ıyı gelebılır zaten senın adet duzensızlıgın yok bıldıgım kadarıyla ben senın yerınde olsam ıncır yapardım bıtanem

canım en ıyısını yaparsın bence de ıse gır cok zor beklemek gun saymak falan oluruna bırakmak lazım bıraz ınsallah kolaycacık gelır bebıskon

aminn aminnnn dıyorum kuzu ınsallah bızım de kucaklarımız dolar
sen nasılsın bıtanem

bu arada herkese guzel ve mutlu bır gun dılıyorum
derınım boncuguma katılıyorum kuzum okut sen o pc yıı ebosum derınle konusursan selam sole kusuma
kardelen bhrcım uzulme bıtanem herseyde vardır bır hayr belkı klomen sonra gostercek etkısını ve kendılıgınden oluvercek degılmı uzme kendını rabbım bekletmesın daha fazla
sevtunum senı kacırdım galıba bebegım neyse baska bahara mı kaldı ne
kardelosum ugra be bı araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kardelen49um da pek gorunmıyııı msn de konustuk gercı ama
ben cıktım kızlar esım yemege kadar
oyyy kuzum benim tamam msnde konuşuk ederiz biara inşallah
bide çok düşüncelisin ya seni varya yirim kuzu saol yapabilirsen iyi olurda olmazsada sorun değil bitabnem ayrıca buara çok iyi görüyorum seni böyle devam kuzum :38:
Herkese güzel mutlu bi gün diliyorum herşey gönlünüzce olsun kızlar

boncuk benim yeni tarih 5 şubat canım yazmıştım ama görmemişsindir diye tekrar yazıyım:16:
selam kuzu bittimi işlerin nasılsın?ağrıların ne alemde
amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be:14::14::14::14:

selam sevtunum kız bizde özlüoz senide işlerin bitince kavuşuruz elbet gerçi biraz uzak kalman senin içinde iyi oluyodur kafanı dinliyosun işte bebiş düşünmeden .ayrıca senin yavru çok fena galiba selamımı söyle azcık rahat bıraksın yafff :38:

hayırlısı olsun canım zaten hamile kalsanda bu kadar işin arasında yatamazsın yatsanda kafan rahat olmazdı.

Kayram nasılsın canım:79:

vallahi dogru didin ben dedimki geçen rabbim evimi temizligimi bitiriyim ne zaman hazır olusam ozaman ver dedim allah biliyoya kimsenin kimseye faydası yok bebem bu arada kırmızılar çok geliyo bir agrım var sorma ya:59::59::59::59:

meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yok, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi :14: :14: :14:

bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan :19:

sizler nasılsınız? varmı güzel haberler, geçmiş çooook geçmiş sayfalar uçmuş okuyamadım, gözüm kesmedi inşaallah vardır yeni mutluluk verici haberler.

ebrarcım ben duayı okudum, inşaallah görürsün notumu, özelden yazmaya üşendim :34:

görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah
selam şekerim bende seni merak etmiştim ya çok geçmiş olsun bitanem allahım şifa versin
valla keşke biraz unutabilsek neçok isterdim ama olmuyo :59:
canım merak etme özelden yazmana gerek yok ben görürüm görmesemde saolsun arkadaşlar iletiyo
ağzına sağlık canım iyi bak kendine :38:

aleynam sen nasılsın kuzum
ablacım senı mı gordum ne nasılsın balım
sevtos kız yolladın yavruyu heee ay bıraz gec gelsın de konusabılelım yavvvvv
ivet kuzum beni görün geldim işte burdayım nasılsın canım
ah canım üzüldüm bak ama dielrim rabbimden sen ne zaman hazır hissedersen ozaman olur işşallah saglıklıcana üzülme bebem bak bana üzülüyoyorummu ben adet oldum bu ay :14::14::14::14:
sevtunum üzülmek yok negüzel işte adetlerin düzenli bu gösteriyoki hamile kalabilirsin ya ben napıyım düzensiz adet :59:
kardelenım bır tanem dun bana vermıs oldugunu saydıgım sozunu tutuyosun degılmı bırtanem ısallah tutuyosundur yoksa senın bana dedıgın gıbı bende sana dıcem kardelennnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıye
ablacım gecmıstemısın gel hadı nolurrrr

geldim kuzum geldim :38:

tutuyorum canım sağol.Dr.u da erteledik gitmiycem bu ay.Nasılsa gebelik yasak.durumum netleşince kafam daha rahat oluyo
evet canım belırsızlık ınsanı daha cok yıpratıyo cok haklısın bence de bu ay gıtmanen grek yok ınsallah bır bucuk ay sana cok ıyı gelır ve yepyenı bırı olarak baslarsın bebıs calısmalarına sakın bıdaha ole gormucem senı sız ne kadar umutsuz konusursanız bende de aynısı oluyo
:21::21:ohhh kuzu iyi gezmeler sana :38:

evet kuzum iki adet arasındaki lekelenmeler yumurtlama kanaması oluyo benim son zamanlarda baya oluyo siz bolca değerlendirin kuzum kaçırmayın negüzel işte sinyal veriyo yumoşlar
tamam listeye bitti diyorum canım ayrıca sen lazmısın kız?ama yok izmirliyim demiştin değilmi şimdi hatırladım .osmanı bilmeymisun ayıp ettin ablası ya öyle bir geçer zamanki dizisindeki küçük sıpacık izle mutlaka süper inanki

canım demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah takmadığın zaman gelir bebişin hep kendimize ediyoruz takarak

AMİNNN KUZUM AMİN

oyyy kuzum benim tamam msnde konuşuk ederiz biara inşallah
bide çok düşüncelisin ya seni varya yirim kuzu saol yapabilirsen iyi olurda olmazsada sorun değil bitabnem ayrıca buara çok iyi görüyorum seni böyle devam kuzum :38:

selam kuzu bittimi işlerin nasılsın?ağrıların ne alemde

selam sevtunum kız bizde özlüoz senide işlerin bitince kavuşuruz elbet gerçi biraz uzak kalman senin içinde iyi oluyodur kafanı dinliyosun işte bebiş düşünmeden .ayrıca senin yavru çok fena galiba selamımı söyle azcık rahat bıraksın yafff :38:
ah asıl bensenı yerım bıtanecım benım evet sayenızde ve ozellıkle sayende ıyıyım bazen bulanıyo yıne kafa ama gecıyo cok sukur tamam yapmaya calıscam mutlaka bı gdeyım de annıskoma
bıde bısey sorcam ttutısın uyelıgı ıptalmı olmus sız konusuyosunuzdur ne olmus ya cok merak ettım ben bılmıyordum

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yok, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi :14: :14: :14:

bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan :19:

sizler nasılsınız? varmı güzel haberler, geçmiş çooook geçmiş sayfalar uçmuş okuyamadım, gözüm kesmedi inşaallah vardır yeni mutluluk verici haberler.

ebrarcım ben duayı okudum, inşaallah görürsün notumu, özelden yazmaya üşendim :34:

görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah
canım hoş geldin bu arada bebem kız civcivini yisinler senin gibi şirin haberin olsun aynı ben bak çok şirinin demi:86::86::86::86::86::86::86:
ınsallah canım ınsallah gercegı de olacak ıstermısınız su veletlerı dogurdugumuzda hepımız toplanıp onları tanıstıralım bız sızın arkanızdan neler konustuk bızı cok beklettınız dıye kızalım

ıyı olmaya calısıyorum canım nasıl olcem beee sen nasıl oldun

işşallah canım ya ah bir dogsa ahtım var poposunu ısırıcem sıpanın:55::55::55: dün arkadaşıma gittim aşagıya kızı sevmeye dediydimya arkadaş bebgine bakmıyo diye saat 4 açtım altını dedi 5 aylık yavrum altı batmış 2 türlü işemiş allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın dedim bu çocugun hali ney kız temizledim giydirdim dedim bu aç yok yedirdim dedi mama yaptım yedirdim uyuttum yavrum uyudu dediki suratıma kimsenin birşey demicegini bilmesem dedi sna bveririm kzı dedi kız dedimki kafayı yidin galiba allahım yardım etsin bizimkinin galiba çok dayakmı ne yedi kafayı üsütmüş he :57::57::57::57::57:allahım yavrularına yardım etsin yaradanım herkez elindekilerin kıymetini bir bilse:59::59::59::59::59:

nanelım gecmıs olsun canım bu arada elmızde olmuyor ama artık hayırlısı olsun demek gerekıyo yanı ben kendım ıcın ole demeye calısıyorum rabbım daha fazla bekletmesın ınsallah esın nasıl oldu bıraz atlattımı
ay daısymız de glmıs yenı annemız canım nasılsın arkadasından haber varmı

ya GARİP diğer listede yok liste eksik çıkıyo nasıl oldu anlamadım
GARİBİM sen kaçtane okudun kuzum ?bana onu bidersen sevinirim yanlışlıklamı silinmiş nolmuş şimdi farkettim :59:yani sungerin listesinde 20 eksik var anam ben yidim kafayı kızlar

evet sevtosum ınsanlar elındekının kıymetını ne yazıkkı bılmıyor ama artık bunu da bız dusunmeyelım yanı onun hesabını da onlar versın yaradana ........... degılmı ama
ebosum okadar cok seyle ograsıyon kı gayet normal bıtanecım benım bu arada bende bırazdan okucam bana da bıttı yazabılın bıtanem

ya GARİP diğer listede yok liste eksik çıkıyo nasıl oldu anlamadım
GARİBİM sen kaçtane okudun kuzum ?bana onu bidersen sevinirim yanlışlıklamı silinmiş nolmuş şimdi farkettim :59:yani sungerin listesinde 20 eksik var anam ben yidim kafayı kızlar

birlikte yidik kafayı galiba hayde yiyelim topluca kafayı :27::27::27::27::27: kız sen daha çocuk dogurucaksın anne olucen bende teyze:66::66::66::66::66:

canım üzülme seninde normale döner emesene gel az bişey dicem önemli:52::52::52::52:
inşallah döner inşallah msndeyim zatende çok kalabalık açamıyorum kuzu sen yaz bana cevap veririm :27:
evet sevtosum ınsanlar elındekının kıymetını ne yazıkkı bılmıyor ama artık bunu da bız dusunmeyelım yanı onun hesabını da onlar versın yaradana ........... degılmı ama
ebosum okadar cok seyle ograsıyon kı gayet normal bıtanecım benım bu arada bende bırazdan okucam bana da bıttı yazabılın bıtanem

saol kuzum oluyo arada işte naparsın insanlık hali ya yazmadım yada yanlışlıkla silindi
inşallah garipte tam okumuştur şimdi seninkinide ekliyorum balım :38:

şit niden emesenin açık degil bakem:57::57::57::57::57:

bu arada benim yavru geldi haberiniz ola:30::30::30:

Back
X