günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ama çıkıyorum pazara gidicem.hoşçakalınn:79:

evet kuzum iki adet arasındaki lekelenmeler yumurtlama kanaması oluyo benim son zamanlarda baya oluyo siz bolca değerlendirin kuzum kaçırmayın negüzel işte sinyal veriyo yumoşlarugurboncugum bu listede niden ben yokum kizzzyoksa sen beni beyenmirmusun
saka bir yana da tatlim bende bu listede olmak isteyrum daaa
ebrarim ben bugun okuyacagim insallah duami,bitti yazabilirisin kuzuugerci bitirdigimde yine yazarim
amaniiin ebrarim,hic bilmiyordum yumurtalamanin kanamaya yol acmasinibenim iki adet aralarimda kahverengi akinti veya pembemsi birseyler olur 1 kac gun demek yumurtalama gunummus
degerlendirek degil mi??yumurtalar bosa gitmesin
:
egalcim ahhhhh o kayinvalideler ahhh,sözun bittiyi yercanim esin evin tek oglumu???öyle ise sayet kayinvaliden seni kiskaniyor olabilir,benim esim bir tek oglan ve annesinin kiymetlisidr.kayinvalidem esimi benden kisakinir hep
seninde öyle olabilir yani..gerci bazi kayinvalidelr 1 tek oglan olmasa bile kisakanir ama,tek oglan daha kiymetli oluyor..bebek icinde insallah hersey gönlunce olur,dilerim esinin dogum gununu ve yildonumunuzu 3 kisi kutlarsiniz
1 sen,bir esin,birde bebek
aleykum selam ebrarimiyiyim cok sukur canim,demek sende iyiysin,rabbim daha iyi etsin canim
dimek osmani izledin,osman ne kizzzz
niiiii kadann cahil hatunammm demiii
![]()
tamam listeye bitti diyorum canım ayrıca sen lazmısın kız?ama yok izmirliyim demiştin değilmi şimdi hatırladım .osmanı bilmeymisun ayıp ettin ablası ya öyle bir geçer zamanki dizisindeki küçük sıpacık izle mutlaka süper inanki
canım demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah takmadığın zaman gelir bebişin hep kendimize ediyoruz takarakMerhaba arkadaşlar ben malesef giremedim,siteye hcg 4,1 çıkalı..
çünkü düşünerek daha çok moda giriyorum diye...
zaten dün reglendim.. çok az geliyor şimdilik..
eşim dedi ki bir daha testi tekrarlayalım istersen ya da dr a git..
fakatt ben umudumu kaybettim..
görümcem az önce doğurmuş,çok sevindim fakat içim burkuldu.. 3 kuzenim hamile..1 kuzenim yeni doğurdu..bu yıl doğum ayı gibi vallahi :)) onları gördükçe hevesleniyorum fakat üzülmek için çok erken..
her ay bebek beklemekten de vazgeçtim bu ay reglimi hesaplamayacağım :)) bir daha olana kadar hesaplamayacağım :))bebeğim geleceği vakti biliyordur :))) ve işe girmeye karar verdim ,böyle olmuyor her ay bekle beklebeklemek çok zor.. herkese sabır ve bir bebek diliyorummm :)))
AMİNNN KUZUM AMİNhepinize gunaydinnnnn,``dilegim anne olmak diyenler``topiginin guzel anne adaylariii
dilerin gununuz hayirlara,mutluluklara vesile olsunn
esim ruyasinda ikimizi görmus:rüyasinda ikimiz doktara gidiyormusunuz,doktor:esin hamile diyormus esime.....
öyle cok bebek hasreti var kii icinde,rüyalarinda bile bebekle ugrasiyorcogu zaman gözlerinin doldugunu göruyorum,buda beni üzuyor...
ama rabbimden gelen herseye amenna,hersey kabulumuz.O dilerse verir, dilerse vermez.dilerim rabbim efendimiz (sav)hhürmetine,bizim icin dua edenler hürmetine,hepimize hayirli evlatlar versin..yuvalarimizi senlendirsin.
RABBIM!zekeriyya (as) umutlarinin tukendigi anda,yahya'yi müjdeleyen sensin.ne olur katindan,lutfundan,kereminden,azametin ve buyuklugunden bizede iki cihanda yüzumuzün aki olacak evlatlar nasip eyle..(amin)sen merhamat edenlerin en hayirlisinin..![]()
oyyy kuzum benim tamam msnde konuşuk ederiz biara inşallahablacım benı merak etmıssın gırmememın sebebını sana bı ara msn de karsılasır sak ozel olarak anlatmak ıstıyorum senı cok sevıyorum cok ozluyorum ama gremıyorum ıste nasılsın bıtenecım sıstem gerekıyo dızı ıcın demıssın turkıyeye gdıcem ya bende 3 sezonun butun bolumlerı var ablacım kardesımden sıkıstırılmıs dosya yapmayı ogreneyım de sana hepsını yollarım ınsallah yeterkı sen ıste bebısım
bomcukum keyıfler bı gıdıyo bı gelıyo ne olsun hastaymıssın bebegım gecmıs olsun kıyamam sana kırmızıları mı gordun yoksa baska hastalıkmı bıtanem bı gun o kırmızılar bı kesılcek dokuz ay da gelmıcek merak etme kusum keyfını de kımse ıcın bozma bılıyorsun zaten yeterınce zor seylerle ugrasıyoruz
kuzum ıyılesıyosun demek cok sevındım bıtanem bak ben sana ne dıcem artık sogan suyunu bırak ıstersen ıncır kurune basla yumurta uretmen ıcın ıyı gelebılır zaten senın adet duzensızlıgın yok bıldıgım kadarıyla ben senın yerınde olsam ıncır yapardım bıtanem
canım en ıyısını yaparsın bence de ıse gır cok zor beklemek gun saymak falan oluruna bırakmak lazım bıraz ınsallah kolaycacık gelır bebıskon
aminn aminnnn dıyorum kuzu ınsallah bızım de kucaklarımız dolar
sen nasılsın bıtanem
bu arada herkese guzel ve mutlu bır gun dılıyorum
derınım boncuguma katılıyorum kuzum okut sen o pc yıı ebosum derınle konusursan selam sole kusuma
kardelen bhrcım uzulme bıtanem herseyde vardır bır hayr belkı klomen sonra gostercek etkısını ve kendılıgınden oluvercek degılmı uzme kendını rabbım bekletmesın daha fazla
sevtunum senı kacırdım galıba bebegım neyse baska bahara mı kaldı ne
kardelosum ugra be bı araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kardelen49um da pek gorunmıyııı msn de konustuk gercı ama
ben cıktım kızlar esım yemege kadar
bide çok düşüncelisin ya seni varya yirim kuzu saol yapabilirsen iyi olurda olmazsada sorun değil bitabnem ayrıca buara çok iyi görüyorum seni böyle devam kuzum

selam kuzu bittimi işlerin nasılsın?ağrıların ne alemdeHerkese güzel mutlu bi gün diliyorum herşey gönlünüzce olsun kızlar
boncuk benim yeni tarih 5 şubat canım yazmıştım ama görmemişsindir diye tekrar yazıyım![]()
amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be![]()
selam sevtunum kız bizde özlüoz senide işlerin bitince kavuşuruz elbet gerçi biraz uzak kalman senin içinde iyi oluyodur kafanı dinliyosun işte bebiş düşünmeden .ayrıca senin yavru çok fena galiba selamımı söyle azcık rahat bıraksın yafff