Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım düşükten sonra hıç korunmadım çok istediğimiz için beklemek istemdik
anladım canım inşallah çok bekletmeden gelir büyükler hep derki düşüğün bi ayağı içerdedir inşallahseninde peşinden gelir hemencik
buarada hanımlar benim pc çok yavaş geç cevap yazıyorum kusura bakmayın
Ebrar ve elazalcim çok doğru diyorsunuz herşeyde vardır bir hayır şu boğaz ağrım nasıl geçicek hiç bilmiyorum ballı zencefil yiyorum ama o anlık iyi ediyor.İlaçlarımıda içiyorum ama banamısın demiyor.
neyse herkes gitti bende dolaşıyım birazcık
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.bugun yine pazara gitme günü geldi
nilüfercim hoşgeldin aramıza inş rabbim çok bekletmeden gönderir meleğini.
kardelenbhr aşağıda görüyorum günaydın canım nasılsın?
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda meleğin gelir
canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet adık yeninde 5 cm kist varmış amsliyet olması gerekiyor dedi dr
ayy canım ya buna gezme denilmiyo ki çünkü sabahta öğlende akşamda gitsem farketmez pazarı sevmiyorumm.sizler yakınımda olsanız gider gelirdik birbirimize işte o en harika gezme olurdu.teşekkür ederim ama sanki girmeyince kendimi size karşı sanki mahcup hissediyom gerçi sadece beni kaale alanlara cevap yazıyom bişey yazmayanlara geri dönmüyom
aman kardeloş boşver takmam kafana ben takmıyom biliyon beni önemli değil hem sen volkanmısın patlıyon
kız varya o kadar yazıyom beni arada görüp bi yazmıyon aşkolsun sana ama
yaw ne çabuk geldi pazara gitme günün sende gezekçi oldun haaa ama yazık kız sabah erkenden gitmek kötü oluyo
hadi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın
soğanı rendele içine bal koy yada yurpun içine bal koy suyu çıktıkça iç pastilde alabilirsin rahatlatır geçmiş olsun
kaçmışlar yoksa ece geliyo diye korkuttunmu
slm canım sen nasılsın cuma kontrolun varmış güzel haberler alırsın umarım
sgl canım biraz üşütmüşüm ama iyi sayılırım
canım ya inş faydasını görürüm jelin sonrada sizlere tavsiye ederim.canım ist da olsam keşke yardımcı olabilsem.rabbim seni iyi doktorlara denk getirsin inş.sen dr a demişsindir mutlaka 3 gebeliğimde de progestan kullandım ama yinede olmadı diyince ne diyor dr lar?rica ederim arkadaşım ne demek
kızkardeşine geçmiş olsun diyorum canım
merhaba hoşgeldin canım
sende hoş geldin canım
işallah bi faydası olur denemekten bişey olmaz canım
herseyde bi hayır her şerdede bi hayır vardır canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
umudun olsun arkadaşım ALLAH bilir,en umutsuz anda yüzleri güldüren RABBİM işallah seninde yüzünü güldürür
işallah canım işallah
bazen olur öle biraz bekle devam ederse dr gidersin korkma arkadaşım
duaların için çok saol canım rahim filminden korkma bende çektirdim korkulacak bişiy deil tabi bu benim nacizane fikrim
işallah hep iyi gider hamileliğin ALLAHIM tamamına erdirsin canım,darısı bizlere
aramıza hoşgeldin canım,işallah bebeğin seninledir iyi düşün iyi olsun
amin işallah bebeğin ttunmuştur.Dediğin gibi RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İŞALLAH
Arkadaşlarım biraz alıntı yaptım şimdi çıkmalıyım hala kendime istanbulda riskli gebelik uzmanı arıyorum ama bi kaç arkadaşımdan başka bana cvp yazan olmadıyardımlarınızı bekliyorum ayın 12 inde adet olucam işallah eğer tam gününde olursam,adet bittikten sonra korunmayı bırakıcam RABBİM izin verirse yani 1 haftaya kadar iyi bir dr gitmem lazım,,ALLAHIM nasip ederde hamile kalırsam daha ne kullanıcagımı ne yapıcam belli deil çünkü şimdiki dr değiştirdim bana iyi bir dr önerin lütfen canlarımmmmm zamanım az gittiğim 1-2 dr vardı sebebsiz düşük senin düşüklerin artık gebeliği düşünebilirsin sorun yok deniceksin diyo ama bana progestandan başka bişey vermiyolar 3 gebeliğimdede o hapı kullandım işe yaramadı ya ama kendi bildikleri en doğrusu offff
canım öncelikle rabbim tekrar yaşatmasın çok geçmiş olsun.düşük yapınca 3 ay korunun diyor doktorlar ama herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda toparlıyor kimisi 3 ayda.ama önemli olan kandaki bhcg nin düşmüş olması.düşük yapan kişide 5e düştüyse yeterli geliyormuş hamile kalabilmek için.hiç ölçtürdünmü bilmiyorum ama o düşmediği zaman hormonlar dengeye girmiş olmuyo bu yüzdende gebelik oluşmasını engelliyor.eğer regl olursan bi ölçtür derim canım.inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.yok canım düşükten sonra hıç korunmadım çok istediğimiz için beklemek istemdik
canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
mrhb kızlar...
yeni katıldım aranıza bende 4 ay oldu ilaçla tedavi görüyodum fakat bi sonuç elde edemedik aşılamaya geçmemiz gerekiyodu ama biz ilaçsız tüp bebek yaptırdık bu yenibir yöntem aşılamaya alternetif olarak geliştirilmiş bugun transverimin 6 günü ayın 15 tes yapıcam bakalım işallah bebegim tutunmuştur banaa..banada sormak istediginiz bir durum olursa tercübelerime dayanarak cvp vermeye çalışırım..hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur umarımmm![]()
kardelencim hayırlısı olsun canım inş bebişin seninledir haycanla yarını bekliycem
amin canım cok sagol inş rüyan hayra cıkar ...
sevtunum gecmiş olsun canım ya panik atak kötü bişeydir allahım şifa versin![]()
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine allahım şifa versin tatlım...
eboşum niye moralsizdin ya kıyamam sana...kızkardeine cok gecmiş olsun öpüyorum seni canım
hoşgeldin aramıza baharcım...
sende hoşgeldin aramıza canım ben iyiyim sen nasılsın...
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
sende sagol canım hala beklemedeyim bakalım hayırlısı...
amin canım cok sagol umarım bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
cok sagol canım benim amin inş...
selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım neden böyle oldu anlamadım hayırlısı olsun biraz daha bekliycem...şimdi cıkmam lazım annemdeyim... zaten az günüm kaldı o günleride annemle geciriyim hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın...![]()
Kızlar bayağa sayfalar ilerlemiş onca yazdım yazdım internetim koptu.Ebrarcım çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış.Kardelen hiranur sağolun kızlar.
Benim ameliyat iptal oldu son anda giyinmiştim hazırdım tahlil sonuçlarında yüksek iltihap çıktı iyikide olmamışım akşam ateşim 39.5 oldu şimdi ateşim düştü ama boğazlarım ve tüm eklemlerim ağrıyor inşallah haftaya düzelirim ameliyatımda güzelce biter.Ahh şu bebiş işi olmasa hiç acele etmiycem ameliyat için.
kardencim hadi hayırlısı kan vermişin sonucu yüzünü güldürsün işallah
elixsircim işallah testlerini en kısa zamanda halledersin
garip canım sanırım rüyanda kız bebek gördün RABBİM sanada en kısa zamnda tatlı tatlı kız,erkek bebekler nasip etsin geçmişi okumadım kardelenin yazısından çıkardım rüya gördünü işallah yanlış deildir
sevtun öpücüğünü aldım
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım
peloşum sorun değil bitanem benim pek keyfim yoktu akşam zaten ondan erken çıktım
saol sevtunum allah razı olsun bitanem allahım hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan
sanada geçmiş olsun panik nöbetlerin biran önce geçer umarım
saol cano yaa allahım korumuş beterinden
ya keyfim yoktu akşam gerçi sonrasında konuştuk seninle
canım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
buarada geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler
nedemek canım ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum burda tüm arkadaşlarımızla beraber sendende allah razı olsun .
ayrıca geçmişe bakıp cevap yazdığın için çok saol bu bizleri önemsediğinin göstergesidir zaten
şekerim yok kuzum uğramamakla alakalı değil ocak ayıni sildi boncuğum çok söyledi aslında gün verin diye ama görmedin sanırsam tatlım .ekler senide şubata kuzum
saol canım ya allahım razı olsun amin inşallah
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anneliği tadarsın sende
canım inşallah pozitif çıkıcak dualarımız seninle
garibim rüyan hayrolsun inşallah çok şirin bir kızın olur
dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim
kuzu hayırdır yaa geçmiş olsun dikkat et kendine dün bişey demediydin noldu sana böyle
saol cano allah razı olsun ben iyiyim şükür
gökce ve sen nasılsınız ?
iyiyim canım çok şükür pazarı gördük geldik,hadi hayırlısı olsun canım ya ne zaman çıkacak sonucu?
evet canım malesef ya bende hiç sevmiyorum ama elim mahkum mecbur gidiyorumm.
gel şekerim beraber gidelim sen olursan pazara gitmek keyifli olur canım o zaman koşa koşa giderim.
ebrar abla sende dişçiye gidiyomuşsun kardeşinle geçmiş olsun bakalım nefret ederim dişçiden ömrüm dişçide geçti çünküü allah kimseyi düşürmesin dr luk işlere.
kız hep pazara erken gidiyon beni götürmüyom küstüm sana
şaka kız şaka bir yanada erken gidince rahat geziyosun pazarda azda pahalı olomasa ne ka güzel olur demi
bende öptüm bebem nanaklarından
garipcim evet bebem bu kerez eve geçiim temizlik yapıcem merak etme sen iş yaparken sizleride unutmam taciz ederim b,ir iş yaparım bir sizle konuşurumdeliyim biliyosunuz nerden ne zaman çıkacagım belli olmaz demi
eliksircim allahım şifa versin bebem benim allahım saglılı ömürler verir işşallah kusura bakma evine geçmiş olsuna gelemedim önce bir çpem nanaktansonrada bu güzel çiçikleri sana topladım haberin olsun
sütüde artık başka zaman getiririm kusura bakma süt figürü olmadıgından koyamadım ama bu işini görürü herhal
:131::131:
kızlar ben çıkıyorum yavru çagırıyo içerden düm gece gittim geldim vallahi sen benim kalbim yatarken bir at tavan yaptı allahtan eşim ayaktaydı başladım tırsmaya:18::18::18::18:çok şükür geçti çarpıntım allahım ne olur bana bir daha gösterme çok kötü oluyorum hep çarpıntım oluyo durdurmaya durduruyorum ama çok zor oluyoda ama o korku yokmu o korku çok kötü oluyorum allahım bundan beter etmesin şifa versin hepimize işşallah ben kaçtım girebilirsem giricemde zannetmiyorum bir müddet giremem herhal bu arada yarın oglum gelicek annemlere sabah kahvaltısına ay çok özledim onu gelsin yemedik yerini bırakmıcam keratanın allahım herkeyi gönlünüzce güzel etsin işşallah garipcim işşallah iyidir rüyan bebem ben kız bebek görünce hiç iyi gelmiyo hep canım sıkılıyo aglıyorumallahım senin rüyanı hayırlı eder işşallah
![]()
Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.![]()
günaydın herkesee..nasılsınız?