Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayirli olsun cok mutlu oldum yaaa allah bizede nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah tadavimi yoksa normal mi canim:26:

ben değilim hamiş kız :1::1::1: zeynepkaygin

zeynepkaygin hamişşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49:

bgn yıne mısafır vardı :9:yenı oturdum vallah:53:
kardelenım hayırlısı olsun cnm ınsallah önümüzdekı aylarda verırsın müjdeyı:16:
zeynepcıgım allah tamamını erdırsın cnm cok sevındım darısı tüm ısteyenlerın basına :16::16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar her zaman 28 günde bir olan adetim son bi kaç aydır 31 güne çıktı.Tabi hamilemiyim diye heyecan oluyo her ay.Bu ay yine beklemedeyim.Bugün yarın olmam lazım.İnş. hamileyimdir...

Arkadaşlar her zaman 28 günde bir olan adetim son bi kaç aydır 31 güne çıktı.Tabi hamilemiyim diye heyecan oluyo her ay.Bu ay yine beklemedeyim.Bugün yarın olmam lazım.İnş. hamileyimdir...

inşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49:

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende iki gündür günümü geçiyorum bugün kan testi verdim sonucunu yarın alıcam ondan önce adet günümde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı hamile olduğumu hissdiyorum çünkü mide bulantım var aşırı halsizlik vücut ağrım var belimde kasığımda ağrılar var göğüslerimde şişlik ve ara ara ağrı oluyo sürekli yemek yeme isteği var idrara çıkma devamlı böyle işte inşallah ikinci bebeğime hamileyim allahın izniyle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

pardon ya sanirim psikolojik yani :1:o zaman arkadasimiza hayirli olsun bende istiyorum ya 2 hafta bekliycem daha ölüyorum meraktan ne yapacagim ben:43::43:
olabilir canım neden üzüldün sen
yapma böyle seninde mucizen gelir inşşşşş

Son düzenleme:
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii:3::3:
:nazar:hayırlı olsun canım
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
üzülme canım öbür aya inş doktora gittinmi sonuc nee:26:
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek

hamilesin demek hayırlı olsun canım:nazar:

teşekkür ederim canım,fena üşütmüşüm galiba,ben sebebini biliyorumda,neyse:2:

oysa dediydim,kanka ben grip oluyorum,hamilelik belirtisi mi yoksa dediydim:27:

teşekkür ederim canım,senin pek adet gecikmezdi,hayırdır inşallah,yaptırda kurtulalım şu stresten inşallah.

içemem ki,adet günüm yaklaştı,malum,her ay ya hamileysem durumu oluyo bende vede bizde.

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SEVTUN,zaten ya kız olur,ya erkek olur bebiş,başka seçeneği mi var?

sen bugün komik tarafından kalkmışın anladığım kadarıyla:46:

ela cım,bize kızıyon kimse yazmamış diyede,hepimizin istanbulda olmadığını,başka şehirlerden yazdığımızı hiç düşünmüyon,bari istanbulda olanlar desen kız,kimse yazmıyo diyon sadece iki üç gündür.

ya aslında hala aynıyım,boğazım fena ve ben sarımsakla balı karıştırıp yuttum,birazcık yumuşadı sanki.:2:

hoşbulduk hanımlar.:9::9::9:
herkeze selam.
canım yarın kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak hayırlısı olsun haber veririm size tatlım...
Ebrar ve elazalcim çok doğru diyorsunuz herşeyde vardır bir hayır şu boğaz ağrım nasıl geçicek hiç bilmiyorum ballı zencefil yiyorum ama o anlık iyi ediyor.İlaçlarımıda içiyorum ama banamısın demiyor.
canım cok gecmiş olsun allah şifa versin...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 nazende__ kardelen5233+ way+ pelin67+ kardelen49

ses verin ya nerdesiniz bakıyım
eboşum ya ben yine cepten giriyodum sorun oldu yazamadan cıktım sen nasılsın iyisindir inş kocaman öpüyorum seni..
canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
gecmiş olsun canım allah şifa versin...
canim cok gecmis olsun,rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim:16:

hosgeldin aramiza,rabbim emeklerini bosa cikarmasin:16:

insallah pelinim,rabbim hepimizin ruyalarini hayra cikarsin..seninde insallah gelmez kirmizilarin bebis gelir pelincim:16:rabbim sevindirsin..

canim herseyde bir hayir hikmet vardir..allah sifa versin tatlim:16:

insallah elazelcim yaaa,belki psikolojik bilmiyorum ama,bu aralar ruyamda hamilelikle alakali seyler göruyorum..rabbim hepimizin sikintilarini gidersin tatlim:38:

cok sagolasin ebrarim,insallah canim dilerim en yakin zamanda hepimizin sirin mi sirin bebisleri olur:16::16:

allah yardimcin olsun canim,hem gezmiste oluyorsun ne guzel:16:

canim ruyalari nasil yorumlarsan öyle cikar derler yaaa,hakikatende öyle biliyorsun..sen iyi yorumla iyi ciksin tatlim ruyalarini..bu arada cok gecmis olsun canim yaa,rabbim sifani versin.kurtarsin seni su panik ataktan ve tum bu dertten muzdarip olanlarida insallah:16::16::16:

canim cok gecmis olsun,allah sifa versin..dikkat et kendine,ada cayi,papatya,ilhamur kaynat ic tatlim..balli cörek otuda yiyebilirsen iyi olur tatlim...:16:

kardelenbhr'cim bugun sonuclarini alacaksin dimii?insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim:38:
amin bitanem cok sagol allah razı olsun inş rabbim yüzlerim,z, güldürür hayırlısıyla...
merhabaa arkadaşlar ben nazende aranıza yeni katıldm 7 aylık evliyimm 5 şubat regl günümdü ama olmadm eşimle çocuğumz olsun istiyorz umarım bu gecikmee bi işarettir..
canım benimde aynı gündü ben yarın kan testi yaptırcam sende yapır bence varsa cıkar zaten hakkında hayırlısı olsun...
slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olmadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...
canım gec döllenme olmuş olabilir inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana...

kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
canım benim ya üzülme hayırlısı olsun in bidaki ay gelir bebişin...
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii:3::3:
canım cok svindim tebrik ederim rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin:64::64::64:
arkadaşlar ayın 5inde regl olmam gerekti ama olmadm biraz daha beklemelimiym test için yoksa yapmam mı gerek??
yapabılırsın canım bence varsa cıkar ama kan testi yaptır daha kesin sonuc alırısn hakkında hayırlısı olsun...
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende iki gündür günümü geçiyorum bugün kan testi verdim sonucunu yarın alıcam ondan önce adet günümde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı hamile olduğumu hissdiyorum çünkü mide bulantım var aşırı halsizlik vücut ağrım var belimde kasığımda ağrılar var göğüslerimde şişlik ve ara ara ağrı oluyo sürekli yemek yeme isteği var idrara çıkma devamlı böyle işte inşallah ikinci bebeğime hamileyim allahın izniyle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
hayırlı olsun canım saglıklı kucagına alırsın inş darısı başımıza...

selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım yarın sabah kan vermeye gidecem benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizlere canlarım kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum:16::16::16:

kıslar bende bugun bazı testlerimi cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırdım kromozon testi içinde gün alıcam bu gece eşimle gitmem lazımmıs gün alırsam gidicez inş

birde ordada muayne ettiler smir testide yaptılar sonuclar 10 gün sonra cıkıcak :18:

birde su kromozonu yaptırsam rahatlıcam :14:

kıslar bende bugun bazı testlerimi cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırdım kromozon testi içinde gün alıcam bu gece eşimle gitmem lazımmıs gün alırsam gidicez inş

birde ordada muayne ettiler smir testide yaptılar sonuclar 10 gün sonra cıkıcak :18:

bebişin hadi bakalım sonuçlar güzel çıksın
inşşş
kromozomlar da sorun 1000 1 çıkıyormuş
ötle dedi dr ama yinede yaptımak gerek demişti

nasılsın kuzum :38::38::38:

İyiyim canımda insan bazen şaşırıyor ..........

canım yarın kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak hayırlısı olsun haber veririm size tatlım...

canım cok gecmiş olsun allah şifa versin...

eboşum ya ben yine cepten giriyodum sorun oldu yazamadan cıktım sen nasılsın iyisindir inş kocaman öpüyorum seni..

gecmiş olsun canım allah şifa versin...

amin bitanem cok sagol allah razı olsun inş rabbim yüzlerim,z, güldürür hayırlısıyla...

canım benimde aynı gündü ben yarın kan testi yaptırcam sende yapır bence varsa cıkar zaten hakkında hayırlısı olsun...

canım gec döllenme olmuş olabilir inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana...

canım benim ya üzülme hayırlısı olsun in bidaki ay gelir bebişin...

canım cok svindim tebrik ederim rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin:64::64::64:

yapabılırsın canım bence varsa cıkar ama kan testi yaptır daha kesin sonuc alırısn hakkında hayırlısı olsun...

hayırlı olsun canım saglıklı kucagına alırsın inş darısı başımıza...

selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım yarın sabah kan vermeye gidecem benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizlere canlarım kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum:16::16::16:

Sağol canım ama geçmek bilmedi doktor iğne başladı birazdan gidip vurulucam.

Biraz geç gün veriyorlarmış diye duydum ama olsun çok pahalı testler bana 4 tane yazdı özelde 600 lira ödedim içime oturdu valla.Cerrahpaşadan rapormu çıkarmaya çalışıyorsun.

hayırlısı canım bigünde bebişinin müjdesi için gideceksin inşallah dr canım canını sıkma
:nazar::nazar::nazar::nazar:çooooooook sevindim canım allah bağışlasın sana inşallah allah nazardan saklasın

canım inşallah sonuçların iyi olur simir testini bende ertesi gün vermişlerdi niye on gün sonra ya dediler merak ettim yoksa benimkiler bende doğru dürüst bakmadılar mı diye

Biraz geç gün veriyorlarmış diye duydum ama olsun çok pahalı testler bana 4 tane yazdı özelde 600 lira ödedim içime oturdu valla.Cerrahpaşadan rapormu çıkarmaya çalışıyorsun.
yooo rapor istemediler direk yolladılar hemde sanırım bedevaymıs o kanun kalkmıs para alma kanunu ordaki ilgili kıs söledi
hayırlısı canım bigünde bebişinin müjdesi için gideceksin inşallah dr canım canını sıkma

:nazar::nazar::nazar::nazar:çooooooook sevindim canım allah bağışlasın sana inşallah allah nazardan saklasın

canım inşallah sonuçların iyi olur simir testini bende ertesi gün vermişlerdi niye on gün sonra ya dediler merak ettim yoksa benimkiler bende doğru dürüst bakmadılar mı diye
inşallah canım nasılsın bakem dünürüü

Back
X