canım sorma ya en son 21 aralıkta regl oldum ama kan idrar testlerinde bişiy çıkmadı doktor rahim kalınlaşmış ufak bişiy görüyorum kese şeklinde ama pek bebek gibigelmio bana eminm olamıyorumdedii
kan testi yaptırmdın mi hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sorma ya en son 21 aralıkta regl oldum ama kan idrar testlerinde bişiy çıkmadı doktor rahim kalınlaşmış ufak bişiy görüyorum kese şeklinde ama pek bebek gibigelmio bana eminm olamıyorumdedii
kan testi yaptırmdın mi hiç?
Bir çoğumuz bekleme sürecindeyiz sanırım..Hayırlı haberler olur inşallah...
yaptırdım canım 11 gün önce ama 0.1 çıktı
inşallah bakalım ateş ölçüyorum ben de sonuç ne olcak bilmiyorum...
olsaydı çıkardı heralde ya hayırlısı olsun
Kaç gün kaldı canım regline?
6 gün var....ateşim ne olur bilmiyorum ama
Canım benim 3 gündür çok bulantı var kokulara çok fazla hassasiyetim var inşallah bunlarda geçecek pazartesi kalp atışı için gideceğiz bakalım hayırlısı allahtancanım ya sen 4 tane majezik içmişsin adetinin kesilmesi bundandır ben 1 tane alınca kesiyo
bukadar çok içmemeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun
kuzum napıyım ya obenim herşeyim bebişim dert ortağım çok özlüyorum ogidince kendimi çok yanlız hissediyorum allahım yokluğunu vermesin ailelerimizin .
sevtunum saol canım ağzına sağlık
buarada çok geçmiş olsun allahım tez vakitte rahatlatsın seni
evet kardeşim gitti napalım ya allahım acılarını göstermesinde
demek senin tombişde çok fena bizimkide aynı benimle çok iyide kocişe biraz zıtee kim ilgileniyo onunla
canım çok üzüldüm gerçektende allahım sabır versin inşallah kendiliğinden gelir uğraştırmaz seni
duaya katılırsın canım hele bir temizlende
saol tatlım ağzına sağlık
mirandam saol canım ağzına yüreğine sağlık
buarada nasılsın herşey yolunda inşallah
amin canım inşallah kavuşuruz tez vakitte kaçırdım seni meraklardaydım
ohhh en iyisini yapıyorsun canım hep böyle ol olurmu
merhabalar arkadaşlar oncelikle allah herkese annelik nasip etsin inşallah...ben tup bebek yaptırdım bugun transferimin 3 günü aranızda tup bebek yaptıran varsa sorum şu olacak beklemek cok cok zor surekli aglıyosun vakit gecmiyor ve ben duşundum 7.günü beta hcg kanda baktırmak istiyorum deger yukseliyormu diye acaba olurmu :18::18:
inşalah hamilesindir canım Rabbim dualarını kabul etsinn dileğini versin
İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah6 gün var....ateşim ne olur bilmiyorum ama
neyse görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler...Rabbim eşime akıl fikir banada sabır versin..
İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah
Benimde günüm yarın fakat bu ay klomen kullandığım için bir kaç gün sarkma yapabilir.. 3 gün önce kasıklarımda bir sağda bir solda iğnelenmeler oldu ama bu yıllardır olduğu için pek bir hevesim yok .senelerdir yalancı gebelik yaşar dururum çünküArtık hayırlısı Allah'tan
![]()
neyse görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler...Rabbim eşime akıl fikir banada sabır versin..
inşallah sen de görmezsin kırmızıları.....beni geçen ay görseydin kasık batması vardı , mide bulantısı vardı ama ne oldu bişşeycik olmadı kırmızılar karşıladı yine hee bi de adetim gecikti çok stres yaptım heralde ondan
Hayırlısı canım..haklısın insan kendini dinleyince bütün belirtiler ortaya çıkıyor akışına bırakmak en güzeli ne çıkarsa bahtımıza![]()
Canım benim 3 gündür çok bulantı var kokulara çok fazla hassasiyetim var inşallah bunlarda geçecek pazartesi kalp atışı için gideceğiz bakalım hayırlısı allahtan
Canım çok erken test için bende 2. denememde şükür hamileyim bu yol çok zahmetli ve sabırla beklenmesi gereken bir süreç malesef sen sadece sabır edecek dua edeceksin rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah