Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selam canım sağol sen nasılsın..Bebiş var galiba... İnşallah yeni kan testinde yüreğin ferahlar:61:[/QUOTE]

bilmiyorum canım ya hiç umudum ve belirtim yokk

canım ya sen 4 tane majezik içmişsin adetinin kesilmesi bundandır ben 1 tane alınca kesiyo
bukadar çok içmemeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun

kuzum napıyım ya obenim herşeyim bebişim dert ortağım çok özlüyorum ogidince kendimi çok yanlız hissediyorum allahım yokluğunu vermesin ailelerimizin .

sevtunum saol canım ağzına sağlık
buarada çok geçmiş olsun allahım tez vakitte rahatlatsın seni
evet kardeşim gitti napalım ya allahım acılarını göstermesinde
demek senin tombişde çok fena bizimkide aynı benimle çok iyide kocişe biraz zıt :1:ee kim ilgileniyo onunla

canım çok üzüldüm gerçektende allahım sabır versin inşallah kendiliğinden gelir uğraştırmaz seni
duaya katılırsın canım hele bir temizlende

saol tatlım ağzına sağlık

mirandam saol canım ağzına yüreğine sağlık
buarada nasılsın herşey yolunda inşallah

amin canım inşallah kavuşuruz tez vakitte kaçırdım seni meraklardaydım :3:

ohhh en iyisini yapıyorsun canım hep böyle ol olurmu
Canım benim 3 gündür çok bulantı var kokulara çok fazla hassasiyetim var inşallah bunlarda geçecek pazartesi kalp atışı için gideceğiz bakalım hayırlısı allahtan
merhabalar arkadaşlar oncelikle allah herkese annelik nasip etsin inşallah...ben tup bebek yaptırdım bugun transferimin 3 günü aranızda tup bebek yaptıran varsa sorum şu olacak beklemek cok cok zor surekli aglıyosun vakit gecmiyor ve ben duşundum 7.günü beta hcg kanda baktırmak istiyorum deger yukseliyormu diye acaba olurmu :18::18:

Canım çok erken test için bende 2. denememde şükür hamileyim bu yol çok zahmetli ve sabırla beklenmesi gereken bir süreç malesef sen sadece sabır edecek dua edeceksin rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah

6 gün var....ateşim ne olur bilmiyorum ama
İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah :61:

Benimde günüm yarın fakat bu ay klomen kullandığım için bir kaç gün sarkma yapabilir.. 3 gün önce kasıklarımda bir sağda bir solda iğnelenmeler oldu ama bu yıllardır olduğu için pek bir hevesim yok .senelerdir yalancı gebelik yaşar dururum çünkü :9: Artık hayırlısı Allah'tan :61:

Son düzenleme:
neyse görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler...Rabbim eşime akıl fikir banada sabır versin..

İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah :61:

Benimde günüm yarın fakat bu ay klomen kullandığım için bir kaç gün sarkma yapabilir.. 3 gün önce kasıklarımda bir sağda bir solda iğnelenmeler oldu ama bu yıllardır olduğu için pek bir hevesim yok .senelerdir yalancı gebelik yaşar dururum çünkü :9: Artık hayırlısı Allah'tan :61:

inşallah sen de görmezsin kırmızıları.....beni geçen ay görseydin kasık batması vardı , mide bulantısı vardı ama ne oldu bişşeycik olmadı kırmızılar karşıladı yine hee bi de adetim gecikti çok stres yaptım heralde ondan

inşallah sen de görmezsin kırmızıları.....beni geçen ay görseydin kasık batması vardı , mide bulantısı vardı ama ne oldu bişşeycik olmadı kırmızılar karşıladı yine hee bi de adetim gecikti çok stres yaptım heralde ondan

Hayırlısı canım..haklısın insan kendini dinleyince bütün belirtiler ortaya çıkıyor akışına bırakmak en güzeli ne çıkarsa bahtımıza :16:

Canım benim 3 gündür çok bulantı var kokulara çok fazla hassasiyetim var inşallah bunlarda geçecek pazartesi kalp atışı için gideceğiz bakalım hayırlısı allahtan

Canım çok erken test için bende 2. denememde şükür hamileyim bu yol çok zahmetli ve sabırla beklenmesi gereken bir süreç malesef sen sadece sabır edecek dua edeceksin rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah

rabbim sag saglim bebişini kucagına almanı nasip etsin... tamam o zamn 9.gün yapiyim olmazmı:1: dayanamıyommmmmmmm:66:

kızler merhaba bişey şormak istiyorum....
benim son üç aydır adet kanaması aşlamadan iki ya da üç gün önce peçeteye gelen pembe beyaz akıntı geliyor ikinci en geç üçüncü gün kanama başlıyordu... bu ay ise akıntı başlayalı dört gün oldu çok az neredeyse sadece tuvalette peçeteye gelen akıntı var birinde pembe birinde beyaz oluyor :(( anlamadım gitti..Ama başka hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı bu nedir acaba??

Back
X