Canımsın ya sizlerde iyi ki varsınız.. Ben sizleri yakından takip etmekten çok mutluyum inan

Rabbim hiç kimseyi umutsuz bırakmasın birtanem,çok şükür umutlarımız hala bizimle birlikte..

Bacım kız Allah izin verir de ben hamile kalacak olursam,he bir de ölmez sağ kalırsam doğum sancım başlayana kadar yanınızda olmak istiyorum

valla bak şaka falan değil içimden yükselen bir ses bu ...

canım ya inşallah mucizen gelicek ben inanıyorum
günün geçermiydi senin inanki çok heyecanlandım ben yaa allahım inşallah sevindirsin seni
canımcım,karşılaşamadık ki,benimkide seninkiyle ters yön,şıkır şıkır gidiyo paracıklar,neyse biz msn de görüşmeye çalışalım en iyisi.
inşallah durucum,inşallah.
kanka,ben unutmuştum aslındada,son anda hatırladım kız,çaktırma

canım hayırlısı olsun inşallah son adetin olur martta hamiş patlaması yaşıycaz biriside sen olucaksın inşallah
teşekkür ederim sizlere tek tek arkadaşlar.. bugün erken eve geldi başımağrıyor dedi ve yattı saat 5 gibi kalktı konuştuk sakin sakin.. söyledim sizin dediklerinizi o da büugün baya bir düşünmüş ondan ağrımış başı.. dedi kardeşimle konuştum nisan gibi eskişehire gidicez orda annesinden kalan arsa var onu müteahhit de vereceklermiş ordan gelen para ile 50 bin tl falan anca kredi çekip mayıs gibide ev alırız sende işine ağırlık verirsin ben krediyi öderim senin paranlada geçiniriz dedi.. tamam dedim böyle anlaştık ama tabi araba hala satımıyor :) ozamana Allah kerim bakalım ne olcak anlaştığımız gibi olacakmı göreceğiz.. iyi mi nasıl anlaşma? teşekkürler tekrar..sizi seviyorummm çokiyisiniz...

aa negüzel sevindim senin adına hadi hayırlısı
bence kocişin arabayı satmaz erkekler için çok önemli arabaları hiç boşuna uğraşma derim :26:
herkese hayirli aksamlar...bende sizler gibi anne olmak icin ugrasiyorum analigi tadmak istiyorum insallah..
temmuz ayin da kismetse evlendigim 4 yil olacak.yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum...ilk dr.iyi gelmedi bana tedavilirim cok basit ve siradan di yaklasik 7 ay boyunca surekli hapli tedaviler gordum sonunda ilerleyemedigim icin biraktim dr.simdi baska bir dr.ve cok memnunum direk gobekden ignelere gectik..ilk asilamami 09.02 de yaptirdim 24 unde belli olacak test yapacam ozaman.ama hic umutlu degilim...hayirlisi allahdan...bu da tutmazsa sonra adetimin 4.gunu yine ignelere devam bu sefer asilama yine ama daha gelismis sisteme gececez...allah hepimizin gonlune gore verir insallah
öncelikle hoşgeldin canım
aşılaman hayırlı olsun dilerim son tedavin olur meleğin sıkı sıkı tutunur sana
canım iyi olmana çok sevindim inan haydi bakalım başlangıcı yapmışsınız gerisi teferruat bebem unutma gücünü sabrını yirimedikten sonra san kimse karşı gelemez üzemez diyene bak

:beni üzen üzüyoda boşver inan okuyunca çok sevindim sen benim verdigim tarihleri sakın kaçırma yoksa sana böle böle yaparım
# evanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# KAYRAM29+
bebikleri çok şükür yavrumun ateşi düşmüş neşesi gelmiş yerine bu arada kardelen profum gülün pek güzel olmuş canem ne güzel gül reçeli yapılır he

amanın
ben geldim heran gidebilirim yavru yakalamzsa tabe
ay önceki yazını okuyunca çok üzülmüştüm ufaklığa neyseki iyiymiş çok şükür allahım şifa versin yavrucuğpa ve tüm hastalara
buarada umutum naapsın teyzesi iyi kafamı şişirmekle meşgul
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah

ay neyseki bihaber alabildik allah şifa versin babacığına
kız senin ne işin var elin kocasıyla,bacaklarını kırmim bak senin
evanur cum,ben daha yeni adet oldum,seninki benden önce olur inşallah.
Ayrıca bizim burası gerçekten çok sıcaktır,tavsiye ederiz
bir nomero topic:81:hihoyyyyytttttttttttttttt:124::124::124::118::::118:
:118::118::118::118::128::128:
öyleyiz ama değilmi kanka
1 numarasınız o zaman:

hakikaten öyle yani bundan sonra burdayım inşallah . zaten ordan oraya kkimseyi de hatırlamıyo insan dimi yani
güzel düşünceleriniz için saolun kızlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
kıyamam kuzum ya dikkat et kendine bol bol dinlen tabi nasıl olacaksa allahım kolaylık versin
hüseyin emremize iyi bak teyzoşları yesin onu
ebrrcım canım kusura bakma geç kaldım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur bol bebek versin
canımsın düşünceli arkadaşım çok saol allah razı olsun
canım ya nekusuru olurmu öyle şey çok teşekkür ederim doğum günüm bitmeden kutlamışsın zaten
amin diyorum dualarına canım inşallah hepimiz kavuşuruz isteklerimize
bir arkadasimizin babasi rahtsizlanmis su anda ismini net bilmiyorum kusurama bakmayin.allahdan acil sifalar diliyorum umarim iyi olur cunku herseyin basi saglik
birde baska arkadasinda dogum gunuymus insallah bu dogum gunu ona gonlunden gecen tum guzellikleri yuce rabbim nasip eder...
doğum günü çocuğu benim nekadar çocuk olunursa yaş oldu 33

çok teşekkür ederim tatlım saolasın
Benim hiç bir ağrım sızım yok bu gün hayret verici bir şey her ay her bir yerim ağrırdı sessiz ve derinden gelecek galiba benim kırmızılar
inşallah gelmiycek bitanem dualarım seninle
ohooo,dah bu ne ki,bütün kızlar toplansada görsen sen.
Bugün doğumgünü olan arkadaşımız,topicimizin gülü,ebroşumuz,hepimizin ablası,gerçi ben ondan bir ay büyüğüm ama,genede abla o:86:

saygılar efenim abla olmaktan çok mutluyum sende benim ablamsın ama
Kızlar malesef çıkıyorum,bide ben kocadan önce yatsaymışım nolurmuş ki acaba,incilerim mi dökülürmüş falan.
Gece gece epeyyyy bi laf yedim,benim koca hiç düşünmüyo bu kadın diyette,bu kadar laf hazımsızlık yapar diye

Hepicinizi öptümmmmmmmmmm
ay ay sitemler yine başlamış kanka kaçırdım seni neyse konuştuk zati öptüm
selam kızlar su anda burada bulunan herkese yenı arkadaslarımız var hosgelmısler durucum sen eskılerden oldun artık sana degıl sozum

hosgeldınız kızlar ınanın gecmısı okudum ve benımde ılk geldıgım anlar geldı aklıma bu topıc harıkadır yaaa bende burada takılı kaldım herkes bırbırının hakkına saygılı olup takıp ettıgı surece probşlem cıkmaz zaten dertler bırrrr uzuntu bır yanı bırbırımızı bzden ıyı kımse anlayamaz
kardelosum bılıyorum benı altta gordugunde sınır olmusundur mutlaka ama gecmıse bakıyım derken senı kacırdım yatmıssın sende hurreme dalmısız aılecek de bıraz ozur kuzu tamammı en kısa zamanda kardesımı yolayınca telafı etcem
heeee bu arada selınam saol bıtanem arastırıp banada yazarsan sevınırım bıtanem bu ay laparoskopıden dolayı bos gecer de artık bakalım bıdahakı aya bende baslıcam ıcmeye ama hangısınden baslıcam bılemıyorum o ankı ruh halıme baglı bıraz hehe

allahım herkesın gonlunden gecenı kucagına versın ınsallah maddı manevı daha fazla yıpranmadan geşlsın bebıslerımız ınsallah allaha emanet olun kuzularım ben kardesımle ılgılenmelıyım bu hafta gıdıcek ya naz nıyaz hat safhada opuyorum sızlerı
kolay gelsin kuzum
dualarınada canı gönülden amin diyorum
Ebrarcım nice mutlu güzel yıllar canım doğum günün kutlu olsun.
çok saol banucum allah razı olsun
kizlar ilk sayfadaki listeyi kim yapiyor benide yazarmisiniz oraya 24 unde belli olacak benim..egerki gebelik yoksa 24ne kadar adet olabilrim duruma gore soylerim sizlere...
canım listemizi uğurboncuğum yapıyo yani o ilgileniyor zaten görür ve ekler seni
inşallah hamişler listesine girersin hayırlısıyla
herkese selam baya uzun sürdü geçmiş

unutmadan söyleyim ANATOLİAMIN hepinize çok selamı var öpüyor sizleri