Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler bisey sorucam sperm hareket yavasliginda hangi tedavi uygulaniyo bende bisey cikmadi ama esimde sperm haraket yavasligi cikti bi kac arkadas asilma dedi ama emin degilim herseyi sayisi filan normal sadece yavaslik var bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz

benim bildigim sayisi az veya hareketliligi yavas sa yinede asilamadan bsaliyorlar tedaviye...ama bnde dr.agzindan duymadgim topiklerden duydugum kadariyla...sende hicbir sorun yoksa insallah allahin izniyle asilamada daha cok sansin artmis olur

benim bildigim sayisi az veya hareketliligi yavas sa yinede asilamadan bsaliyorlar tedaviye...ama bnde dr.agzindan duymadgim topiklerden duydugum kadariyla...sende hicbir sorun yoksa insallah allahin izniyle asilamada daha cok sansin artmis olur[/QUOTE

tskr cvp icin asilamami tuhh yaa yani spermin hareketlenmesi icin ilac filan verilmiyomu acaba tek care asilamami :(((((((

tskr cvp icin asilamami tuhh yaa yani spermin hareketlenmesi icin ilac filan verilmiyomu acaba tek care asilamami :((((((([/QUOTE]

bilmiyorum bitanem bildigim bu kadar ben sence iyi bir dr.git o anlatir sana en dogrusunu o soyler sana
asilamayi ne sebepden dolayi istemiyrsun acidan dolayimi

tskr cvp icin asilamami tuhh yaa yani spermin hareketlenmesi icin ilac filan verilmiyomu acaba tek care asilamami :(((((((

bilmiyorum bitanem bildigim bu kadar ben sence iyi bir dr.git o anlatir sana en dogrusunu o soyler sana
asilamayi ne sebepden dolayi istemiyrsun acidan dolayimi[/QUOTE]

ben yurtdisindayim devlet hastanesinde bakiliyorum burda asilama ucretlimi ucretsiz mi bilmiyorum birde eger cok pahali olursa trde yaptiririm ama ben trye gelene kadar cok zaman gecer cok zaman alir o yuzden istemiyorum asilama isterdim normal yoldan kalayim ama sanirim zor gibi gorunuyo doktor esime demis yavas ilerledigi icin yumurtayla bulusamiyo ama kesin sonucu 1 hafta sonra ogrenicez

Canımsın ya sizlerde iyi ki varsınız.. Ben sizleri yakından takip etmekten çok mutluyum inan :61: Rabbim hiç kimseyi umutsuz bırakmasın birtanem,çok şükür umutlarımız hala bizimle birlikte..:nazar:Bacım kız Allah izin verir de ben hamile kalacak olursam,he bir de ölmez sağ kalırsam doğum sancım başlayana kadar yanınızda olmak istiyorum:9: valla bak şaka falan değil içimden yükselen bir ses bu ...:16::16::16:
canım ya inşallah mucizen gelicek ben inanıyorum
günün geçermiydi senin inanki çok heyecanlandım ben yaa allahım inşallah sevindirsin seni
canımcım,karşılaşamadık ki,benimkide seninkiyle ters yön,şıkır şıkır gidiyo paracıklar,neyse biz msn de görüşmeye çalışalım en iyisi.

inşallah durucum,inşallah.

kanka,ben unutmuştum aslındada,son anda hatırladım kız,çaktırma:34:
:31::31::36:
canlaarrr ben 11 marta kaldimmm adett oldum daha önce yazmistim ama kimse görmedi benniii:43::43: neyse eklerseniz sevinirim ..esim bilgisayari istiyor gene görüsürüz kizlarr .. bikmadan usanmadan calismalara devapp p ((( kolay gelsin herkese))::60::60::60:

aeo ii geceler bayanlaarrr
canım hayırlısı olsun inşallah son adetin olur martta hamiş patlaması yaşıycaz biriside sen olucaksın inşallah
teşekkür ederim sizlere tek tek arkadaşlar.. bugün erken eve geldi başımağrıyor dedi ve yattı saat 5 gibi kalktı konuştuk sakin sakin.. söyledim sizin dediklerinizi o da büugün baya bir düşünmüş ondan ağrımış başı.. dedi kardeşimle konuştum nisan gibi eskişehire gidicez orda annesinden kalan arsa var onu müteahhit de vereceklermiş ordan gelen para ile 50 bin tl falan anca kredi çekip mayıs gibide ev alırız sende işine ağırlık verirsin ben krediyi öderim senin paranlada geçiniriz dedi.. tamam dedim böyle anlaştık ama tabi araba hala satımıyor :) ozamana Allah kerim bakalım ne olcak anlaştığımız gibi olacakmı göreceğiz.. iyi mi nasıl anlaşma? teşekkürler tekrar..sizi seviyorummm çokiyisiniz...
:46::46::46:
aa negüzel sevindim senin adına hadi hayırlısı
bence kocişin arabayı satmaz erkekler için çok önemli arabaları hiç boşuna uğraşma derim :26:
herkese hayirli aksamlar...bende sizler gibi anne olmak icin ugrasiyorum analigi tadmak istiyorum insallah..

temmuz ayin da kismetse evlendigim 4 yil olacak.yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum...ilk dr.iyi gelmedi bana tedavilirim cok basit ve siradan di yaklasik 7 ay boyunca surekli hapli tedaviler gordum sonunda ilerleyemedigim icin biraktim dr.simdi baska bir dr.ve cok memnunum direk gobekden ignelere gectik..ilk asilamami 09.02 de yaptirdim 24 unde belli olacak test yapacam ozaman.ama hic umutlu degilim...hayirlisi allahdan...bu da tutmazsa sonra adetimin 4.gunu yine ignelere devam bu sefer asilama yine ama daha gelismis sisteme gececez...allah hepimizin gonlune gore verir insallah:49:
öncelikle hoşgeldin canım
aşılaman hayırlı olsun dilerim son tedavin olur meleğin sıkı sıkı tutunur sana
canım iyi olmana çok sevindim inan haydi bakalım başlangıcı yapmışsınız gerisi teferruat bebem unutma gücünü sabrını yirimedikten sonra san kimse karşı gelemez üzemez diyene bak :60::beni üzen üzüyoda boşver inan okuyunca çok sevindim sen benim verdigim tarihleri sakın kaçırma yoksa sana böle böle yaparım
# evanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# KAYRAM29+
bebikleri çok şükür yavrumun ateşi düşmüş neşesi gelmiş yerine bu arada kardelen profum gülün pek güzel olmuş canem ne güzel gül reçeli yapılır he:56::56::56:amanın

ben geldim heran gidebilirim yavru yakalamzsa tabe:60:
ay önceki yazını okuyunca çok üzülmüştüm ufaklığa neyseki iyiymiş çok şükür allahım şifa versin yavrucuğpa ve tüm hastalara
buarada umutum naapsın teyzesi iyi kafamı şişirmekle meşgul :1:
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah:14::14:
ay neyseki bihaber alabildik allah şifa versin babacığına
kız senin ne işin var elin kocasıyla,bacaklarını kırmim bak senin:41:

evanur cum,ben daha yeni adet oldum,seninki benden önce olur inşallah.
Ayrıca bizim burası gerçekten çok sıcaktır,tavsiye ederiz:32:

bir nomero topic:81:hihoyyyyytttttttttttttttt:124::124::124::118::::118:
:118::118::118::118::128::128:
öyleyiz ama değilmi kanka
1 numarasınız o zaman::64::64::64:
hakikaten öyle yani bundan sonra burdayım inşallah . zaten ordan oraya kkimseyi de hatırlamıyo insan dimi yani
güzel düşünceleriniz için saolun kızlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :71:
kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
kıyamam kuzum ya dikkat et kendine bol bol dinlen tabi nasıl olacaksa allahım kolaylık versin
hüseyin emremize iyi bak teyzoşları yesin onu
ebrrcım canım kusura bakma geç kaldım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur bol bebek versin
canımsın düşünceli arkadaşım çok saol allah razı olsun :38:
aaaa,ebrarin dogum gunumuyduuuu...:53:

canim kusura bakma,dun ve bugun cok aktif olamadim topikte,haberimde olmadi tabiii:50::simdi girdim,ama kizlarin onlein görunce gecmise bakamadim henuzzz:37:
dogun gunun kutlu olsun canim:16::16::16:iyiki varsin:16::16::16:rabbbim yeni yasinda tum isteklerine nail eylesin:16::16::16::16:
dilerim yeni yasin hayirlara vesile oldugu gibi,hayirli evlatlarada vesile olsun tatlim::16::16:::70::70::38::38::71::69:::
canım ya nekusuru olurmu öyle şey çok teşekkür ederim doğum günüm bitmeden kutlamışsın zaten
amin diyorum dualarına canım inşallah hepimiz kavuşuruz isteklerimize
bir arkadasimizin babasi rahtsizlanmis su anda ismini net bilmiyorum kusurama bakmayin.allahdan acil sifalar diliyorum umarim iyi olur cunku herseyin basi saglik

birde baska arkadasinda dogum gunuymus insallah bu dogum gunu ona gonlunden gecen tum guzellikleri yuce rabbim nasip eder...
doğum günü çocuğu benim nekadar çocuk olunursa yaş oldu 33 :24:
çok teşekkür ederim tatlım saolasın
Benim hiç bir ağrım sızım yok bu gün hayret verici bir şey her ay her bir yerim ağrırdı sessiz ve derinden gelecek galiba benim kırmızılar :9:
inşallah gelmiycek bitanem dualarım seninle
ohooo,dah bu ne ki,bütün kızlar toplansada görsen sen.
Bugün doğumgünü olan arkadaşımız,topicimizin gülü,ebroşumuz,hepimizin ablası,gerçi ben ondan bir ay büyüğüm ama,genede abla o:86:
:42::42::42:
saygılar efenim abla olmaktan çok mutluyum sende benim ablamsın ama :21:
Kızlar malesef çıkıyorum,bide ben kocadan önce yatsaymışım nolurmuş ki acaba,incilerim mi dökülürmüş falan.
Gece gece epeyyyy bi laf yedim,benim koca hiç düşünmüyo bu kadın diyette,bu kadar laf hazımsızlık yapar diye:9:
Hepicinizi öptümmmmmmmmmm
ay ay sitemler yine başlamış kanka kaçırdım seni neyse konuştuk zati öptüm
selam kızlar su anda burada bulunan herkese yenı arkadaslarımız var hosgelmısler durucum sen eskılerden oldun artık sana degıl sozum:9::9:
hosgeldınız kızlar ınanın gecmısı okudum ve benımde ılk geldıgım anlar geldı aklıma bu topıc harıkadır yaaa bende burada takılı kaldım herkes bırbırının hakkına saygılı olup takıp ettıgı surece probşlem cıkmaz zaten dertler bırrrr uzuntu bır yanı bırbırımızı bzden ıyı kımse anlayamaz
kardelosum bılıyorum benı altta gordugunde sınır olmusundur mutlaka ama gecmıse bakıyım derken senı kacırdım yatmıssın sende hurreme dalmısız aılecek de bıraz ozur kuzu tamammı en kısa zamanda kardesımı yolayınca telafı etcem
heeee bu arada selınam saol bıtanem arastırıp banada yazarsan sevınırım bıtanem bu ay laparoskopıden dolayı bos gecer de artık bakalım bıdahakı aya bende baslıcam ıcmeye ama hangısınden baslıcam bılemıyorum o ankı ruh halıme baglı bıraz hehe:33::33:
allahım herkesın gonlunden gecenı kucagına versın ınsallah maddı manevı daha fazla yıpranmadan geşlsın bebıslerımız ınsallah allaha emanet olun kuzularım ben kardesımle ılgılenmelıyım bu hafta gıdıcek ya naz nıyaz hat safhada opuyorum sızlerı
kolay gelsin kuzum
dualarınada canı gönülden amin diyorum
Ebrarcım nice mutlu güzel yıllar canım doğum günün kutlu olsun.
çok saol banucum allah razı olsun :38:
kizlar ilk sayfadaki listeyi kim yapiyor benide yazarmisiniz oraya 24 unde belli olacak benim..egerki gebelik yoksa 24ne kadar adet olabilrim duruma gore soylerim sizlere...

canım listemizi uğurboncuğum yapıyo yani o ilgileniyor zaten görür ve ekler seni
inşallah hamişler listesine girersin hayırlısıyla

herkese selam baya uzun sürdü geçmiş :4:
unutmadan söyleyim ANATOLİAMIN hepinize çok selamı var öpüyor sizleri

ben yurtdisindayim devlet hastanesinde bakiliyorum burda asilama ucretlimi ucretsiz mi bilmiyorum birde eger cok pahali olursa trde yaptiririm ama ben trye gelene kadar cok zaman gecer cok zaman alir o yuzden istemiyorum asilama isterdim normal yoldan kalayim ama sanirim zor gibi gorunuyo doktor esime demis yavas ilerledigi icin yumurtayla bulusamiyo ama kesin sonucu 1 hafta sonra ogrenicez[/QUOTE]

canim turkiyede olamk gibi aklindan cikart bunu cunku sadece 1defayla bitmiyor gelmen arti esinde calisiyorsa izin almasi zor olabilir arti senin icin ucak bileti gelip gitmen hem maddi hemde manivi yonden daha fazla bunaltir.normalde ingilterede veya yurt dislarinda saglik konularinda cok buyuk maliyet yok sigorta sizin oralarda ne diye geciyor bilmiyorum ama belcikada mutuel yani sigorta zaten yaptigin ucretiinin belirli kismini karsiliyor..sen ilac veya eczaneden bir seyler alirken sigortan islemiyormu

ben burukselde yasiyorum burda puregon adinda igne ve prengly adinda catlama ignesini ben bedavaya aldim sigortam karsiladi arti asilama ucretim 150 eyrodan 100eyrosani devlet karsiladi 50eyrosunu da bana geri verdi...ingilterede sistem nasil bilmiyorum ama...normalde saglik konusunda yurt dislarinda daha cok avantaj oldugunu biliyorum

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU.........................15bitti
SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

tesekkur ederim tatlim...ayyy neden oyle diyon ki kadinlar yillanan sarap gibiler...insallah bu dogum gunun ugur getirir sana...insallah melegin seninle olur:16:

tesekkur ederim tatlim...ayyy neden oyle diyon ki kadinlar yillanan sarap gibiler...insallah bu dogum gunun ugur getirir sana...insallah melegin seninle olur:16:

teşekkür ederim canım ama bu bebek işleri beni epeyce yıprattı napalım kader
amin diyorum duana canı gönülden :38:
buarada kaçıncı günündü bugün ?inşallah minişin tutunmuştur

ben yurtdisindayim devlet hastanesinde bakiliyorum burda asilama ucretlimi ucretsiz mi bilmiyorum birde eger cok pahali olursa trde yaptiririm ama ben trye gelene kadar cok zaman gecer cok zaman alir o yuzden istemiyorum asilama isterdim normal yoldan kalayim ama sanirim zor gibi gorunuyo doktor esime demis yavas ilerledigi icin yumurtayla bulusamiyo ama kesin sonucu 1 hafta sonra ogrenicez

canim turkiyede olamk gibi aklindan cikart bunu cunku sadece 1defayla bitmiyor gelmen arti esinde calisiyorsa izin almasi zor olabilir arti senin icin ucak bileti gelip gitmen hem maddi hemde manivi yonden daha fazla bunaltir.normalde ingilterede veya yurt dislarinda saglik konularinda cok buyuk maliyet yok sigorta sizin oralarda ne diye geciyor bilmiyorum ama belcikada mutuel yani sigorta zaten yaptigin ucretiinin belirli kismini karsiliyor..sen ilac veya eczaneden bir seyler alirken sigortan islemiyormu

ben burukselde yasiyorum burda puregon adinda igne ve prengly adinda catlama ignesini ben bedavaya aldim sigortam karsiladi arti asilama ucretim 150 eyrodan 100eyrosani devlet karsiladi 50eyrosunu da bana geri verdi...ingilterede sistem nasil bilmiyorum ama...normalde saglik konusunda yurt dislarinda daha cok avantaj oldugunu biliyorum[/QUOTE]

biz suan ucretsiz bakiliyoruz ama bizim sigortamiz yokki hastane hic ucret almadi asilama basit bi islemmi eczaneden igne aliptami yapiyolar yaa sacma seyler soruyorum kusura bakmayin ama gercekten hic bi bilgim yok....dogru soyluyosun esim calisiyo dursak dursak en fazla 1 ay trde oda bakilma sureci testler falan derken yetmezki dogru yani devlet hastanesi olduguna gore karsilar degilmi asilamayi karsilmasada soylediginiz rakamlar cok uygun burdada o zaman olsun olsun 250 300 pound hayirlisi olsur ins

ayetel kursi mi okuyorsunuz bende okurum hayrima...ben sana solerim ebrarcim..kac defa okudugumu

evet canım ayetel kürsi okuyoruz ama sayılı okunuyo yani herkes istediği kadar değil tam sayı 313 onu aramızda bölüştürüyoruz tatlım sende katılmak istersen birdahaki hafta seve seve yazarım sanada :71:

teşekkür ederim canım ama bu bebek işleri beni epeyce yıprattı napalım kader
amin diyorum duana canı gönülden :38:
buarada kaçıncı günündü bugün ?inşallah minişin tutunmuştur

sabir canim sabir kendini ne kadar cok yipratirsan okadar kotu senin icin cunku bebisin oldugunda saglikli anne ister diymi ama sen guclu olcan ki ada sana gelmek icin inat etsin...insallah tum guzellikler seninle olur...

ben 09.02 de oldumbugun 7.gunum ilk asilamamdi ama hic umutlu degilim bir an once adet olup ikinciyi denemek isitiyorum tutmadi biliyorum...:50:

evet canım ayetel kürsi okuyoruz ama sayılı okunuyo yani herkes istediği kadar değil tam sayı 313 onu aramızda bölüştürüyoruz tatlım sende katılmak istersen birdahaki hafta seve seve yazarım sanada :71:

sanirim birden 313 kere okunmayacak galiba...benide yaz tabikide sonucda dunya dular uzerine kurulmus diymi ama:13:

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın�!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
aaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok güzelmiş
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU..........................15bitti
SELİNA.......................15
ELİXSİR......................15bitti
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU.........................15bitti
SELİNA.......................15
ELİXSİR.....................15bitti
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
tatlım ben sabahtan okudum 30 tane yazamadım eklersin allah şimdiden kabul etsin inşallh bu ay bu dualarla hamiş olursunuz öptüm
#
# sunger
# elixsir
# ragnev
# aysosman
# sevtun2

nasılsınız ben sizleri çok özledim yaffffffff:3::3::3::3::3::3:
canım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bende seni özledim görüşemiyoruz artık neler yapıyorsun tatlım
besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİCİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA VE EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMALARINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ,YASİNİ ŞERİFLERİ ,SALAVATI ŞERİFLERİ KABUL ET
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin amin canım ağzına yüreğine sağlık
Yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah :16:

Way selam canım nasılsın :16:

Ebrar bacım doğum gününmüş kutlarım.Nice yıllara sağlık ve mutluluklarla erişmen dileğiyle tatlım :16::16::16::16:
ii canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43
ay canım çok güzel bi paylaşım oldu çok sağol
slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer
hadi hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben geec kalmışım ama haydi halaya:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
nasılsınız arkadaşlar
ii canım sen naılsın
canım sağol
eşimin ameliyatı çarşabaya kaldı bende evdeyim tetkleri bitmedi
yapılanların sonuçları pzrts çıkacakmış bu gün eşime tekrardan tesler yapacaklar
eşimde sabah geleck salı tekrar gideceğiz has

canım allah acil şifa versin allah yardımcınız olsun

kızlar gecmişin hepsini okumaya fırsantım yoktu elimden geldiğince okuyup cevapladım yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın herkes iidir inşallah ben çıkıyorum kib aeo öptüm :54::54::54::54::54::54::54:

ben burukselde yasiyorum burda puregon adinda igne ve prengly adinda catlama ignesini ben bedavaya aldim sigortam karsiladi arti asilama ucretim 150 eyrodan 100eyrosani devlet karsiladi 50eyrosunu da bana geri verdi...ingilterede sistem nasil bilmiyorum ama...normalde saglik konusunda yurt dislarinda daha cok avantaj oldugunu biliyorum

biz suan ucretsiz bakiliyoruz ama bizim sigortamiz yokki hastane hic ucret almadi asilama basit bi islemmi eczaneden igne aliptami yapiyolar yaa sacma seyler soruyorum kusura bakmayin ama gercekten hic bi bilgim yok....dogru soyluyosun esim calisiyo dursak dursak en fazla 1 ay trde oda bakilma sureci testler falan derken yetmezki dogru yani devlet hastanesi olduguna gore karsilar degilmi asilamayi karsilmasada soylediginiz rakamlar cok uygun burdada o zaman olsun olsun 250 300 pound hayirlisi olsur ins

canım öncelikle merhaba
aşılama nasıl oluyo demişsin iğne veya ilaçla kadının yumurtaları çoğaltılıyo sonra çatlatma iğnesi oluyo ve çatlama olduğu gün erkekten sperm alıp yıkandıktan sonra bir katater le içeri veriliyor spermcikler bukadar yani acılı filan bir işlem değil
allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hamile kalırsın

canım öncelikle merhaba
aşılama nasıl oluyo demişsin iğne veya ilaçla kadının yumurtaları çoğaltılıyo sonra çatlatma iğnesi oluyo ve çatlama olduğu gün erkekten sperm alıp yıkandıktan sonra bir katater le içeri veriliyor spermcikler bukadar yani acılı filan bir işlem değil

evet tatlim biliyorum ama cogu insan oyle bilmiyor isde hic olmayana cok acili bir islemmis gibi geliyor arkadasa oyuzden yazmitim aci var diye mi korkuyorsun ama baska sebeplerden dolayiymis

canım öncelikle merhaba

sglsn amin ins cumlemiz en kisa zmanda hamile kaliriz

sabir canim sabir kendini ne kadar cok yipratirsan okadar kotu senin icin cunku bebisin oldugunda saglikli anne ister diymi ama sen guclu olcan ki ada sana gelmek icin inat etsin...insallah tum guzellikler seninle olur...

ben 09.02 de oldumbugun 7.gunum ilk asilamamdi ama hic umutlu degilim bir an once adet olup ikinciyi denemek isitiyorum tutmadi biliyorum...:50:
canım ben 10 yıldır sabırla bekliyorum zaten ama rabbim ol demeden olmuyor bide 3 tane kaybım var zor günlerdi inşallah birdaha neben nede birbaşkası yaşar bu acıları
sen neden umutsuzsun yani nerden biliyosun canım bellimi olur inşallah süpriz yapar minişin annesi
sanirim birden 313 kere okunmayacak galiba...benide yaz tabikide sonucda dunya dular uzerine kurulmus diymi ama:13:
hayır canım 313 tane ayetel lkürsiyi bölüşüyoruz aramızda her hafta iki kişiye okunuyor
tabiki önümüzdeki hafta sanada yazarım canım buarada 4 yıllık evliydin sanırsam ayetel kürsi okumak için sıra listemiz varda orayada eklerim seni
aaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok güzelmiş

tatlım ben sabahtan okudum 30 tane yazamadım eklersin allah şimdiden kabul etsin inşallh bu ay bu dualarla hamiş olursunuz öptüm

canım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bende seni özledim görüşemiyoruz artık neler yapıyorsun tatlım

amin amin amin canım ağzına yüreğine sağlık

ii canım sen nasılsın neler yapıyorsun

ay canım çok güzel bi paylaşım oldu çok sağol

hadi hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben geec kalmışım ama haydi halaya:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ii canım sen naılsın

canım allah acil şifa versin allah yardımcınız olsun

kızlar gecmişin hepsini okumaya fırsantım yoktu elimden geldiğince okuyup cevapladım yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın herkes iidir inşallah ben çıkıyorum kib aeo öptüm :54::54::54::54::54::54::54:

saol canım ağzına yüreğine sağlık eklerim şimdi
ayrıca geçmişe bakıp cevap yazdığın içinde çok saol kuzum :71:
iyi uykular çok öpüyorum seni

evet tatlim biliyorum ama cogu insan oyle bilmiyor isde hic olmayana cok acili bir islemmis gibi geliyor arkadasa oyuzden yazmitim aci var diye mi korkuyorsun ama baska sebeplerden dolayiymis

vallahi aciyi es gectim keske olsaa rahim filmi cekildim cok hafif agrim oldu onun gibiyse hic sorun degil ama iste asilama zman alir bide pahali olurda hastane karsilmaz diye cekiniyorum ins karsilar...

Back
X