Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana doyum olmaz ama canım ben kaçıyım ufak ufak kuran okuyacaktım sıkıntım geçsin dıye sohbete daldık unuttun.sonra goruşürüz canm olur mu![]()
moral için değil vallahi öyle hissediyorum kısss=) Annemde öyle diyor.moral veriyorsun bana inş. dedigin gibi olur....(AMİN)
Vücudumu bu ilaçlara alıştırmak istemiyorum..ama bebegimi daha çok istiyorum.gerçi bende yanetki falan yapmadı ama yinede istemiyorum açıkçası..Yolun başındayken rabbim yüzümüze güler inşalllah..
Ne anlatıcam sana..Birgün bir akadaşın iş yerinde oturuyoruz muhabet ediyoruz ozaman ben daha 2 aylık falan evliyim..Kızla konuşuyoruz bebek falan.Çıragı bana bir anda dediki senin çocugun olmıcak şok oldum tabi tanımam etmem oda beni tanımaz =) biz bile bilmiyorduk ozamanlar hiçbirşey. sonra dedim sen ne diyosun falan.kız başladı anlatmaya 1 1bucuk sene sonra olucak sen çok ugrasıcaksın cocuk için..falan filan dedi bana okadar bozduki moralimi bütün gün agladım abartısız..Meger kız falcıda degil hani içine dogarya bazı insanların bir anda birşeyler oda öyleymiş siz konuşurken içimden geldi öyle hissettim söyledim dedi..
Şimdi okızın söyledikleri geliyor aklıma..1 senem doldu bucuga az kaldı :=))
ben de geç yatıyorum biraz,bazen çok çok geç yatıyorum ama gündüz uyku tutmuyor.çok uykuyu da sewmıyorum...tamam canım dualarımda olacaksın,bütün arkadaşlarım gibi merak etmeTamam kuşum ben gündüz uyudugum için genelde gündüz burda olan hiçkimseyle tanışamadım daha =) allahtan sen duruyorsun birazda seninle konuşuyoruz =) Allah kabul etsin tatlım benim içinde oku.Hfta sonu bende başlıcam eşimle beraber okumaya kuranı bitirene kadar.
moral için değil vallahi öyle hissediyorum kısss
afedersin ama o kız aptallık,patavatsızlık etmiş.ben de onun gibiyim hissediyorum karşımdakini ama olumsuz şeyler hissettiğimde asla söylemem,söylenmez de zaten o an '' allahım şerise de hayra çevir'' denir.olumsuz yorunca olumsuzluk gelir rüyalar da öyle kötü yorunca kötü olur ...inşallah cnm yakında pek yakında inşallah.
aminn cnm inşallah hepımızzz....öpüyorum senii.hayrlı gecelerrr.şimdiden hayrlı cumalar...Evet ozaman üzmüştü baya beni.ordayken çaktırmamıştım ama eve gelince btün gün aglamıştım öyle dedigi için..Ama hala olmadıgına göre ya gerçekten içine dogmus yada çok iyi atmış tutturmuş =)
Anladım canım inşallah dedigin gibi olur inşalllah..seninle beraber bu ay hamile kalırız inşallah.....
aminn cnm inşallah hepımızzz....öpüyorum senii.hayrlı gecelerrr.şimdiden hayrlı cumalar...![]()
öyle yapcam cnm..başladım bugün..üzlme ben üzülmedim çünkü..bekledigim gibi boşlugada düşmedim
canomm sen bu satırları yazarkene ben müşterilere bakıyodum sonrada direk çıktım ...evet soganıma başladım bitanem hayırlısı inşallah...adetlerim düzene girsin artık..soganın zamanı geldide geçiyodu zaten...kocişin iyiymiş sevindim cnm ...senin ayak nasıl oldu süslü karu platformları giyin çık sonrada ayakın burkulsun
rana bence sen hamilesin..ahada yazdım şuriye bak he demedi deme
demek atıyon gene geliyo..bian tuana geldi aklıma...biricigim benim..seninkide çok eker maaşallah cnm gökçem..
aaaa içim hopladı heeeee ay inşallah sana malum olmuştur cnm yaaa...bu arada ben seni ilk görüyorum topicte,ebrarı sorduguna göre tanıdıgımız biri olabilirmisin acep?
aa senindemi geçti jensu hadi inşallah vardır bişiler...
kardeloşum,sevcanım selam kızlar![]()
EVİTAX canım nasılsın ????
sende bu ay klomen kullanıyorsun anladıgım kadarıyla adetinin kacıncı günü başladın birde sende mi pkolusun canım ????
Günaydın canım..teşekkürler iyiyim.sen nasılsın? Evet tatlım bende pkoluyum ve bende klomen tedavisi görüyorum adetim bitti klomendede bugün son günüm olucak..senin tedavin hangi aşamada..? Yukarıda insülin direnci ile ilgili birşeyler yazdım bir fikrin varsa paylaşırsan sevinirim?
canım bende bu ay klomen kullanıcam adetim 10 gün gecikti o yüzden başlayamadım henüz ...
ben ilk adet gecikmesiyle dr a gittim ewlendikten sonra gecikmelerim başladı bi dr bana pkosun dedi biri hayır hiçbişeyin yok dedi bi diğeri war dedi anlıyacağın bi kaç boyunca böyle uğraştım en sonunda özel bi hastaneye gittim we çok şükür herşey açığa kawuştu ultrsyn görüntüm pko ama hormon sonuclarım pkolu olmadığımı gösterdi dr da bana basit yumurtalık kistleri oldugunu ve stresten dolayı yumurtalam düzenimin bozuldugunu we yumurtamın çatlamayıp biriktiğini söyledi bende adet gecikmesi dışında pkolu olacak hiç bi belirtim yoktu zaten ne kilo ne tüylenme vs. adet gecikmelerimde prolaktin hormonumun yüksekliği yüzünden oluyormuş gecen ay dostinex adında bi ilaçla bu ay o hormonuda düşürdüm bu ayda klomenle yumurtaları desteklicez dedi dr ama henüz başlayamadım benim durumum bu işte...
hormon sonuclarını yazabilirmisin bi karşılaştırma yapıcam bence bi dr a baglı kalma bikaç tane dr a git belki sende benim gibisindir fazlada kafana takma en önemli faktör stres biliyorsun....
canım bildiğim kadarıyla bu insülün olayı herkeste uygulanmıyor cok aşırı kilolu olanlara weriliyor diye biliyorum bu konuda cok arastırma yapamadım belkide senin hormonlarındaki ufak sorun oldugu için gerek duyulmuyordur bu yüksek derecede pkolu olanlarda kullanılıyor eger hatırlıyorsan lh we fsh oranını yazarmısın birde e2 bunlar direk pko olup olmadıgını belli ediyor ki sen sanırım üst sewiyelerde değilsin bence bu kadar stres yapma pkolu olupta hamiş kalan ne çok insan war ....Geçmiş olsun öncelikle.benimde ultrasonda düşünmüştü ilk pko oldugumu.hormonlarımda onu dogrulamış.Ama ufak bir hormon dengesizligin var dedi.Vsvs bu benım 3.doktrum tatlım.,
1.devlet hastanesiydi.ultrasonda baktı kistmist hiçbirşey yok dedi.sperm testi istedi yaptırdık birrdaha adamı bulamadık.
2.devlet hastanesiydi yine ultrasnda baktı sinir testi yaptı sonucu çıkıcak 10güne kadar =)))))Oda öyle yolladı.
3.Dedik olmıcak böyle özele gidelim gittik.Kadın 2 dakkada çözdü olayı ulstrasonda bakıp hormon tahlili istedi.Ve sonucta toplamda 5günde ben pkolu oldugumu ögrenmiş oldum araya cumartesi pazar ve 19 mayısta girdi buna ramen kısa sürdü teşhis.
Şimdiye kadar doktorumu ne sevmiştim ne sevmemiştim bayan olmasına ramen..Ama şimdi bu insülin olayı beni deli etti.bukadar önemliyse neden atladı!!!!!!!!!!!
günaydınn kızlar hayırlı cumalar.bu mübarek günde Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş.ben şimdi çıkıyorum cuma vaktine kadar dualarımı bitireyim.gelirim sonra.öptüm hepinizii :80:
mevlam dualarınızı kabul etsin inş herşey gönlünüzce olsun
benbi bakıyım dedim çıkıcam hemen görüşüürz yine