Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tugcemavi,
ecrinsamet,
jensu,
birsen29,
AnaToLia_

selam kizlar:3::3::3::3::3:nasilsiniz?bugun giremedim hic siteye,misafirlerim vardi..girer girmezde pelinimin haberi ile karsilastim:59::59::59:rabbim sabirlik versin arkadasimiza,dilerim kaybettiginden daha hayirlisini nasip eder rabbim:59:allah yardimcisi olsun.

hoşgeldin cnm:3::3::3::3:

neyse kızlar heinize hayırlı geceler ben artık yatayım geç bile kaldım
kardelosum konusmadık ama yine denk geliriz inş hepinizi öpüyorum
:16::16::16::16::16::58::58:

derdam sagol iyiyim cnm işteyim.ama yazamadım hemen işim çıktı kuşum öptüm seni...

KAYRAM,soganları çok derinden soyma cnm.bide odedigin baş kısımlarını sen bilirsin ben hafiften kesiyorum...su kaynadıktan sonra 4e bölüp at.5 dk geçirme ben kronometremi kuruyorum öyle daha iyi oluyo.sonra söndürdügüm gibi hiç bekletmeden süzüyorum bi su bardagına.sonrada su dolu kaba oturtup arada karıştırıp ılımasını bekliyorum..sonrada burnumu kapayım bikaç kerede götürüyom..
kızlar yanlış yapıyosunuz,benim bildiğim,ılıyınca süzülmesi gerekiyo.
arkadasa gittik işte cnm oturduk iyi oldu...benimkinin maçı vardı gittiler bizde kız kıza kaynattık birsürü...he valla verimde yol..hangibirini yolcaksan:31:ben onları taksaydım..arada çıkıyo işte böyleleri.Allahtan çok degiller sürekli ugraşamazdım.

geçmiş olsun cnm..kimyasal gebelikten sonra çok hamile kalan var inşallah sende kalırsın.

noluyo sana cnm yaaa..bişiler oluyoda duygusallıkmı yerleşiyo acaba:26:

cnm anladıgım kadarıyla ilk doktor sayıyı normla gördü digeri düşük mü?eşin üçüncüye gitmek istemiyosa,biraz zaman geçmesini bekle.ikna edersin başka bi doktora daha git bence.inşallah ameliyata gerek kalacak bi durum yoktur.sıkma canını...

cnm gelemedim gece ...daha dogrusu girdim ama okuyamadan çıktım..kociş yattı bana gücenip bende çıktım hemen uykum da gelmişti...:31:

sagol cnm...kardleoşumun dedigi gibi kendisi gibi olmayanlar çok fazla kalamıyo zaten...seninde kalıcı olacagına inanıyorum:34:he bu arada kaç gündür bende sana;ne kadar akıcı ve düzgün yazdıgını söylemek istiyorum bi türlü olmadı unuttum hep:)bende imla kurallarına çok önem veririm ama huyum kurusun net ortamında genelde konustugum gibi yazarım kelimeleri:)

anaa çocuga bak...ama inşallah dogru çıkar demekten de alamıyorum kendimi.yani bunu şu sıralarda desydi sinir olurdum ama şunun şurasında buçuk kalmış:)

illa hissedeceksin diye bişy yok cnm yaa...sende buldugunu içmişin:)dikkat et bundan sonra...doktor farlutal bişy yapmaz diyo doktorlar..bişy olmaz korkma...

cnm valla insülin için neden bişy dememiş bende anlamadım..benim iki doktorumda ilk başta onu yazdılar...ilacı yani metformin...hatta evde koca kutu duruyo yine içemiyorum...doktora her gittigimde içiyomusun diye soruyodu ama mide bulantısı yaptıgı için hiç içemiyorum ben...aslında dedigin gibi en önemlisi metformin kullanımı pkoda.hiç bırakmadan kullanmalıyız.

yaa zayıfladın demek cano hadi bakalım...devammm.

kızlar yaa yine bu üzücü haberi vermek bana düştü ama pelin istedigi için hemen haber verim dedim...malesef pelinin dış gebelikmiş kızlar çok üzüldüm ben.konuştuk telefonda.:59:pazartesi ameliyat olacakmış üstelik...Allahım hayırlısını versin ne diyim artık çok üzüldüm.inşallah bi daha kaldıgında bir sorun olmaz....:59:
yapma yaaaa,çok üzüldüm:14::14::14:
kardelencim altta göruyorum seniiii:82::82::82::82::82::82:hosgeldin:42:

selam garibim,çok üzüldüm yaaaaa

kizlar benim cikmam gerekiyor:5::5:esim geldi,hepinize iyi geceler:58::58::58::58:

ebrarim msjini az önce aldim.cevap yazdim sana,okurum canim insallah..sen bitti yazabilirsin.:38:

Evet okudum bende herkezde uygualanmadıgını,ama zayıf kişilerdede ender rastlanmakla birlikte olabilir diyo Ben bir pkolu olarak %3 -%5 gibi bir orana girmişken bu bendede olabilir =)
Yazıyım tatlım FSH:6.1 LH:7.1 (sanırım burdan anlaşılyormuş pko lh fshden büyükse) e2:33
canım bence çok kafana takma pko strese pek gelmiyor biliyorsun aslında sonucun çok kötü değil bence sen bu ara bişeye çok streslendin üzüldün vs. o yüzdende yumoşlar çatlamadı birikti aynen benim gibi oldun bncekafana takacak çok bişeyin yok cnm özelliklede senin bu degerlerine göre drlar zaten asla insülünden bahsetmezlerde bunu takma kafana :34:
illa hissedeceksin diye bişy yok cnm yaa...sende buldugunu içmişin:)dikkat et bundan sonra...doktor farlutal bişy yapmaz diyo doktorlar..bişy olmaz korkma...

kızlar yaa yine bu üzücü haberi vermek bana düştü ama pelin istedigi için hemen haber verim dedim...malesef pelinin dış gebelikmiş kızlar çok üzüldüm ben.konuştuk telefonda.:59:pazartesi ameliyat olacakmış üstelik...Allahım hayırlısını versin ne diyim artık çok üzüldüm.inşallah bi daha kaldıgında bir sorun olmaz....:59:
haklısında derincim ne bileyim ki ama kırmızılar gelicek gibi bugün günboyu kasıklarım ağrıdı ve bi ara uzanmış yatıyordum kasığımda damar atması gibi pıt pıt bişi oldu neyse bu anlam weremedimde korktum biraz :18:
PELİNCİM ,ne desek şuan senin acını almaz ama RABBİM hakkında hayırlısını böyle yazmış çok çok yıpratma kendini ilerisi için daha güçlü olmalısın inş bu son olur birdahaki sefere inşşş RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip eder ALLAHIM yar we yardımcın olsun bitanemmmm....:43::43::43:

:14::14:kızlar selamlar
zaten iyi hissetmiyorum bu aralar sıkıntım war hep allah hayır etsin dıyorum...
pelinimi duydum,inan hızlı hızlı kalbim atmaya başladı canım benim.yaşadığını ewet sadece sen yüreğinde hissedıyorsun.ama inan ki kendı başıma gelmiş gibi yıkıldım.ama herşey allahtan sitem etmek haddimize değil.rabbim kısa zamanda acısını unuttursun pelinim.kendine dikkat et salma kendini:5::5::5::5:

:14::14:kızlar selamlar
zaten iyi hissetmiyorum bu aralar sıkıntım war hep allah hayır etsin dıyorum...
pelinimi duydum,inan hızlı hızlı kalbim atmaya başladı canım benim.yaşadığını ewet sadece sen yüreğinde hissedıyorsun.ama inan ki kendı başıma gelmiş gibi yıkıldım.ama herşey allahtan sitem etmek haddimize değil.rabbim kısa zamanda acısını unuttursun pelinim.kendine dikkat et salma kendini:5::5::5::5:

kuzum bugün benimde içimde bi sıkıntı wardı demekki bunu duyacakmışım çok ama çok üzüldüm yaaa:43::43::43:

Back
X