tavuk haşlıyorum sonra fırına atarım birde pilav salata![]()
ay allahım baştan yazını tavşan haşlıyorum dıye okudum

dedim olamaaazzz :))) haslamadan dırek atmıyor musun cnmmm?? tavuk sewmem ama pılaw hergun olsa yerım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavuk haşlıyorum sonra fırına atarım birde pilav salata![]()
iyi cnm ben de eşim az cıktı ofise gidip gelecek ben de temızledım ewımı işler bitti,oturuyorum...
ewet canm hele sıcakta saç düzlemekfena oluyo yapışıyo saçlar ıyyyy
cnm gelıyom bekle
asalım bırlıkte makınadan cıkınca katlıyorum yarım saat oyle bekletıyorum ben.cok burusuk olmuyor ozaman,ütü bıle gerektırmıyor beyazlar o zaman .benden tiyö
cnm yumurtalıklar agrımıyo şu anda da bel sırt hep ağrı war![]()
ay allahım baştan yazını tavşan haşlıyorum dıye okudum
dedim olamaaazzz :))) haslamadan dırek atmıyor musun cnmmm?? tavuk sewmem ama pılaw hergun olsa yerımellerine sağlık cnmm
rıca cnmvalla sağolasın canım güzel bi öneri astım tam yazacaktım misafir geldi yarın düğün var bende herseyi bu günden halldediyorum daha yemek yapacam
ayy bende pilav yiğemiyom tiksinti geldi ama mecbur eşim için yapıyom normalde severdim
yol haşlamadan atmıyyom cnm
rıca cnm
ayy telaşınız war yanii.ewet cnm bitir bugunden yarın misler gibi oturursun...kıpırtılar bıtmıyo kı hıc.çamasır,yemek,temızlık...gitsin kilolarr
aaaa pilav yenmez mi kısss :) cnm zararlımıymıs haşlamadan atmk yoksa???
anladım cnmmyok cnm ben pişmez die öyle yapıyom
rıca cnm
ayy telaşınız war yanii.ewet cnm bitir bugunden yarın misler gibi oturursun...kıpırtılar bıtmıyo kı hıc.çamasır,yemek,temızlık...gitsin kilolarr
aaaa pilav yenmez mi kısss :) cnm zararlımıymıs haşlamadan atmk yoksa???
anladım cnmm
ay kızlar fıkrınız war mı benım fırın hıc boyle yapmazdı dun bı kek yaptım bı tarafı çökmüş bı tarafı şişmiş nedne oluyo acaba???
anladım cnmm
ay kızlar fıkrınız war mı benım fırın hıc boyle yapmazdı dun bı kek yaptım bı tarafı çökmüş bı tarafı şişmiş nedne oluyo acaba???
bıtmezzz cnm bitmezz işlerrr.evet canım ya hiç bitmiyo valla sabahtan beri dönüp duruyorum.canım bende haslayıp yapıyorum ama eşim haslamadan yapılanaı seviyo
cnm döktüm yaaa ısısı mı cok geldı acep bılmem azda yawas yawas pişirıyorum şimdi bakalım aynısı olacak mmı??? heryere eşitledım ama anlamadım :Scanım keki eşit dökmedin mi acaba ondan olabilir
iyi ben de cnm kami gitti ofise işte,az işi war da ben de temızledım heryerı oturuyorum
yiyeceklere gönül gezdırıyorum tatlı bişeyler istiyor cnm
geçen sana werdığım tarıften yapabılırım![]()
cnmm ben de sewmem normalde şerbetlı tatlıları fılan eşim de cok sewmez ben hamur ısı ve cıkolatalı tatlıları cok sewerım.şimdi yapıyorum bakma akşama abım we esımın amcaoğlu gelecekler onlar yesin dıye.ay sorma cnm ya ben hep nette arıyorum tarıf war ben de ne tarz arıyorsun?canım tatlı hiç sevmezdim evlendikten sonra bişey oldu bana adet zamnalarımda çok canım cekiyo bende farklı tarifler arıyorum ya
cnmm ben de sewmem normalde şerbetlı tatlıları fılan eşim de cok sewmez ben hamur ısı ve cıkolatalı tatlıları cok sewerım.şimdi yapıyorum bakma akşama abım we esımın amcaoğlu gelecekler onlar yesin dıye.ay sorma cnm ya ben hep nette arıyorum tarıf war ben de ne tarz arıyorsun?
ewet adet olacagım zaman esıme gelırken çikolata al dıyorum cnm çok cıkolata ıstıyor![]()
aynen cnmmm..hmm bızımkısı sewmıyo.neyse cnm ben cıkıyım sen de işlerıne bak kolay gelsın opuyorum senıcanım bende serbetli sevmiyorum sütlü tattlıları filan daha çok seviyorum ama eşim için fark etmiyo hamur işi cok seviyo o
aynen cnmmm..hmm bızımkısı sewmıyo.neyse cnm ben cıkıyım sen de işlerıne bak kolay gelsın opuyorum senı![]()
Su an evdeyım kızlar ins pazartesı ya da salı amelıyat olcam![]()
canım benım benım de silik cıkmıstı 2.çizgi hamıle olduğumu ılan etmıstım kendı kendıme bence bebiş waarr :))))