Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sgl canım iyiyiz emrede iyi şükürler olsun inşallah daha iyi olacak ama arada canımı sıkıyor hemşireler normalde biraz uğraşınca sütünü biberonla içiyo ama uğraşmayı istemezse mideye hortumu takarız diyo o yüzden sinirleniyom sen nasıl oldun iyimisin
şu hemşireler böyle yapınca öldüresim geliyo ne sanıyor bunlar kendini ya sesini çıkartmazsan yaparlar cnm dişini göster sinir şeylerrr:4:benim arkadaşımın bebebği de kuvez de kalmıştı da uğraşmayı sewmıyorlar sewmıyorsan ne diye bebk hemşiresı oldunnn

Tşklr merhaba..Ugurboncugumla hiç karşılaşmadık daha Ok tatlım sprun değil maksat tanıştıgımız arkadaşlarla beraber umut etmek olsun.Ugras olsun yok başka bir önemi =)

sorun değil tatlım uygun oldugumuz bir gün konuşuruz.

Tşkrlr..

Canım valla bugünde düştü 36.1e uyandıgımda ölçüyorum canım ben yataktan kalkmadan dil altından ve evet adetimin ilk gününden beri ölçüyrum.Hiç 36.8den yüksek 36.6 dan alçak çıkmamıştı adetimin ilk günü 37.0 dı.sebebini bilmiyorum tabi.Anlattıgın örneklerli kendimde düşündümde benim 37 falan oldugunda yumurtalama oldugunu düşünebilirim gibi geldi..Yanılmıyorsam tabi söyleginie göre.İnşalllah ranacım Agzın bal yesin, hepberaber inşallah =)

Ben gördüm daha geçen gün ve ondan daha öncede gördüm.dahası forumlardada gören çok bu forumda dahil =) Ben kaç günü var inan hatırlayamıyorum şuanda ama adete 5gün ve azı varken idrar testinde hamileliğ gören birçok tanıdıgım ve hikayesini okudugum duygudum var..Çıkınca çıkıyor yani canım..Tam tersi olarak adet günü veya daha sonrası idrar testi yaptırıp negaifi gören, adet beklerken hamile oldugunu daha sonra ögrenenlerde var.

=)

Sağol tatlım alınmıştım açıkcası başlarda yazıma verilen cevapları okuyunca madem var ben neden yokum diye ama SELİNA arkadaşımız sağolsun çok güzel bir şekilde açıklamış =)

Amin kuşum inşalllah.düşünmemeye çalışıyorum zaten 1gün sonra merakımı gidemriş olucam =)İnşallah hayırlı haberler alıcam.sonra yeniden bir bekleme başlıcak..Onun sonndada hayırlısıyla iyi haberler alıcam..Sonraaa kocamannn hamileyimmm yemişim pkoyu topici açıcamm =) Sonraaa yeniden bir bekleyiş başlıcak 9aylık =) Sonunda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alıcam.AMİN..AMİN..AMİNN..Benim daha ilk deneme oldugu için kendi kendine çatlarmı bilmiyoruz.İnşallah öyle olur..hayırlısı olsunda..Stres olayına takmış durumdayım.Nefes denemeri yapıyorum meditasyon yapmaya başladım yogaylada devam edicem.Sanki ben üzüldügümde sinirlendigimde bebeklerim bana küsüyormuş gibi hissediyorum..Kendimi suçlu hissediyorum:(
Canım hayırlısı üzülmee yeniden yaparsınız aşı, belkide hiç gerek kalmaz allah BÜYÜKKKKK...

:nazar::nazar::66:

Atladığım bir soru veya cvp varsa şahsıma..Kusura bakmayın çok sayfa geçmiş dünden beri yarım saatir topladım yazdım bununla ugrasıyorum. =)
İyi geceler herkeze..
cnm ben de ne zamandır buradayım fakat adet gunum duzensız olduğu için ismimi yazdırmadım mesela...

hee o zaman daha da umutlanabiliriz..belki geç döllenme yaşıyosundur cnm..sen bikaç gün sonra bi test yap yine...varmı evde şimdi yap hatta ben olsam gün aşırı yapardım:)
eminim cnm biz senle dayanamayız kiii test ziyanlığı:1:

hepinize selamlar kızlarr...hayrlı akşamlar.ay ben geldım ama derınım uykyn warmış kuzum git hadi sen ozaman dinlen bir güzelll.hep geç yatıyorsun

hepinize selamlar kızlarr...hayrlı akşamlar.ay ben geldım ama derınım uykyn warmış kuzum git hadi sen ozaman dinlen bir güzelll.hep geç yatıyorsun

slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....

slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....

ayy cnm sen o kanında gebelik görünmeyen arkadassın dimiiii:52:ayy hadi gözünaydınnnn :nazar:nasıl olurda kanda görünmez acaba çok merak ettim dogrusu he...

çok güzel bir haber buuu:65::65::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlı olsun cnmm.böyle hamile haberleri alınca içimiz açılıyo...

çok güzel bir haber buuu:65::65::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlı olsun cnmm.böyle hamile haberleri alınca içimiz açılıyo...

SAOLL CNMM 25 GÜNLÜKKMÜŞŞ GEÇ DÖLLENMEYMİŞŞ YAA BU KONULARII FAZLAA BİLMEDİĞİMM İÇİNN KAÇÇ GÜNDÜRR BELİRSİZLİKK İÇİNDEYDİMM YOK KANN YOK İDRAR TESTİ BİRİNDE CIKIYOR BİRİNDE CIKMIYORRR KAFAYII YEMİŞTİMM AMAAA RAHATLADIMMMM AYY ÇOKK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMM :):) :nazar: :nazar: :nazar:

SAOLL CNMM 25 GÜNLÜKKMÜŞŞ GEÇ DÖLLENMEYMİŞŞ YAA BU KONULARII FAZLAA BİLMEDİĞİMM İÇİNN KAÇÇ GÜNDÜRR BELİRSİZLİKK İÇİNDEYDİMM YOK KANN YOK İDRAR TESTİ BİRİNDE CIKIYOR BİRİNDE CIKMIYORRR KAFAYII YEMİŞTİMM AMAAA RAHATLADIMMMM AYY ÇOKK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMM :):) :nazar: :nazar: :nazar:

ayyy ne guzell yaaa olsun da geç döllenme olsun taze anne seniii:49:
nasıl anladınız ultrasona mı gırdın cnm?*

Allah taamına erdirsin cnm...ay nasılda çıkmadı kanda görüyonmu ilginç yaaa.

ayyy ne guzell yaaa olsun da geç döllenme olsun taze anne seniii:49:
Nasıl anladınız ultrasona mı gırdın cnm?*
ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk

ay kızlar direk daldım ben selam wermedim sanırım herkese selamlarrr:42::42::42:
derinim dediği gibi nasıl çıkmadı yaaaa allah allah inşallah benımkısı de çıkmamıştır da 7 hazıranda çıkar :1:

ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk

ay bak o kadar kafana taktın bırkaç gündür meğer hamileymişsin:66:
ilklerde böyle olurrr.taze anneee:49:

ay cnm senle kalbımız hep aynı heeee ben de yenı bıraktım çitlemeyi.biz de çitledik yanında kolaylaaa:9: afıyet olsun lop lop et olsun gülümeee:1:
hee gerçekmii..bende şimdi sordum kocişe kola istiyonmu diye:1:ben kola agzıma sürmemde:31:eskiden delisiydim o ayrı tabi...
ay kızlar direk daldım ben selam wermedim sanırım herkese selamlarrr:42::42::42:
derinim dediği gibi nasıl çıkmadı yaaaa allah allah inşallah benımkısı de çıkmamıştır da 7 hazıranda çıkar :1:

yok verdin selam cnm...
inşallahhh sevcanım..bide seninki idrar cnm,sen erken yaptın çok.onu sayma bile...

hee gerçekmii..bende şimdi sordum kocişe kola istiyonmu diye:1:ben kola agzıma sürmemde:31:eskiden delisiydim o ayrı tabi...

yok verdin selam cnm...
inşallahhh sevcanım..bide seninki idrar cnm,sen erken yaptın çok.onu sayma bile...

ben de çekırdek yanında fılan iyi gidiyor.iyi bişey değil zaten beyaaa:1:
werdım mı selam hatrlmıyorum cnmmm walla.ewet cnm erken saymıyom onu banane banane:76:

gnc_emr,kaç kere yaptırdın kan testi sen?profilinden konularına baktım da.15 mayısta yaptırmışsın...zaten adetin geçmeden yapılmış..çıkmaması normalki cnm.

Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
canım benım bole metanetlı olman benı cok mutlu ettı senden ogrenecek cok seyım var galıba allahım en kısa zamanda hayırlı saglıklı dogumlar yapabılecegımız koly hamılelıkler nasıp etsın ınsallah bıtanem tekrar gecmıs olsun
hayırdır yaaa,gene ne bunalımına girdin sen,bi dayakta benden geliyo,habern olsun:57:

bi tane de bende var,ama yapmıcam:27:

çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.

ay bende çocuklarla çok şen oluyorum,dün arkadaşın çocuğuna benim adım ne dedim,ANNE dedi bana:14::14::14:

zaten arkadaş açıklamış,bizim bi listemiz var.

canım,çok geçmiş olsun,rabbim acılarını dindirsin,en kısa zamanda sağlığına kavuşup,sağlıklı bi hamilelik yaşarsın inşallah.:43:
nerden anladın kuzus ama gelıyor gıdıyor gırdapta degılım yanı :9:

kızlar selamlar nasılsınız

Back
X