anladım Rabbim yardımcısı olsun...
amin canım inaşallah yaaa
neyse çıkıyosun sanırsam iyi geceler allaha emanet ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım Rabbim yardımcısı olsun...
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ... evettt gelelim gece uykuma gece 12 de gittim uyumaya sizde biliyonuz gene 2.5 ta uyudum vee sabahta 6 da gökce hanımla uyandık yaf çıldırcam ben yaaneyse evde biton iş var kociş işe gitti kaldım tek başına içimden iş yapmakda gelmiyo ..
nasılsınız canalr ben iyiym
evde boya var eşimi bekliyotum topladım etrafı gğcğm yettiğince
annemi aradım herşey aynı ağladı benide üzdü iğleşemmek yıprattı annemi mevlam beterinden saklasın inş
sizlerden naber herşey yolunda inş
güzel bir gün olur dilerim hepiniz için hava çok güzle mis gibi herkezin gönlüde böğle günlük güneşlik olsun
mevlam ezan okunuyo onun hürmetine hastalarımıza tez vakitte şifa siz kardeşlerimede evaltlarınızı çifter çifter versin inş
yazdığını görmemişim canım,hayırlı yolculuklar sanada.swcnprlk ebrar_53+ DerinSu+ kardelen5233
iyi geceler kızlar.. Allah a emanet olun inşallah.. görüşmek üzere....:79::79::79::79::79:
canım,çok geçmiş olsun annecğine.nasılsınız canalr ben iyiym
annemi aradım herşey aynı ağladı benide üzdü iğleşemmek yıprattı annemi mevlam beterinden saklasın inş
güzel bir gün olur dilerim hepiniz için hava çok güzle mis gibi herkezin gönlüde böğle günlük güneşlik olsun
mevlam ezan okunuyo onun hürmetine hastalarımıza tez vakitte şifa siz kardeşlerimede evaltlarınızı çifter çifter versin inş
saol gülüm bende seni merak ettim nasılsın görüşemedik çoktandıramın canım sagol annen nasıl oldu bıde ozel deyılse annenın ne hastalıgı var cok gecmış olsun ışllerıne kolay gelsin
yazdığını görmemişim canım,hayırlı yolculuklar sanada.
Canım,çok geçmiş olsun annecğine.
Bide niye badana yaptırıyosun doğum üzeri,tamam ev temz olcak ama çok yorulcaksın ya.
saol gülüm bende seni merak ettim nasılsın görüşemedik çoktandır
annemin hastalığını bizde anlamdık canımönce astım dediler kadın fenalaştı ialaçlardan acile kaldırdık şimdi teroit diyolar onun tedavisi de hiç bi işe yaramadı bütün boğazları şişti konuşamıyo sürekli yatıyo artık pazartesi doktor değiştiricez bakalım hayırlısı
saol gülüm sen nasılsın
canım bende yapmak istemedim ama biara anlatırım sana evim berbat oldu bide ben yatak odasını 3 senedir ellemedim şimdi bi hava alsın istedik eşimle ben bakalım kavga etmeden yapabilcezmi ben ondan alıyorum sinirimi onunda tabi bi sabrı var dayanamıyo bazen bana ama yapaöadıkça bunalıyorum sabahtan beri topladım herşey,i şimdi bana kızıuyo niye elledin diye elllmesem o uğraşcak bakalım biter inş
bu günlerde geçicek mevlamın izni iel
yazdığını görmemişim canım,hayırlı yolculuklar sanada.
canım,çok geçmiş olsun annecğine.
bide niye badana yaptırıyosun doğum üzeri,tamam ev temz olcak ama çok yorulcaksın ya.
saol gülüm bende seni merak ettim nasılsın görüşemedik çoktandır
annemin hastalığını bizde anlamdık canımönce astım dediler kadın fenalaştı ialaçlardan acile kaldırdık şimdi teroit diyolar onun tedavisi de hiç bi işe yaramadı bütün boğazları şişti konuşamıyo sürekli yatıyo artık pazartesi doktor değiştiricez bakalım hayırlısı
saol gülüm sen nasılsın
canım bende yapmak istemedim ama biara anlatırım sana evim berbat oldu bide ben yatak odasını 3 senedir ellemedim şimdi bi hava alsın istedik eşimle ben bakalım kavga etmeden yapabilcezmi ben ondan alıyorum sinirimi onunda tabi bi sabrı var dayanamıyo bazen bana ama yapaöadıkça bunalıyorum sabahtan beri topladım herşey,i şimdi bana kızıuyo niye elledin diye elllmesem o uğraşcak bakalım biter inş
bu günlerde geçicek mevlamın izni iel
canım inş olur daha erken bildiğim kadarıylabende iyiyim derdacım sagol ovulasyon testi kullanıyorum bugun 14. günüm yumurtlayamıyorum akıntımda yok anlamadım
annenin rahatsızlıgı troitse aldırsa olmazmı acaba troitlerini adıran cok duydum ama iy bi dr gözükmekte yarar var canım
selammm....kardeşim denizde kolunu çıkartmış hastanede ameliyata almışlar ve ben yarın gece bincem ve sabaha ordayım inş.. değiştiremedim yeryok
sağol cnm inş yarın cıkacagım yola..
geçmiş olsun.. Rabbim şifasını veersin.. artık yaşlanıyorlarcıkıyor binbirçeşit hastalık..
kimseler yok sanırım...
çok sıkılıyorum kocamla kapıştıkk.. ya bir insan bu kadar mı anlamaz.. hiç anlaşamıyoruz ya.. zaten kültürümüz farklı, hayata bakışımız, eğitim durumumuz, dinlediğimiz müzik, yediğimiz yemek ya herşey mi farklı olabilir evet herşey farklı.. bu sebepleryüzünden hep tartışıyoruz.. iletişim namına bir şey yok.. iyiyken cok iyiyiz çünkü öylehavadan sudan.. kötüykende cok kötüyz o zaman birbirimizi anlamadıgımız ortaya cıkıyor... hanii ayrı dünyaların insanıyız derler ya aynen öyle bam başka dünyaların insanıyız ikimiz.. seviyormuyum ewet seviyorum biliyorum oda beni seviyor gel gelelim anlaşamıyoruz... cok yoruldum artık.. tükendim laf anlatmaktan, anlatamamaktan.. zaten bir sürü insanla uğraşıyorumm.. pestilim çıkıyor cogu zaman evde..
anneannemin ölümü hayatımızı inanılmaz zora soktu.. bakmakla yükümlü oldugumuz cocuklar var ve onlarda birbiinden öküzzz ben yotuldumama ya.. sanırım çok yaşamam bu kadar dert skıntı varken..
bazen düşünüyorum en iyi çıkış yolu hangisi ne yapmalıyım ama yok çıkış yolum yok. sıkışıp kalmışım kıpırdayamıyorum artık.. kıpırdamak istesem hemen farklı birgüç dur yapamazsın diyor meselavicdanım mesela merhametim.. amabana da yazık.. bende akranlarım gibi gezeyim tozayım.. bu kadar yük çok bana yaa.. bu yaşıma kadar zaten bir sürü derdimtasam vardı şükür eksik olmadı hiç ama azcık yaşamak istiyorum.. istiyorum sadece işte.. olmayacak duaya amin demek böyle birşey olsa gerek...![]()
İyi akşamlar kızlar kocişlerinizle gezmelerde misiniz:)
Derinim yeni işin hayırlı olsun cnm inşaallah bu işinde biraz daha rahat olursun cnm Rabbim kolaylık versin
Kardelen49um cnm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi...
Kardeloşum evet adet oldum ama dünden beri anam ağladı çok fazla ağrım var ilk defa böyle oldum duramıyorum yerimde...
Eboşumm tamam cnm inşaallah müsait olurumda bende gelirim cnm çok isterim derin işinide unutmayak pls...
Canlarım tek tek yazmıyorum isimlerinizi hepinize iyi akşamlar iyisinizdir inşaallah...
amin cnm dualarına,temennilerine...nasılsınız canalr ben iyiym
selammm....kardeşim denizde kolunu çıkartmış hastanede ameliyata almışlar ve ben yarın gece bincem ve sabaha ordayım inş.. değiştiremedim yeryok
geçmiş olsun.. Rabbim şifasını veersin.. artık yaşlanıyorlarcıkıyor binbirçeşit hastalık..
kimseler yok sanırım...
çok sıkılıyorum kocamla kapıştıkk.. ya bir insan bu kadar mı anlamaz.. hiç anlaşamıyoruz ya.. zaten kültürümüz farklı, hayata bakışımız, eğitim durumumuz, dinlediğimiz müzik, yediğimiz yemek ya herşey mi farklı olabilir evet herşey farklı.. bu sebepleryüzünden hep tartışıyoruz.. iletişim namına bir şey yok.. iyiyken cok iyiyiz çünkü öylehavadan sudan.. kötüykende cok kötüyz o zaman birbirimizi anlamadıgımız ortaya cıkıyor... hanii ayrı dünyaların insanıyız derler ya aynen öyle bam başka dünyaların insanıyız ikimiz.. seviyormuyum ewet seviyorum biliyorum oda beni seviyor gel gelelim anlaşamıyoruz... cok yoruldum artık.. tükendim laf anlatmaktan, anlatamamaktan.. zaten bir sürü insanla uğraşıyorumm.. pestilim çıkıyor cogu zaman evde..
anneannemin ölümü hayatımızı inanılmaz zora soktu.. bakmakla yükümlü oldugumuz cocuklar var ve onlarda birbiinden öküzzz ben yotuldumama ya.. sanırım çok yaşamam bu kadar dert skıntı varken..
bazen düşünüyorum en iyi çıkış yolu hangisi ne yapmalıyım ama yok çıkış yolum yok. sıkışıp kalmışım kıpırdayamıyorum artık.. kıpırdamak istesem hemen farklı birgüç dur yapamazsın diyor meselavicdanım mesela merhametim.. amabana da yazık.. bende akranlarım gibi gezeyim tozayım.. bu kadar yük çok bana yaa.. bu yaşıma kadar zaten bir sürü derdimtasam vardı şükür eksik olmadı hiç ama azcık yaşamak istiyorum.. istiyorum sadece işte.. olmayacak duaya amin demek böyle birşey olsa gerek...![]()
sagol kuşum...burdan daha çok yorulacagım kesindemrb kızlar nasılsınız
derinim demek yeni işe başlıyıcan umarım çok yorulmazsın şimdiden hayırlı olsun inşşş
pelinimn ameliyatı iyi geçmiş çok geçmiş olsun tekrardan
birsencim oglunla evine dönmüşsün nihayet saglıkla büyüt yavrunu inş canım
semoşun da bebegi iyi durumdaymış inş bikaç hafta daha dayanır erkenden gelmek istemez minik yegenimiz
ebroşum misafirlerin varmış naptılar gittiler mi
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa![]()
of yaa çok geçmiş olsun cnm...inş biran evvel iyileşir derdam sıkma canını..kndine dikkat et kuşum.nasılsınız canalr ben iyiym
cnm çok geçmiş olsun kardeşine.selammm....kardeşim denizde kolunu çıkartmış hastanede ameliyata almışlar ve ben yarın gece bincem ve sabaha ordayım inş.. değiştiremedim yeryok
kimseler yok sanırım...
sagol cnm enim inş hayırlısı olur...İyi akşamlar kızlar kocişlerinizle gezmelerde misiniz:)
Derinim yeni işin hayırlı olsun cnm inşaallah bu işinde biraz daha rahat olursun cnm Rabbim kolaylık versin
Kardelen49um cnm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi...
Kardeloşum evet adet oldum ama dünden beri anam ağladı çok fazla ağrım var ilk defa böyle oldum duramıyorum yerimde...
Eboşumm tamam cnm inşaallah müsait olurumda bende gelirim cnm çok isterim derin işinide unutmayak pls...
Canlarım tek tek yazmıyorum isimlerinizi hepinize iyi akşamlar iyisinizdir inşaallah...
kimsecikler yok dünden beri...gezmelerde mi herkess???:82::82::82::82:
ben de bugün dışardaydım.şu an ayaklarımın altı yanıyor.eşim dün dedi bakırköy pazarına götüreyim sizi diye.annemle beni götürdü 11de çıktık ewden akşam 7de geldik ama bittim ben,sonra babacığımı da çağırdık yemek faslı.şimdi de oturuyoruz hep birliktee...
gökçerana hoşgeldin cnm nasılsın???
sen de uykusuzmuşsun bu aralar hep...çocuktan dolayı yoruluyorsundur fakat uykusuz kalınca kendimden bilirim dirençsiz kalıyor insan,ruh gibi dolanıyor ortalıkta dikkat et canım ama arkadaşımdan biliyorum 2 kızı war,hep koşturmada...:97::97:
kardeloş takma kafanı ben geliyom hepinize yeterim sen merak etme daha emreye derdanın kızını alacaz bak istemeye seni yollayacamevet canım,merakta bırakıyolar,niye böyle oluyo anlamıyorum.
zaten hamile olanın gitmeside cabası,gecelerce sohbet ettiklerimiz,hamile olduktan sonra uğramıyolar,sağlık nedeniyle olsa anlayabiliriz ama kk de görüyorum yazılarını,acaba nazar değdiririz diye mi gelmiyo bu hamile kalanlar eboşum.
bu arada herkeze hayırlı cumalar
ben zekai tahire gittim 2 doğumumuda orda yaptım eğer ordaki dr ların sözünü dinler dediklerini yaparsan bence rahatça doğumunu yaparsın dışardan ilgisiz gözükürler ama gerçekten çok ilgilenirlerarkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var...ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı
nasılsın kardelenim dua ettim balım sana ve diğer arkadaşlarıma bol bol dilerim mevlam kabul eder
he kız gidiyo gül gibi damat ama az kaldı onlar benim kızımı görünce beğeniler inş
üzülme canım güğn doğmadan neler doağr neler mevlamherşeyin hayırlısını veririr niş ben inanaıyorum en kısa sürede olucak
merhaba canım saol güzle dilekelerin için inş herşey düzelicek bende öğle umut ediyorum
saol sewcanım inş herşey yoluna gireie biran evvel sen naıslınbalım
birsenim çok sevimdim balım mevlam daha iyi etisin inş paşamıız uzun ömür versin benim yakışıklı damadıma az kaldı kız bekleyin ecik zaten sezaryanla gelcek kızım bakalım gelsin beğenirsiniz inş vericem resimini siteye
derdacım sgl canım inşallah kolay doğum yaparsın annenede geçmiş olsunhiç bişey alamdım canım ya karnım ağrııd korktum gerisin geri geldim
ama ben hep geldim nispetsiz geldim ama tutişim olarmı beni kabul ettin demikardeloşum önceden bende öyle düşünüyordum ama herkesin düşüncesi farklı belki onlarda biz yanlış anlarız diye gelmiyor hani nispet yaparmış gibi olmasın diye sanırım herkes ii olsunda varsın gelmesinler ,bu arada nasılsın görüşemiyoruz sabah ben gelince kaçtın hemen
Allah razı olsun cnm inşaallah senin kızçende zamanında sağlıcakla doğar...
esnartcım aklında soru işareti kalmasın zekai tahire de git bi bak ortamına...
oldum kuzum zaten bu ay yumoş günleri boşdubüyük bi zevkle gelirim bu arada sen hallet misafirlerini de buluşuruz kuzum inşş....
canım geçmiş olsun canınıda sıkma biraz rahatla benim gibi herkesin sorununu kafana takmaselam cnm nasılsın? ben iyiyimm.. oturuyorum
birsoş selam cnm...emremiz nasıl kuşum oyy yirim ben onu
kızlar pelinim aradı bugün,evindeymiş.hepinize çok selamı var...biraz agrıları oluyomuş tabiki..çok şükür neşeli geliyodu sesi ama...