Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler ablam

ne özürü canım bunalmıyorum üzülüyorum hiçbirinizin aglamasını istemem bende çok ağladım bu hafta aslında bebişe hediye almay gittik mağazadan cıkasım gelmedi eve gelincede aldıklarımı atasım geldi kıskandım ya elimde değil
ayy cnm benım yaaa ewet haklısın tatlı kıskançlık bu bızımkısıı yaa

ya cnm unutmusum face acıkmıs benım :1:
ok dir ;)
ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundumm

ewet cnm aslında ben hep bole degılım ama 2 gundur boleyım işte ruhuma sıkkıntı gırıyorrr:14:

ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundumm

ewet cnm aslında ben hep bole degılım ama 2 gundur boleyım işte ruhuma sıkkıntı gırıyorrr:14:

canım biz 7 ay korunduk ama eşim istedi ikna edemedim daha yeni evliyiz dedi belki sorunumuzun ne olduğunu daha çabuk anlar tedaviye baslamış olurduk sua n

kabul ettim :D bende cıkıcammm son sigaramı içip... boğazım ağrıdı sigaradan... nefret ediyorum ama işiyorum tühhh banaa

Son düzenleme:
bağşıklık sistemin eğer kuvvetli olursa kurtulabilrisin.. hanci aşamadasın bilmiyorum ama bağşıklık sistemin iyi olmalı güçlü olmalı. krem aldara verir muhtemelen o da yakar yara yapar.. geçmiş olsun..

Tşk ederim bağışıklık sistemini kuvetlendiyoruz daha çok vitamin ve çinko almaya çalışıyorum. Evet aldara verdi oda galiba fayda etmiyormuş çoğu kullanan kişiler öyle diyor

Kızlar ben kaçtım erken yatıyım bariiii :::))))))))))))))Hepinize iyi geceler.Ne olur çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyoooooooooo.

iyi geceler cnmm:1::1:
Bazen hepimize oluyor aslında ama mutlu olmanın başka yollarıda var.
ewet cnm da iştee dıyorum gıdeyım yatayım ama olmuyor.ruhum daralıyor bu aralar
canım biz 7 ay korunduk ama eşim istedi ikna edemedim daha yeni evliyiz dedi belki sorunumuzun ne olduğunu daha çabuk anlar tedaviye baslamış olurduk sua n
işte nerden bıleceksınız kı cnmm

kabul ettim :D bende cıkıcammm son sigaramı içip... boğazım ağrıdı sigaradan... nefret ediyorum ama işiyorum tühhh banaa
ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekk:nazar:
Kızlar ben cidden kaçtım hepinizi muccckkkksssssssss.
muckxxxxx:54::54:

hepinize iyi geceler arkadaslar ben yavas yavas uyuyayım.allahım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüze razı olanıda hakkımızdahayırlı eyle inşallah rabbim gönlümüzde olan bbeişlerimizi hakkımızda hayırlı eylesin aminn.

hepinize iyi geceler arkadaslar ben yavas yavas uyuyayım.allahım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüze razı olanıda hakkımızdahayırlı eyle inşallah rabbim gönlümüzde olan bbeişlerimizi hakkımızda hayırlı eylesin aminn.

hayrlı geceler cnmm amın ınşallahhh

iyi geceler cnmm:1::1:

ewet cnm da iştee dıyorum gıdeyım yatayım ama olmuyor.ruhum daralıyor bu aralar

işte nerden bıleceksınız kı cnmm

ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekk:nazar:

muckxxxxx:54::54:

muckxx canım iyi geceler allah rahatlık versin :70:

güzel dualrını Allah kabul etsin canım iyi geceler Allah rahatlık versin :70:

cnm sen de ben gıbı yatmıyorsun sanırım...bu arada senın face warmı ekleşelım ıstersen:34:

:D evet canım yaa uykuyla aram pek yok benim yokta eşimin facesi var onuda ondan çok ben kullanırım ikimizin ismi yazıyor ordada istersen ekleyeyim faceye senin için bir sakıncası yoksa

:D evet canım yaa uykuyla aram pek yok benim yokta eşimin facesi var onuda ondan çok ben kullanırım ikimizin ismi yazıyor ordada istersen ekleyeyim faceye senin için bir sakıncası yoksa
anladım cnmmm ben de cok erken yatıyorum sayılmaz 1.2 de ancak
bu akşam çamasırları bekledım makınadan cıkmasını ok cnm gonder sen ıstek sevcan ümit parlak

anladım cnmmm ben de cok erken yatıyorum sayılmaz 1.2 de ancak
bu akşam çamasırları bekledım makınadan cıkmasını ok cnm gonder sen ıstek sevcan ümit parlak

tamam gönderiyorum şimdi mehmet gül özel bu saatte benden başka ekleyen olmaz yinede ne olur ne olmaz çıktımı çamaşırlar çok bekleyecekmisin daha ekleyemiyorum arkadaş olarak ekle butonu yok :(

Son düzenleme:
Back
X