Ah canım keşkee görseydimde gönderseydim.yok kız,hep aynı evdeydin,taşınma muhabbeti hiç olmadı,şu akrabanın üst katta oturduğu evden bahsediyorum.
geçmiş olsun boncukum
tühhh yaaaaa,verirdin metro ya,alırdım ben,çok üzüldüm gerçekten gonal f e
ebroşum sana kolay gelsin canım,zor iş badana işi.
tepemden ateşler çıkıyo bu arada,zavallı herifcezim beni yatıştırmak için elinden geğleni yapıyo sağolsun
ece cim,karşılaşamıyoz bi türlü,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
acaba hamile olma olasılığın olabilir mi?:26:
benim değilde,eşimin memleketi mersin flan cım,gelip giderken en orta yer kayseri oluyo
inşallah bi gelişimizde görüşebiliriz tatlım.
![]()
Dene fayda gören çok.ay ütüleri getirdim,kalkıp yapmadan bi bakim kk dedim,takıldım
presed topiğine bakıyorum
bu ay bide onu deneyim diyorum.
Herşeyin hayırlısı canım doktora danış ona göre karar ver.u arada,aklıma bişy geldi canlar...bende çift rahim var biliyosunuz..zaten hep,hamile kalsam bile bebege yeterli alan olmadıgı için düşük yaparım diye düşünüyordum,çift rahimde büyük olasılıkla düşük oluyo çünkübizim işyerindeki ablada eskiden çift rahimmiş bikaç tane düşügü olmuş ondan sonra ameliyat olup anca dogum yapmış...ameliyat olmadan hamilelik için ugraşma tedavi olma dedi..bi nevi benim düşündüklerimi dogruladı...kalsanda büyük ihtimalle düşürürsün ben hep düşürdüm dedi...ama bilemiyorum tabi Allah bilir de bende öyle düşünüyom hep biliyonuz
zaten tedaviye yanaşmıyodum tamamen bitirdim kafamda tedaviyi...askerlik vs hep kafamı kurcalıyo çünkü...eşim hayırlısıyla gitsin gelsinde ilk önce ofis histeroskopi ile perde olup olmadıgına baktırıcam...sonra gerekiyosa ameliyat olucam...çift rahim ameliyatıda gerekirse olurum..ama hepsini askerlikten sonraya erteledim rabbim ömür verirse...şimdi kendiliginden kalsamda düşürürüm endişesini daha yogun yaşıyorum...bakalım,Allahım ne yazdıysa o olur..her çift rahimli tüm bebeklerini düşürecek diye bişy yok tabi ama canlı örnegiyle konusunca sizde olsanız karamsar olurdunuz..kızmayın bana emi...neyse kimseler yok bende yatim çok uykum var...ALLAHA emanetsizin canlar öptüm.
![]()
Canım kolay gelsin.hepinize iyi geceler
bu saatte burdayım çok yorgunum ama yinede uğramak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah .
ben yorgunum sadece birkaç saat oturabildim oda arkadaşlarla günümüz vardı oraya gidince .bu saate kadar orayı burayı toparlamakla meşguldüm .
nekadar batmıyo deselerde batıyomuş yaa naapcağımı bilmiyorum .allah yardımcım olsun .bi bitse çok mutlu olucam inanın strese girdim resmen
neyse geçmişe çok bakamadım vaktim olmadı hepinizi çok öpüyorum buara beni idare edin kuzular .görüşmek üzere .
derinim enson sen yazmışsın oyüzden okudum yazdığını kafana bişeyi takma herşey güzel olucak inşallah .kocişin bi askere gitsin gelsinde dediğin gibi ozaman tam gaz bebiş çalışmalarına başlarsınız .allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin canom![]()
Kolay gelsin birsencim misafir zor birde emrecik ufacık Allah yardım etsin.slm şekerler ama kimse yokmuş teyzeleri emreciği hepinizin yerine öptüm oda sizleri öpüyor biz iyiyiz bugün temizlik yaptım sanırım herkes badaba boya temizlik yapıyo herkese kolay gelsin temizliklerinizin sonunda inşallah hepiniz hemiş haberleri verirsiniz benimde misafirim geliyo adanadan eltim çocuklarıyla 20 gün kalacakmmış yandım bana kolay gelsin hepinizi öptüm bye
Ayyy şimdi okudum ve çokkk üzüldüm.kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı
malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur
Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
![]()