Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii :71::71::71::71::71:

olmaz suçlusun sana ceza bütün geçmişi oku dersine çalış gel

calistim ben dersimii istedigin yerden sora bilirsinn..:1:

yaaa kizlarr bende bi problem var ama ne bulamadim bugün kalbimdenmi yoksa gögsümdenmi bi agri geliyor ama nerden oldugunu bi cikaramadimm:17:

canım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canım

valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcık

cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canım

semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallah

cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))

banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyo

benim vefakar arkadaşım bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyo bizi arkadaşlar ve ben hepimiz senin bu şekilde davranmandan dolayı çok mutluyuz .herşeyini paylaştın iyi kötü hep yanımızdaydın bizde senin ve emrenin yanında olmaya çalıştık şükürki emrecik kollarında ve iyi .allahım hep iyi etsin sizi canım .inanki çok duygulandım kuzum allah razı olsun güzel sözlerin için .seviyoruz seni hepimiz öptüm kuzum

sgl ebrarım ne demek elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama genede kusura bakmayın yetişebildiğim kadar gelmeye çalışıyorum hepinizi seviyorum

bırsencıgım durun kız düğün falan yapmayın bızı bekleyın bızde doğuralım secer begenırız sonra bebişlerın arasından gelın damat:)))
sevcanım sen nasılsın cnm ben fena sayılmam:)
egalcım kolay gelsın cnm ah benımde halı ıslerım var eve gıtmek ıstemıyom oyüzden:)

yaaa kizlarr bende bi problem var ama ne bulamadim bugün kalbimdenmi yoksa gögsümdenmi bi agri geliyor ama nerden oldugunu bi cikaramadimm:17:

demek çalıştın aferin sana 10 verdim MADEM ÇALIŞTIN ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN

# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# swcnprlk selam kızlar nasılsınız
selam cnm ıyıyım sen nasılsın? yakışıklşımız nasıllar :)) ??

slm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii :71::71::71::71::71:
selam cnm hoşgeldın ewet face te de goremedım senı uzundur...

kız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsun

selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demi

sevcancım sen nasılsın
çok şükür cnm baş ağrım harici iyiyim...siz nasılsınız???2 yawrun nasıl?

benim bilgisayar kafayi yedi daha yeni göndermiedi yaziyordu :D

cnm bir dr.a görünsene,ihmal etme.

bırsencıgım durun kız düğün falan yapmayın bızı bekleyın bızde doğuralım secer begenırız sonra bebişlerın arasından gelın damat:)))
sevcanım sen nasılsın cnm ben fena sayılmam:)
egalcım kolay gelsın cnm ah benımde halı ıslerım var eve gıtmek ıstemıyom oyüzden:)

iyiyim ben de canımm şükür dıyelım sen neden fena sayılmazsın?herşey yolunda mı?

selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??

demek çalıştın aferin sana 10 verdim MADEM ÇALIŞTIN ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN

AMIINNN cnmmm allahim sana bana herkese nasip eder inss..:16::16::16:

selam cnm ıyıyım sen nasılsın? yakışıklşımız nasıllar :)) ??

selam cnm hoşgeldın ewet face te de goremedım senı uzundur...

çok şükür cnm baş ağrım harici iyiyim...siz nasılsınız???2 yawrun nasıl?

cnm bir dr.a görünsene,ihmal etme.

ewt cnmmm bu aralar giremedimm sitelere.. valla bugün basladi gögsümün kenarindan gelioo ama dokunnca bisi yok sadece sizliyor okadarrr... cnmm yaa hic sevmiyorumm doktoruu o yüzden bu aylar cnmm doktor yüzü görmek istemiyor buna kadin dr gecerlii hersey normal sagliklisin deyip duruyorlar madem saglikliyim gidmemin ne anlami var:27::27::27::27:

sen nasilsinnn ee topikte yeni hamis haberi yarmi gözden kacirdigimmm ..

lagrimamda adet olmuss üzülme tatlimmm bidahakine inss. belirtilerin benide umtlamndirmisti ama kismett..

ebrarimm cnmm senide habersiz biraktimmm cookk özürdilerimmm...

garibimm hic hamilelik testi yaptinmi ??? taa haftaya persembe ben senin yerinde olsaydimm catlardimm valla.

Son düzenleme:
bu aralar topigi ciyaretciler basti baksana basa bas

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 6 ziyaretçi)
egal DerinSu pelin67 ugurboncugum swcnprlk+ birsen29

derdam esma dogdumu kız ben ayakta uyuyorum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlere ınsallah
derınım bu saatte ne yemegı kız ya gelınde azcık laflayalım bu arada hepınızın gecmıs kandılı mübarek olsun canlarım ...
selınam benden hala kan gelıyor akıntıyla bırlıkta normalmıkı sendede oluyormu bıde buay korunsammı acab dıye düşünüyorum:)))ay korunmasam olcak sankıde düşünceme bak:))
kardelos senın tüpe gerek kalmıcak tatlım bosa arastırma sen oraları...
sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.
kız ne korunması delirme yaaaa...rahim filminden sonra belki kalırsın hemen.neden böyle bişy düşündünki?
ewet canımm nefes alamıyorum ben de sıcakta :/

kolay gelsın canım...burdayım cnm açık bırakacağım ;)
geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.:54:
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# swcnprlk selam kızlar nasılsınız

olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcim:54:
kız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsun

selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demi

sevcancım sen nasılsın
sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçları:(emrem nasıl kuşum benim kuklam yaa MAAŞALLAH:nazar:

cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?
selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??
bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testi:46:

neyse kizlat ben kacar laptopn sarji bittiyor kacisde masaj yap bana die tutturdu sonra gene girerimm kendinize iyi bakinn byyy

selam arkadaslar nasılsınız umarım hersey yolundadır pozıtıf düsünelım heeeeeeeeeee ne dersınız bır gün daha bıtıyor ve bız belkıde bebıslere müjdelı haberlere bır gün daha yaklasıyoruz

sevcanım hayatımın bı yönü yok cnm karmakarısıgım onun ıcın dedım fena sayılmaz dıye bende bılmıyorum yanı afedersın stresten aptallastım:))

sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.
kız ne korunması delirme yaaaa...rahim filminden sonra belki kalırsın hemen.neden böyle bişy düşündünki?

geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.:54:

olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcim:54:

sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçları:(emrem nasıl kuşum benim kuklam yaa MAAŞALLAH:nazar:

cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?

bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testi:46:

sadece gögsümün ic kenarida oraya sanki vurmusssun vurmussun da acisi var ama dokunuyorum tam nere diye bilemiyorum arada bi gelip gidiyorr yarinda gecmezzse yada cogalirsa agri kesici icerim keser :1::1: adi üstünde agriii kesici hehehehhe

Son düzenleme:
derınım nebılım cnm hala ıyı degılım ya ondan dedım korunsamda korunmasamda olmuyorkı ne farkdeıcek dıye düşündün enazından ben buay korundum dıyıp ümıtlenmem kendımı öyle avuturum:))

sadece gögsümün ic kenarida oraya sanki vurmusssun vurmussun da acisi var ama dokunuyorum tam nere diye bilemiyorum arada bi gelip gidiyorr yarinda gecmezzse yada cogalirsa agri kesici icerim keser :1::1: adi üstünde agriii kesici hehehehhe

geçmiş olsun cnm...bi yere mi çarptında farketmedin acaba...şimdiden iç ki geçsin bence..kas gevşetici kremin varsa onu da sür göğsüne cnm.

derınım nebılım cnm hala ıyı degılım ya ondan dedım korunsamda korunmasamda olmuyorkı ne farkdeıcek dıye düşündün enazından ben buay korundum dıyıp ümıtlenmem kendımı öyle avuturum:))

yok be fıstıgım bence korunma ya nolacagı belli olmaz.belkide kalırverirsin hemen...zaten o ümit her ay olmuyomu boşver..

geçmiş olsun cnm...bi yere mi çarptında farketmedin acaba...şimdiden iç ki geçsin bence..kas gevşetici kremin varsa onu da sür göğsüne cnm.
hatirlamiyorum vallaa carptimm carpmadimmi neysee oda gecerr saol cnm ilgilendigin icin dediklerii uygularimm :D

Back
X