Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banada öyle gelmişti rüyamda falan görmüştüm, hala daha o belirtiler var ama sanıyorum üşüttüm :( hani çok düşünüyorum falan desem ama değil bu topiğe girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor denebilecek kadar seyrek düşünüyorum.. neyse hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
canım oncekı yazını okumustum hamıle gıbı gelmiştin bana hayrlısı canım.kısmett

hayırlısı tabiki ben kafama takmıyorum dediğim gibi düşünmüyorum bile.. hatta bazen olmasa şimdilik daha mı iyi ki diye düşündüğüm bile oluyor eşimle kapıştıgımız dönemlerde. bilmiyorum hayırlısı hakkımızda..çok dert etmiyorum zamanı vardır,zamanı gelince olur inşallah..
sende çalış bari bakma sigortalara falan :)

Hayırlısı olsun canım. Allah biliyordur vaktini.. Kafanı takma, birşeylerle meşgul olmaya çalış belki kolaylaşır o zaman. Bizimde evde elektirik tadilatı var tam da yumurtlama günüme denk geldi haa.. 2 saatlik iş var sigorta değişecek felan. Bugün mutlaka çalışma olmalı. Bakalım hayırlısı...

swcnprlk elifce26 DerinSu+ kardelen49 balboceyi girdim çıkıyorumşimdi de.Allah rahatlık versin. görüşmek üzere. Allaha emanet olun.. öptüm hepinizi :70::70:

ay benım de aynı canım yaa.bugun aslında erken de kalkmadım 11 fılandı.ama saman gibi kafa.esnemekten ağzım 2 ye ayrılacak:1:

sorma yaww...aynen bak hem esniyom hem yazıyom:))

lagrima hoşgeldin cnm...adet olmuşsun hayırlısı cnm yaa...dedigin gibi mevlam neylerse güzel eyler tatlım...

banada öyle gelmişti rüyamda falan görmüştüm, hala daha o belirtiler var ama sanıyorum üşüttüm :( hani çok düşünüyorum falan desem ama değil bu topiğe girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor denebilecek kadar seyrek düşünüyorum.. neyse hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

ewet cnm güzel yazmışsın rabbım ne zaman hayırlı goruyorsa o zamn olacak zaten.hayrlısı olsun hakkında...

hayırlısı tabiki ben kafama takmıyorum dediğim gibi düşünmüyorum bile.. hatta bazen olmasa şimdilik daha mı iyi ki diye düşündüğüm bile oluyor eşimle kapıştıgımız dönemlerde. bilmiyorum hayırlısı hakkımızda..çok dert etmiyorum zamanı vardır,zamanı gelince olur inşallah..
sende çalış bari bakma sigortalara falan :)

swcnprlk elifce26 DerinSu+ kardelen49 balboceyi girdim çıkıyorumşimdi de.Allah rahatlık versin. görüşmek üzere. Allaha emanet olun.. öptüm hepinizi :70::70:
cıkmıssın cnm ıyı geceler sana da ben de cıkacagım sımdı

sorma yaww...aynen bak hem esniyom hem yazıyom:))

lagrima hoşgeldin cnm...adet olmuşsun hayırlısı cnm yaa...dedigin gibi mevlam neylerse güzel eyler tatlım...
canım ben yatayım olmayacak böyle :))
sana ıyı geceler sen de yat dinlen bir güzell.opuyorum senıııı
diğer kızlar size de ıyı geceler...

Lagrima adet olmuşsun cnm hayırlısı olsun hakkınızda...
Birsenimm emre tosunumuz 3100 olmuş he maşallak kuşuma yaa
Boncugum sen napıyosun korunucam demişsin de bence de korunma kızlara katılıyorum ilk ay olma olasılıgı çok yüksekmiş,doktorun korun demediği sürece korunma nacizane fikrimm

Ayy başka aklıma gelmedi kızlar unuttum iki dakikada yaa

Kızlar benim kasıklarım ağrıyor bugün neden acaba genemi tutmadı acep bizimkiler yolumu şaşırdı ne.

İyigeceler canım aşağıdakiler napıyosunuz.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

banu145145+,pelin67,AnaToLia_,DerinSu,ebrar_53+,kardelen49+,swcnprlk,

banum daha pazartesi oldun aşılamayı bu kadar erken ümitsizliğe kapılma cnm ya inşaallah tutacak bizlerde sevinip halay çekicez

pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum:16::16::16::16:

hoşgeldiniz kızlar...ay diziye daldım yazamıyorum:))
hoşbulduk cnm final ya pürdikkat izlersin :)
pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum:16::16::16::16:

pelinim güle güle git güle güle gel inşaallah

derınım bızde ogünlerı görcezmı acaba bızımde bebegımız olucakmı acaba:(((allahım bızlerede nasıpeder ınsallah
egalcım ates ölcme topıgı var gebelık bölümünde orda ayrıntılı bı sekılde anlatıyorlar bı bak bakalım ben hıc yapmadım gecmıs olsun buarada
Canım ya görücez tabi pozitif ol inan moralini yüksek tut ben inanıyorum hepimizin olucak ama çarba sarfedeersek sakın üzme kendini.

OLUR BONCUĞUM BEKLERİZ NE DEMEK SEN İSTE sakın korunma ben hsg den sonra hamile kaldım inşallah sende kalırsın

emre iyi teyzeleri bende iyi sayılırım hastanede kontrollerimiz var onlara gidiyoruz inşallah hepsi iyi çıkar ben arada hep haber veririm sonuçları resimde koyarım merak etmeyin siz pazartesi tarttırdım 3100 gr çıktı ama bi görseniz hani meyve sebze tarttıkları teraziler varya orda tarttırdım bi komik hali vardı ki gülerdiniz
Maşallah kız büyüyo topiğimizin erkeği.

canım ya sende Allaha emanet ol..çok öpüyorum pelinim...:16:
hoşbulduk cnm final ya pürdikkat izlersin :)

pelinim güle güle git güle güle gel inşaallah

aynen öyle canım:)kavuştular sonunda.

Back
X