- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
banada öyle gelmişti rüyamda falan görmüştüm, hala daha o belirtiler var ama sanıyorum üşüttüm
hani çok düşünüyorum falan desem ama değil bu topiğe girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor denebilecek kadar seyrek düşünüyorum.. neyse hayırlısı, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
hayırlısı tabiki ben kafama takmıyorum dediğim gibi düşünmüyorum bile.. hatta bazen olmasa şimdilik daha mı iyi ki diye düşündüğüm bile oluyor eşimle kapıştıgımız dönemlerde. bilmiyorum hayırlısı hakkımızda..çok dert etmiyorum zamanı vardır,zamanı gelince olur inşallah..
sende çalış bari bakma sigortalara falan :)

canım oncekı yazını okumustum hamıle gıbı gelmiştin bana hayrlısı canım.kısmett
hayırlısı tabiki ben kafama takmıyorum dediğim gibi düşünmüyorum bile.. hatta bazen olmasa şimdilik daha mı iyi ki diye düşündüğüm bile oluyor eşimle kapıştıgımız dönemlerde. bilmiyorum hayırlısı hakkımızda..çok dert etmiyorum zamanı vardır,zamanı gelince olur inşallah..
sende çalış bari bakma sigortalara falan :)
Hayırlısı olsun canım. Allah biliyordur vaktini.. Kafanı takma, birşeylerle meşgul olmaya çalış belki kolaylaşır o zaman. Bizimde evde elektirik tadilatı var tam da yumurtlama günüme denk geldi haa.. 2 saatlik iş var sigorta değişecek felan. Bugün mutlaka çalışma olmalı. Bakalım hayırlısı...