Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm çok sewindimmmmm RABBİM tamamına erdirsin inşşş...kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaarkoşun gelin,tutiş hamile
![]()
kayram çok ama çok sewindim RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş.....kızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
hani bizim bi kaçağımız vardı ya.sevgili kayramız,o da hamileymiş,ama eşi şu ana kadar söylemesine izin vermediği için bize söyleyememiş
ayyyy coştuk bu gün yaaa,yok mu artıran:87::87::87::87::87:
ewet teyzesi çok üzmicek annesini.....ohhh huzur gelmiştır yawruna cnm benım ıyı yapmışsın)
ayy cnm benım ay gusel haberlerını beklıyoruzzz ınsallah wardır ya cok merak ettım cok bekletmeee
ewet cnm :))
öbür dunyası da war bunun cnm allah ıslah etsın ne dıyeyım.yakınımda olsan ben wurudum sana kızz))
cnm acele etmışsin yaww bekle acıkını yıne yep ok)
bu bebek,yawrun senı fazla üzmeyecek galıba anneesi :))
“Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr”
“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”
“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”
heğinize birar nazar boncuğu...
yanlız kalma sana eşlik edeyım cnm ben de:64
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
AnaToLia_+,
rana20,
oranje+,
kardelen5233
kızlar ben başı çektim ayağımı sürdüm arkadan hepinizi bekliyoruz bugün ANATOLİA KAYRAM la sewindik inş en kısa zamanda hepinizin tek tek güzel haberini alırız ....çok mutlu oldum yaaa......![]()
canımm çok sewindimmmmm RABBİM tamamına erdirsin inşşş...
kayram çok ama çok sewindim RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş.....
ewet teyzesi çok üzmicek annesini.....
canım ALLAHIM RAZI OLSUNNNNNN.....
en kısa zamanda senide sewindirsin SEWCANIMMMM......![]()
inşallah cnm bu aralar topiğimiz bereketlı maşallah
rabbım sana da kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsın ınşallah.hoşgeldın aramıza
iyi geceler kızlar.ben geldim ama kimsecikler yok![]()
kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya
hşg canım.neden fazla kalamıyonbende geldim,fazla kalamıcak olsamda geldim
kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya
hep sizler için ve diğer hamile kalmak istiyen bayanlar için namazlarımda hep dualar edicem rabbime
çünkü yeni girdim daha.
herkeze selam
bu arada,ben senin avatarından korkuyorum
hoşgeldiniz kızlar.kimsecikler yoktu
yatmaya hazırlanıyorum cnm
herkeze hayırlı gecelerrrr![]()