Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaar:4::4::4::4:koşun gelin,tutiş hamile:62::62::62::62::62:
canımm çok sewindimmmmm RABBİM tamamına erdirsin inşşş...:64::64::64::64:
kızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
hani bizim bi kaçağımız vardı ya.sevgili kayramız,o da hamileymiş,ama eşi şu ana kadar söylemesine izin vermediği için bize söyleyememiş
ayyyy coştuk bu gün yaaa,yok mu artıran:46::46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::87::87::87::87::87:
kayram çok ama çok sewindim RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş.....:64::64::64::64::64::64::64:
ohhh huzur gelmiştır yawruna cnm benım ıyı yapmışsın ;))

ayy cnm benım ay gusel haberlerını beklıyoruzzz ınsallah wardır ya cok merak ettım cok bekletmeee ;)

ewet cnm :))
öbür dunyası da war bunun cnm allah ıslah etsın ne dıyeyım.yakınımda olsan ben wurudum sana kızz ;)))

cnm acele etmışsin yaww bekle acıkını yıne yep ok ;))

bu bebek,yawrun senı fazla üzmeyecek galıba anneesi :))
ewet teyzesi çok üzmicek annesini.....:nazar:
“Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr”

“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”

“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”

:nazar::nazar::nazar: heğinize birar nazar boncuğu...

canım ALLAHIM RAZI OLSUNNNNNN.....
en kısa zamanda senide sewindirsin SEWCANIMMMM......:16:

kızlar ben başı çektim ayağımı sürdüm arkadan hepinizi bekliyoruz bugün ANATOLİA KAYRAM la sewindik inş en kısa zamanda hepinizin tek tek güzel haberini alırız ....çok mutlu oldum yaaa......:64::64::64::64::64::64:

kızlar hanginiz bana dünür oluyorsunuz bakim......:1::1::1:

Son düzenleme:
inşallahhhhhh agzından bal damlıyor
kızlar ben başı çektim ayağımı sürdüm arkadan hepinizi bekliyoruz bugün ANATOLİA KAYRAM la sewindik inş en kısa zamanda hepinizin tek tek güzel haberini alırız ....çok mutlu oldum yaaa......:64::64::64::64::64::64:

canımm çok sewindimmmmm RABBİM tamamına erdirsin inşşş...:64::64::64::64:

kayram çok ama çok sewindim RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş.....:64::64::64::64::64::64::64:

ewet teyzesi çok üzmicek annesini.....:nazar:

canım ALLAHIM RAZI OLSUNNNNNN.....
en kısa zamanda senide sewindirsin SEWCANIMMMM......:16:

amın cnm arkadaşım ınsalllah...

kızlar ben çıkıyorum,tutişim kocişe nasıl söyledin,heyecanı nasıldı çom merak ediyorum,inşallah yazarsın canım.
öpüyorum hepinizi,inşallah hamileler sağlıkla kucaklarına alılar,bizlerde en kısa zamanda hamile oluruz.

inşallah cnm bu aralar topiğimiz bereketlı maşallah:nazar:
rabbım sana da kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsın ınşallah.hoşgeldın aramıza

hoşbulduk canım inş inş tşk ederim :21:
rabbim anne olmak isteyen bütün melek anne adaylarıyla olsun

kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya

bende geldim,fazla kalamıcak olsamda geldim
hşg canım.neden fazla kalamıyon :1:
kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya

kız az önce kimsecikler yoktu yeni gelmişler bismillah dur konuşurlar.sen napıyon bakim nasılsın?

sağol Allah razıolsun.. hoşgeldin aramıza..
hep sizler için ve diğer hamile kalmak istiyen bayanlar için namazlarımda hep dualar edicem rabbime

dövseydin birde :57: bende senden korktum..
sen niye avatarımdan korkuyorsun. ruh halimi yansıttıgını düşündüğün içinmi :1::1: öcüüüüüü :60:

çünkü yeni girdim daha.
herkeze selam
bu arada,ben senin avatarından korkuyorum

Son düzenleme:
Back
X