Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oho neler var onlara göre bişey oluyo yok bebek anneyi tanıyomuş yok şöyleymiş :))yinede bazı şeyleride doğru çıkıyo ama haklarını yemiyelim
geçmiş olsun canım sana .aslında denemek lazım çok midesi yananın bebeği saçlımı oluyoki

evet dogru haklarinida yemeyelim cok dogru seyleride var, iste bizde bazen bugunden bazen eskiden gecinip gidiyoruz:1:
bi anket acmak gerek bunun icin :)

canım arkadaşım sana teşekkür ediyorum nedenini sen biliyosun zaten :29:
hiç bilmiyom inanki,ne yaptım acaba:26:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
egal ebrar_53+ Miranda yarimelma SeLiNa23

gözlerim yasardi ilk defa ziyaretci yokk:90::90::90:

ama durun bisi diycem burda 1 kisi eksik yoksa ihsaatde olsunlar mi acaaba :P
hayaletler basmış evet,zaten öcülerde var bizim topicde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
naza gibi değil abla ya iç sıkıntısı durduk yere girdi sanki kötü şeyler olucakmış gibi daraldım.
yarımelma leyleği kim kaybetti ki biz bulalımm sanırım leyleğin ağzında bebek te istiyondaa :emir_bebek:
ya ne karamsarlığı,gelmim yanına.
ay oklavayıda kaldırdılar burdan,geri koysalar keşke
Arkadaslar ben anne olabilme hayallerimi leylege biraksam bile umarim aranizda bulunabilirim:9:
bu kadar melankolik olma ama,inşallah herşey çok güzel olur hayatında
hosbulduk canim,sagol,29 yasim,avusturyada,ya pardon efkarlandim diye sinirlerim bosaldi,,,düsündüm niye soruyor evlenme mi teklif edecek:60::60::60::60:
eder o eder,çılgındır biraz:1::1:
haklısın cnmm ama dayanamıyorum cok acıkıyorumm:56:

oo süper maaşallah:nazar::nazar::nazar:

deniyim ablacım sağolasınn

kardeloşum gördüm seni h.g
geldim ama ne kadar kalırım bilmem
kocami aksamdan aksam goruyorum:1:
aksama kadar kaynanami goruyorum ama gormezden gelip fazla dikkatli bakmamaya calisiyorum:27::27:

:52::52::52::52::52::52::52:

hiç bilmiyom inanki,ne yaptım acaba:26:

hayaletler basmış evet,zaten öcülerde var bizim topicde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya ne karamsarlığı,gelmim yanına.
ay oklavayıda kaldırdılar burdan,geri koysalar keşke

bu kadar melankolik olma ama,inşallah herşey çok güzel olur hayatında

eder o eder,çılgındır biraz:1::1:

geldim ama ne kadar kalırım bilmem

:52::52::52::52::52::52::52:
niyee kuzuuuu
ablacım iyi gecelerr
:58::58::58::58:

Aklima geldi-esim bir gün uykudan sicrayarak uyandi ve dedi ki cocuk nerede-dedim rüya gördün....

olmadi cocuk bir türlü,ben nedense kuruyorum kafamda benden dolayi diye.:26:

hanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri

kardeloşum yeni geldin ama çıkmalıyım tatlım öptüm

sempatiğim hayırlı haberler al inşallah canım

selinam mevlam ferahlık versin senie öptüm

lagrimam senide çok öptüm canım

egalim sende iyi bak kendine öpüldün

ecrinim iyi bak kendinede oğluşunada kuzum öptüm

yarım elma sanada iyi akşamlar topiğimize hoşgeldin tekradan

tamam canim hadi gule gule git, bende cikacam zaten birazdan
insallah haberleri veririm
optum iyi geceler

hanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri

güle güle ablaa :58: aminn inş.
kardelenim kızma bana bak hislerim boşa çıkmıcak hayırlısı ben reglin 3cü günü dr a gideceğimin hazırlığını yapıyorum valla.

kizlarr hadi bende cikayim,Rabbim hepinizin gonlune gore versin ,insallah tez zamanda guzel haberleri alirsiniz, ben tam 8 sene sonra bu guzel haberi aldim, bi gun gelecekler bebisleriniz insallah hayirli bi zamani bekliyolardir
hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin:16:

Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir:43:

yani daha olmadan bir yil...

amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...

benim ahlarim bitmez

Hayat insana bazen istemedigi seyleri yasatiyo insana ama herseyin hayirlisini versin en onemlisi bu:70:

Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir:43:

yani daha olmadan bir yil...

amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...

benim ahlarim bitmez

hiç barışma çabası göstermedi mi eşin?
sen eskiden de girermiydin kk ye bide,bizim bi arkadaş vardı da,o da en son ayrılıyorum yazmıştı,o olabilir misin diye geldi nedense aklıma.

tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın

Son düzenleme:
bende seni öpüyorummmmm Allah a emanet ol. görüşürüz...

tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor

hoşgeldinn canım ya özletttin kendini.yoğun ve yorgun geçiyor belli ki günlerin.biz iyiyiz de sende iyisin inş.

cööö demeyemi geldin boncukum özledik kıss
:38:

saol cnm bnm inş en kısa zamanda seninde avatarını böyle görürüz .......:16:
İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek

hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek

anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek

anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek

anne olamamak adet günlerinden nefret etmek demek

anne olamamak demek geceleri süt kokusuyla uyanmak demek

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek

anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..

:14::14::14::14::14::14::14::14:
Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...

memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecti:61:cumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim:48::48::48:evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16:
Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.

:1::1:pardon yaa kafa yok işte tatile gidicezya günler geçsin istiyorum galiba
canım zaten ümitli olmadığın anda oluyo işte tutişde öyleydi çok şükür geldi bebişi inşallah seninde öyle olur
Ne zaman gidiyosun kız özliycez...

yakaladık bi misafiri :1:hoşgeldin kuzum nasılsın ?
ya bazen bende öyle bakıyorum canım girmeye müsayit olmadığım zamanlarda :34:
Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var :60::60:

ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım nede tetenoz aşısı ve daha ayrıntılı ulturasona girip girmemekte karasızım:41::41:
Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...

Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.

Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.

İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.

Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...

Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.

Ne zaman gidiyosun kız özliycez...

Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var :60::60:

Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...

Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.

Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.

ALLAH korusun bir sorun cıksada aldırmıcam için gerek duymadım:34:
zaten hepsi rfiskli cıkıyor ee yasımda daha genc

Back
X