Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ECECİM SIKMA CANINI YA LÜTFEN..OLACAK BİRGÜN İNŞALLAH.herkese slm canlarım nasılsınız bi geldim zorla ama kimsecikler yok nerdesiniz beni sorar ve merak ettiyseniz allah razı olsun gecmişe bekemıyorum pek ondan dedim benim moraller sıfırın altında adetim tam 6 gün gecikti tam test alacaktım bugün bide ne göreyim gelmiş bile ağladım üzüldüm bide bu ay ümitliydim ama yine olmadı bide bu moralle pazara gittik orda bebişler hamişler çok kötü oldum bide komsunun çoçuğunun sesi geldi ben balkondayken offf artık dayanacak halimin olmadığını farkettim offf
neyse kızlar sizide üzmeyeyim işte ben bu durumdayım bu arada
derincim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inş gec oldu ya kusura bakma
kızzlar kib aeo öpüldünüz nanaktan:79:
inşallah anatolıam.bilmiyorum kuzu yaa.istiyorum ama demekki tam bişey yok diyorum bi yandan da..çok isteyen şimdiye yapardı diyorum amann karışık duygular işte...Rica ederim kuzum,ayyy çok sevindim inşaallah devamı gelir cnm Allah'ın izniyle yaparsın bunda yapamayacak bişey yok ki
Slm cnm,üzülme ne olur Rabbim inşaallah en kısa zamanda gönderecek sizlere bebelerinizi inşaallahhhh
Cnm dikkat et kendine millete sinirlenip kendine işkence etme yaa
sagol canımmm teşekkür ederimsağol canım yaa hemen bakıp çıktım görmedim selamını.İyiyim şükür aynı işte bişey yok.Sende iyisin inşallah
Uğurboncuğum ve derincim doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice sağlıklı yaşlara inşallah
hoşgeldin delüühuhu kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ayy ne sıcak
evdede yalnızım kociş iştee
sizlere hayırlı pazarlar diliyorum![]()
ECECİM SIKMA CANINI YA LÜTFEN..OLACAK BİRGÜN İNŞALLAH.
sagol canım amin inş hepbirlikte mutlu günlere
inşallah anatolıam.bilmiyorum kuzu yaa.istiyorum ama demekki tam bişey yok diyorum bi yandan da..çok isteyen şimdiye yapardı diyorum amann karışık duygular işte...
sagol canımmm teşekkür ederim
boncuumunda mı dogum günüsümüşşşşş:44:ben face giremiyorumda görmedim o yüzden..canım boncuumm dogum günün kutlu olsun canım arkadasım..rabbim melegini tez zamanda yollasın sana diger dogum gününde kucagında olsun inşallahhhhhhhhh
hoşgeldin delüüsanada hayırlı pazarlar.
nasılsınız kızlar inş herşey yolundadır ben iyiyim şükür havalar çok güzel ama ben evden dışarı çıkamıyorum
uğrayamıyorum sık sık eve misafir geliyo vaktim olmuyo kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım ya dikkat etsene kebndine kız birde şu kazık kadar çocuklara bebe deme kazık kadarlar sen kaç yaşındasın .
Cnm dikkat et kendine millete sinirlenip kendine işkence etme yaa
hayırlı pazarlar kızlaaaar elixir hoşgeldin tekrar aramıza
Hoşgeldin canım nerelerdeydin.huhu kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ayy ne sıcak
evdede yalnızım kociş iştee
sizlere hayırlı pazarlar diliyorum![]()
Hoşgeldin canım nerelerdeydin.
anladım canım varmı gelişmeler...sorma cnm bamlandım kaç aydırr![]()
Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım tsh yüksek anti tpo yüksek paratroid nedir anlamadım yüksek demir düşük nasıl canım sıkıldı sormayın salı endokrin doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek ben nasıl bebek sahibi olucam böyle valla hiç bilmiyorum tam diyorum herşey yolunda ne biliyim valla Allah büyük...
evt canım tatile gitmiştim.sen geldin de,tamda benim işim vardı,çıktım o an malesef
amin ranacım amin.
tatile mi gittin gene kız?
rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın,gelsin bebişin inşallah en kısa zamanda.
derincim selam tatlım,naber?![]()
İnşallah canım yarın akşam 19.00 aldım randevumu dönünce yazarım.sebepler dairesinde baktığında biçok insanın çocuk sahibi olması çok zor Banucum ama dediğin gibi Rabbim büyük o dilerse olmıycak bişey yok demir düşüklüğünün önemli olduğunu sanmıyorum takviye yapılır.Benimde tiroidim yüksek çıktı bikaç kez ilaç başladı endokrin dr u.3 yıldır ilaç kullanıyorum.Diğerlerini bende bilmiyorum inş tedavisi kolay şeylerdir dr dönüşü yine yaz olurmu
selam canım benı de unutmadığın için teşekkur ederım arkadaşım...Selam kızlar geç oldu ama ancca girebildim Kandiliniz mübarek olsun Rabbim düm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah...
Derinimm doğum günün kutlu olsun cnm bnm Rabbim eşinle evlatlarınla tüm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu seneler geçirmeni nasip etsin inşaallah.... Aminnnn
Lagrimam prolaktin de düşmüş sanırım ohh sevindim cnm senin adına Rabbim herşeyi yoluna soksun inşaallah cnm annenin sabrına ayrıca hayranım onu da belirteyim...
Kardelen49um,boncugumm,selinam,kayram,kardeloşum,birsenim,derdam,ecrinim,banucum,sevcanım,garibim,ranam Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşaallah,unuttugum varsa hakkını helal etsin...(ebooşum senle konuştuk zati gerçi görür müsün bilmiyorum ama:))![]()
merhaba arkadaşlar
Size danışmak istedim.23 haziranda adet oldum.18 inde yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.ara ara sancım var.sanki akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum.peçeteye sildiğim zaman az akıntı geliyor.Normalde adet öncesi kahverengi akıntı gelirdi gelmedi.Şimdi test yapmak istemiyorum için gidiyor ama.Ümitlenmek istemiyorum.Sizce arkadaşlar...