Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar nasılsınız? bende çok şükür iyiyim, bu haftalara geldik çok şükür. hastaneden çıktık annemde kalıyorum...dayanabildiğimiz kadar dayancaz inşallah... sizler nasılsınız?
ewet cnm walla bakıyorum kımse gelmemıs bakıp cıkıyorum yazan yoksa napıyım sohbetlerı ozledım walla heee ıyıyım cnm ben de hep annemlerın taraftayım kuzenlerı yengemı yanlız bırakmıyoruz,daha cok yenı.cnm benım klomen 10 gun oldu bıtelı bu hafta calşma haftamız bol bol çalışıyoruz
ağrılarım war dunden berı çatlıyor mu yumoşlar anlamadım
ayy hadı cnm gozun aydın adetı duzenlı olanlar adet oldu dıye uzulur bız sxenle adtımız gelınce halay cekıyoruz walla
aleykum selam cnmm ewet cnmmm dualaımzı edelım bırbırımıze kendı adıma hepınıze edıyorum rabbım kabul eder ınsallah
ay kıs walla olabılır bır kısçe gelmesın sanainşallah.
cnm bnm tazer anne aman sen ıyı ol da sonra gorusuruz yıne bebek
hadı gozun aydın cnm sewındım temız cıkmasına
cnm senın de gozun aydın hadı guzelş gıdıyor topıc bu aralar allah bozmasın.guzel haberler de alırız ınsallah.
cnm sana dun mesaj attım telın bozuk ondan gormedın mesajımı sanırım
sana da kocaman selammm cnm emremıze de yakışıklımıza da öpücükkkk![]()
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM.
selam verip çıkıyorum öptüm hepinizi..geçmişe baktım bi ara ama cevap yazamıyom şuanda...
he bide kızlar benim adet kesildi iyice ya( 2 gün sürdü sürmedi yani
![]()
OY CNM YA DEMEK 10 CM..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN...korkma cnm eger bir risk tşaısaydı doktorun söylerdi.ameliyatı olda kurtul bari...kızlar bendeki miyom 10 cm olmuş.Ağustosta ameliyat olucam ve korkuyorum.Henüz bebişimizde yokDaha önce hiç ameliyat tecrübemde yok.Üsgünüm
![]()
ya cano uzun hikaye.bigün konuşmamız gerenk telde yada msn de.evde olsam uzun uzun konuşcam hepinizlede..gerçi bildiginiz şeyler.askerlik mevzusu falan filanohhh ne güzel,üç tane yumurta,üçüde döllenir inşallah.
bu arada taşınma nerden çıktı kız?
peloşum,bizde seni özledik inanki,iyi olmana çok sevindim,herşey çok güzel olur inşallah bundan sonra
çok geçmiş olsun
derincim,senden de alıntı aldımdı ama çıkmamış,hayırdır,hiç bahsetmedin,ne şehir dışısı kuzu be.
banucum alttasın,selam tatlım.![]()
şükür kavuşturana canımmmrb kızlar nasılsınız? bende çok şükür iyiyim, bu haftalara geldik çok şükür. hastaneden çıktık annemde kalıyorum...dayanabildiğimiz kadar dayancaz inşallah... sizler nasılsınız?
ne bilim cnm ya...bende bugün düşündüm..acep ben kalıyom kalıyomda bişycik olmadan tutunamadan düşürüyommu..ne bileyimki bin türlü şey geliyo aklıma..doktora gidiyodum biliyosun ama adet olunca gitmedim..bu haftada biraz zor giderim.maşallah birsencim büyümüş bu minik oğlan çokda güzel pozlar vermiş yavlum.
İnşallah kardeloşum özledim kız sizleri kimseler yok terkedilmiş kasba gibi oldu.
Neyse sevindim derinci en azında çözüldün ama ya bu testler neden böyle kız bişey varda Allah korusun kanama falan olmasın ne biliyim aklıma geldi.İnşallah rüyaların hayırlara gelsin cano...
Canım hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz inşallah doğru valla patron tatilde bizlerde yaydık...
Aman canım sen kendine bu aralar dikkat et biz seni biliyoruz hiç yanlış anlarmıyız.Devlete gitsen en azında bakarlar.
Aman neyse çok şükür canım kolay gelsin sana.
Sevindim pelincim çok şükür herşey yoluna giriyor inşallah bu sene bitmeden gelicek bebişin içimden öyle geldi...
Hayırdır derincim neyin var bak merak ettim şimdi seni...
tatlım ben hiç anlamadıgım için yorum yapamıyorum inş önemli bişi degildir..pıhtılaşma varsada birsenin dedigi gibi coraspin kullanılıyo cnm.FİBRİNOJEN 689.62 mg/dl 180-350
D-DİMER 687.74 ng/ml <500
Kardeloş bu pıhtılaşmarda yüksekmiş bilginiz varmı kızlar...
olleyy demek 27 de geliyo süpermiş.konuşursan çok selam söyle canoma..teli bozukmuş deyiver:)slm banucum bence sende pıhtılaşma var çünkü bendede bu değerler yüksek çıkıyodu 100 lük coraspin kullan hamile kalmaya engelmiş bazen
SELİNA KARDELOŞ DERİN TUTİŞ SAMYELİ GARİP PELİN KARDELEN49 LAGRİMA RANA SEVCAN ECRİN VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE SELAM
hee kız aynen öyle seviniyom olunca:)ewet cnm walla bakıyorum kımse gelmemıs bakıp cıkıyorum yazan yoksa napıyım sohbetlerı ozledım walla heee ıyıyım cnm ben de hep annemlerın taraftayım kuzenlerı yengemı yanlız bırakmıyoruz,daha cok yenı.cnm benım klomen 10 gun oldu bıtelı bu hafta calşma haftamız bol bol çalışıyoruz
ayy hadı cnm gozun aydın adetı duzenlı olanlar adet oldu dıye uzulur bız sxenle adtımız gelınce halay cekıyoruz walla
aleykum selam cnmm ewet cnmmm dualaımzı edelım bırbırımıze kendı adıma hepınıze edıyorum rabbım kabul eder ınsallah
cnm senın de gozun aydın hadı guzelş gıdıyor topıc bu aralar allah bozmasın.guzel haberler de alırız ınsallah.
aaaaaaaaa samyeli nasılsın . allah yardımcın olsun canım
hayırlısı olsun inşallah ramazandan sonraya kaldı benim iş
hayırlısı olsun inşallah canım belkide meleğin seninledir![]()
Canım ya bence bu araştırılmalı ne bu böyle çizgilerde çıkıyorHAYIRLI CUMALAR CANLARIM.
selam verip çıkıyorum öptüm hepinizi..geçmişe baktım bi ara ama cevap yazamıyom şuanda...
![]()
AMİN canım...‎(♥Koru bizi, huzuruna kul, hakkıyla gelememekten,
(♥Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
(♥Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
(♥Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBİ..!! (♥
![]()
Naber kardelencim kimseler gelmiyor bir bizim topik bu kadar sessiz...
nasılsınız ben geldim kimseler yok topikte
kardelencim sen nasılsın ?????![]()
merhaba kızlar bende bilmiyorum kimse yok bakıp bakıp çıkıyorum iyiyim çok şükür sizler nasılsınız
saol canım iyi olmaya çalışıyoruz bu sıcaklarda işte.....
herkes tatil yapıyor uğrayan yok ......![]()
Neyse herkes iyi olsunda uğrarlar inşallah.Sen nasılsın kaçıncı haftaya geldin bebek nasıl
inşşşşşş......
bebek çok şükür iyi canım 6+5iz bugün yawas yawas büyüyoruz işte ...
sende durumlar nasıl ????
ben seni daha büyük hatırlıyorum kayra ve anatoliadan sonramı hamile kalmıştın sen?
Bende bişey yok canım yaa gebeliğe yardımcı ürünleri araştırıyorum bu ara.
Valla derincim bence sen güzel bir doktora git bakalım ne diyecek.banucum bilemiyorum ki cnm..önceden ilaçlardan denmişti..her yaptıgımda çıkmıyo tabi..bikaç saat sonra çıkanları hiç saymıyorum onlar geçersiz.beklemekten öyle oluyor...bu son yaptıgımada 2 saat sonra bakmışmdır anca o yüzden ne kadar sürede belirdi bilmiyorum..yaptım 5 dk bile geçmedi öyle az bişi baktım dolaba koydum.sonra gece bakmak geldi aklıma...bi keresinde köydeydik,yaptıgım gibi çıktı pembe silik çizgi..sonrada adet olmuştum ama o ara kanda baktırdımmı hiç hatırlamıyorum..köydekinin dışında 1 kere daha olmuştu...yani toplam 2-3 kere hemen çıkan pembe çizgiyle karşılaştım ama bişy olmadı cnm...bide LH hormonuyla ilgili olabilir.
derdam selam canım.
ay cnm ağzın bal yesin bugun de dahil ağrılarım war hep ınsallah tutunma ağrılarıdır...bu değerlerle ilgili hiç bi fikrim yok canım,ama tedbir amaçlı her tüp bebek yaptırana aspirin veriyolar diye biliyorum,sende kullan istersen
sanada selam olsun birsencim.
kız,on gün olduysa,artık çatlamış patlamıştır o yumurtalar,acaba yerleşiyo olupta,ağrıların olmasın?
dimek süprüs yımırta seninki,hadi hayırlı olsun bakalım
selam ama yoksun.
herkeze hayırlı cumalar kızlar
cnm sana da hayrlı cumalar.ya sen bunun için dr.a gıt kaç kez boyle oldu yaaHAYIRLI CUMALAR CANLARIM.
![]()
aa cnm bakmadım ozele du bakımmmOY CNM YA DEMEK 10 CM..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN...korkma cnm eger bir risk tşaısaydı doktorun söylerdi.ameliyatı olda kurtul bari...
ya cano uzun hikaye.bigün konuşmamız gerenk telde yada msn de.evde olsam uzun uzun konuşcam hepinizlede..gerçi bildiginiz şeyler.askerlik mevzusu falan filan
şükür kavuşturana canımmiyi olmana sevindim..hadi gayret az kaldı inş hayırlısıyla kucagına alıcan samyelim..
ne bilim cnm ya...bende bugün düşündüm..acep ben kalıyom kalıyomda bişycik olmadan tutunamadan düşürüyommu..ne bileyimki bin türlü şey geliyo aklıma..doktora gidiyodum biliyosun ama adet olunca gitmedim..bu haftada biraz zor giderim.
tatlım ben hiç anlamadıgım için yorum yapamıyorum inş önemli bişi degildir..pıhtılaşma varsada birsenin dedigi gibi coraspin kullanılıyo cnm.
olleyy demek 27 de geliyo süpermiş.konuşursan çok selam söyle canoma..teli bozukmuş deyiver:)
selam bu arada taklım
hee kız aynen öyle seviniyom olunca:)
mesajını aldım sevcanım burdan özelden yazdım sana
bu arada umuyorum ki senin yumoş büyüyüp çatlamıştır bebiş de yoldadır inşşşşşşşşşşşşşşşş
bilmemki semracım,bugün gene kanama oldu gerçi...aslına bakarsan doktora görünmek en iyisi..diyorum Allah korusun dış gebelik fln olur başta müdahale edilemez falan ayyy herşey gleiyo aklıma..gelgelelim istesemde gidemiyom doktora şuanda cnm..bakcaz bakalım..bi kere daha yaparım test yarın.duruma göre artık..agrım falan da yok gerçi.arada solum batıyo o kadar.düşük fln olsa agrı olur bence..sökülemiyom galiba ondan kesik kesik geliyo..bugün az bişi olmuş gene.
hadi inşallah güzel haberler verirsinewet cnm walla bakıyorum kımse gelmemıs bakıp cıkıyorum yazan yoksa napıyım sohbetlerı ozledım walla heee ıyıyım cnm ben de hep annemlerın taraftayım kuzenlerı yengemı yanlız bırakmıyoruz,daha cok yenı.cnm benım klomen 10 gun oldu bıtelı bu hafta calşma haftamız bol bol çalışıyoruz
hayırdır ne taşınması memnun değilmisiniz evdenamin canım inşş,bana 1 tane döllensede yeterli canım.fazlasında gözüm yoktaşınma işi de benim yumurtalardan birinden çıktı 1 tanesi süpriz yumurtaymışş,oyuncak yerine taşınma işi çıktı
merhaba canım.çok şükür bak allah yardım ediyor ne sıkıntıları atlattın geldin bu zamana kadar.inş yavrunda vaktinde gelir kucağına.aminn
aleykümselam canım.demek patron sensin.gelmeyenlerin maaşını kes o zaman
asıl en sıkıcı zamanlardayız ama kimse girmiyo.tv de bişey yok,sıcaktan dışarı adım atılmıyo.napcaz evde topikte kaynatmamız lazım.
ama kimsecikler yokk.emreyi öpüyorum,eh hadi seni de öpeyim
![]()
kardeloşum ticker için sgl inşallah en kısa zamanda kendine yaparsınbu değerlerle ilgili hiç bi fikrim yok canım,ama tedbir amaçlı her tüp bebek yaptırana aspirin veriyolar diye biliyorum,sende kullan istersen
sanada selam olsun birsencim.
kız,on gün olduysa,artık çatlamış patlamıştır o yumurtalar,acaba yerleşiyo olupta,ağrıların olmasın?
dimek süprüs yımırta seninki,hadi hayırlı olsun bakalım
selam ama yoksun.
herkeze hayırlı cumalar kızlar
banucun bu 2 si bide başka bi test vardı sanırım hatırlayınca yazarım sen aspirine başla benceBirsencim başka riski varmı seninde bu iki tahlilmi yüksekti korktum ya şimdi birde bu çıktı...
elixsir nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti neydi inşallah hayırlısıyla zamanında doğarcnm yazını şimcik gördüm naber ayy emrecik ne şeker maaşallah feste gördüm![]()
derincim kendine dikkat gecikmeden dr git hayırlısı olsunHAYIRLI CUMALAR CANLARIM.
![]()
oh ne güzel tatilide yaptın heralde gezdin geldin oğlun nasıl sende iyisin umarımaaaaaaaaa samyeli nasılsın . allah yardımcın olsun canım
hayırlısı olsun inşallah ramazandan sonraya kaldı benim iş
hayırlısı olsun inşallah canım belkide meleğin seninledir![]()
ben demiştim lokman hekim sana has bitkisel kürler yapıyo istersen dene belki şifasını görürsünben seni daha büyük hatırlıyorum kayra ve anatoliadan sonramı hamile kalmıştın sen?
Bende bişey yok canım yaa gebeliğe yardımcı ürünleri araştırıyorum bu ara.