Yok cnm kayınvalide ile oturmuyorum,eşimle tartışmıştım...Üsküdar' gezmeye değil cnm işimiz var o yuzden dedimaman iyi ol kuzum yaa evde koptu derken?sen kayınvalidenlerle mi oturuyodun ..yoksam eşinlemi özel olmadıysa?
he siz gidin üsküdarlara bende burada çatlıyım
hee bu arada dil çıkarınca aklıma düştüRANACIMM sana neden dil çıkardıgımı sormuştun yaaa söyliyim...dün herkeşleri sayarken bencegzi unutmuşunnn
![]()
Ya cnm bnm hiçteyse bi çay bardagı iç günde zorla kendini yudum yudum yavaş yavaş iç bak faydasını sen bile şimdiden hissetmişsin bırkma ne olur yaa,he bu arada morfolojiden bahsetmişsin bnm eşiminde %4tü macunu kullan sen ve evitaminini kullanın proxed sadece sayıyı arttırıyor hareketle alakası yok dedi doktor bana,keçiboynuzu dicem ama o da sanırım ekim kasım gibi ii oluyormuş bu aylarda kurt çıkıyormuş içinden ama nohut kürü yapabilirsin aynı keçiboynuzu gibi,Rabbim şifa versin cnmmmHayırlı cumalar kızlar nasılsınız?
Gökçe büyümüş maşallah annesi öp bizim için
Birsencim bebeklerimize ve ablamızada dua ederim inşallah hayırlı evlat olsunlar diye
Ebrarım yakalayamadım seni bi türlü tatil güzel geçmiş oh ne güzel bol bol enerji toplamışsındır
Selinam dr a gitmen iyi olmuş çekilmiyo o kaşıntı yaa.İnşallah ilaçlar iyi gelir bi dahada tekrar etmez.
Anatolıacım ben bu böğürtlen köküne devam edemiycem 2 gündür midemi bulandırıyo iyice.Artık alıştığımı zannediyodum ama midem almıyo artık.Eşim içinde onu ameliyat eden dr la konuşucam bugün ulaşabilirsem.
Eboşş hoşgeldin cnm aramışsın ayıptır sülemesi banyodaydım knt yok eşimnki de aramalra kapalı :)arayamıyorum hbrn olsun
Birsenim keltoşumun kelinden öp kız bnm için yerim onu bennn
Boncugum sana ne oldu böyle anlat da rahatla kuzum ya Rabbim ferahlık versin içine inşaallahh