Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aman iyi ol kuzum yaa evde koptu derken?sen kayınvalidenlerle mi oturuyodun ..yoksam eşinlemi özel olmadıysa?

he siz gidin üsküdarlara bende burada çatlıyım:63:

hee bu arada dil çıkarınca aklıma düştü:1:RANACIMM sana neden dil çıkardıgımı sormuştun yaaa söyliyim...dün herkeşleri sayarken bencegzi unutmuşunnn :63::63::63:
Yok cnm kayınvalide ile oturmuyorum,eşimle tartışmıştım...Üsküdar' gezmeye değil cnm işimiz var o yuzden dedim
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız?
Gökçe büyümüş maşallah annesi öp bizim için
Birsencim bebeklerimize ve ablamızada dua ederim inşallah hayırlı evlat olsunlar diye
Ebrarım yakalayamadım seni bi türlü tatil güzel geçmiş oh ne güzel bol bol enerji toplamışsındır
Selinam dr a gitmen iyi olmuş çekilmiyo o kaşıntı yaa.İnşallah ilaçlar iyi gelir bi dahada tekrar etmez.
Anatolıacım ben bu böğürtlen köküne devam edemiycem 2 gündür midemi bulandırıyo iyice.Artık alıştığımı zannediyodum ama midem almıyo artık.Eşim içinde onu ameliyat eden dr la konuşucam bugün ulaşabilirsem.
Ya cnm bnm hiçteyse bi çay bardagı iç günde zorla kendini yudum yudum yavaş yavaş iç bak faydasını sen bile şimdiden hissetmişsin bırkma ne olur yaa,he bu arada morfolojiden bahsetmişsin bnm eşiminde %4tü macunu kullan sen ve evitaminini kullanın proxed sadece sayıyı arttırıyor hareketle alakası yok dedi doktor bana,keçiboynuzu dicem ama o da sanırım ekim kasım gibi ii oluyormuş bu aylarda kurt çıkıyormuş içinden ama nohut kürü yapabilirsin aynı keçiboynuzu gibi,Rabbim şifa versin cnmmm

Eboşş hoşgeldin cnm aramışsın ayıptır sülemesi banyodaydım knt yok eşimnki de aramalra kapalı :)arayamıyorum hbrn olsun

Birsenim keltoşumun kelinden öp kız bnm için yerim onu bennn

Boncugum sana ne oldu böyle anlat da rahatla kuzum ya Rabbim ferahlık versin içine inşaallahh

Yok cnm kayınvalide ile oturmuyorum,eşimle tartışmıştım...Üsküdar' gezmeye değil cnm işimiz var o yuzden dedim

Ya cnm bnm hiçteyse bi çay bardagı iç günde zorla kendini yudum yudum yavaş yavaş iç bak faydasını sen bile şimdiden hissetmişsin bırkma ne olur yaa,he bu arada morfolojiden bahsetmişsin bnm eşiminde %4tü macunu kullan sen ve evitaminini kullanın proxed sadece sayıyı arttırıyor hareketle alakası yok dedi doktor bana,keçiboynuzu dicem ama o da sanırım ekim kasım gibi ii oluyormuş bu aylarda kurt çıkıyormuş içinden ama nohut kürü yapabilirsin aynı keçiboynuzu gibi,Rabbim şifa versin cnmmm

Eboşş hoşgeldin cnm aramışsın ayıptır sülemesi banyodaydım knt yok eşimnki de aramalra kapalı :)arayamıyorum hbrn olsun

Birsenim keltoşumun kelinden öp kız bnm için yerim onu bennn

Boncugum sana ne oldu böyle anlat da rahatla kuzum ya Rabbim ferahlık versin içine inşaallahh

zorluycam canım sağol akşam iyide sabah hemen midem dönüyo içince olmazsa sadece akşamları içerim.Proxeed için sağol iyi oldu bu bilgi ona takmıştım kafayı ben.Keçiboynuzunu yapmıştım ben kışın içmişti eşim.Dr ada ulaşamadım sinir oldum yarın bi daha deniycem

Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba :9:

zorluycam canım sağol akşam iyide sabah hemen midem dönüyo içince olmazsa sadece akşamları içerim.Proxeed için sağol iyi oldu bu bilgi ona takmıştım kafayı ben.Keçiboynuzunu yapmıştım ben kışın içmişti eşim.Dr ada ulaşamadım sinir oldum yarın bi daha deniycem

Kardelen bu arada Umreye ne zaman gidiyosun Yolculuk ne zaman

mrb kızlar, biz doktordan geldik. Çok şükür bugün 32+0 olduk... bebişim 42 cm. 1.800 kg olmuş. bebek tersdi, doğum konumuna gelmiş. enfeksiyonum geçmiş.
istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben sezeryan istiyorum dedim. eğer dayanırsan dedi 38. haftasonunda alırım dedi. bakalım hayırlısı çok sevindim

ayyy ben kıyamam DERİNİMEEEEE....
orda ismini yazmasamda emin ol hep dualarımda ismin war canım benim .......
öpüyorummmm seni kokulu kokulu......
hıhhhh küstümde küstümmmm:))sagol tatlım.
canım kardeşim girer girmez güzel haberi aldım nasıl sevindim anlatamam :66::66::66:çok tebrik ediyorum canım şükür mevlaya allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bu sefer kucağına alıcaksın inanıyorum öyle sevindimki duygularımı anlatamıyoruım .darısı tüm arkadaşlarıma olsun
bende biraz gecikmeli olarak halaya katılıyım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62:::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 231721
bende bendeee bende çok sevindimm.sıra sendee hadi inş kuzum hoşgeldin sefalar getirdin.:38:
sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah:70:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok:54::54::54:
oyy canım fostıgım noldu yaa konusamadık ne zamandır:((
uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim :29:.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu :1:birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
şimdi çıkmam gerek eşim işten gelicek daha sonra görüşürüz hepinizi çok öptüm
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş :29:
canım arkadasımm tekrar hoşgeldinn bitanem...
cnm benım yaaa...sağol senın de olacak ebrar ablamın da v etum arkadaslarımın da ınşallah,halaylara dewam edeceğiz...

ewet artık ablam patlatsın bombayı en uzun halay onda olacak walaa...

sagol kardelenım amın cnmmm cümlemızın...

tamam cnm eşim zaten izin wermez sureklı gercekten zararlı radyasyon,ama sızı de merakta bırakmam hiç gırerım arada canımmm

cnmm benım tesekkurlerrrrr.ya kk derken burdakı arkadasları kast ettım sukurler olsun tabıı rabbım ol dedı oldu sukurrr

cnmm tatıl donusu oldu olan daha cok yenı degerım ınşallah dyzenlı sekılde cıkarr

cnm ablam hoşgeeldın oncelıkle.nerelrde kaldın gozumuz yollardaydı bak sen geldın toplandık yoksa kımse gırmıyordu cok amın ablam ınsallah ben de kotu dusunmeyecegım saglıkla buyuyecek yawrum benıımmm.katıl ablam hadı ben de senı yanlzı bırakmıyımm

amın cnm darısı hepınızın basına ınsalllahhh ramazanın hürmetıne...

sağol bırsencıgım amın.ınsallah emremız gıbı saglıkla buyur yawrumm

dınlendıysen o yeter ablam bak yıne bulustuk geldın ya sağ salim buna şükür.dınlendın umarım...inşallah dokulur herkes hamile olarakk
aynen öyle tatlım fazla kalmak olmaz eşin haklı.

sagol sevcanım amin inş hepimiz tek tek bigün hayırlısıyla vericez haberleri.
saolasin cnm benim mantigimlada oyle kendi biildigimizi yapalim bence biz insallah guzel haberler aliriz :69:
bencede sen bol bol çalış cnm:)
saol canım tşk ederim.sende hoşgeldin aramıza.zorlanma bikaç güne alışırsın hemen.pazartesi aşılama yapıldı canım.bugun 5.ci günüm.ama aşılamanın yapıldığın günü akşamına kaşıntı başladı,sonrasındada akıntı.krem kullandım ama dayanamadım.bugun dr a gittim fitili yedim.:1:işin garip tarafı enfeksiyon fln olsa akıntı kokmazmı benimki kokmuyordu.bende anlamadım bişe dr a bırakıyoruz kendimizi napalım.inş allah söyletmiştirde hamileyimdir :97:
selinamm inşallahhh bebişin seninledir bu ay canım..şimdi senden bekliyoruz bombayı:52:
bu demek oluyo kiii,sen adet olmuşsun.
hayırlısı olsun,inşallah umre dönüşü gelir bebiş.
bu arada listede olduğumdan ötürü teşekkür ederim canım.
kızlar selam,herkeze hayırlı cumalar.
benim hala yoğunluğum devam ediyo,bugün hava az serin de,geziyo misafirlerim,yoksa hep evdeler.
eboşum,nerdesin kız,accık gel gari,bak birazdan çıkarım
gökçe,gökçe kız çok tatlı olmuş maşallah.
keltoş emre yi de merak ettim bu arada
bende saçlı bebekleri severim nedense,ama emre başka:emir_bebek:
ohh iyi barim cano kafan rahatlamıştır birazcık:1:
Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba :9:

valla cnm bilemiyorum ki..benim yumurtlama günleri pek belli olmadıgı için:))

nisan da düşük yapmamın ardından geçen 3 ay ve yeni umut.... son adetimden beri bebek planlıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde ;) inşallah bu ayın sonuna hamile olduğumu öğrenirim ve inşallah bebeğim kollarıma doğar....Rabbim kimseye evlat acısı vermesinnn...aminnnn

nisan da düşük yapmamın ardından geçen 3 ay ve yeni umut.... son adetimden beri bebek planlıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde ;) inşallah bu ayın sonuna hamile olduğumu öğrenirim ve inşallah bebeğim kollarıma doğar....Rabbim kimseye evlat acısı vermesinnn...aminnnn

çok gecmiş bitmiş olsun canım yeni moral ve yeni ümitlerle bu sefer kucağına alıp büyütmeyi nasip atsin insallah hosgeldin :)

Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
oy maşallah ya rabbim nazarlardan korusun cirkin diyelimde nazar degmesin prensese:))sen nasılsın görüşmeyeli canım...amin inş...
kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.:
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.:43::43::43:
canım üzülme lütfen rabbim hayırlısını versin inş olacak kardeloşum iyi düşün iyi olsun...
hayır olsun canım ya.memnun değiliz artık.bu yüzden taşınıcaz allah nasip ederse.

canım ya dur bakalım.belkide üstüne görmedir.sen regl başladığında iyice başlıyodu bu sefer anormal olduğuna göre.Allahım inş üstüne görmedir de bu moralini müjdeyle neşeyle atlattırır inşallahhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar:derdacımm maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın inş.çokkk çirkinnnnnn (diyorum nazar olmasın diye):yüzü gibi güzel olsun inşallah bahtıda.ömürlü olsun.

selam kızlar hayırlı haftasonları diliyorum.dr dan geldim şimdi.yumurtalar 3 tanesi istenilen kıvama gelmiş :1:aşılama mı normal mi karar verin dedi.bende sordum aşılama ne kadara mal olur diye.90 laboratuvara 200 de aşılama için dedi.eşimde aşılama olsun o zaman dedi.bende açıkcası o iğneleri kullandım şansımı %20 den %30 a çıkarmak varken aşılama daha mantıklı geldi.bu akşam 8 de çatlama iğnesini vurulucam.pazartesi sabah eşim sperm vericek öğlen de aşılamayı yapıcak dr.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dualarınıza ihtiyacım var.
selinam aşılaman olmuş canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle kendini yoorma sakın bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
Selam kızlar nasılsınız?
Kardeloşum senin adet günün geldi mi ki erken değil mi daha,inşaallh yerleşme falandır ya :16:
Selinam aşılamaya karar vermişsin cnm inşallah bebişin gelir aşılama vesilesiyle:16:
Derdam esmaya maşallah cnm ya Allah nazarlardan saklasın:nazar:
Boncugum sen napıyosun cnm ne var ne yok sende pek gelmiyorsun sanırım
Kardelen49um geldi mi ürünler,inşaallah senin vesilen olur cnm inşaallahhh
Derinim sen naptın cnm kesilmiş senin adetinde hayır olsun inşaallah aslında bi doktora gitsen muayeni olsan kafanda soru işareti kalmaz,anlamadım ben lh fazla mı senin eğer öyleyse tedavisi yok mu cnm?
Lagrima yazmamış bikaç gündür işi mi vardı?
Ranam sen benden bi kaç gün büyüktün cnm ama sanırım ultrasona göre seninde öyle çıktı dimi
Elixsirim cnm başladın mı sen bebişe bişeler almaya,ha birde gönderdiğim msn varya açamıyorum ben şahsi msnimi gönderdim özelden ok?
Kız birsennn senin facen neden yok bende hee emre paşamı görcem ekleyiver kuzuşş
Kızlarr bende ağladım sızladım sonunda dün doktora gittim,kalp atışlarını duymadım ama gördüm pıt pıt atıyordu,Rabbim inşaallah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu çok değişik bi duygu ama ultrasonda daha küçük çıktı sata göre:S
canım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel... inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alacagın günleride görürsün....
merhaba kızlar nasılsınız yine kimse yok.Umre işimiz netleşti ramazanın 10.günü gidiyoruz inşallah.Anatolıacım sıvı olana başladım bozulmamış gidene kadar biter herhalde böğürtlen kökünede başlarım ama adet düzenleme çayına başlamıycam.Adet düzenimin değişmesini istemiyorum bu ay onu içince erken gelir muhtemelen.Rabbim şifa eyler inşallah.Nerdesiniz millet ebrarım çok özledim gel gayrı yaaa
hayırlısıyla gidip gel canım daha var ama ben şimdiden söyliyim dedim...benide ekledigin icin listene cok teşekkür ederim allah razı olsun kardelencim...rabbim butun dualarımızı kabul eder inş...
selamun aleyküm canlarım.. nasılsınız?? hayatımızda iyiye doğru giden gelişmeler var.. :1:annemi ikna ettim ettik daha doğrusu taşınacagız hep beraber çocuklarınıda babalarına bırakacagız babası baksın parası var isterse bakıcı tutsun ister anneannelerine göndersin ister teyzelerine artık bizi bağlamıyor maksimum 1 ay daha sabredeceğiz inşallah.:52: çünkü bu şekilde olmadıgını annemde anladı artık..huzurun olmaması mutlulugun olmaması sıkıntı stres bizi kötü yönde etkiliyordu annemde sonunda anladı.çokkk şükürrr..

şimdi bir soru soracagım sizlere bu oturdugumuz binadan 5 bina ötede evimiz var oraya mı taşınsak? yoksa başka bir semtten kredi çekip ev mi alsak daha iyi olur? 5. bloga taşınmak biraz istiyorum biraz istmiyorum..istiyorum yaptırıcam falan cok güzel olacak eşimde çok seviyor bu semti büyüdüğü yer ama istemiyorum bir yandanda cünkü 5 bina var arada annemin eli hep üzerlerinde olcak cat kapı gelebilecekler ..bu olsun istemiyorum kafalarına estiğinde gelmesinler, gelemesinler.. en az iki vesait olsun aramızda.. uzağa gidersek eski semtimize gideriz 25 senemin geeçtiği o yere daha iyi olur aslında cevremiz hep orda çünkü.. ama kararsız kaldık .. Rabbime sığındık en güzel şekilde ayarlasın..
sizde dua edin Yaradan neresi uygunsa orayı kalbimize sindirsin.. bu kadargelişme olması bile beni mutluetti, hanginizin duası kabul oldu bilmiyorum ama sıkıntılarım kayboluyor gibi.. Rabbim hepinizden razı olsun.. çokşişirdim kafanızı,canınızı cok sıktım..
sizlerede anlatmasam içimde patlardı sanıyorum hasta olurdum ki anlattıgım halde hasta oldum...
neyse gelişmeler şimdilik bu kadar gibi..

AnaToLia_ canımmerak etmişsin sağol annemi de aldım akçakocaya gittim 4 gün hava değişimi olsun bizede diye.. iyi geldi.. kararlarımız alındı dediğim gibi.. bundan sonra görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
canım iyi olmana sevindim...rabbim bozmasın...hakkınıda hasyırlısı neyse o olsun...
uzun bi aradan sonra geldim kızlar kusura bakmayın zor günler gecirdim ALLAHIM daha kötüsünden korusun : anlatıpta kimseyi üzmek istemedim büyük sorunumuz yok derken asıl büyük sorun bizde cıktı

kardelen49 umreye gidiyomuşun ALLAH kabul etsin benim içinde orda dua edersen cok sevinirim bide kullandıgın şey ne yumurtalara iyi geliyosa bende kullanıyım yok zannediyodum ama cok ihtiyacım var

anatolyam hamilesin tebrik ederim canım ya hayırlı ugurlu olsun darısı başıma olsun İNŞALLAH ne yaptın biraz anlatsan bişi kullandınız mı kız

selena aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun emeyinin karşılıgını alırsın İNŞALLAH

lagrima sizin işede kolaylık diliyorum

kızlar cok gecmişe gidemedim unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın kendinize iyi bakın kızlar hoşcakalın...........​
canım hayırdır ya ne olduki...inş her şey yoluna girmiştir kendine iyi bak...
selam kızlar,bugün benim için üzücü bi gün oldu malesef,dedem vefat etti,çok yaşlıydı,alzımer hastasıydı ama genede üzüntü verici bi durum.:14::14::14:
başınız sagolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin...
kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
kayram lütfen moralini yüksek tut allahımın izniyle bu asfer hayırlısıyla saglıklı kucaklıycaksın bebişini inş..dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..kendine iyi bak...
slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın:71::71:
beni unutmuşsun ama affettim:))...nasılsın canım görüşmeyeli gecmişe bakarken moralin bozuk oldugunu okudum yanlış hatırlamıyorumdur inş... şimdi iyisindir inş kendine iyi bak..
mrb kızlar ben geldimmmm tatil bitti artık evimdeyimmmmmmmm:
boncugum beni sormuşsun canım geldim artık insanın evi gibisi yok valla sen nasılsın?
selinacım aşılama yaptırmışsın inş rabbim miniklerini göndermiştir sana dualarım seninle
anatoliacım hamilesin yanlış okumadıysam eger hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin
derdanurcum bebegini gördüm canım çok tatlı maşallah saglıkla büyüt inş yavrunu darısı diger arkadaşlara olsun inş
lagrimacım çocuk meselesi halloluyo gibi inş kafanız rahat eder annende üzülmez çok fazla rabbim sizede hayırlı bi yer nasip etsin orda güzel bi ömür geçirin inş yeni yer yeni hayat ve bebek:)
ebroşum nerelerdesin canım öglende geldim baktım yoktun tatildemisin yoksam ?
derinim çok geçmişolsun üşütmüşsün allah şifa versin kib öptm cano makbuşla konuşursan slm söyle ..
kardelencim deden vefat etmiş allah rahmet eylesin üzüldüm :(
diger kızlar sizlerde inş iyisinizdir geçmişe fazla bakmadım gökce uyuyo her an uyanabilir die aklımda kalanlara yazdım hepinizi öpüyorum kimse yok bende kk da dolanıp sonrada uyumaya gideyim :)kib :16::16::16:
hoşgeldin canım mınik gökcemizde baya büyümüş maşallah...bu arada hstaymış kuzucuk cok gecmiş olsun şimdi iyidir inş...
selam kızlar nasılsınızz:
bugun benim doğum günümm:24::24::24:
tam 26 olum :37:
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm:36::36:
canım benim dogum günün kutlu olsun neice mutlu yıllara ogluşun ve eşinle inş...
selamun aleykum kizlar:

hepiniz iyisiniz insallah?ben hafta sonundan bu yana yatiyorum:43:dolayisiyla tatilin pek guzel gittigi söylenemez:50:ceyranda kaldigim icin belim tutuldu:43:hastanelik oldum,yuruyemiyorum..neyse bunada hamdolsun....yasanmasi gerekmis yasiyoruz:5:bugun birazdaha iyiyim sukur,ama hala yuruyemiyorum,simdi bile yatarak yaziyorum size:14:hafta sonu dönuyoruz kismetse....:62:

son iki sayfayi okudugum kadari ile.....

iksirim dogum gunun kutlu olsun:
selinam asilaman hayirli olsun,dilerim bebisin seninledir:61:
kardelen49 umre isin olmus,cok sevindim..gitmeden görusebilecgimizede sevindim canim :69:
kardelenim deden vefat etmis basin sagolsun,ayrilik acisini yasayan biri olarak rabbim sabirlik versin diyorum canim,dedenin mekani cennet olsun:5:
ebrarim bugun donecekmis,saglicakla evine kavussun insallah...özzleeediiiiiiim:69:
diger kizlar kusura bakmayin rahat yazamiyorum yatakta:5: hepinizi öptum
canım cok gecmiş olsun kendine iyi bak agır işler yapma öpüyorum seni...
eboş bugün bana anlattı neler yaptığını,yarında size anlatır inşallah.
evet kızlaaaaar,sonunda ebrarla buluştuk,tabi ikimizde şok geçirdik sanırım ki,öyle sessiz sedasız durduk baya bi,,yani çok sıradan şeylerdi konuştuğumuz,sonra tam açılıyoduk kiiiiii,gitme saatlari geldi.
ama çok güzeldi,ben çok mutlu oldum,keşke daha uzun kalabilselerdi.
eboşum,inşallah eve varmışınızdır artık canım.:16:
oh ne güzel ya eboşumla buluşmuşsunuz inş bizlerde bir gün görüşürüz...
Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker

uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin
sagol canım tekrardan..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emirQUOTE]
sevcanımmmmmmmmmmmm inan cok sevindim canım duygularımı anlatamıyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...kendine ve bebişine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni..
kardelenim selam kuşum..seni altta görüyorum ama şimdi çıkıyom canom...magazayı kapıcaz yavaş yavaş..öptüm seni:38:

kızlar hepinizi çok öpüyorum..böyle gündüz giremesem naparım bilmiyorum...telefondan gece giriyorum fakat sadece yarım yamalak okuyabiliyorum..giriş yaptıgım halde yazma panosu gelmiyor..neyse hoşçakalın böyle idare edicez artık...

sevcanımm kuşumm,hep diyodun ya hamişlere pc yasak o yasagı şimdi ben koyuyom sana,fazla kalmak yok pc de anlaştık mı..sadece bizi merakta bırakma hergün selam ver yeter kuşum..çok öptüm senide...

ebrarım evine geldinmi acep cano ya..tükkandan arıcam aslında ama geldiyseniz rahatsızda etmek istemem yorgunsunuzdur zaten..neyse çok özledim seni bitanem anlatamam...:5:
derinim nasılsın canım gecen msn den cıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma inş küsmemişsindir...hep aklım sende kaldı acaba yanlış anlamışmıdır diye ...ne düşünüyosunuz karar verdinmi ne yapacagına hakkında hayırlısı olsun canım cok öpüyorum seni...
sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah:70:
:64::
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok..QUOTE]
canım inş atlatırsın en kısa zamanda zor günleri bizde seni özledik öpüyorum cok...
uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim :29:.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu :1:birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş :29:
eboşummmmmmm hoşgeldin canım seni gördügüme sevindim...tatilinde iyi gecmiş ne güzel bundan sonra bol bol görüşürüz inş ben hepinizi cok özledim iyiki varsınız cok öpüyuorum seni tatlım..
kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla
oy yerim ben o keltoşu maşallah resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz canım..
mrb kızlar, biz doktordan geldik. Çok şükür bugün 32+0 olduk... bebişim 42 cm. 1.800 kg olmuş. bebek tersdi, doğum konumuna gelmiş. enfeksiyonum geçmiş.
istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben sezeryan istiyorum dedim. eğer dayanırsan dedi 38. haftasonunda alırım dedi. bakalım hayırlısı çok sevindim

oh canım ya cok sevindim her şeyin yolunda gitmesine hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...

kızlar bende evimdeyim artık hepinizi cok özledim inş bol bol görüşürüz bundan sonra...ben doktora gittim kıstim hala duruyo...adetten sonra doktora gitcem yine bakalım ilacla yok olur inş..bu arada ben bu ay korunmayı bırakcaktım ama kist korkutuyo beni...napayım sizce kıst eriyip gidene kadar korunsammı bi zarar verirmi...rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu mubarek günlerde yüzümüzü güldürsün...hepinizi cok öpüyorum :16::16::16:

canımmmm bizde seni çok özledik walla iyi haberlerine çok sewindim ......:16:
sagol canım benim...bebişinde iyiymiş maşallah...ranacım sen bu ay ateş olcumu yapmıştın dimi ilk ayda tuttu yani...bende ilk yaptıgım ay hamile kalmıştım ama olmadı...rabbim melegini korusun..:nazar::16:
maşallah birsencim büyümüş bu minik oğlan çokda güzel pozlar vermiş yavlum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah kardeloşum özledim kız sizleri kimseler yok terkedilmiş kasba gibi oldu.

Neyse sevindim derinci en azında çözüldün ama ya bu testler neden böyle kız bişey varda Allah korusun kanama falan olmasın ne biliyim aklıma geldi.İnşallah rüyaların hayırlara gelsin cano...

Canım hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz inşallah doğru valla patron tatilde bizlerde yaydık...

Aman canım sen kendine bu aralar dikkat et biz seni biliyoruz hiç yanlış anlarmıyız.Devlete gitsen en azında bakarlar.

Aman neyse çok şükür canım kolay gelsin sana.

Sevindim pelincim çok şükür herşey yoluna giriyor inşallah bu sene bitmeden gelicek bebişin içimden öyle geldi...

Hayırdır derincim neyin var bak merak ettim şimdi seni...

cok sagol canım ya agzından bal damlıyo inş dedigin gibi olur...rabbim inş en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür...:16:

Banucum teşekkürler Bende memnunum valla doktorumdan. Senin bahsettiğin svnprlk arkadaşımızın sorunu neydi dşükmüydü benim gibi acaba
Onunda bir kere düşük oldu klomenle hamile kaldı detaylarını gelince anlatır.

ay canım ya kaşıntı harici iyiyim çok şükür.ama dr u gördükten sora geçiyo kaşıntıda sanırım.10 dk öncesine kadar kavuruyodu beni ama iyi şimdilik bişe hissetmiyorum.5.ci günümdeyim.şafak 12 :97::97::97::97:
Hadi bakalım inşallah tutunmuştur sakın yorma kendini canım.

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız?
Gökçe büyümüş maşallah annesi öp bizim için
Birsencim bebeklerimize ve ablamızada dua ederim inşallah hayırlı evlat olsunlar diye
Ebrarım yakalayamadım seni bi türlü tatil güzel geçmiş oh ne güzel bol bol enerji toplamışsındır
Selinam dr a gitmen iyi olmuş çekilmiyo o kaşıntı yaa.İnşallah ilaçlar iyi gelir bi dahada tekrar etmez.
Anatolıacım ben bu böğürtlen köküne devam edemiycem 2 gündür midemi bulandırıyo iyice.Artık alıştığımı zannediyodum ama midem almıyo artık.Eşim içinde onu ameliyat eden dr la konuşucam bugün ulaşabilirsem.
En iyisini yaparsın bakalım ne diyecek.

cnmm benım ewett hislerımızde yanılmadık rabbıme şükür katılıyorum halaya:))))
:64::64::bıraz da pop
:66::66::66::

cnmm teşekkurlerrrrr.darısı başına.aramıza da hoşgeldııınnnn...
yok cnm benım duzensız reglım daha 6 gun war ama kan yaptırdım cıktı sonuç.
klomen kullandım bu ay.

amın cnm sen de aramıza hoşgeldıınn darısı başına ve tüm arkadaşlarımaa....

amın ınsallah canımmmmmm sen de kısa zaman ıcınde alırsın kucagına ınşallah.aramıza hışgeldın bugun bereketle öğrendım haberı ne çok aramıza yenı katılan war yahuuu:66::66::66:

amın cnmmm sağolasın haydı gelıyorummm arkandan
:64::64::64::64::64::

sağol cnm ınşallah HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA.TÜM ARKADAŞLARIMIN DARISI BAŞINA.DUALARIMDASINIZ ZATEN SUREKLI HALA DA EDECEĞİM CANLARIM BENIMMM
fazla zıplama yeğenimize birşey olmasın allaha emanet ol canım

hoşgeldin canım kendini özlettin inşallah güzel haberlerle gelmişsindir .
kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla

şimdi emremiz kelmi oldu yerim onun o kel kafasını kuzum ya mevlm korusun emremizi:emir_bebek::nazar:

kardelen49 kullanıcısından alıntı
Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker
uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

beni ve arkadaşlarımızı düşündüğün için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden .rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

semraozsoy ebrar_53+ samyeli26 birsen29

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr sizi gördüğüme çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46:

kardelen 5233 başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah geç oldu kusuruma bakma canım birkaç gündür evde yokum yani gündüzleri yokum arkadaşımın dükkanına bakıyordum çok yorulduğumdan burayla ilgilenemedim geçmişide okuyamadım arkadaşların yazılarından okudum rabbim sabırversin ailenize

Back
X