kızlar ben şimdilik kaçıyorum,gece hala burda olursanız görüşürüz inşallah.
iyi geceler canım hayırlı sahurlar çok öptüm seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım aslında çıktı biraz göbüşüm gören aaaa diye şaşırıyor baya belli diyeinş hareketlenince dahada alışcaz birbirimize.....
maşallah canım dahada büyüycek karnın inşallah
olsun olsun buda hamıslıgı güzel yanları umarım en kısa zamanda düzelır cnm darısı bıze sen nezamandır ıstıyodun ranamçok şükür iyiyiz teyzesi geçen haftalarda baya bi zorladı beni ama bu hafta daha rahattım inş daha da rahatlarım mide bulantım yawas yawas azalıyor gibi ama kokular hala çok etkiliyor o yüzden kendimi hep tok hissediyorum yemek yiyemiyorum.....
böyle idare ediyoruz işte ....
sıcak degıl cano ya buralar sadece ortam sıcak haylı :97:canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))
amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıl
öyle tabi kuzum amin cümlemize inşallah
allah hayırlı bir eş nasip etsin önce sonrasındada hayırlı evlatlar canımen çok istediğim şey anne olmak ama daha çok uzun yıllar var galiba önümdedaha öncesinde uygun bir eş bulmalıyım oda kolay olmayacak galiba :85:
He bu arada tickerı yapmamamın sebebi nazar falan değil he yanlış anlaşılmasın eboşla konuşmuştuk biz sanki malum olmuş gibi daha bişe belli değildi o zaman biraz zaman geçsin öyle yaparız diye konusuyorduk ordan kaldı öyle işteee:)
olsun olsun buda hamıslıgı güzel yanları umarım en kısa zamanda düzelır cnm darısı bıze sen nezamandır ıstıyodun ranam
sıcak degıl cano ya buralar sadece ortam sıcak haylı :97:
amin canım inşallahewet ablacım inş o günleri görmekta nasip olur ....
hımmm hayırdır inşallah merak ettim kuzumolsun olsun buda hamıslıgı güzel yanları umarım en kısa zamanda düzelır cnm darısı bıze sen nezamandır ıstıyodun ranam
sıcak degıl cano ya buralar sadece ortam sıcak haylı :97:
Kesin hepiniz msndesiniz kimse konuşmuyor,bnmde msnim çalışmıyor baskın yapamıyorum![]()
AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...
ohhh mis gibi insanın ewi gibi yok wallahi....
zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahi
nasılsın canım ???
BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
EMRECİĞİ kocaman bi öp yerime ayy mis gibi kokuyordur yaa.....
ranacım inşallah sende alırsın mis kokuluyu kucağına ama arada kusmuk kokuyo
He bu arada tickerı yapmamamın sebebi nazar falan değil he yanlış anlaşılmasın eboşla konuşmuştuk biz sanki malum olmuş gibi daha bişe belli değildi o zaman biraz zaman geçsin öyle yaparız diye konusuyorduk ordan kaldı öyle işteee:)
canım iyi uykular sana öpüyorum çok hayırlı ramazanlarben yatıyorum uykumuz geldi .....
hepinize tekrar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ....
sahurda giremem büyük ihtimal hepinizi öpüyorum ....hayırlı sahurlar.....
kuzum sendemi sahuru beklemiycenmi :))Bana müsade canlarım o zaman ben kaçar,hepinize hayırlı sahurlar diliyorum,Rabbim en kısa zamanda inşaallah bu ayın yüzü suyu hürmetine sizinde yüzünüzü güldürür,bebişlerinizi gönderir.Aminnnn
Kardelen49um senden biri için dua isteyebilir miyim bi ara müsait oldugun zaman faceden ya da burdan mesaj atarsan sevinirim cnm bnm...
Kızlarr hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
tamam kuzum iyi geceler allahıma emanetsin öptümmmkızlar ben kacıyorum sımdılık sahıra doğru görüşürüz ınsallah hayırlı ramazanlar canlarım
amin kesinlikleAllah herşeyin hayırlısını versin ticker olmasada olur