Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

en çok istediğim şey anne olmak ama daha çok uzun yıllar var galiba önümde :25: daha öncesinde uygun bir eş bulmalıyım oda kolay olmayacak galiba :85:

He bu arada tickerı yapmamamın sebebi nazar falan değil he yanlış anlaşılmasın eboşla konuşmuştuk biz sanki malum olmuş gibi daha bişe belli değildi o zaman biraz zaman geçsin öyle yaparız diye konusuyorduk ordan kaldı öyle işteee:)

çok şükür iyiyiz teyzesi geçen haftalarda baya bi zorladı beni ama bu hafta daha rahattım inş daha da rahatlarım mide bulantım yawas yawas azalıyor gibi ama kokular hala çok etkiliyor o yüzden kendimi hep tok hissediyorum yemek yiyemiyorum.....:50:
böyle idare ediyoruz işte ....
olsun olsun buda hamıslıgı güzel yanları umarım en kısa zamanda düzelır cnm darısı bıze sen nezamandır ıstıyodun ranam

canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))

amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıl

öyle tabi kuzum amin cümlemize inşallah
sıcak degıl cano ya buralar sadece ortam sıcak haylı :97:

en çok istediğim şey anne olmak ama daha çok uzun yıllar var galiba önümde :25: daha öncesinde uygun bir eş bulmalıyım oda kolay olmayacak galiba :85:
allah hayırlı bir eş nasip etsin önce sonrasındada hayırlı evlatlar canım
He bu arada tickerı yapmamamın sebebi nazar falan değil he yanlış anlaşılmasın eboşla konuşmuştuk biz sanki malum olmuş gibi daha bişe belli değildi o zaman biraz zaman geçsin öyle yaparız diye konusuyorduk ordan kaldı öyle işteee:)

evet kuzum çok iyi hatırlıyorum biraz daha geçsin zaman yaparsın ensüperinden inşallah

olsun olsun buda hamıslıgı güzel yanları umarım en kısa zamanda düzelır cnm darısı bıze sen nezamandır ıstıyodun ranam

inş canım darısı sizlere olsun inş....
ben 9 ay bekledim canım çok şükür fazla bekletmedi kuzucum .....
RABBİM ol demiş oldu yani bi wakti zamanı warmış .....

ewet ablacım inş o günleri görmekta nasip olur ....
amin canım inşallah

hımmm hayırdır inşallah merak ettim kuzum :34:
Kesin hepiniz msndesiniz kimse konuşmuyor,bnmde msnim çalışmıyor baskın yapamıyorum :(

yok beee burdayımda yetişemiyorum kuzum gerçi msnmde açık emme

AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...
ohhh mis gibi insanın ewi gibi yok wallahi....

zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahi :1:

nasılsın canım ???

BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
EMRECİĞİ kocaman bi öp yerime ayy mis gibi kokuyordur yaa.....

ranacım inşallah sende alırsın mis kokuluyu kucağına ama arada kusmuk kokuyo

ben yatıyorum uykumuz geldi .....
hepinize tekrar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ....
sahurda giremem büyük ihtimal hepinizi öpüyorum ....hayırlı sahurlar.....

Bana müsade canlarım o zaman ben kaçar,hepinize hayırlı sahurlar diliyorum,Rabbim en kısa zamanda inşaallah bu ayın yüzü suyu hürmetine sizinde yüzünüzü güldürür,bebişlerinizi gönderir.Aminnnn

Kardelen49um senden biri için dua isteyebilir miyim bi ara müsait oldugun zaman faceden ya da burdan mesaj atarsan sevinirim cnm bnm...

Kızlarr hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

Birsenimm çıkmadan yazayım kuzumm doğum günün kutlu olsun Rabbim oğluşunla,prensesinle,eşinle nice mutlu seneler geçirmeni nasip etsin,hayırlı ömür nasip etsin inşaallah.... Öptümmmmm

Allah herşeyin hayırlısını versin ticker olmasada olur

$resimli-dogum-gunu-mesajlari-8.webp$dogumgunu44.webp$untitled.webp

doğum günün kutlu olsun birsenim evlatlarınla ve sevdiklerinle nice güzel yaşlara

ben yatıyorum uykumuz geldi .....
hepinize tekrar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ....
sahurda giremem büyük ihtimal hepinizi öpüyorum ....hayırlı sahurlar.....
canım iyi uykular sana öpüyorum çok hayırlı ramazanlar
Bana müsade canlarım o zaman ben kaçar,hepinize hayırlı sahurlar diliyorum,Rabbim en kısa zamanda inşaallah bu ayın yüzü suyu hürmetine sizinde yüzünüzü güldürür,bebişlerinizi gönderir.Aminnnn

Kardelen49um senden biri için dua isteyebilir miyim bi ara müsait oldugun zaman faceden ya da burdan mesaj atarsan sevinirim cnm bnm...

Kızlarr hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
kuzum sendemi sahuru beklemiycenmi :))
neyse yat dinlen çok çok öptüm iyi uykular
kızlar ben kacıyorum sımdılık sahıra doğru görüşürüz ınsallah hayırlı ramazanlar canlarım
tamam kuzum iyi geceler allahıma emanetsin öptümmm
Allah herşeyin hayırlısını versin ticker olmasada olur
amin kesinlikle

Back
X