iyi cnm sen nasılsın>*?? yeğenimiz nasıl???
ewet cnm ewden çıkmamak en iyisi.klima takılamadığından dolayı ufo aldı eşim ben de arada onu çıyorum cnm.çok fena olmuyorum sıcaklardan
aa cnm görmedim yazını afdersın.cnm walla nete son adet tarihimi yazdığımda nisan 8 çıkıyor.hayrlısı cnm haftaya dra gidp kesemızı gorelım de bakalım
ben makarna ve mercımek yapacagım cnm.hamılelıkte pirinç,yeşil mercımek gibi baklıyat tüketımı cok onemlı her hafta pişir pırınc corbası ve yeşil mercımek cnm olur mu*
cnm benım eşim pipiriklı cıkıp alır ama ben kıyamadım

dediğini yaptım baştan popma surdum goğsüm yerıne.ama yok koku gıtmıyor burnumdan kalktım yaptım bıseyler

ewet cnmm sorma kızım yazacaktım allah mı soyletı ne

yawrum babasına kıyamadı o saatte kalkmasın dıye...
ewet cnm bırsenın dedıgı gıbı yapılır göğüse ya da popoya surulur avuç yalanıp.ama baktın gördün ki hala canın istiyo hiç yalanmamak lazım cnm yemek lazım canınn ıstedıgını ben gibi0

cnmm geçmiş olsun.msnden selam yazdım sana dun eşin duşta oldugunu soyledı cnm.ozur dıleyıp selam soledım sana...
içine sindiyse ona gıt cnm o cok onemlı.yaptım walla canım aklımda duracağına midemde olsun nabayım toprağım
hayrlısı cnmm hafı bakalım inşallah bu kez miniğin gelır cnmmm allah gönlüne göre wersin

he he ewet cnm masrafsız gebe ben :))))
iyiyim ben de cnm şükürler olsun.aşınız olmuş ağlamıştır kuzum yaa

(
senle bix hamurlardan gitmişiz cnm heee :)))
cnmm e o hayvanlar yemlerını de gormezler kı bulanık suda beyaaa

ben hergun su değştırıyorum yemden hemen pıslenıyor.merak edıyorm koca danalarınızı cnm koy hadııı
hahaha

geliyim ben temızlıyım cnmm
becerebılmıssın cnmm maşallah yaaa koca dana olmuş bunlarrrrr gerçektennn el kadarlar yaa.benım yawrular ne zaman o hale gelır bılmem artık.cnm neyle beslıyorsunuz ..kaç yılda bu hale gelmışlerdı demiştın sen????
ayy cnm benım sen zaten oylesıne gıtmıstın.işe yaramadı.içine sınen dr undan şaşma cnmm.dediğin gibi araştırma yapğıyorlar baska bırsey yok.cnm gıt kendı dr una bıswer.ozelden de yazmıstım cnmmm herseyın heyrlısı esın de cok ıstıyormus bak.oo ben cok gordum akrabalarımdan asker beklerken yawrusunu buyuten.hersey kısmet cnm bnm
cnm akşam cepten okudum yazını dua ettım ınşallah yıı gecmıstır amelıyat su an durumu nasıl eşinin???
abla aynbı koktu dıye o sekılde yaptım ama dedıgın gıbı baskasının yaptıgı daha tatlı olurçesım dedı gıdıyorm dıye yok dedım onlamı ugrascm kızartmaya.hem yapan kısı kızartma degıl sacda yapıyor sankı dedım

dedım mutfak camından seslen kım hamur yapıyor dıye ıste dedım

buyuk ıhtımal karsı bınadakı usttekı yapıyor dedım...brawo ayrıntısına kadr bılıyorsun kımın yaptıgını dıyor cocuk

ayy gıtmıs dananın bırı cnmm..ewet onlar uyanık bızımkıler de hep ust uste cıkıp tırmanmaya clşıyorlar.uyanık seyler...e nerde acaba sızınkısı ya merak ettım:26::26:
geline bak sen en ıyısını o demiş hehe