Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim burdayız şekerim.hoşgeldinn.arada başka topikleri geziyorum ben.ama yeni bişey yazıldımı damlıyorum topiğe.şafak 5 hadi hayırlısı canım inşş.sende regl olmuşsun seviniyorsun çünkü gününü şaşırmadan geldi diye sanırım.tabi bebiş yoksa düzenli adet görmek en güzeli.insanı strese sokmadan gelmesi.

Selina çok güldüm bu mesajına.Kadıncağız aylardır bu adeti bekliyodu nihayet olmuş.:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Garipçim gözünaydın valla ben bile sevindim gelmesine:66::66:

Garibim çok marifetli değilimdir ama elimden geldiğince yaparım bişeyler.Bugün pazarımız var sonrada yaprak sarcaz bugün eltimle yarın davetimiz var inşallah gece görüşmek üzere.Dün mantı bugün sarma hamişler siz okumayın bu mesajları:77:

benim eşimde kızıyo fazla girmeme şimdi hasta olduğu için kızamıyo heheh :)aslında beni düşünüyo boynumda düzleşme olduğu için eğilmemem gerek ama ne yapim yaa sizinle konuştukça rahatlıyorum.
haklı o zaman eşin canım dikkat etkendine...benimki kendi icin burda oturmama kızıyo ama dün cok yorulmuışum ilk defa bu sabak 12 yi geciyodu saat kalktım...bende buraya girmeden yapamıyorum icimde boşluk oluyo sanki...
Gel canım beklerim seve sevede yaparım facede gördüğüm tatlılardanda ben isterim ama kız onlar ne öyle.

İlk 3 ay çok normal canım kardeşimde öyleydi.

Çok sevindim canım çok şükür iyi olmasına.

Sevcancım kardeşimde 3 ay birazcık kaçırdı ama sonra çok dikkat etti diet gibi yedi 12 kilo aldı çoğuda ödem çünkü ayakları poğaça gibi inan canın istediğini dahi yemedi dondurma çok sever onu hafta bir yedi yani aşerme olyını birazdan bizler çıkarıyoruz sende dikkatli git hem kilo almak bebeğede zararlı canım tabi bu benim fikrim kardeşimden gördüklerim.

İyigeceler pelincim tatlı rüyalar.
banucum nasılsın canım ...
bende cikiyorum kizlar,,,islerim var biraz yavas yavas temizlik yapmaya calisicam:10::10:
canım adet olmuşsun inş bidaki aya hayırlı haberler vermeyi nasip eder allahım...
merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza??
hoşgeldin canım aramıza kendinden bahsedermisin biraz...
Garibim çok marifetli değilimdir ama elimden geldiğince yaparım bişeyler.Bugün pazarımız var sonrada yaprak sarcaz bugün eltimle yarın davetimiz var inşallah gece görüşmek üzere.Dün mantı bugün sarma hamişler siz okumayın bu mesajları:77:

selam canım nasılsın...oh ne güzel afiyet olsun kardelencim...

ebrarım ugramamışsın canım ya görüşemiyoruz kac gündür...

selinacım 5 gün kaldı demek in hayırlı hberler veririsin bizlere haycanla bekliyoruz...

sinemim sen nasılsın kilo alacaksın tabiki canım yeterki bebiş iyi olsun...

derinim miszfir olarakmı giriyosun canım ya özledik seni artık görmek istiyoruz buralarda...

herkese hayirli sabahlar kizlarr....dun iftara davetliydik,gunduzde arkadaslarimla beraberdim,aksamda gec gelince ugrayamadim...neyse dun gece cok muhabbet etmemissiniz zatiiii,cok sey kacirmamisim:)))
bu arada benim beklenen adetim tesrif ettiler,üzerimden tonlarca yuk kalkti sanki,hic bu kadar adet olduguma sevinmemistim:))))))

berrincim esin ameliyat olmus,gecmis olsun..
derincim yeni kararlar almissiniz esinle,hakkinda hayirlisi olsun canim...
ebrarim dun islerin varmis,aksamda davetin ugrayamamissin,sende benim gibi uyudun herhall:)))
selinacim demek 5 gunun kaldi,hadi bakalim umitliyim senden......
boncugum davul calmamissin kimse yok diyeee,bu aksam kalabalik olurda calarsin ins küsme küsme:)))
kardelencim temizliklerin bitmedimi daha,ugramiyorsun heccc.....
kardelen49 masallah hamarat hatun,manti yapmis,afiyet olsun..:)
sevcanim canim pisi cekmis,bizim oralarda pisi derler hamur kizartmasina,benimde en sevdigim seydir,peynir ile muhtesem bir ikili olurlar..ama sadece tr de yiyebiliyorum:((((
banum ins sonuclarin guzel cikar canim..
lagmiracim bence esinle izlediginiz filmden etkilenmissiniz,korkularinin ustune gitmelisin sen korktukca daha cok kötu olursun,7 ayetel kursi,7 felak,7 nas surelerini oku canim.ayrica cevseni takmaktan cok okumak daha cok korur seni,hergun oku canim..
iksirim demek sistin,eee olucak o kadar canim,kac kilo aldin simdiye kadar?
birsenim ve derdam sizler nasilsiniz bakim dünurler:)
13 kilo aldım cnm belkide geçmiştirr tartılayım yazarım:37::37:

aklimda kalanlar bunlar unutuklarim varsa affolaaaa:)))))))))))))

şimdik 13kilo aldım ama daha alırım sanırsamm:37::37:

okuma cnm :) ama gözünde kaymıyormu? merak etmyormusun? :D ben çatlarım hani..

nas felak ayetel kürsi ama sizdende bekliyorum..
Valla bakmıyorum kız konuyu çaktım bakmaz oldum sana.

herkese hayirli sabahlar kizlarr....dun iftara davetliydik,gunduzde arkadaslarimla beraberdim,aksamda gec gelince ugrayamadim...neyse dun gece cok muhabbet etmemissiniz zatiiii,cok sey kacirmamisim:)))
bu arada benim beklenen adetim tesrif ettiler,üzerimden tonlarca yuk kalkti sanki,hic bu kadar adet olduguma sevinmemistim:))))))

ebrarim dun islerin varmis,aksamda davetin ugrayamamissin,sende benim gibi uyudun herhall:)))
boncugum davul calmamissin kimse yok diyeee,bu aksam kalabalik olurda calarsin ins küsme küsme:)))
sevcanim canim pisi cekmis,bizim oralarda pisi derler hamur kizartmasina,benimde en sevdigim seydir,peynir ile muhtesem bir ikili olurlar..ama sadece tr de yiyebiliyorum:((((
lagmiracim bence esinle izlediginiz filmden etkilenmissiniz,korkularinin ustune gitmelisin sen korktukca daha cok kötu olursun,7 ayetel kursi,7 felak,7 nas surelerini oku canim.ayrica cevseni takmaktan cok okumak daha cok korur seni,hergun oku canim..

İnşallah canım.

Selam kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım gecmişin ama bir kısmına baktım. Selina son 4-5 gün kalmış galiba hadi bakalım Sevcan sen bu hafta cumartesimi gidiyodun canım doktora.

Bu arada bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım ama daha cok yeni dün akşam çok sevindim.

Ben sahura kadar oturuyorum ama arkadaşım geliyo bizde 2 akşamdır. Sahura kadar oturuyoruz muhabbet falan giremedim

Ramazan nasıl gidiyo benim iyi cok şkür sadece biraz susuzluk o kadar ama o da fazla değil yani

Akşam menüleri hazır mı?

epey oldu gireli ama oku oku bitiremedim bugün maşallahınız varmış ayrıca bu dostluk ve kardeşlik çok duygulandırdı beni allahım hepinizden razı olsun okadar iyi anlıyoruzki birbirimizi dualar dilekler varmı bukadar güzel bişey .birbirimizi hiç görmesekde heran aklımızda ve dualarımızdayız .allahım ayırmasın bizleri .
özellikle BİRSENİM VE DERDAM süpersiniz ne olursa olsun bırakmadınız bizi sizi seviyorum tatlı anneler
kızlar geçmişi okudum ama alıntı alamadım kusuruma bakmayın gerçekten bugün biraz halsizlik vardı bende halada var bütün gün yaTTIm akşamda annemlere gittik .anca fırsatım oldu yani .
DERİNİM doktora gitmişsin ama hiç memnun kalmamışsın cano zaten varya bizde şans olsa erkek doğardık diycem :))sıkma canını kuzum inşallah herşey güzel olur .bide kararlarınız çok hoşuma gitti inşallah enkısa zamanda gerçekleştirirsiniz ve minişin gelir canım arkadaşım ..
PELOŞUM ağrı kesiciyi unutmuşsun neyseki çok şiddetli ağrın olmamış ilk günündü ALLAHIM kabul etsin canım öptüm m
SEVCANIM kıyamam sana yaa demek hamur çekti canın ah yakın olsaydıkda ben yapıverseydim sana gerçi çok kolayda yinede başkasınınyaptığı daha tatşlı olur ..
BANUM doktordan güzel şeyler duymuşsun çok sevindim dediğin doktor tvdede çıkıyo iyi bir doktor hadi bakalım hayırlısı kuum .buarada limonlu dondurmayı nasıl yiyosunuz ya ıyyy desem kızarmısın .bide seninle biara konuşalımmı ?
SELİNAM bugün tosbaları temizlemişsiniz hayvancıklar bayram etmiştir valla 1 yıl üstüne :)):))ya ben topice ondan çok giremiyom kuzum davulcu asistanıyım nasılda çaktın hemen :)))
GARİBİM BEN iyiyim kuzum sen nasılsın belin nasıl?tarifi istemişsin biara anlatıyım olurmu canımıniçi
KARDELOŞ sen nasılsın kuzum gördüğüm kadarıyla bugün moralmanın iyiymiş hep böyle oluver olurmu :)))
KARDELENİM sen naaptın kuzum temizlik bittimi ?
TUTİŞİM kuzum ben iyiyim sen nasılsın diycem pek keyifsiz gördüm yarın arıycam seni kuzum
BERRİNCİM şimdiden çok geçmiş olsun canım ALLAHIM şifa versin bebişe bir adım daha yaklaşıyosunuz negüzel
BİRSOŞ emre paşam nasıl kıyamam ona çok ağladımı aşı olunca
DERDAM esmacık yaramaz olmuş hee yesin onu teyzesi öp benim için
BONCUKUM şu uyku olayını halletde dön be kuzum özledim senide
İKSİRİM kocişin hastaymış çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin
UEBESLİ sen nasılsın canım bugece yoksun uykuya yenikmi düştün yoksam ?
LAGRİMA canım çok üzüldüm yaa istersen bi okun sen allahım korusun öyle bişey değildirde şeytanın vesvesesidir ama okunmakta fayda var canım

umarım kimseyi unutmadım kızlar buara acayip dalgınım oruç beni bu yönde etkiledi sanırsam bide çok başımdönüyo sizdede varmı ?
nedemek ebrarım gelmesek özlüyoz sizlerde bizim için önemlisiniz hepinizin yeri var sen iyisin ya hadi öptüm canım
Eki Görüntüle 233968 allah oruclarınızı kabuletsın canlarım:16:
davulcumuz iyimisin boncuğum ya eşine test yaptırdınızmı düzelme varmı ameliyat olalı baya oldu demi
Bunlar çok tatlı yaa ama biri kaçmış ayzık ya havancığa.

Derincim iyi bir ünüversite hasathanesine git sen bence hem belki orda sana raporda verirler infertilite olan yere git normal kadın doğumdan iyiler ve daha çok anşlıyolar.Tabi ya tek sen değilsin bir sürü insanın çocuğu var eşi asker eşinde hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.

Canım inşallah ameliyat güzel geçmiştir.

Konuşalım ebroşum ama bir türlü denk gelemiyoruz kız bana çağrı yapsana telim bozuldu ya yenisini alınca çoğu numara gitmiş sen çaldır ben arıyım bedavalarım var.

Ya bu aralar doktorlara gidiyorum ya ondan kalamıyorum geceleri ama bundan sonra inşallah gene gece nöbetindeyim bakalım yarın gidicem tahlil vericem inşallah temiz çıkar parothormonu dua edin kılar ne olur tümör falan olmasın.

Ayy çok üzüldüm ya.
banucum nasılsın he yakaladım bedavaların var demek bitiremedinmi
iyi cnm sen nasılsın>*?? yeğenimiz nasıl???
ewet cnm ewden çıkmamak en iyisi.klima takılamadığından dolayı ufo aldı eşim ben de arada onu çıyorum cnm.çok fena olmuyorum sıcaklardan

aa cnm görmedim yazını afdersın.cnm walla nete son adet tarihimi yazdığımda nisan 8 çıkıyor.hayrlısı cnm haftaya dra gidp kesemızı gorelım de bakalım
ben makarna ve mercımek yapacagım cnm.hamılelıkte pirinç,yeşil mercımek gibi baklıyat tüketımı cok onemlı her hafta pişir pırınc corbası ve yeşil mercımek cnm olur mu*

cnm benım eşim pipiriklı cıkıp alır ama ben kıyamadım :1: dediğini yaptım baştan popma surdum goğsüm yerıne.ama yok koku gıtmıyor burnumdan kalktım yaptım bıseyler:9::9:

ewet cnmm sorma kızım yazacaktım allah mı soyletı ne:9: yawrum babasına kıyamadı o saatte kalkmasın dıye...
ewet cnm bırsenın dedıgı gıbı yapılır göğüse ya da popoya surulur avuç yalanıp.ama baktın gördün ki hala canın istiyo hiç yalanmamak lazım cnm yemek lazım canınn ıstedıgını ben gibi0

:60::60:

cnmm geçmiş olsun.msnden selam yazdım sana dun eşin duşta oldugunu soyledı cnm.ozur dıleyıp selam soledım sana...

içine sindiyse ona gıt cnm o cok onemlı.yaptım walla canım aklımda duracağına midemde olsun nabayım toprağım:1:

hayrlısı cnmm hafı bakalım inşallah bu kez miniğin gelır cnmmm allah gönlüne göre wersin:42::42:

he he ewet cnm masrafsız gebe ben :))))

iyiyim ben de cnm şükürler olsun.aşınız olmuş ağlamıştır kuzum yaa :((

senle bix hamurlardan gitmişiz cnm heee :)))

cnmm e o hayvanlar yemlerını de gormezler kı bulanık suda beyaaa:60: ben hergun su değştırıyorum yemden hemen pıslenıyor.merak edıyorm koca danalarınızı cnm koy hadııı

hahaha:60: geliyim ben temızlıyım cnmm

becerebılmıssın cnmm maşallah yaaa koca dana olmuş bunlarrrrr gerçektennn el kadarlar yaa.benım yawrular ne zaman o hale gelır bılmem artık.cnm neyle beslıyorsunuz ..kaç yılda bu hale gelmışlerdı demiştın sen????

ayy cnm benım sen zaten oylesıne gıtmıstın.işe yaramadı.içine sınen dr undan şaşma cnmm.dediğin gibi araştırma yapğıyorlar baska bırsey yok.cnm gıt kendı dr una bıswer.ozelden de yazmıstım cnmmm herseyın heyrlısı esın de cok ıstıyormus bak.oo ben cok gordum akrabalarımdan asker beklerken yawrusunu buyuten.hersey kısmet cnm bnm

cnm akşam cepten okudum yazını dua ettım ınşallah yıı gecmıstır amelıyat su an durumu nasıl eşinin???

abla aynbı koktu dıye o sekılde yaptım ama dedıgın gıbı baskasının yaptıgı daha tatlı olurçesım dedı gıdıyorm dıye yok dedım onlamı ugrascm kızartmaya.hem yapan kısı kızartma degıl sacda yapıyor sankı dedım:1::1:
dedım mutfak camından seslen kım hamur yapıyor dıye ıste dedım:1::1:
buyuk ıhtımal karsı bınadakı usttekı yapıyor dedım...brawo ayrıntısına kadr bılıyorsun kımın yaptıgını dıyor cocuk:60::60::27::27:

ayy gıtmıs dananın bırı cnmm..ewet onlar uyanık bızımkıler de hep ust uste cıkıp tırmanmaya clşıyorlar.uyanık seyler...e nerde acaba sızınkısı ya merak ettım:26::26:

geline bak sen en ıyısını o demiş hehe:60::60::60::60:
sevcanım dr ne zaman gidecen bakalım bebiş büyümüşmü emre aşıyı olurken ağladı ama bitince hemen sustu bide aeş ve ağrı olduğu için huzursuzluğu hala geçmedi
slm canlar nasilsiniz herkese hayirli ramazanlarr.. cookk zor geciioo cok susuyorum.. kizlar dün caniimm cokk kötü sIkIlDI okadar sikildimki iftar bile yapmadimm 1 bardak su icip yattimm.:((( su mübarek günde bile benim canimi sikiyorlar yaa onlari allaha havale ediyorumm.. gecen ay dr gittimm hersey gayet iyi normall yumurtluyormusumm tedavi ye gerek yokmusss .. yannii 10 ayda esime sperm testi yaptircam ozamana kadar olmazsa. swcanimda hamileymiss saglikli kucagina almayi nasip etsin allahimm
ebrarrimda gelmisss cnmm kusura bakma ewdeki davalar yüzünden ne yaptigimi bilmiyorummmm.. öylee isteee:85:
egalcim hadi hayırlısı olsun canım
okumazmıyım ya 7 ayetel kürsi nas felak okuyorum her yerimi sıvazlıyorum ama nafile.. dalana kadar duyuyorum.. zaten duydugum için dalamıyorum..

akşama kadar yatıyorum uyumuyorum ama yattıgım yerden tv izliyorum valla :) saat 7 oldumu sofrayı hazırlamaya başlıyorum :D

kendimi korkuya vermiyorum zaten normal yatıyorum tam dalacagım sırada duyuyorum acıyorum gözlerimi ikiseksen nefesimi tutuyorum sesleri duyayım ne sesi acaba diye.. yusuf yusuf oluyorum zaten :) uykusuz falan değilim ya halüsinasyon olmadıgına eminim eşimde kalkıyor çünki sese..birlikte tırsıyoruz adam 30 senedir namaz nedirbilmez suan namaza başladı çok şükür.. ama onlar geliyor eminim buna.. bir zaman önce böyle şeyler olmuştu bi hocaya gittik iletişime geçmeye çalısıyorlar seninle falan demişti işte kırmızı giyme sana aşık olmuş birisi banyoya çırılçıplak girme falan bir sürü sey demişti ama baya geçti üzerinden şimdi gene cıktılar.. istemiyorum ben onlarla iletişime geçmek falan Allah Allah şeytan olsa besmele cekerim gider ondan o kadar korkmuyorum da o 3 harflilerden çok korkuyorum..çünkü uzaktan bir akrabamız kendini onlar yüzünden astı başka bi tanıdıgımızda onlar yüzünden astı konusuyorlardı falan uzun hikaye .. ama ben konusmak görüşmek falan istemiyorum.. yardımlarına ihtiyacım yok! ne yapabilirim? cevşenimi asla boynumdan cıkartmam dua etmeden asla uyumam namazımı elimden geldiğince kılıyorum ama yok :(

hoca nerden bulcam :(
lagrimacım namazını doğru kılmıyosanda olabilirmiş inşallah bi daha gelmezler

selamm hayırlı akşamlarr.birsencim bi seni görüyorum altta.nasılsın?emre nasıl oldu ?

kızlar bugun akşamüstü bikaç damla kahverengi akıntım oldu.aşılamanın 10.cu günü.adet sökülmez herhalde bu kadar erken?yerleşme kanamasıdır inşşş.sağ bacağım aşırı ağrımaya başladı.belim geçti bacağıma bu sefer ne bu ya romatizmamı.

Son düzenleme:
yak canım ya ben ondan cok oturyorum hatta bu aralar hic oturmuyo netin başına...sinama izlemeyi daha cok sever benim dizilerim yüzünden izliyemiyodu şimdi rahat rahat bakıyo kocişim:69:düşüncez tabi o bizim bitanecik yigenimiz neyse sevcanım ben cıkıyorum öptüm seni cok...
pelincim nasılsın canım ne zaman başlayacan çalışmalara
ssen biede beni gör canım şiştikce şiştim:1:
selam kızlar nasılsınızz:3::3::3:
hadi bakalım şişko oldun demek fazla kilo almışsın dikkat et bence bebiş nasıl ismini buldunuzmu

garipcim biz iyiyiz sgl canım sen nasılsın
garibim burdayız şekerim.hoşgeldinn.arada başka topikleri geziyorum ben.ama yeni bişey yazıldımı damlıyorum topiğe.şafak 5 hadi hayırlısı canım inşş.sende regl olmuşsun seviniyorsun çünkü gününü şaşırmadan geldi diye sanırım.tabi bebiş yoksa düzenli adet görmek en güzeli.insanı strese sokmadan gelmesi.
selina içimden bi his aşılaman tuttu diyor inşallah öyledir öteki çocuk napıyo gelip gidiyomu
garip,swcn

slmlar kızlar nasılsınız?
nudemcim hadi bakalım tedavin iyi sonuç verir inşallah

marifetli hatun seni demek mantıyla sarma yaptınız eltiyle iyi anlaşmak iyi bişey olsa gerek benim 3 tane var sadece biriyle azcık anlaşabiliriz
Selam kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım gecmişin ama bir kısmına baktım. Selina son 4-5 gün kalmış galiba hadi bakalım Sevcan sen bu hafta cumartesimi gidiyodun canım doktora.

Bu arada bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım ama daha cok yeni dün akşam çok sevindim.

Ben sahura kadar oturuyorum ama arkadaşım geliyo bizde 2 akşamdır. Sahura kadar oturuyoruz muhabbet falan giremedim

Ramazan nasıl gidiyo benim iyi cok şkür sadece biraz susuzluk o kadar ama o da fazla değil yani

Akşam menüleri hazır mı?
kız uebesli hemen kaçtın daha yorum tam bitmediydi çocuklar kaldı neyse bu şaka canım yardımların için sgl

birsencim bugunkü kahverengi bikaç damla benide ümitlendirmedi değil.ama yinede belli olmaz diye düşünüyorum ki sora bişe yoksa heveslenip hayal kırıklığı olmasın.
yok canım diğer bebiş uğramıyo.küstürmüşler bizee :50:

selamm hayırlı akşamlarr.birsencim bi seni görüyorum altta.nasılsın?emre nasıl oldu ?

kızlar bugun akşamüstü bikaç damla kahverengi akıntım oldu.aşılamanın 10.cu günü.adet sökülmez herhalde bu kadar erken?yerleşme kanamasıdır inşşş.sağ bacağım aşırı ağrımaya başladı.belim geçti bacağıma bu sefer ne bu ya romatizmamı.

selinacım sgl emre iyi bazen fazla yiyo doymuyo sonrada rahatsız oluyo bide gazımız var geceleri iyice uyusa sevinecem onun haricinde iyiyiz canım inşallah yerleşme kanamasıdır bacağına kramp giriyo olabilir hadi az kaldı şafak a

birsencim bugunkü kahverengi bikaç damla benide ümitlendirmedi değil.ama yinede belli olmaz diye düşünüyorum ki sora bişe yoksa heveslenip hayal kırıklığı olmasın.
yok canım diğer bebiş uğramıyo.küstürmüşler bizee :50:
olsun heveslen ama sonra kırma zamanı var de olumsuz düşünürsen olumsuz olurbak emrede değerler düşük çıkınca ne kadar umutsuzluk olmuştu ama dr pes etmedi sagolsun iyi düşün iyi olsun dedi diğer kızada üzüldüm canım annesi yapmıştır kesin hayırlısı olsun o evlimi
birsencim adı mert olcak inşallah evet şiştiiim varsın şişeyimmm :55::55:
hadi bakalım mertler şımarık olur çekeceğin var ama fazla şişme çoğu zarar canım

Back
X