Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy canım hiç sorma walla yaa öyle doruktaki bu duygusallık bazen durup durup kendime gülüyorum delirdim diye :1:
bebekte çok şükür iyi cnm ...1 hafta sonra kontrolümüz war inş herşey yolundadır...merakla heycanla bekliyorum en son gördüğümde küçücüktü....

ay ne güzel bi duygu demi allah biz lerede o duyguyu yasatsın ya bende duygusalım biraz bu aralar durup dururken ağlıyorum ya hayırdır inş
ayyyy ne güzel ya kac aylık oldu

ay ne güzel bi duygu demi allah biz lerede o duyguyu yasatsın ya bende duygusalım biraz bu aralar durup dururken ağlıyorum ya hayırdır inş
ayyyy ne güzel ya kac aylık oldu

AMİNNNNNNN canım AMİNNNNNNNNNN.....
dualarım sizinle...
RABBİM bu duyguyu herkese yaşatsın inş...inş sendeki bu duygusallıkta süpriz bi MELEKLE müjdelenir cnm...

inşallah adetin gelmez canımm rabbim bebişini verir hayırlısı ile bende 14 aylık evliyim 6 aydır bebiş isityoz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu gecen hafta bende adetimi bekliyorum 5 gün varr yaklastıkca bunalıma giriyorum bu gün yataktan hiç çıkmadım.

amin canım inş gelir bu ay gelsin artık özlemiyle hasretiyle yanıp tutuşuyoruzz
ay hadi hayırlısı canım inş gelmez bizler gibi bekletmez inş minişin

AMİNNNNNNN canım AMİNNNNNNNNNN.....
dualarım sizinle...
RABBİM bu duyguyu herkese yaşatsın inş...inş sendeki bu duygusallıkta süpriz bi MELEKLE müjdelenir cnm...

inş canım belirti var gibi yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama bugün umutsuzluğa kapıldım yaaa ne yapacağımı bilmiyorum :31:

amin canım inş gelir bu ay gelsin artık özlemiyle hasretiyle yanıp tutuşuyoruzz
ay hadi hayırlısı canım inş gelmez bizler gibi bekletmez inş minişin
inşallah canım sadece benim ki değil kimsenin bebişleri bekletmesin.gercekten çok zor adet günü yaklastıkca insan çok yıpranıyo

inşallah canım sadece benim ki değil kimsenin bebişleri bekletmesin.gercekten çok zor adet günü yaklastıkca insan çok yıpranıyo

aminnnnnnnnnnnnnnn ewet canım ya hele adet günün gldiğinde adetin gelmedimi insan ikilemde kalıyo benim bugün olmadı bak bekliyorum hala olmadğı zaman böle olmasa çok ii olacak

aminnnnnnnnnnnnnnn ewet canım ya hele adet günün gldiğinde adetin gelmedimi insan ikilemde kalıyo benim bugün olmadı bak bekliyorum hala olmadğı zaman böle olmasa çok ii olacak

canım benim genelde gününde oluyo bir kaç aydır 2-3 gün önce oldum sadece adet olduğumda doktora gidecem 4. günü gel dedi hem hormon testi yapacak hemde rahim duvarı biras kalın gibi ona bakalım dedi şimdiden bei stres bastı ya her doktora gittiğimde dudağımdan ucuk çıkıyoo

inş canım belirti var gibi yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama bugün umutsuzluğa kapıldım yaaa ne yapacağımı bilmiyorum :31:
ewet cnm okumuştum ...aslında ümit wermek gibi olmasın ama aynı şeyler bende de wardı...hatta adetime son 4 gün kala adet olcak gibi belime karnıma ağrılar girince bende ümitsizliğe kapılmıştım...ama ertesi gün bi test yaptım 2,çizgi çıktı ...yani hiç belli olmuyor cnm ...RABBİM hakkında hayırlısını wersin inş MELEĞİN göbüşündedir...
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr
midemm cok fenaa bu gece yarın ilaç alırım :59:
öptüm sizlerii:38:
cnm bnm yaa çok zor gerçekten ...inş bir an önce iyileşirsin ...
iyi geceler yawrunla sana öpüyorum ikinizide...
inşallah canım sende hayırlısıyla bebişini alırsın inş. kucagına

AMİNNNNNN cnm bnm...
inş darısı sanada olur....

ewet cnm okumuştum ...aslında ümit wermek gibi olmasın ama aynı şeyler bende de wardı...hatta adetime son 4 gün kala adet olcak gibi belime karnıma ağrılar girince bende ümitsizliğe kapılmıştım...ama ertesi gün bi test yaptım 2,çizgi çıktı ...yani hiç belli olmuyor cnm ...RABBİM hakkında hayırlısını wersin inş MELEĞİN göbüşündedir...

AMİNNNNNN cnm bnm...

inşallah canım eeşim umutlandırıp duruyo zaten hamilesin bence diye ama ben umutlanmak istemiyorum ya bu aralar çok bunaldım

canım benim genelde gününde oluyo bir kaç aydır 2-3 gün önce oldum sadece adet olduğumda doktora gidecem 4. günü gel dedi hem hormon testi yapacak hemde rahim duvarı biras kalın gibi ona bakalım dedi şimdiden bei stres bastı ya her doktora gittiğimde dudağımdan ucuk çıkıyoo

ah kıyamam ya okadar sitres yapma sitrestende olmaz inşbi sorun çıkmaz canım bende ramazandan sonra dr a gideceğim bebiş olmuyo diye daha önce hiç gitmedim ilk bebişim kendiliğinden geldi ama bu defa niyeti yok gibi

AMİNNNNNN cnm bnm...

yaaaa hadi inş benim minişimde vardır inşşşşşş bende yapsam çıkarmıki adet günümde ya peki sende çok akıntı oldumu benim 1 haftadan fazla oldu çok akıntım var sanki adetim geldi sanıyorum da

ah kıyamam ya okadar sitres yapma sitrestende olmaz inşbi sorun çıkmaz canım bende ramazandan sonra dr a gideceğim bebiş olmuyo diye daha önce hiç gitmedim ilk bebişim kendiliğinden geldi ama bu defa niyeti yok gibi
canım o koltuğa oturmak bana felaket bi stres yapıyo yaa bide adetli gitmek ayyy allahım yaa .inşallah doktora gerek kalmadan hamile kalırsın canım

inşallah canım eeşim umutlandırıp duruyo zaten hamilesin bence diye ama ben umutlanmak istemiyorum ya bu aralar çok bunaldım
cnm bnm eşimde hep haziran gibi hamilesin derdi we o ayda hamile kaldım gerçekten eşler hissediyor galiba ...:1:
bende 8 yıldır bekliyorum rabbim hepimize tez vakitte verir inşallah. burda yeniyim. umarım çabuk alışırım:3:
hoşgeldin cnm ...
RABBİM en kısa zmanda yüzünü güldürsün inş....
yaaaa hadi inş benim minişimde vardır inşşşşşş bende yapsam çıkarmıki adet günümde ya peki sende çok akıntı oldumu benim 1 haftadan fazla oldu çok akıntım var sanki adetim geldi sanıyorum da

ewet wardı cnm ..bende adetim geldi diye wc ye koşuyordum hep ama akıntıydı...ayy hadi hayırlısı yaa...birde tek taraflı ağrı oluyor war mı böyle bi durumun????

Back
X