iyiyiz canım sende ne var ne yok atlattın mı soku :)
ii valla çok güzelatlattım hele bi dr a gitsem iyice rahatlayacağım inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım sende ne var ne yok atlattın mı soku :)
ebusum cok yorgun sanırsam bgn
ben kacım kızlar allaha emanet olun
Herkese hayırlı geceler kızlar iyi sahurlar ben çok iyi değilim öptüm herkesiherkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
zaman ne çabuk geçiyo yaa yarın ramazanın 15. günü ALLAHIM hayırlısıyla bayrama ulaştırsın bizleri inşallah
bugün çok keyifsizdim aslında dün gece aldığım haber beni fazlasıyla üzdü kuzenim asker ve bulunduğu yer kötü biyer ordada olaylar oldu şehidimiz var malesef .tabi biz kuzenimden haber alasıya zor saatler geçirdik .şuanda bile aklım ve dualarım hep onlarla .RABBİM hepsini korusun .kızlar dualarınızda askerlerimizi ve polislerimizi unutmayın yaa .ALLAHIM hepsini korusun inşallah
DERİNİM demek negatif cano hayırlısı olsun merak etmiştim ama zaten pozitif olsa direk topicde alırdın soluğu .olsun cano birgün görücez pozitifi .buarada yoruluyosun demek kıyamam ALLAHIM dayanma gücü vrsin
ECECİM hala şokun etkisindesiniz değilmi canım kolay atlatılmazki allahıom sonuna kadar hep böyle mutlu etsin sizi
BONCUĞUM CANOM yorgunluk değilde bugün evde değildim iftara davetliydik geç geldik .karşılaşamadık canım öpüyorum seni
KARDELOŞUM o ağrılar inşallah yerleşme ağrılarıdır cano valla bi müjdede senden bekliyorum
GARİBİM galiba misafirleri sen çekiyon kuzum çayın çok lezzetli sanırsam sen gelince misafir çoğalıyo :))şaka biyana evet kim olduklarını çakıyoruzda öyle geriden okusunlar bizi gelirlerse ne olur sanki :))
SELİNAM kuzum haklısın ya sevcanımın ikinci bebişe halay çekmedik sonra küsücek teyzelerine yaa ama şimdide bu pcde smıle çıkmıyo napıcaz :))buarada nasılsın canım
PELOŞUM sen nasılsın kuzum herşey yolundamı ramazan nasıl geçiyo .galiba sizin oralardapek davet olmuyomuş gel kuzum ben sana nefis bir davet vereyim ay keşke öyle bir imkan olsa değilmi canım
BANUM sen napıyosun canım özledim senide aslında muhabbet etmeyi özledimde okadar yoğunumki neyse yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
UEBESLİ saol canım ben iyiyim sen nasılsın ?evet ya buara yoğunum aslında aklım burdada giremiyorum işte neyse telafi ederiz
ALEYNAM sen nasılsın canım özledim seni ya artk dön aramıza olmamı
GÖKCEM sen nerelerdesin datlum miniğim iyimi ?
BİRSOŞ dualarım keltoşumla yaa inşallah sağlıkla atlatıocak kuzuşum
ANATOLİŞİM napıyon kuzum iyisin değilmi
SEVCANIM yok sanırsam gezmelere gitti bebişleriyle :))
RANAM sen nasılsın canım herşey yolundamı
SSMERT sen yine gitmişsin be canım neyse sağlık olsun
TOSTİM sende uğramıyosun canım nerelerdesin ?
BERRİNCİM sen nasılsın canım eşin nasıl oldu?
KAYRAM sen nasılsın arada ses ver iyi olduğunu bilelim canım
kızlar aklımda kalanlar bukadar umarım kimseyi unutmadım unuttuysam affola
ben KARDELENİMİ çok özledim dün gece rüyamda gördüm kuzumu yaa
Herkese hayırlı geceler kızlar iyi sahurlar ben çok iyi değilim öptüm herkesi
kızlar bende aranızda yeniyim ve sizinle aynı kaderi yaşıyorum((
hayır canım,ben aşılama yaptırmadım,adetimin 20. günü çok aşırı ve halende ara ara devam eden karın ağrım olduğu için,arkadaşlar(tabi bende)inşallah yerleşme ağrılarıdır dedik.
bu smile yapınca da kardelen 49 cum geldi aklıma.
sanırım öyle garipcim,görüşemiyoz canım,bitmedi mi misafir faslın?
birazda siz gidin canım,hep size gelmesinler![]()
Selam kızlar yaa.özledım sızı.haftasonu oldugu ıcın ıkı gundur cok yogundum ve bundan sonrada isten kafamızı kaldıramıcaz.yarında vıtrın var of offf...kızlar bsy dıcem,ben cocukta calısmaktan cok bıktım.yanı cok şükür işimız var ama yanı kaldıramıyorum.bayramı nasıl atlatıcazkızmayın bana ama cocuklardan nefret eder hale gelıyorum bazen ..hele aileleri off.Allahım güc ver...bıktım ben bu isten...kafam kazan gibi,cocuklarının ve annelerının şu yokmu bu yokmu şu nekadar seslerı kulagmda eve gelıyorum...topıce gırıp sızlere ayrı ayrı dogru dürüst bsyler yazamamakta ayrıca üzüyor
bayramdan snra telafı ederz ınş.
Kızlar sızden haberım var.sevcanım senle konustk zaten,kıyamam kuzum iyikı aradın haber ettn ben dogru dürüst okuyamyom atlardm kesın.hayırlı olsun tekrar cnm benım.
Ece senıde tebrık ederm tatlım.kanda da baktr mutlaka cnm.ama kesın gıbı bence.
Gelelım bana...sıze yemın edıyorum kı,isyerınden gırdım yazdm bırı geldı kapamak zorunda kaldm kac kere yazdklarım zıyan olduherneyse...cuma aksamı ıdrar testı yaptm hemen pembe sılık cıktı,heh dedık esımle bu defa yanıltmıcak galıba.ben salıyı beklıyım dıger hormon testlerınle bırlkte kanda bakılck nasılsa dedım.esım dayanamadı dun gece kan verdım.cıkmadı tabı.testı sylıcem ıkı gundur bı turlu yazamadm.kardelosum ebrarm merakta bıraktgm ıcın özur dılerım kızlar,böyle ıste durum.ıns tüpte bsyler olur...gecmıste bana bsyler yazan yazmayan herkesı cok öpuyorum.bugunlerde ıdare edın nolur.sızı sevıyorum...
kızlar alıntı alıp yazmak istedim ama çok yorgunum yarım yamalak okudum ama herkes iyi sanırım SEVCANIM canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklıca doğar bebişlerin ECECİM seninde bebişin seninledir inşallah ya ben hepinizi özledim ama bi yandan iş yapmaktan bi yandan emrenin huysuzluğundan ancak bu aralar zaman bulamıyorum kaynanam ameliyat olunca iş yapamayız diye sağolsun yoruyo
:)))))))))çok güldüm garıbım o mısafırlerın kım oldugunu tahmın edıyoruz cnm bız kendılerı bılır ıster gelır konusurlar ıster gelmezler bızden haberderlar en azından:))
ah derınım kıyamam cok yoruluyosun bıde cocuk reyonu ay allah sabır versın cnm ah bu testler canını sıkma elbet bırgün olcak ozaman bız dalga gecıcez o testlerle kib cnm
hayırlısı selınam öyle bı sansımız olsa keske üçüz yerıne 3 arkadasın sevınmesını bende tercıh ederdım elbet olucak rabbım herseyın hayırlısını versın
o ne duasıymıs banada söyleyın(
bırsenım dualarımız emrecıkle ınsallah hayırlısıyla bıterde kurtulur emrecık saglıcakla
herkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
zaman ne çabuk geçiyo yaa yarın ramazanın 15. günü ALLAHIM hayırlısıyla bayrama ulaştırsın bizleri inşallah
bugün çok keyifsizdim aslında dün gece aldığım haber beni fazlasıyla üzdü kuzenim asker ve bulunduğu yer kötü biyer ordada olaylar oldu şehidimiz var malesef .tabi biz kuzenimden haber alasıya zor saatler geçirdik .şuanda bile aklım ve dualarım hep onlarla .RABBİM hepsini korusun .kızlar dualarınızda askerlerimizi ve polislerimizi unutmayın yaa .ALLAHIM hepsini korusun inşallah
DERİNİM demek negatif cano hayırlısı olsun merak etmiştim ama zaten pozitif olsa direk topicde alırdın soluğu .olsun cano birgün görücez pozitifi .buarada yoruluyosun demek kıyamam ALLAHIM dayanma gücü vrsin
ECECİM hala şokun etkisindesiniz değilmi canım kolay atlatılmazki allahıom sonuna kadar hep böyle mutlu etsin sizi
BONCUĞUM CANOM yorgunluk değilde bugün evde değildim iftara davetliydik geç geldik .karşılaşamadık canım öpüyorum seni
KARDELOŞUM o ağrılar inşallah yerleşme ağrılarıdır cano valla bi müjdede senden bekliyorum
GARİBİM galiba misafirleri sen çekiyon kuzum çayın çok lezzetli sanırsam sen gelince misafir çoğalıyo :))şaka biyana evet kim olduklarını çakıyoruzda öyle geriden okusunlar bizi gelirlerse ne olur sanki :))
SELİNAM kuzum haklısın ya sevcanımın ikinci bebişe halay çekmedik sonra küsücek teyzelerine yaa ama şimdide bu pcde smıle çıkmıyo napıcaz :))buarada nasılsın canım
PELOŞUM sen nasılsın kuzum herşey yolundamı ramazan nasıl geçiyo .galiba sizin oralardapek davet olmuyomuş gel kuzum ben sana nefis bir davet vereyim ay keşke öyle bir imkan olsa değilmi canım
BANUM sen napıyosun canım özledim senide aslında muhabbet etmeyi özledimde okadar yoğunumki neyse yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
UEBESLİ saol canım ben iyiyim sen nasılsın ?evet ya buara yoğunum aslında aklım burdada giremiyorum işte neyse telafi ederiz
günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle.
beni soran arkadaşlar iyiyim şükür.sorunları çok kafama taksamda iyi olmaya çalışıyorum.yine de çok şükür sağlığımız yerinde elhamdülillah.
ablacım askerlerimizin ailelerine allahım sabır versin.hepsini korusun allahım.iyiler değil kötüler bulsun cezasını artıkk.allah yardımcıları olsun askerlerimizinde polislerimizinde.
ssmert yine uçmuşsun yaf.kk sana özel ajan tutmuş herhalde![]()
kıyamam kuzuma ya dualarım onunla canım...inş kolay atlatır rabbim şifa versin..emre iyi canım kısmetse çarşamba ameliyatı olacak inşallah iyi geçer teyzelerinden bol bol dua isteyecem tam netleşince haber veririm
tamam canım zaten olan şeyi bir daha tekrarlamaya gerek yok...inş kan sonuclarında güzel cıkar ve annesine sıkı sıkı tutunur bebişin...sağol canım darısı sizlerin olsun inş aminnnnnn ewet bereketi arttı buaralar
galiba öle oluyor baksana hiç eksilmiyo allah eksikliklerini göstermesin inş
hım ben öle anlamısım canım kusura bakma inş öledirde bide sen bi bomba batlatırsın inş
sağol bitanem ya bugün eşimle konuştuk da direk dr a gideceğim zaten bi tane düşüğüm var bunda oyalanmayacağım artık gecikmek istemiyorum zaten dr a gidince gerek duyarsa yapar heralde yinede bilmiyorum yaaa
inş canım benim ya inş benimledirde mutluluğumuz daim olur inş allah olmayanlara nasip etsin inş bende seni çok özledim canım benim inş emrecik iyilesirde hepimizin içi rahat eder inş
canım artık testlerle uğraşmayacağım inş bu hafta hemen bi özel hastanenin yolunu tutacağım inş vardırda ultrasyonda keseyi görme şansımızda olur inşşşş
canım emrenin ii olduğuna çok ama çok sevindim inş sonuçlar çok güzel gelir
kızlar ben kütahyada anadolu hastanesine gideceğim bu hastane nin adında baska illerdede varmış giden varmı? orda gebelik testleri ne kadar tutuyorki bilen varmı? bilen varsa bana mutlaka yazsın ok öptüm sizleri
olsun derinim hayırlısıyla bizlerde bir gün o duyguyu tadacaz inş...bende napıyım canım şu anda ilaclarımı kullanıyorum bu ayın sonunda belli olcak...inş kistim erimiştir...Kardelosum sızınle konusurken net koptu cnm,snrada ışım cıktı gıremedım..ah kuşum,ıns o agrıların yerlesme agrılarıdır ıns Allahım...dualarım senınle.bu kez icimde tarifsız bı heyecan var senınle ilgili...
Birsenım,emrecikimiz kac gün hastanede kaldı dogdugunda o minicik bedenı hayata tutundu,bu da gececek cnm sen ıcını rahat tut.bak senın oglana bende talıbım artk :)kızım olursa emreye verecem:)
cnm peloşum,sagol.öyle cıktı gene iste kuşum,az sinirlerım oynadı ama ıyıyım yanı.alıstım artık.sen naptn tatlım?
Boncuum evet cnm bıgun hamıle kaldıgımda o bana yamuk yapan tüm markaları alıp sırf ıkı kırmızı cızgıyı görmek icin yapıp durucam uyuzluk olsun:)
eboşum yoksun cnm yogunsun sanırım.bızde bugun dukanda yemedık kaynanamdaydık,sımdı geldık eve..bızım meydanımız var,sagolsun beledıye acaıp kullanıslı hale getırdı,eyube feshaneye bıle gtmedk hıc,aratmıyo cünkü.kücük kücük yanyana birsürü satıs standları acıldı.kayınvalıdemden dönerken dolastk gene öyle eve ındık.smdıde uyumak ıstemyorm sahuru beklıyorum.kımselerde yok.
iyiyim canım cok sagol ramazanlada aram iyi cok şükür...ne güzel olurdu ebrarım ya ama ben gelmiş kadar oldum birbirimizi davet ederdik of ya keşke yakın olsaydıkherkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
hoşgeldin aramıza canımkızlar bende aranızda yeniyim ve sizinle aynı kaderi yaşıyorum((
ben deherkese merhabalar
canımmmmm hayırlı uğurlu olsun RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.....ben sana demiştim dimi hamişsin diye...kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesinaynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış
![]()
![]()
![]()
biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki
![]()
sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda
![]()
![]()
![]()
kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesinhamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde
canım inş bi an önce herşey yoluna girer sende meleğinle müjdelenirsin....Selam kızlar yaa.özledım sızı.haftasonu oldugu ıcın ıkı gundur cok yogundum ve bundan sonrada isten kafamızı kaldıramıcaz.yarında vıtrın var of offf...kızlar bsy dıcem,ben cocukta calısmaktan cok bıktım.yanı cok şükür işimız var ama yanı kaldıramıyorum.bayramı nasıl atlatıcazkızmayın bana ama cocuklardan nefret eder hale gelıyorum bazen ..hele aileleri off.Allahım güc ver...bıktım ben bu isten...kafam kazan gibi,cocuklarının ve annelerının şu yokmu bu yokmu şu nekadar seslerı kulagmda eve gelıyorum...topıce gırıp sızlere ayrı ayrı dogru dürüst bsyler yazamamakta ayrıca üzüyor
bayramdan snra telafı ederz ınş.
Kızlar sızden haberım var.sevcanım senle konustk zaten,kıyamam kuzum iyikı aradın haber ettn ben dogru dürüst okuyamyom atlardm kesın.hayırlı olsun tekrar cnm benım.
Ece senıde tebrık ederm tatlım.kanda da baktr mutlaka cnm.ama kesın gıbı bence.
Gelelım bana...sıze yemın edıyorum kı,isyerınden gırdım yazdm bırı geldı kapamak zorunda kaldm kac kere yazdklarım zıyan olduherneyse...cuma aksamı ıdrar testı yaptm hemen pembe sılık cıktı,heh dedık esımle bu defa yanıltmıcak galıba.ben salıyı beklıyım dıger hormon testlerınle bırlkte kanda bakılck nasılsa dedım.esım dayanamadı dun gece kan verdım.cıkmadı tabı.testı sylıcem ıkı gundur bı turlu yazamadm.kardelosum ebrarm merakta bıraktgm ıcın özur dılerım kızlar,böyle ıste durum.ıns tüpte bsyler olur...gecmıste bana bsyler yazan yazmayan herkesı cok öpuyorum.bugunlerde ıdare edın nolur.sızı sevıyorum...
herkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
canım,ben sayfa açık bırakıp gitmiştim,görmedim kusura bakma.
eşin daha iyi inşallah?[önemli değil canım sağolsasın eşim iyi şükür bu gün işe basladı raporu bitti sen nasılsın