Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hamileliğin ilk zamanları normal bu kadar ağrı olması hatta bildiğim kadrıyla 9 ay boyunca her regli zamanı bu ağrılar olabiliyo
Çok gecmiş olsun lerigma Gercekten fazla tepki göstermisin bıcak falan ama oructan dır herhalde . son saatlerdir diye herhalde çok gecmiş olsun
canım valla çok gecmiş olsun iiki tutmuşlar seni boş ver şu mübarek günlerde uyma kimseye oruç insanın kafasına vuruyo işte takma kafana ok
canım arkadaşlarım iyi geceler nasılsınız ?herkes iyidir inşallah
ben bugün felaket yorgunum üzerimden ordu geçmiş gibiyim :))bugünki iftar baya ağır geçti tabi çocuklar sayesinde aslında çocuklarda suç yokda annelerde bence .şimdiki anneler niye bukadar rahat hiç anlamıyorum .neyse bitti gitti şükür
geçmişi okudum DERİNİM çok üzüldüm cano hayırlısı diyelim ama kötü olmuş mübarek ayda inşallah bu işden daha hayırlı bir iş olur .aslında bulup çıkmak çok daha iyi olurduda sağlık olsun be cano vardır bir hikmeti .canını sıkma lütfen
KARDELOŞUM sende bugün zorlanmışsın aynen bende öyle yaa okadar susadımki hava çok sıcaktı bide fırın ocak çalışınca mutfak fena oldu biara çığlık atasım geldi :))
SEVCANCIM sende takma kafaya canım şuanda çok ufaklar kalp atışlarının duyulmaması çok normal
ANATOLİŞİM sende sıkma canını kuzum sen su içmiyosun ondan oluyo bence bol bol su iç hiçbişey kalmaz evelallah
LAGRİMA canım yine sinirlendirmişler seni ALLAH sabır versin bırak şunlarıyaa hayatını mahvetme ALLAH muhafaza öfkeyle herşey olur .inşallah bi çözüm bulunur bu duruma canım mübarek günler hürmetine
BONCUĞUM arısütüpolen almışsın şifa olsun canım bende almıştım ama okadar midemi bulandırdıki kullanamadım cano sen kullanırsın inşallah
BERRİNCİM negüzel yazmışsın canım bu duygusallığın bebeğe dalalet olsun inşallah
DERDAM sende uğramışsın esmacığı öp canım merak etmiştim seni sevindim iyi olmanıza
UEBESLİ canım dün kötüyüm yazdın hayırdır bugün daha iyisin inşallah
ECECİM canım stres yapma iyi düşün iyi olsun
canım arkadaşlarım güzel dualarınız için çok saolun RABBİM hepsini korusun inşallah hepsi anakuzusu ALLAHIM kötülere fırsat vermesin
PELOŞUM ,SELİNAM,GARİBİM,RANAM,GÖKCEM sizleride öpüyorum kızlar
tepkim fazla değil az bile sen geçmişi bilmediğin için fazla gibi görünmüş olabilir.ya da burda olayları bire bir anlatamadıgım için.. oruçla alakası yok.. ben orucu sinirlenmek için tutmam.. ayrıca dayım hariç herkes bana hak verdi komşlar da dahil.. kendi eceline susadı ama annem işte..
ya hem oruçluyum hem abdestliyim kanı beynime fışkırttılar.. namaz bile kıldım o sinirle ama yok sakinleşemedim işte. kaşınıyor .......... dediğim gibi orucu sinirlenmek için tutmam önceden de öldürcektim onu ve diğerlerini..ilk değil yani.. herkes biliyor burda..
Valla haklısın canım ben gecmişi çok bilmediğim için. Cok eziyet etmiş anlaşılan Allah ıslah etsin ne diyelim Amaöldürmek falan cok ağır seyler bunlar aman Larigma seni tanımıyorum ama allah korusun seni böyle kötü şeylerden
ece cim,hayatında hep acaba larla yaşamak(acaba sağlıklı bi hamilelik mi,acaba şu şundan mı) sadece kendini ve etrafındakileri yorar.canım elimde değil korkuya kapılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum inş kese de görülür
canım,çok dikkat et kendine,rabbim sağlık versin.Selam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...
Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...
evetçok ööööö tadı var,artık ondanda bıktım,herşeyden bıktım aslında.iyigeceler kızlar nasılsınız
ben bgn arı sütü polenı aldım ya agızda çiğ yumurta tadı bırakıyor(
bgn bı tuhafım ıyımıyım kötümüyüm bende anlamadım:)))
selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..
canım arkadaşlarım iyi geceler nasılsınız ?herkes iyidir inşallah
ben bugün felaket yorgunum üzerimden ordu geçmiş gibiyim :))bugünki iftar baya ağır geçti tabi çocuklar sayesinde aslında çocuklarda suç yokda annelerde bence .şimdiki anneler niye bukadar rahat hiç anlamıyorum .neyse bitti gitti şükür
geçmişi okudum DERİNİM çok üzüldüm cano hayırlısı diyelim ama kötü olmuş mübarek ayda inşallah bu işden daha hayırlı bir iş olur .aslında bulup çıkmak çok daha iyi olurduda sağlık olsun be cano vardır bir hikmeti .canını sıkma lütfen
KARDELOŞUM sende bugün zorlanmışsın aynen bende öyle yaa okadar susadımki hava çok sıcaktı bide fırın ocak çalışınca mutfak fena oldu biara çığlık atasım geldi :))
SEVCANCIM sende takma kafaya canım şuanda çok ufaklar kalp atışlarının duyulmaması çok normal
ANATOLİŞİM sende sıkma canını kuzum sen su içmiyosun ondan oluyo bence bol bol su iç hiçbişey kalmaz evelallah
LAGRİMA canım yine sinirlendirmişler seni ALLAH sabır versin bırak şunlarıyaa hayatını mahvetme ALLAH muhafaza öfkeyle herşey olur .inşallah bi çözüm bulunur bu duruma canım mübarek günler hürmetine
BONCUĞUM arısütüpolen almışsın şifa olsun canım bende almıştım ama okadar midemi bulandırdıki kullanamadım cano sen kullanırsın inşallah
BERRİNCİM negüzel yazmışsın canım bu duygusallığın bebeğe dalalet olsun inşallah
DERDAM sende uğramışsın esmacığı öp canım merak etmiştim seni sevindim iyi olmanıza
canım arkadaşlarım güzel dualarınız için çok saolun RABBİM hepsini korusun inşallah hepsi anakuzusu ALLAHIM kötülere fırsat vermesin
Selamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.
allahım hepimizin yawrusunu sağlıklı kılsın inşallah.araştırıyorum da netten kalp atışları ne zaman başlar diye.5. hafta yazan da war 8.hafta da war kafam karıştı canım çok sıkıldı.benım duyulmaması normal mı acaba yaa 5+6 da...dr a çok kez soırdum normal haftaya gel duyarsın dedı cuma gdceğim ama o güne kadar nasıl beklerım bılmem ...bırazdan kuran okuyacagım dualara yawrularım sağlıklı olsun dıye.dokunsalar ağlayacak gibiyim.dr oncekı olaydan dolayı üzüldüm diye hemen mı soylemedı acaba kotu bısey warsa bıle dıye düşünüyorum
allahım lutfen yardım et![]()
Selam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...
Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...
iyigeceler kızlar nasılsınız
ben bgn arı sütü polenı aldım ya agızda çiğ yumurta tadı bırakıyor(
bgn bı tuhafım ıyımıyım kötümüyüm bende anlamadım:)))
selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..
Kızlar sat tarihim 28 temmuz ve olmam gereken regl tarihimde 24-25 ağustos ki inşallah olmam :) bugün başlayan bel ağrım karnım ve kasığımda iğne batar gibi ara ara gelen bi ağrı var dün sabah ve 2 gün önce istifrar ettim ama burda okuduğum dier arkadaşlar gibi gögüs hassasiyetim meme ucunde koyulaşma veya yerleşme kanaması falan yok ayrıca sık idrara çıkıyorum. Sizce bunlar belirtimi yoksa ben paranoyaklaşmayamı başladım artık![]()
arkadaşlar hasta olmadım bugünde olmazsam 2 gün olacak..benim adet günlerim hiç gecikmezdi 28 günde bir kesin adet olurdum ama geçen ay 6 gün geciktim ilk defa..bu ayda aynı şeymi olacak bilmiyorum..kasık ağrısı yüzünden acilde yattım bir gece yumurtlama dönemimin ağrılı olmasından kaynaklandığını hatta sabah son testte yumurtanın biri çatladığını söylemişti..ve o günden bu yana o kasık ağrısı hiç unutturtmadı kendini özelliklede de sağ tarafım..rüyamıda anlatmıştım geçen sizlere..çok paranoyak oldum ama anne olamama korkusunu atamıyoruminşallah bebeğim gelir.çarşambada doktora randevum var test almayım dimi bir gün daha bekleyim ?? akıl verin nolurr
a.s derinim..lütfen üzülme canım hakkında hayırlısı buymuşki böyle olmuş...rabbim bir kapıyı kapatır diger kapıyı acar..şu mubarek günlerde inş daha güzel bir iş bulursunuz...dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun...Selamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.
canım hamilesin sonucta tutmayabilirsin bebişin icin...bide lütfen olumsuz şeyler düşünme hep iyi şeyler düşün ben öyle düşündügüm icin hep kötü şeyler geldi başıma... hakkında hayırlısı olsun...allahımın izniyle bu sefer bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alcaksın inş canım...sen şimdi sevincini yaşa ve bebişinle konuşmaya başla...valla öle ablacım şoktayız biz olmuyo diye üzülürken bi anda geldi meleğim inş dr da kan sonuçlarıda güzel çıkarda keseyi görürüz inş inş bu hafta dr a gideceğiz bi iş karışmazsa valla hala o teste bakıyorum tabi gün gectikce kuruyo biraz biraz rekler soluyo nerdyse negatifi gösterecekama yinede çok mutluyum amin allahım herkese nasip etsin bu duyguyu ve herkes çok ama çok mutlu olsun inş
inş canım inş güzel çıkarda bu sefer sıkı sıkı tutunur inşallahım herkese bu duyduyu tattırsın inş
sağol canım valla öle demiştin senin sayende bende bi cesaret yapmıştım testi çok sağol bebişin çok hareketli sanırım inş bende o günleri görürüm inş bi daha düşmez canım ya benim o adet ağrısı gibi olan ağrılarım hala devam ediyo seninde benim gibi uzun sürdümü beni korkutuyor bu ağrılar :85:
kızlar ben test yaptığım günden beri oruç tutmuyorum sizce iimi yapıyorum yoksa dr a gidene kadar tutsam mı ne yapsam ya gerci bu konuyu boncuğumla konuşmuştuk ama bide sizin fikrinizi alayım dedim cvp yazarsanız sevinirim
sevcanım o hic belli olmaz canım int yazan şeyleri okuma lütfen...strese girmeyinki bebişlerinizde etkilenmesin...ne güzel rabbim sana ikiz bebek nasip etti inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın ben buna inanıyorum kendine cok dikkat et öpüyorum seni canım...allahım hepimizin yawrusunu sağlıklı kılsın inşallah.araştırıyorum da netten kalp atışları ne zaman başlar diye.5. hafta yazan da war 8.hafta da war kafam karıştı canım çok sıkıldı.benım duyulmaması normal mı acaba yaa 5+6 da...dr a çok kez soırdum normal haftaya gel duyarsın dedı cuma gdceğim ama o güne kadar nasıl beklerım bılmem ...bırazdan kuran okuyacagım dualara yawrularım sağlıklı olsun dıye.dokunsalar ağlayacak gibiyim.dr oncekı olaydan dolayı üzüldüm diye hemen mı soylemedı acaba kotu bısey warsa bıle dıye düşünüyorum
allahım lutfen yardım et![]()
iyiyim canım sagol...bebiş nasıl ya benim yerimede öp kızını...paylaşımın icin sagol derdacım ama nerden bulcam o kadar kişi hacca gidende yokki...keşke yapabilseydim...slm canlarım ben çok yoğunum giremiyorum sık sık her gece misafirim oluyo yoruşuyorumö uyuyakalıyorum
iyisiniz inş hepinizi tek tek öperim canlrım geçmişe bakamadım kusura bkamayın çıkıcam hemen bugün bişey duydum onu sisinle paylaşmak için girdim
bebk olması iç,in 41 hamile kadından 41 milyon alınıcakmış herbirinden birer milyon daha sonra hacca giden birine bu para verilecekmiş oda hacdan bu parayla bir hediye getirip çocuğu olmayan bayana veririse biiznillah bebeği olurmuş ben paylaşmak istedim
sizleri seviyorum v-canalr iyi bakın kendinize ben çıkıyorum
canım sıkma canını lütfen enfeksiyon bazı gebeliklerde oluyo benim arkadaşımda da vardı ama hic bişey olmadı allaımın izniyle şimdi bir ogluşu var...sen doktorun dedigi gibi bol su ic...inş bebini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...Selam kızlar ii geceler,
ebrarım yorulmuşsun canım ya...cocuklar cok yaramaz oluyo gercekten ama atlatmışsın şükür...epeydir karşılaşamıyoruz seninle kendine iyi bak cok öpüyorum seni canım...canım arkadaşlarım iyi geceler nasılsınız ?herkes iyidir inşallah
Kızlar sat tarihim 28 temmuz ve olmam gereken regl tarihimde 24-25 ağustos ki inşallah olmam :) bugün başlayan bel ağrım karnım ve kasığımda iğne batar gibi ara ara gelen bi ağrı var dün sabah ve 2 gün önce istifrar ettim ama burda okuduğum dier arkadaşlar gibi gögüs hassasiyetim meme ucunde koyulaşma veya yerleşme kanaması falan yok ayrıca sık idrara çıkıyorum. Sizce bunlar belirtimi yoksa ben paranoyaklaşmayamı başladım artık![]()
Amin kardeloşum sağolasınn...Senin günün ne zaman artık kimse tarih vermiyor mu:Scanım,çok dikkat et kendine,rabbim sağlık versin.
rabbim korusun bebişi.
selam canım,sen bol bol su iç ve dinlen canım.ayrıca hamileyken mantarda enfeksiyonda her hamilede sık sık görülen bişey üzülme canım.Allahın izniyle bebişin sağlıkla büyüyüp doğacak.öptm canım benim.
Allah bağışlasın cnm,içmeye çalışıyorum cnm dikkat ediyorum şimdi çok sağol...canım sıkma canını lütfen enfeksiyon bazı gebeliklerde oluyo benim arkadaşımda da vardı ama hic bişey olmadı allaımın izniyle şimdi bir ogluşu var...sen doktorun dedigi gibi bol su ic...inş bebini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...
İnşallah cnm,arı sütünü sade kullanma cnm polen ve balla karıştır faydası oluyor,Rabbim şifa versin...gecmıs olsun cnm bol bol su iç en ıyı tedavı bu kendıne dıkkat et allahın ıznıyle hıcbırseycık olmaz![]()
Amin canım amin. Allah seni ve bebeginide korusun inşallah. Sen yazdın ama ben kaçırdım herhalde gec oldu ama hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :)
sinirini çok anlayabildiğimi düşünüyorum ama yapacak olduğun şey,sadece hem dünyanı,hem de ahiretini karartmana sebep olurdu,bence şükür namazı bile kılmalısın ki,elinden öyle bi durum çıkmamış.
en iyisi olmuş,çıkmış gitmişiniz,
yalnız dayın yan dairede mi oturuyodu?
onu bilmiyodum,bence dayın tam dayaklık,yan dairede oturup,çocukları başkasının sırtına attığı için.
ben bile kudurdum şu anda.
ama hiçbişey adam öldürmeye değmez
aleyküm selam canım.şu zamanda işten ayrılmanıza üzüldüm canım.ama Rabbim inşallah daha güzel ve hayırlı bir kapı açar diye düşünüyorum.bak bide sabahında namazında Allahtan hayırlısını dilemişsin.demekki sizin için böylesi hayırlı oldu.Allahım yar ve yardımcınız olsun canım.inşallah en kısa zamanda daha güzel ve kazançlı bir iş fırsatı çıkar karşınıza.üzme kendini olurmu.dualarım seninle canım.
canım benim duygusallığın hamileliğindendir.ama kendini üzerek eline hiç bişey geçmez.lütfen biraz daha sakin ve olumlu düşün canım.belirtilerdeki farklılık gibi kese ve kalp atışlarıda her insanda farklılık gösterebilir.ayrıca dr bi terslik görse neden saklasın.böyle şey olmaz korkma canım.hem sen her insandan daha geç duyabilirsin kalp atışlarını çünkü ikiz olduğu için gelişmeleride tek çocuktaki gibi olmıcak bikaç gün geriden geliceksin.tamammı canım takma kafana.Allaha sığın dualarınla dualarımızla herşey yolunda gidecek.öptüm canım.
selam canım,sen bol bol su iç ve dinlen canım.ayrıca hamileyken mantarda enfeksiyonda her hamilede sık sık görülen bişey üzülme canım.Allahın izniyle bebişin sağlıkla büyüyüp doğacak.öptm canım benim.
canım ya inşallah bebişine vesile olur.keşke karışımlısından alsaydın.arısütü polen bal karışımı.onda bal olduğundan biraz daha yenilebilir gibi.hoş ben onuda yiyememiştim.pimpirikli bi insanım.polenin arının poku olduğunu öğrenince yiyemedim.halbuki arı en temiz hayvan ama işte.bende uyuzumdur böyle şeylerde mesela küçükken yani aklım o kadarına ermezken kokoreç yiyordum.annem bigün onun ney olduğunu söyleyince yemedim bi daha,halada tiksinirim.ben aldığım karışımıda kocişe kaktırdıydımm
garibim yaa ne versem yedi hepsini bi kere öğ demedi.ama tahliller o kadar yediklerine göre fırlamamıştı yani.önce 15 milyondu şimdi 25 milyon olmuş.hakkımızda hayırlısı.bi yorum yapıcam nerden nereye getirdim konuları.
öptm canım
canım yaa seni çok iyi anlıyorum ama öfkenin seni esir almasına izin verme.bahsettiğin gibi o kadar değersiz insanlar için yaptığın hatanın bedeli hayatını karartırdı.iyikide öyle bişey olmamış.sakın ama sakın bir daha karşı karşıya gelmemeye çalış.onlar senin sinir damarlarınla oyun oynuyorlar resmen.Allah korusun hayatını düşünerek davran.Allaha havale et.öptm canım
canım inş bebişin göbüşündedir.ama belirtilere çok takılma.kimi insanda bütün belirtiler olur kimisinde 1 tane belirti olur kimisinde hiçbir belirti olmaz.hatta kimisinde psikolojik olarak bütün belirtiler olur ama hamile değildir.bu yüzden akışına bırak reglin geçerse test yaparsın.acaba lar sadece seni yorar.bünyeni bozar.ok takılma öyle şeylere.sal gitsin.
hoşgeldin canım.gecikmeler bu sıralar hepimizde oldu kimimiz hamile çıktı kimimiz değil.ama sen adet tarihin değilde yumurtanın çatladığını öğrendiğin günden sonra 14 gün geçmişmi onu hesapla.kesin çatladığı günü bilindikten sora 14 gündür.inş hamilesindir canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel haberlerrr gelsin inşallahh...
kardelenimm bu ay senden güzel haberler bekliyoruz haberin olaaa.ya hissediyoruz yada çokk istiyoruz.bilmiyorum ama sebebi bu benim açımdan.
ebrar ablam sende kötü bi günün ardından iyisindir inşallah şimdi.ayrıca kesinlikle katılıyorum çocukların yaptığı o kadar koymuyo insanada annelerinin rahatlığı sinir bozucuu.Allahım bizlere nasip etsin yavruları da biz arkamızdan böyle konuşturmayalım kimsecikleri.
derdanur bizde yolunu gözlüyorduk iyiymişsin çok şükür.esmayı öpüyorum canım.
ecee ben hiç sana kızmışmıydımmkızcam o zaman şimdi.ya neden olumsuzluk düşünüyorsun.tamam bir kere yaşanmışlığın korkusu vardır elbet ama bu seferki sağlıkla doğacak diye Allaha güvenip inansan.hiçbişey düşünme ya hamile oluşunun mutluluğunu yaşa azcıkk.daha dün öğrendin bugun karamsar düşünceler.lütfen göbüşünüzdeki bebişleri üzmeyinn
![]()
canım,benim günüm cuma,cumartesi,söylemiştim aslında.Amin kardeloşum sağolasınn...Senin günün ne zaman artık kimse tarih vermiyor mu:S
İçmeye çalışıyorum selinam,inşaallah cnm bende öptümmm
Allah bağışlasın cnm,içmeye çalışıyorum cnm dikkat ediyorum şimdi çok sağol...
Eboşum ya ilk dönemler çok içiyordum da bazı şahıslar çok içtiğimi görünce çok su içme su ikizi olur dediler korkuttular içmeyi bıraktım bende salak gibişimdi dikkat ediyorum, zaten her kafadan bi ses çıkmasa şaşarım...
İnşallah cnm,arı sütünü sade kullanma cnm polen ve balla karıştır faydası oluyor,Rabbim şifa versin...
Sen topiğe geldiğinde ben hamileydim cnm senin kaçırdıgın bişe yok yani :)aminn inşaallah Rabbim sizlere de nasip etsin,isteyen herkese inşaallahhh
evet dayımın başka evi var bebelerine bakmıyor ........ neyse şimdi ne haltları varsa yiyebilirler umrumuzda değil annemde sözüme geldi sonunda. sürünsnler inşallah.. hiçbirinin başı yerden kalkmasın...
ettim ettim cnm Allah a havale ettim sürünsünler ama .. sinirlenmem artık daha çünkü giremezler buraya dayıma falan kaydım baya.. çocuklar falanda giremezler artık.. o halimi gördüler parçalıcaktım annem olmasaydı ondan yanımdan geçemezler.. sanki dünyada tek anaları ölün bunlar iyi olmuş olmüş kadın dünde dedim sizin gibi evlatları oldugunu görmedi allahın sevgili kuluymus falan diye söylendim..neyse böyle