lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun
boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008
ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim
cok sagol canım bende öyle düşünüyorum ama hakkımıda yedirmek istemiyorum...cok dogru söylüyosun gercekten hak yiyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum...bu ramazan günü beni boyle üzdüler ya allaha havale ediyorum...
canım üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun...bir doktora git bakalım inş dedigin gibi degildir...
evet canım inandım güvendim verdim ama ne biliyim boyle yapacaklarını ben artık allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiycem bunuda yüzlerine söyliycem bakalım nasıl vicdanları rahat olcak...cocuk konusua gelince ececim hic umursamıyorum onun söylediklerini rabbim görüyo zaten benim elimde olan bişey degil...allahım sevdigi kuluna dert verirmişki bakayım kulum şükrediyomu yoksa isyanmı ediyo diye...ben hep sükredenlerdenim allaha şükür...rabbimin adaleti o kadar buyukki ben ona sıgınıyorum....
cok haklısın canım ben elimden geleni yapcam ama vermezselerde hakkımı helal etmiycem...oy gokceyede kıyamam ya alla korumuş prensesini cok öpüyorum onu ve seni...
ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...
kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....
bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...