Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canım,peloşum sanada selam.
ebroş geldi de kk ye giremedi,atmış pc onu hep,sonrada çıktık beraber.
ama ona çok çok dua ettim dün gece,o sebebini biliyo71:
ranacım,dualarımız tüm hamilelerimizle,rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin,bizede göstersin inşallah

Kardeloşum hayırdır şifreli konuşuyorsun:37:İyidir inş, bi sorun yoktur umarım...

dün gece cok kötü oldum bakınca netten. şimdi aradım doktoru dedim ultrasona böyle yazmışsınız, oda dedi şuan gebesin ama bakıcaz bende dedim boş mu dolu mu oda dediki ultrasona girmeden bilemem üfürükçü değilim ben dedi. yarın sabah gireceksin ultrasona sonucuna göre konusacagız dedi.
cnm sende gidecekmissin hastaneye inş güzel sonuçlarla gelirsin..

canım hakkında hayırlısı olsun inş bi sorun yoktur sen böyle karamsar olma şimdiden ...dr 2 gün hamileyim gezsin diye böyle bişi diyemez galiba insanın duygularıyla oynayamaz ...yarın hayırlı haberlerle gelirsin inş....

isyan etmiyorum da ya herkese haber verdiğime pişman oldum birdaha hamile falan kalırsam kimseye söylemicem..
sende ultrasona girecekmissin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin..
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....
Eboş gelmemiş dün gece ?

sorcam zaten tabi cevap verirse anlayacagım dilden konuşmuyorki dediklerinden bi halt anlamıyorum..
emre nasıl oldu?geçende yazacaktımda kendi telasemden unuttum cnm..kusurabakma.

lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun
.

sabah 9 da gideceğimbakalım göreceğiz neler olup bittiğini aradım kadını ama işte olabilirde olmayabilirde dedi..
Canım ya neden bu kadar üzülüyorsun dur bakalım bir yarın olsun git doktora boş gebelikte beta hcg o kadar artmaz kardeşim yaşadı biraz yükselir ve sonra düşer herşeyin hayırlısı yarın bizide haberdar et tamammı canım hadi şimdi üzme kendini.

ya bilmiyorum 35 yıllık doktorum ben diye..acayip tecrübeli görünüyor.. bilmiyorum yaa.. başka iyi bi doktoru nerden bulcam ben.. araştırayım bakalımda bulurum inş..
Lagrima bir anormallik var ama bu anarmallik senin doktorunda olabilir bende cok güvenemedim ona sana söktürüc verdiği an bitmişti benim için. Yani sen bir rahatla da ne çıkıcak bakalım Allahın izniyle

Ebrar canım gectimi içinin sıkıntısı ben daha iyiyim şimdi

Ece nasıl gidiyo canım Hamilelik

lagrima;20613604 [COLOR="#008080" .!.:
isyan etmiyorum da ya herkese haber verdiğime pişman oldum birdaha hamile falan kalırsam kimseye söylemicem..
[/COLOR]

Üzme kendini cnm inşaallah herşey yolundadır doktor temkinli olmak adına oyle yazmış anlaşılan,güzel hbrlerle gelirsin umarım,bende öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek hayırlısı inşaallah...

selam kızlar beni merak etmeyin iyiyim..şuanda arkadasımdayım şimdi kayınvalideme geçicem..ebuşum benden haberler veriyodur mutlaka..hepinizi çok özledim kızlar...lagrima Allah tamamına erdirsin cnm..çok yazamıyorum şuanda çıkmam gterek..Allaha emanet olun.

ne biliyimya temkin olsun diyemi yazdı şüphelendiği birşeyler mi var anlamadım...
Üzme kendini cnm inşaallah herşey yolundadır doktor temkinli olmak adına oyle yazmış anlaşılan,güzel hbrlerle gelirsin umarım,bende öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek hayırlısı inşaallah...

sağol cnm inşallah..
selam kızlar beni merak etmeyin iyiyim..şuanda arkadasımdayım şimdi kayınvalideme geçicem..ebuşum benden haberler veriyodur mutlaka..hepinizi çok özledim kızlar...lagrima Allah tamamına erdirsin cnm..çok yazamıyorum şuanda çıkmam gterek..Allaha emanet olun.

dün gece cok kötü oldum bakınca netten. şimdi aradım doktoru dedim ultrasona böyle yazmışsınız, oda dedi şuan gebesin ama bakıcaz bende dedim boş mu dolu mu oda dediki ultrasona girmeden bilemem üfürükçü değilim ben dedi. yarın sabah gireceksin ultrasona sonucuna göre konusacagız dedi.
cnm sende gidecekmissin hastaneye inş güzel sonuçlarla gelirsin..

sorcam zaten tabi cevap verirse anlayacagım dilden konuşmuyorki dediklerinden bi halt anlamıyorum..
emre nasıl oldu?geçende yazacaktımda kendi telasemden unuttum cnm..kusurabakma.

sabah 9 da gideceğimbakalım göreceğiz neler olup bittiğini aradım kadını ama işte olabilirde olmayabilirde dedi..

ya bilmiyorum 35 yıllık doktorum ben diye..acayip tecrübeli görünüyor.. bilmiyorum yaa.. başka iyi bi doktoru nerden bulcam ben.. araştırayım bakalımda bulurum inş..
İnanıyorumki yok birşey doktor tedbirli davranmak için yazmış hem ne olucak söylediysen bunlar kısmet işi bende söylemiştim sağır sultan duymuştu ama düştü ne oldu ki sanki sen içini ferah tut sen istanbuldamı oturuyorsun neresindesinde doktor bulamıyorsun be canım.

ankara da oturuyorum.. o kadar araştırdımda gittim bu kadını.. şimdi gene bakıyorum milletin iyi ddiğidoktor böyle biriçıktı ne yapcam.. puf.. aslında özele gidebilsem var bizim burdada her şeye para alıyorlar..
İnanıyorumki yok birşey doktor tedbirli davranmak için yazmış hem ne olucak söylediysen bunlar kısmet işi bende söylemiştim sağır sultan duymuştu ama düştü ne oldu ki sanki sen içini ferah tut sen istanbuldamı oturuyorsun neresindesinde doktor bulamıyorsun be canım.

kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrıyıp kahverengimsi ve pembemsi karışık lekeler görünce adet olacağıma değil yerleşme kanaması olacağına yorup dün idrar testi yaptım ve sonuç tabi ki negatif, daha adetime 5 gün vardı ama sanırım erken olcak bu ay, keşke yapmayıpta bekleseydim o duygu çok güzeldi.

selam canım,peloşum sanada selam.
ebroş geldi de kk ye giremedi,atmış pc onu hep,sonrada çıktık beraber.
ama ona çok çok dua ettim dün gece,o sebebini biliyo71:
ranacım,dualarımız tüm hamilelerimizle,rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin,bizede göstersin inşallah
aminnn canım inş ii ve güzel duaların için çok teskkürler
canım benim eşim oyle bir insan abisine verir ama abisi ona hicbişey vermez o kadar söyluyorum ama nafile...valla ben altınları istiyorum diyorum eşimde ben yapcam sana diyo iyide ben niye altınlarımın parasını onlara vereyimki böyle sacmalık olmaz resmen uzerine yatıyolar paranın...ne yapıp edip almayı dşünüyorum vermezselerde hakkımı helal etmiycem...eltimin dedigi şeyede kafamı takmıyorum bazı insanlar cahil cahil konuşur işte...bide dindarım ve her şeyi cok biliyorum diye etrafta hava atar...rabbim inş benimde yüzümü güldürür...ama hamile kalayım hayırlısıyla kımseye söylemiycem üc dört aya kadar neyse canım ya seninde başını agrıttım kendi derdimle cok sagol ...

evet banucum cok haklısın ama vermezse hakkımı helal etmiycem...ben herkezi kendim gibi iyi gördügüm icin veriyorum ama annemde demişti sakın verme diye...anne sözünü dinlemedigime cok pişmanım...eşimde abisi diye bişey demiyo onada sinir oldum ne yapcagımı bilmiyorum...
lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun

boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008

ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim

cok sagol canım bende öyle düşünüyorum ama hakkımıda yedirmek istemiyorum...cok dogru söylüyosun gercekten hak yiyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum...bu ramazan günü beni boyle üzdüler ya allaha havale ediyorum...

canım üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun...bir doktora git bakalım inş dedigin gibi degildir...

evet canım inandım güvendim verdim ama ne biliyim boyle yapacaklarını ben artık allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiycem bunuda yüzlerine söyliycem bakalım nasıl vicdanları rahat olcak...cocuk konusua gelince ececim hic umursamıyorum onun söylediklerini rabbim görüyo zaten benim elimde olan bişey degil...allahım sevdigi kuluna dert verirmişki bakayım kulum şükrediyomu yoksa isyanmı ediyo diye...ben hep sükredenlerdenim allaha şükür...rabbimin adaleti o kadar buyukki ben ona sıgınıyorum....

cok haklısın canım ben elimden geleni yapcam ama vermezselerde hakkımı helal etmiycem...oy gokceyede kıyamam ya alla korumuş prensesini cok öpüyorum onu ve seni...

ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...

kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....

bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...
sen şimdi nasılsın canım morallerin iidir inş onların söylediklerini takma tabi onlara hak etmedikleri değeri vermişsin zaten salla gitsin söylediklerini ok
canlarım hepinizden ALLAHIM RAZI OLSUNNNN....
sizlerin dualarıyla herşey yolunda gitcek inş....
RABBİM hepinize bu duyguları yaşamayı yawrularınızı sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin hep dualarımdasınız ...
aminnnn canım inş hepimize nasip etsin
Selam kızlar nasılsınız.

Rana insallah herşey yolundadır

Lerigma bir anormallik var ama bu anarmallik senin doktorunda olabilir bende cok güvenemedim ona sana söktürüc verdiği an bitmişti benim için. Yani sen bir rahatla da ne çıkıcak bakalım Allahın izniyle

Ebrar canım gectimi içinin sıkıntısı ben daha iyiyim şimdi

Ece nasıl gidiyo canım Hamilelik
ii canım bu gün bulantım vardı şimdi gecti biraz rahatım yaaaaaa aca benim bu bulantılar erken mi basladı neeee
tatlımmmm ii olduğuna çok sevindim evet ebrar ablam haber veriyor sağolsun kib
kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrıyıp kahverengimsi ve pembemsi karışık lekeler görünce adet olacağıma değil yerleşme kanaması olacağına yorup dün idrar testi yaptım ve sonuç tabi ki negatif, daha adetime 5 gün vardı ama sanırım erken olcak bu ay, keşke yapmayıpta bekleseydim o duygu çok güzeldi.

canım çok erken yapmışsın testi şimdi çıkmazki daha 1 hafta gecmesi gerekirdi yada tam adet gününde yapmalıydın allah hayırlısı neyse onu versin inş

sevcanım alltta görmüştüm seni nasılsın tatlım bebişler çok iimiş çok sevindim inş hep böyle ii olsunlar inş

kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var

kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var

slm canım ii diyelim ii olalım senden naber
Canım inşallah bakarlar neden bakmasınlarki anlat durumunu.İyiyim valla adetten olmuş işte canım çok sıkkın ama inan sebebi yok içim daralıyor.

banu sen nasılsın canımm
Hiç valla berrincim eceyede yazdım ya içim sıkılıyor ama sebebi yok aslında belki tedaviye çok az kaldı 20 gün sonra başlıyacağız ondanmıdır nedir artık ya tutmazsa diye korkuyorum geçen sefer yaşadım hala tam atlatamadım çok korkuyorum aslında gene negatif almaktan.

arkadaslar slmlarrrr nasılsınızz ece heyecan bastı dimi canım sevcan nerelerdesin sesin çıkmıyo hiçç
ewet canım hemde nasıl ya off bugün sabah olurmu ki:18:
Canım inşallah bakarlar neden bakmasınlarki anlat durumunu.İyiyim valla adetten olmuş işte canım çok sıkkın ama inan sebebi yok içim daralıyor.

ya bazı yerler bakmıyormuş diye duydum da off ya evde test yaptığımıda söylesemm miki
allah allah bu ara bu herkesde var sanırım hayırlara çıksın inş

sevcanım hadi çık artık gecmişten ya çok mu birikti ne oldu

Hiç valla berrincim eceyede yazdım ya içim sıkılıyor ama sebebi yok aslında belki tedaviye çok az kaldı 20 gün sonra başlıyacağız ondanmıdır nedir artık ya tutmazsa diye korkuyorum geçen sefer yaşadım hala tam atlatamadım çok korkuyorum aslında gene negatif almaktan.

canım sıkma canını bol bol oku inşallah tutar bu sefer rabbim emeklerinizii boşa çıkarmasın. bende yarın sonuçları gösterecem doktora içim içimi yiyo rabbim herseyin hayırlısını versinn.

Back
X