aminnnnnnn inş... canım hayatın kuralı bu mutlaka düşüp kalkıyoruz bişileri öğrenmek için .... amin canım allah kimseye evlat acısıda göstermesin inş
yaaaaa ben onu bilmiyordum valla bana kimse uyuma demiyor kendi annem yat uyu uykun olduğu zaman diyor çoçuk ağırlık yapar uykun olur diyor ya bilmiyordum onu hiç
ewet canım allaha şükür sağlık ocağında belli oldu tskler duayı allah şimdiden kabul etsin inş
ii canım şükür sen nasılsın
kızlar sabah bi girdim bir sürü alıntı yaptım ama kk da sorun vardı sanırım yazdıklarımı yollamadı bir dahada giremedim nasılsınız
kızlar bugün çok kötü gecti bizim burdan iki gec öldü trafik kazasında hala şoktayım ve inanamıyorum biri evli idi ve 1 çoçuğu vardı karısı 2. ye hamileydi ama düşmüş diyorlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama bide bizim akraba hem kaynanamdan hem kendi ailemden offffff çoçuğun boynu bükük kalacak şimdi ya ne acı diğer gec bizim mahalleden ve dah 21 22 yaşlarında anca yeni askersen geldi ne büyük acıallahım bu ve bu iki gence carpan kamcu kacmayıp inip bakıp hastaneye götürseymiş yaşama ihtimali varmış heleki bu beni çok ama çok üzdü üzüntüden midem çok ağrıyor ve aksam yemeğini bile yiyemeyecektim o derece bebişim için yedim az önce koçişimi işe yolladım ama içimde korku var o kadının yerinde olmak istemezdim bu gece uyuyamam allahım herkesin eşlerini ve evlatlarını korusun allhım ailelerinee sabır versin mekanları cennet olsun inş